Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka super taka wygrana A z mężem to szkoda gadać ja sobie nie wyobrażam żeby mój palcem nie tknal i nic nie robił przy dzieciach no chyba że pracuje tak jak teraz ze wraca do domu ok 12 w nocy no to inna sprawa
Właśnie aneczka coś się nie odzywa ? Dziwne
Docelu3 hehe to u nas każda chyba tak miała, jakieś przeczucia itd
Aduszka to oby się dobrze skończyło:)
Szczęśliwa nie ma sprawy w ogóle jak coś dziewczyny chcecie zmienić to piszcie tutaj albo na priv bo ja jedbak nie mam teraz czasu żeby to wszystko sprawdzać
Dzięki dziewczyny Wesele było mega i super się bawiłam nawet z mężem w jednym konkursie wygrałam
Teraz może być mnie teoche mniej na forum bo mam sporo spraw...muszę wszystko w sprawach firmy dopiac na ostatni guzik no i uczyć się do testów na prawko bo już sie zapisałam na egzamin w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 11:12
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
hejka dziewczyny dawno mnie nie bylo.Jasio skonczyl juz pol roku sam jeszcze nie siedzi ale sie podciaga i jak sie podciagnie w wozku to chwile sam posiedzi plecki trzyma ladnie po malu chyba przygotowuje sie do raczkowania.u nas ogolnie stara bida Zuza byla na koloni wrocila zadowolona w miare mozliwosci i pogody chodzimy nad wodę..zeby cosmialy z tych wakacji
zabka gratuluje wygranej
a co ureszty?
moja trojca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59e68a57279.jpgPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:hejka dziewczyny dawno mnie nie bylo.Jasio skonczyl juz pol roku sam jeszcze nie siedzi ale sie podciaga i jak sie podciagnie w wozku to chwile sam posiedzi plecki trzyma ladnie po malu chyba przygotowuje sie do raczkowania.u nas ogolnie stara bida Zuza byla na koloni wrocila zadowolona w miare mozliwosci i pogody chodzimy nad wodę..zeby cosmialy z tych wakacji
zabka gratuluje wygranej
a co ureszty?
moja trojca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59e68a57279.jpg
Nadal czekamy na wyniki średniego synka miał robiony panel na alergie,z młodszym wszystko ok badanie histopatologiczne wycinku z pępuszka wyszło ok okazało się że jest to ziarniniak pępkowy bez zmian nowotworowych:-)
Cieszę się że córka zadowolona z pobytu na koloni:-)Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wiec 2 lipca o 12.16 urodzila sie Amelka 3400 i 52 cm. Taki kurczaczek ja lacznie bylam mc w tym szpitalu.. najpierw te wody a potem po porodzie hgb 7.8 i zastrzyki w tylek z zelaza jeszcze zapalenie pecherza... porazka i w koncu wyszliśmy.
W domu sajgon... meza chcialam udusic bo oczywisvie - ogarnal ale nie posprzatal teraz jyz jest ok i daje rade z 3 ale jest ciezko czasem.PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa o patrz to blisko nawet hehe to zapraszam do skorzystania
aneczka fajnie, że w końcu się odezwałaś ale miałaś sytuacje nie fajną, dobrze że już wszystko ok i w domku jesteście Gratulacje
Muszę się pochwalić, zdałam teoretyczny 72/74 Teraz gorsza część bo jazdy i praktyczny
Mam też już pierwsze zlecenia A 15 sierpnia robię imprezę promującą bo udało się załatwić miejsce i sponsorówanecz_kaa, Szczęśliwa_Mama, Basik83, Rene, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
No zniwa byly i czesto bylam sama i padalam na twarz po calym dniu... Teraz jest maz woeczorwm wiec odzylam
Mamy straszny problem z najstarsza krzyczy pyskuje i ogolnie ma nas w tylku. Nie wiem czym ja zmotywowac/ przekonac zeby bylo lepiej. Wczoraj wyla 2h dzis tez bo balona z elza przebila... i wyje bo ona musi nowy i koniec!
-
nick nieaktualny
-
aneczka no nareszcie
sie odezwalas
gratulacje i pokaz w miedzy czasie ksiezniczke
Hilary gratki
ale jestem nie wyspana darli mi sie pod oknami pol nocy masakra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d05934b7d028.jpg
JasiekRene, Szczęśliwa_Mama, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Hej wiec 2 lipca o 12.16 urodzila sie Amelka 3400 i 52 cm. Taki kurczaczek ja lacznie bylam mc w tym szpitalu.. najpierw te wody a potem po porodzie hgb 7.8 i zastrzyki w tylek z zelaza jeszcze zapalenie pecherza... porazka i w koncu wyszliśmy.
W domu sajgon... meza chcialam udusic bo oczywisvie - ogarnal ale nie posprzatal teraz jyz jest ok i daje rade z 3 ale jest ciezko czasem.
Hilary gratuluję i trzymam kciuki za egzamin praktyczny:-)
Basik no to zaczyna się zwiedzanie domu przez synka:-)Szczęśliwa_Mama, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka już po żniwach u was ? a z córką to eh...może zazdrośc tak się u niej objawia ? wiadomo że dla niej to nowa sytuacja i może przejdzie
Szczęśliwa tak idzie do zerówki już
Rene dzięki
Basia ale młody już daje
Ja sie martwię o Wikę...skończyła 9 miesięcy a nie raczkuje...suwa się tylko do tyłu i to tak raczej jej sie nie chce za bardzo i nie pokonuje dużych dystansów. Werka jak miała 8 to zaczęła raczkowac, a jak 9 to stawała przy meblach i chodziła po domu z kartonem. Ja wiem, że każde dziecko inne i że ma jeszcze gdzieś z miesiąc żeby zacząć raczkować albo może w ogóle to ominąć i od razu chodzić...no ale jednak coś mnie to nie pokoi. Teściowa powiedziała żebym jej nogi ćwiczyła... na razie kłade ją jak najwięcej na brzuchu (bo tak to wczesniej ona więcej siedziałą niż leżała na brzuchu bo odkąd się nauczyła siadać to tylko chciała to robić) i rozkładam jej zabawki w różnych iejscach, trochę dalej od niej i bedę obserwować
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Ja ostatnio zawsze jak po ogien ale nie wiem kiedy czas znajde by usiasc spokojnie a lepiej krotko dac znac co slychac niz wcale
My od 2 tygodni w Polsce na urlopie. Wracamy w Sobote i gdzies jeszcze tutaj u nas sobie pojedziemy.
Powiem Wam ze tak nagle minely u nas wszystkie placze itp. Zojeczka zaczela sie interesowac swoimi piastkami i ciekawsza swiata stwierdzila ze nie warto plakac;) ale taki stan potrwal kilka dni i znowu jest malo ciekawie a to za sprawa zabkow. Tak zabkow. Jednego juz mamy prawa dolna jedynke a drugi sie przebija. Jestem w totalnym szoki bo starszaki dopiero po polroczku zaczely zabkowac. No i jedziemy na czopkach viburcol ale ogolnie ciezko jest bo mala spi tylko 3 razy po 10 min. W dzien. Nie umie sobie jeszcze gryzakiem do buzki trafic i najlepsza na zabkowanie jest mamy broda
A wazy juz 7kg
Aneczko gratuluje corci och ale sie nalezalas w tym szpitalu mam nadzieje ze wszystko co zle za Wami.
A ze starsza corcia i my mamy taki sam problem jak u Ciebie. Wyszla teraz zazdrosc jak nic, chociaz na kazdym kroku dajemy corci odczuc jak.mocno ja kochamy. To nie jest tak ze ciagle jest taka. Ogolnie jest kochana ale raz dziennie taka akcja musi byc i ciezko ja w tedy uspokoic i co musimy to jakos przetrwac.
Hilary gratuluje i strony i prawka i pierwszych zlecen dzielna mamusko :* steona swietna. Duzo tego i bedzie firma sie krecic
Co do raczkowania to nie martw sie. Moj syn tylko siedzial. Byl baaaaaaardzo leniwy. Raczkowac zaczal bardzo powoli na swoje 1 urodziny a pierwsze kroczki postawil dopiero w wieku 18 miesiecy a teraz chlopak kocha sport i pilke nozna.
Karolcia Ty to.masz dobrze z ta swoja corcia a ladnie spi w ciagu dnia? To chyba moja tylko na wiecznym powerze he he
Zabka lal gratuluje wygranej ciesze sie ze bylas na wakacjach ale to co wyprawia Twoj maz to wrrrrrrre ja na trzecie bym sie nie zdecydowala jezeli moj maz tak by sie zachowywal.
Basiu ale super Jasiu slodkosci!!!
Rene ciesze sie ze u Was nie okazalo sie to powazne i daj znac jak przyjda wyniki synka.
Enii okres sie pojawil?
Szczesliwa mama kciuki za szybkie zaciazenie :*
To tyle co pamietam kochane no i wstawiam aktualne zdjecie Zojeczki
Trzymajcie sie cieplutko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d28e6518c40b.jpgSzczęśliwa_Mama, Hilary, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedzialam ze o czyms zapomnialam
Karolcia gratuluje zabkow i moooooooocno trzymam kciuki za starania. Jeju jak fajnie
Hilary alez Ty pieknie w tej sukience wygladasz
MamaTuska a co u Ciebie?
Pysia a Ty jak zyjesz?
Ryba kurcze jak mi Was szkoda z tymi chorobami kiedy to sie skonczy u Was a lada chwila znowu jesien, zima i choroby. Duuuuuzo zdrowka dla Was :*Hilary lubi tę wiadomość