Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamabyc3 wrote:wiec o 9:25 przyszedł moj mały Dawid
Gratuluję !!! Fajnie, że już po ja mam w domu dużego- zastanów się, to humorzaści faceci z całego serca gratuluję )
Eni Ty tez masz Dawida prawda? mój mężuś... a co do pomocy to on ma czasem takie odpały jak wczoraj, że nie i koniec... ale ja zołza jestem i nic z tego
wogole brzuch mi wywaliło chyba... bo jak się schylam to umieram... zaraz brzuch mnie boli ;/ wogole jem co 3h... masakra ciezko sie tak pilnowac na obiad robie ziemniaczki zapiekane
mamabyc jak dojdzisz do siebie opisz wszytsko
-
nick nieaktualnyMamaByc gratuluje Dawidka ❤ :* pewnie przeszczesliwa juz jestes jak dojdziesz do siebie to napisz jak koncowka porodu poszla i jak sie czujecie i moze jakies foto synusia a Dawidy super chlopaki. Tez mam syna Dawida cudowne wiesci.
Ja wlasnie dotarlam do gina i tylko jedna babeczka jest wiec opoznien nie bedzie -
Basik83 wrote:Tak patrze na nasza liste to w grudniu juz nowych dzieciaczkow nie bedzie ale od stycznia znowu sie zacznie jedna za druga hehehe.
Może ta zła passa sie skonczy i znów bedzie tak że co chwile fasolkaPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
żabka04 wrote:Mamabyc gratuluję!!!!!!
Dużo zdrówka życzę.
Ale się cieszę!
Hihi jakbym to ja rodziła:-)
Czyja kolej teraz na forumowego dzieciaczka?
Ale to od stycznia dopiero..i tak co kilka dni mamy terminy hehehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:15
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEni podwójna dajcie znać co tam na wizycie.
Super.
Eni, szczęśliwa to dla nas robią miejsce hahahah
Ja się zbieram czyt ogarniam chatę mąż ucieknie z kursu i pojedzie z nami do dermatologa z Robertem.
Fajnie bo znalazłem miejsce i babka przyjmie.
Popołudniu jedziemy do galerii córkę zostawię na urodzinach koleżanki a ja idę jakieś spodnie sobie kupić mąż będzie Roberta pilnował.
-
nick nieaktualnyEni sorki byłam przekonana że czytałam że masz wizytę u gina.
Edition to podwójna hahahah
Tak to jest jak na szybko się czyta i pisze.
Ja w drodze do męża zakładu jedziemy po paczki na mikołaja dla dzieci a potem do dermatologa z RobertemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:38