Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie wiecie jak się ciesze Nie spodziewałam się że tak szybko zdam Teraz tylko czekam aż dostane plastik i będę jeżdzić, na poczatku z kimś bo sama będę się bała ale dojde do wprawy jak będę ćwiczyć
U nas już po chorobach, jeszcze dziewczyny mają trochę kataru ale to już koncówka raczej. Wiktor jutro idzie już do szkoły. Z meżęm trochę lipa bo nicki zaczął i cięzko mi się przyzwyczaić żeby spać samej a tych nocek będzie ze 2 miesiące
-
nick nieaktualnyHilary kochanie baaaaaaardzo mocno Ci gratuluje :* bylam pewna ze szybko zdasz bo zdolna dziewczyna z Ciebie. Ciesze sie Twoim szczesciem
A ja w szpitalu jestem non stop trace przytomnosc. Cisnienie ponad 200/140 i co lekko uda sie zbic to znowu strasznie wzrasta. Dzieki kochanej cukrzycy i w szoku jestem bo zawsze cisnienie mialam ok. Przebadali mnie na wszystko. Na raka tez i chociaz tyle ze wszedzie jestem zdrowa. I chodzbym chciala do Was popisac bo mam teraz czas to czuje sie tak zle ze nie jestem w stanie nawet
Prosze o kciuki kobietki co bym nastepnym razem przyszla z dobrymi wiesciami do Was :* -
nick nieaktualnyHilary gratuluję prawka
Podwójna współczuję i trzymam kciuki. Zdrówka Kochana
Karolina Twoja Natka ma już 7 miesięcy? Szok, jak ten czas zasuwa
Ja mam pierwszą wizytę za sobą.
Fasolka się rozwija, jest
Termin porodu na 12 maja 2019 Hilary jak znajdziesz chwilkę to wpisz mnie na 1 stronie
Martwię się, bo mam torbiel na lewym jajniku, a w czerwcu się badałam i było wszystko ok. Ale z synkiem na początku ciąży też mi się zrobił i się wchłonął, więc i teraz tak musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 09:06
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary żartujesz? Za 1,5 miesiąca Wiki roczek kończy? Ło matkooo, a dopiero co ją urodziłaś
My za tydzień w weekend robimy 4 urodzinki Kornelki i 2 Maciusia... w sumie też poleciało... wydaje mi się, jakbyśmy wczoraj świętowali pierwsze urodzinki Kornelki... a tu oooo 3 maluszek w drodze -
Szczęśliwa mama - super ze okruszek rośnie a torbielem sienie stresuj . Masz parke i teraz ciekawe czy synek czy córeczka , oczywiście obie opcje cudne , najważniejsze zdrowe maleństwo .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 22:31
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane
Od lutegobstaramnsie o trzecie dziecko , co miesiąc monitoring cyklu , clo i pregnyl
W tym cyklu owu była 19.09 potwierdzona badaniami z krwi i usg
Dziś termin miesiączki endometrium 18mm a beta ujemna
Pójdźcie czy jest jeszcze szansa ?????karolinams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabka i Hilary jesteście kochane dziękuję za życzenia.
I dla Robercika wzajemnie, niech rośnie zdrowo
Przedstawiam Wam moją fasolkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d6019fc72a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:50
żabka04, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny