Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Ale mnie dół boli!!! Nie wewnatrz, tylko z zewnatrz! Zastanawiam sie, czy bielizna mnie otarla, czy moze infekcja... czy jeszcze coś innego...
Edit:
9dpo klik hmm...
Ja dopiero rozkminiłam że foto testu wstawiłaś,no kochana kreseczka jak ta lala gratki :* -
majamia wrote:Ale mnie dół boli!!! Nie wewnatrz, tylko z zewnatrz! Zastanawiam sie, czy bielizna mnie otarla, czy moze infekcja... czy jeszcze coś innego...
Edit:
9dpo klik hmm...
Po cichu grauluję Powtórz za dwa dni, na pewno będzie ciemniejsza:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Majamia ja tam coś widzę ! Ej super tak jak u mnie cień cienia, za 2 dni już powinno lepiej być widać
jA trzymam kciuki za resztę, sikajcie i pokazujcie testy...na przeczucia nie ma co patrzeć bo ja też czułam że się nie udało
aria40 hehe chyba tak, już się u mnie zaczęło :o
Pari ja to wiem że po ciąży i po karmieniu mogą zęby się posypać, u mnie tak było po drugiej ciąży...ale brak jakiś witamin też chyba może mieć wpływ
-
Patrycjael wrote:Witajcie jestem mamą dwójki dzieci (syn i córka), w tym miesiącu zaczęliśmy starania o trzeciego potomka. 5 dni do spodziewanej miesiączki... Trzymam za Was wszystkie kciuki
Witaj:) W jakim wieku dziedziaczki? Trzymam kciuki o dwie kreseczki:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Paulinaa przykro mi, ale wiosna budzi się wszytsko do życia więc w naszych brzuszkach też pewnie zawita
Witamy patrycjael
Moje ciało to jakoś bardzo podatne na autosugesje majamia napisała że ja swedzi czy coś a mnie kilka godzin później cewka moczowa piec jak przy zapaleniu. Może piszecie wszytskie że jesteście 2 ciąży to moje ciało też stwierdzi, że musi być heheh;) a tak na poważnie to jakas chandra mnie dopadła mimo pięknej pogody. Ale dla dziewczynek poszłam na plac zabaw i na spacer teraz czekamy na pizze bo nie mam ochoty myśleć nad kolacja a i tak same jesteśmy dziś
-
Dziękuję kochane ale wiedziałam że tak będzie bo po tym jak mnie tamten gin nastraszyl że mam za cienka blizne po cc i odradza ciążę to w najbardziej plodnym okresie odpuscilismy starania do momentu konsultacji z innym lekarzem. Choć nie ukrywam że ułamek nadzieji miałam bo jednak z serduchem zachaczylismy o płodne dni ale cóż. Wiosna idzie trzeba się cieszyć ⚘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 18:00