Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaByc przesliczny ❤
Ja juz w domu malutka cudowna. Mierzy 14cm i wazy 232g i gin zrobil mi USG 3D i bylam pewna ze przez moja wage nie bedzie nic widac a bylo i malutka caly czas spala. Nawet paluszkiem nie ruszyla ❤ przeszczesliwa jestem!!!
No i w pecherzu mi wyszla infekcja, wiec dostalam lek do wypicia i po nim minie. Kolejna wizyta za miesiac a w Styczniu cala rodzina idziemy na USG 3D i gin juz powiedzial ze ani centa nie wezmie ode mnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e3607447813.jpgHilary, Pysia89, żabka04 lubią tę wiadomość
-
ale słodka podwójna ahhh jak temu czas szybko leci te moje 9 miesięcy jak dosłownie 2 minęły zaraz wy będziecie siedzieć i czekać.. ahhh stanowczo za szybko leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:16
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamabyc piękny Dawidek
Podwójna piękna córeczka<3
Jakie słodkie te wasze dzieciaczki hihi
Wróciłam jemy obiad i lecimy po córkę i z nią na urodziny koleżanki.
Paczki mąż dostał świetne dolozylam drobiazgi i dzisiaj damy dzieciom bo mąż podjarany.
Ahhhh
Mówi że powie że mikołaj był dzisiaj w pracy więc dzisiaj da.
Na mikołaja chyba coś planuje im dać skoro nie chce się przekonać że paczki mają czekać.
Do wieczora. -
Zabka szybki ten mikołaj w listopadzie my idziemy na mikołajki 10 grudnia dopiero, wczesniej nikomu nie pasuje
mamąbyc zazdroszcze ze Ty juz po!!!
Podwójna ale fajne foty ja na usg 3d chyba nie ide... ale zobacze jeszcze. Ja teraz jade po córkę do przedszkola i potem po na zakupy, ja nadal nie mam pomysłu dla nich ;/
-
Żabka fajnie że takie super prezenty
aa my jeszcze wczoraj byliśmy w końcu na pierwszym spacerze Wika super spała sobie całą drogę Wiktor zadowolony bo w jedną strone chciał wózek prowadzić i prowadził Za to Werka to porażka... szła ładnie za rekę przez 5 minut...potem zaczęła biegać, nic się nie słuchała, wywaliła się z 10 razy bo nie patrzyła pod nogi i wlaziłą na trawnik itd...no masakra...sama z nimi to ja chyba nigdy nie wyjde bo nie ogarne Zaszliśmy do sklepu tzn maz z wozkiem czekal przed a ja z werka i wiktorem weszlam...to oczywiscie zaczela biegac i wybierac rzczy z półek wiec musialam ja trzemac na rekach...
Jak pojechalismy do castoramy to zostawilismy ją i wiktora u brata M...JAK WRÓCILISMY TO SZWAGIERKA STWiERDZIŁA ze Werka jest straszna...moze nie wredna ale wszedzie włazi i strasznie krzyczy a ze oni maja synka pol rocznego co spal w pokoju obok to sie bala ze go obudzi krzykiem...na szczescie nie obudziłaPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuska jestem ostatnia osoboa ktora mozna spytac do kogo dzieci podobne ha ha ja mam mega pamiec fotograficzna a nigdy nie potrafie u nikogo rozpoznac podobienstwa ha ha u swoich dzieci tez nie
Pysia tak mialam posiew ale nie powiem Ci co tam zlapalam bo wynikow nie widze a gin jak mowi zapalenie pecherza to ja nie wnikam co tam jest poki to nic powaznego. Antybiotyku na to nie trzeba. Mialam do wypicia szklanke wody z takim proszkiem specjalnym i przez 2 godziny nie moglam nic pic.
Zabka ha ha moj maz taki sam jest chodz damy wczesniej no wez. Radoche beda miec ale ja twarda jestem. Kiedys nieraz sie godzilam bo dzieci male to nie czaily kiedy Mikolajki itp. Ale teraz juz wiedza wiec niech bedzie tradycja.
Aneczka to trzymam kciuki zeby pomysl na prezenty w sklepie Ci przyszedl
Hilary ha ha bardzo aktywne dziecko masz ja tego nie znam bo moje dzieci z tych co moglam miec wszyszlo poustawiane na meblach i nigdy nic nie sciagnely itp. Ale wierze Ci ze musisz miec oczy dookola glowy.
Super ze pierwszy spacer zaliczony a wozek masz po starszej corci? -
Podwójna mój Wiktor też taki był, żadnych zabezpieczeń nie musiałam mieć w domu, spokojny był jak gdzieś lazł to wystarczyło powiedzieć że nie wolno i juz nie szedł tam. A Werka już w każdym pokoju ściany kredką pomazała, w szafkach do których sięga są zabezpieczenia itd ale w domu to jeszcze spoko bo wszystko jest tak ustawione zeby za bardzo nei nabroiła gorzej własnie u kogoś albo na spacerze...
Wózek tak mam po Werce xlander xQ
A ja tez w tej ciaży miałam jakieś zapelenie i taki proszek dostałam żeby rozpuscić i wypić, tylko mi gin kazała przed snem
-
nick nieaktualnyHilary to pewnie podobne te proszki do picia i normalnie tez powinnam na noc go wypic ale ja na noc biore insuline i nie moge innych lekow w tym czasie brac.
No wlasnie moj syn to samo. Wystarczylo powiedziec. Nigdy scian nie mialam pomalowanych itp. I ogolnie moze i moja cora bylaby inna ale on od malego jej na kazdym kroku pokazywal. Tlumaczyl co wolno a co nie a ona tak wpatrzona w brata byla ze wszystko sie sluchala co on mowil, takze naprawde u mnie luz byl.
Ale mysle ze Twoja corcia juz za rok wyrosnie z tego. Starsza bedzie to bardziej bedzie sluchac. Gorzej jak najmlodsza zacznie szkolic ha ha to wesolo w tedy bedziecie miec -
nick nieaktualny