Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka czasami w dniu @ test nie wychodzi. A robiłas rano ? Mozesz sprobowac zrobic np jutro i wtedy sie okaze
Szczęśliwa super maluszekjeju jeszcze niedawno miałam takie zdjecia Wiki a teraz "chodzi" mi po całym mieszkaniu i łobuzuje :p
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Agnieszka997 wrote:Kochane
Od lutegobstaramnsie o trzecie dziecko , co miesiąc monitoring cyklu , clo i pregnyl
W tym cyklu owu była 19.09 potwierdzona badaniami z krwi i usg
Dziś termin miesiączki endometrium 18mm a beta ujemna
Pójdźcie czy jest jeszcze szansa ?????
-
nick nieaktualnykarolina
FajnieTo kiedy myślisz brać się do roboty za czwarte szczęście?
Ja też marzę o 4... ale czas pokaże...
Jak odprowadzam córcię do przedszkola, to widzę 2 kobitki w ciąży 3
Niedługo u mnie będzie widać... chociaż pod kurtką brzuszek będzie trochę ukryty -
Hej dziewczyny! Stanęłam troche pod scianą
Troche zły sprzet kupiłam bo np szachy w ogole nie ciesza sie popularnoscia i nikt ich nie chce zamawiać... konkurencja jestjednak bardzo mocna i musze sie mocno wyrozniać
Mam już kilka pomysło co by sie ludziom spodobało np maskotki/przebrania niestety nie mam kasy bo to co zarobi maz przeznaczamy na kredyty i zycie a z firmy jak na razie wychodzi tyle zeby oplacic zus, ksiegowa, podatek, pracownika, ulotki i materiały bo czy cukier i patyczki do waty czy zamówienie sali, brokat do tatuaży itd... wpadlam na pomysł zeby zorganizować zrzutkę...wiem ze jest duzo ważniejszych np na leczenie ale moze ktos by chciał i mi pomóc...wiem ze jesli nie bede nic robic w firmie to bedzie co raz mniej klientow a zus musze płacić. Teraz jeszcze kończy mi sie macierzyński a u meza w pracy tez gorzej sie dzieje. Nawet szukałam pracy na etacie ale w moim miescie nic doslownie nic nie maStwierdziłam ze wrzuce wrzutke a jak ktos będzie chciał to wplaci. I mam do was prośbę nawet nie chodzi o to żebyście wpłacali ale mozę możecie gdzies ten link udostępnić bo żeby ktoś zobaczył wrzutkę musi wejść w dany link inaczej jej nie widać.
https://zrzutka.pl/c9aswx
-
Cześć Dziewczynki,
brak czasu nie pozwala mi na pisanie, ani nawet na czytanie za bardzo. Przyszłam Wam powiedzieć dobrą nowinę - 29 września urodziłam nasze 4 Szczęście, córeczkę. Radość w najczystszej postaci. Jesteśmy w domu i mamy się dobrze. Łapiemy każdą chwilę.
Dobrego dnia
Hilary, anecz_kaa, Basik83, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hej, my po wakacjach - było super! Polecam Miniorkę
cieplo, sloecznie i jakos nie czuc tłoku
Amelka ma juz 3 mce skonczone, jestesmy po chrzcinach (czekam na fotki od fotografa) i powoli wracamy do swiataniestety Elizka ma zapalenie krtani
i tak ciagle cos ;/ bede was adrabiac
-
Szczęśliwa mama - my działamy ale poki co bez rezultatu . Muszę się udać do lekarza . Mi nawet jeszcze @ nie wrócił .
Mama Tuska - gratulujemy serdecznie .
Hilary - wierze ze masz trudny okres ale ja nie wspomoże niestety . -
nick nieaktualnyKarolinams no to super
Mąż tak bez problemu chce 4? Zazdroszczę, bo z moim chyba będzie ciężko he he
A Kochana przypomnij mi ile mają Twoje starsze dzieci?
Co u Natalki?
Ja jestem po usg prenatalnym i dzidzia zdrowa, wszystko w porządku. Moje 3 szczęście ma już 8 cm ♡
Bardzo pragnę drugą córcię, a lekarz wczoraj powiedział, że wydaje mu się, że jest siusiak
Ogólnie naprawdę bardzo się zdziwię, jak syn wyszedł... bo kochaliśmy się 5 dni przed owulacją. Robiłam testy owulacyjne i mierzyłam temp. Nawet ten cykl spisałam na straty, bo nie sądziłam, że tyle dni przetrwa jakiś plemniczekA tu taka niespodzianka.
Wizyta za miesiąc, więc zobaczymy kto tam mieszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 13:26
-
Szczesliwa Mama mam dwoch synów 12 i 8 lat no i Natalka.
OO tyle dni przed owu i byłby syn to aż dziwne. No to czekamy zobaczymy później.
Ja chyba powoli wracam do płodności sprawdzałam testami i miałam owu i z śluz zobaczymy co to u nas może od razu się uda po powrocie cyklu. Pierwszy raz pojawił się płodny śluz i kochaliśmy się dzień przed więc może się udałoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
My mamy 5 latniego Synka i 3,5 letnia Corcie
No u Was ju spora roznica wieku wiec towarzysz dla Natalki by sie przydal
Ostatnio rozmawialismy z Mezem o obawach jak to bedzie z trzecim, czy starczy nam czasu, jak my to sobie zorganizujemy ale powiem Wam, ze milosc do dzieci przewyzsza wszelkie niewiadome...
od zawsze wiedzialyscie,ze chcecie miec wiecej dzieci ?Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnyBilibili, ja mam dzieciaki 9.5, 4 i 1.5
Zawsze chcieliśmy min 3, ostatnio namówiłam męża na starania o 4te, póki jeszcze jestem "w pieluchach" i na macierzyńskim
Co do różnicy u nas między 2 a 3 dzieci to skopiuję co ostatnio dziewczynom pisałam na wątku październikowym:
"A jeśli chodzi o różnicę między 2 a 3 dzieci to jest duża. Czy 1 czy 2ka nie zauważyłam niczego, żadnej zmiany, nasze życie było takie samo. Ale już czy 2ka czy 3ka dzieci to jest straszna różnica. Bo nie weźmiesz 3 dzieci za rękę jak idziesz gdzieś. Nie weźmiesz 3 naraz na kolana, nie przytulisz 3 naraz (tzn można tylko jest to strasznie niewygodne). Z 2ką dzieci jeszcze ci ktoś posiedzi, 3ki mało kto chce pilnować, więc ciężko jest się wyrwać i spędzić wieczór tylko z mężem. W sedanie 3ki nie zmieścisz (naprawdę płakałam jak z naszego sedana, który bez problemu osiągał 240km/h przesiadalismy się do vana). W hotelach jak są oferty większych pokojów to dla rodzin 2+2, więc jak szukam noclegu to jest maskara, bo z np 400 ofert po przefiltrowaniu łóżek w pokoju zostają 3 oferty...
Do tego to spojrzenie ludzi - jak byliśmy rodziną 2+2 to ludzie reagowali uśmiechem na nas, z taką sympatią. Odkąd jesteśmy 2+3 to od razu jest przegląd od głowy do stóp czy dobrze ubrani, czy zadbani, kilka razy słyszałam, że jesteśmy 500+ itd...
Ale maluchy wszystko wynagradzająJa w moich jestem bezgranicznie zakochana, mimo, że nie raz jest ciężko. Poza tym jakby mi było źle to bym czwartego nie chciała
"
bilibili, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark - dzieki za obszerny wpis
Powiem Ci,ze my mamy o tyle łatwiej ,że Dziadki mega chętne do pomocy
Od stycznia zaczniemy sie starać więc jak na sie uda to sma się przekonam jak to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 22:33
Moje Szczescia
[img][/img]