Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Majzu wrote:z tym staraniem w tym cyklu to też mi nie na reke - bo termin by był na grudzien -a to najgorszy miesiac na urodziny no bo tak z konca roku -- hehe ciagle coś mi nie pasuje ... ogólnie to już sama nie wiem czego chce ... mój mały w ciagu dnia ostatnio ciagle by sie na rekach nosił - na szczescie w nocy spi super tfu fu tfu ... i sama już nie wiem - czy to jest dobry pomysł z tym 4 dzieckiem ... aaaaaaaaaaa - raz na tak raz na nie ... wrr
Miłego dnia pomimo wszystko życzę *
Moja siostra jeat z grudnia i zawsze cieszyła się, że wieczbie młoda, bo wszycy już dawno po urodzinach a ona jeszcze nie
i starsza córka w grudniu się urodziła. ja nie chciałam nigdy dziecka z listopada, taki szary bury i ponury, kilka tyg już leżałam w szpitalu i kiedy 30.11 od rana na ktg pisały się skurcze do 100, to modliłam się tylko, żebym wytrzymała do północy ostatecznie urodziła się 03.12. -
Ja wolałam rodzic na wiosnę tak jak tamtą dwójkę...No nic już z tym nie zrobię:p i tak wydaje mi się że urodzenia pod koniec października. Mam tylko nadzieję że nie będzie mocnych upałów w lato szczególnie w sierpniu jak już brzuch duży będę miała
karolinams lubi tę wiadomość
-
Basik83 to tak jak ja niby testy nie pokazywały ani krzty nadziei ale jednak się człowiek łudził. Może teraz nam się uda
u mnie jedna jest z początku roku i bardzo się z tego cieszyłam... szczególnie gdy była wizja, że jako sześcio latka miała iść do szkoły ..więc byłaby w lepiej pozycji wtedy ..bo bliżej byłoby jej we wrześniu już mimo wszystko do 7-iu lat nich tych sześciu .
Widzę, że już wakacje planujecie ... u nas nie wiadomo jak to będzie ...zależy od mojej pracy .. mój ma stały urlop w ten sam czas zawsze ..a ja nawet nie wiem czy będę pracować czy nie ..więc nie możemy nawet nic zaplanować ... choć u nas do tej pory skromnie bo pod namiot jeździliśmy.6 c.s
-
My zaliczyliśmy Zakopanem w zeszłym roku, jak Franio był jeszcze malutki! został z moją Mamą, która była wniebowzięta że ma go tylko dla siebie! My wprawdzie zaliczyliśmy Orlą Perć, którą zawsze chciałam zobaczyć, ale serce mi pękało z tęsknoty... dlatego w tym roku wakacje nad morzem razem z Młodym
-
Mysmy na zadnym urlopie od urodzenia pierwszego syna nie bylismy.
Może w tym roku chociazby na kilka dni gdzies sie wybierzemy - gory dosc blisko mamy, Ustron i Lesny Park Niespodzianek ale to wszystko sie okaze, czy do pracy wroce.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej kobietki w ten średnio piękny dzionek
Basik przykro mi, ale nowy cykl nowe możliwości.
Cholera mnie to cycki już dziś mrowia i bolą i jajniki a to dopiero 4dpo. Zawsze zaczynały bolec jakoś tydzień przed @ jeszcze trochę to będę miała cały miesiąc PMS. Sama że sobą ten tydzień przed okresem wytrzymać niemoglam a teraz 2 tygodnie walki z hormonami ahhh.
Ja dwie ciążę przechodziłam w upadłych i to sam koniec ciąż. Jak sobie przypomnę moje sloniowe spocone ciało po spacerze 15min yyyy wstrętne się wtedy czułam. Miałam wrażenie, że smierdze z kilometra. Ale bynajmniej zaraz mogłam chodzić na spacery z dziewczynami -
Basik teraz na pewno się uda !
Mambyc3 my byliśmy w tamtym roku w gdansku w zoo i bardzo fajnie było, frajda dla dzieci.
Noo ja w wakacje to siedzę albo u teściów na wiosce, albo u moich rodziców na Podlasiu mieszkają przy samym lesie a jak jestem w domu to mamy działkę niedaleko taki ogródek działkowych z domkiem, basen, piaskownica więc brałam dzieciaki i chodziłam bo to 5 minut drogi. Nad jezioro trochę trudno bo jak ja sama to nie dam rady 2 dzieci u pilnować szczególnie teraz jak będę w ciąży niestety u nas tak jest że w wakacje ja sama a mąż ciągle w pracy:( tylko te kilka dni na koniec czerwca mamy razem żeby gdzieś pojechać no i w zimę mąż ma miesiąc urlopu to korzystamy wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 20:00
-
Basik83 wrote:Hej dziewczynki do mnie przylazla @ 2dni po terminie powiem szczerze ze gdzies sie juz ludzilam ze moze sie udalo no coz moze w kwietniu
Przytulam Basik
U mnie nowy byl 8 dc i znów mam juz płodny śluz, odechciało mi sie testów owu po ostatnim cyklu, bo cały cykl były pozytywne. Tak więc tylko tempki i śluz, chociaż te zobserwacje już nie dają mi nadziei.
Majzu też nie wiem czy chcę, od wczoraj mam takie myśli. Po co ja się tak napinam? Dlaczego nie mogę żyć normalnie. I powiem wam, że wraz z wiosną biorę głęboki oddech, a nadzieję na ciążę chowam głęboko, coby nie utrudniała mi dnia codziennego.
Majzu widziałam na testerkach, że niejaka Joozefa ma 3 dzieci i teraz chyba jest w ciąży. Trzeba zaprosić szybciutko do nas -
Rybaa, Majzu wizytę mam jutro 22 marca na 11:15
Najlepiej jest chyba rzucić na luz, uda się to uda nie to nie i chyba najlepiej nic nie sprawdzać tak jak było u mnie...temp. nie mierzyłam, testów owu nie robiłam, śluz tylko sprawdzałam ale nawet nie wiem cy dobrze oceniłam a było tak 2 razy w tygodniu
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny Poprosze o dopisanie do listy starających sie o kolejnego maluszka- w moim przypadku czwartego. Mam 2 synkow i coreczke ( wiek: 7,5,2). Ja mam juz 37 lat ( do lipca). Staram sie od czasu poronienia, czyli od sierpnia 2016. Na razie nie wychodzi. Za wszystkie trzymam kciuki. Trafilam do Was dzieki Ari ktora serdecznie pozdrawiam . Zycze wszystkim mamusiom powodzenia!
aria40, Hilary lubią tę wiadomość