Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka czasami w dniu @ test nie wychodzi. A robiłas rano ? Mozesz sprobowac zrobic np jutro i wtedy sie okaze
Szczęśliwa super maluszek jeju jeszcze niedawno miałam takie zdjecia Wiki a teraz "chodzi" mi po całym mieszkaniu i łobuzuje :pSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Agnieszka997 wrote:Kochane
Od lutegobstaramnsie o trzecie dziecko , co miesiąc monitoring cyklu , clo i pregnyl
W tym cyklu owu była 19.09 potwierdzona badaniami z krwi i usg
Dziś termin miesiączki endometrium 18mm a beta ujemna
Pójdźcie czy jest jeszcze szansa ?????
-
nick nieaktualnykarolina
Fajnie To kiedy myślisz brać się do roboty za czwarte szczęście?
Ja też marzę o 4... ale czas pokaże...
Jak odprowadzam córcię do przedszkola, to widzę 2 kobitki w ciąży 3
Niedługo u mnie będzie widać... chociaż pod kurtką brzuszek będzie trochę ukryty -
Hej dziewczyny! Stanęłam troche pod scianą
Troche zły sprzet kupiłam bo np szachy w ogole nie ciesza sie popularnoscia i nikt ich nie chce zamawiać... konkurencja jestjednak bardzo mocna i musze sie mocno wyrozniać
Mam już kilka pomysło co by sie ludziom spodobało np maskotki/przebrania niestety nie mam kasy bo to co zarobi maz przeznaczamy na kredyty i zycie a z firmy jak na razie wychodzi tyle zeby oplacic zus, ksiegowa, podatek, pracownika, ulotki i materiały bo czy cukier i patyczki do waty czy zamówienie sali, brokat do tatuaży itd... wpadlam na pomysł zeby zorganizować zrzutkę...wiem ze jest duzo ważniejszych np na leczenie ale moze ktos by chciał i mi pomóc...wiem ze jesli nie bede nic robic w firmie to bedzie co raz mniej klientow a zus musze płacić. Teraz jeszcze kończy mi sie macierzyński a u meza w pracy tez gorzej sie dzieje. Nawet szukałam pracy na etacie ale w moim miescie nic doslownie nic nie ma Stwierdziłam ze wrzuce wrzutke a jak ktos będzie chciał to wplaci. I mam do was prośbę nawet nie chodzi o to żebyście wpłacali ale mozę możecie gdzies ten link udostępnić bo żeby ktoś zobaczył wrzutkę musi wejść w dany link inaczej jej nie widać.
https://zrzutka.pl/c9aswx
-
Cześć Dziewczynki,
brak czasu nie pozwala mi na pisanie, ani nawet na czytanie za bardzo. Przyszłam Wam powiedzieć dobrą nowinę - 29 września urodziłam nasze 4 Szczęście, córeczkę. Radość w najczystszej postaci. Jesteśmy w domu i mamy się dobrze. Łapiemy każdą chwilę .
Dobrego dnia
Hilary, anecz_kaa, Basik83, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hej, my po wakacjach - było super! Polecam Miniorkę cieplo, sloecznie i jakos nie czuc tłoku
Amelka ma juz 3 mce skonczone, jestesmy po chrzcinach (czekam na fotki od fotografa) i powoli wracamy do swiata niestety Elizka ma zapalenie krtani i tak ciagle cos ;/ bede was adrabiac
-
Szczęśliwa mama - my działamy ale poki co bez rezultatu . Muszę się udać do lekarza . Mi nawet jeszcze @ nie wrócił .
Mama Tuska - gratulujemy serdecznie .
Hilary - wierze ze masz trudny okres ale ja nie wspomoże niestety . -
nick nieaktualnyKarolinams no to super
Mąż tak bez problemu chce 4? Zazdroszczę, bo z moim chyba będzie ciężko he he
A Kochana przypomnij mi ile mają Twoje starsze dzieci?
Co u Natalki?
Ja jestem po usg prenatalnym i dzidzia zdrowa, wszystko w porządku. Moje 3 szczęście ma już 8 cm ♡
Bardzo pragnę drugą córcię, a lekarz wczoraj powiedział, że wydaje mu się, że jest siusiak
Ogólnie naprawdę bardzo się zdziwię, jak syn wyszedł... bo kochaliśmy się 5 dni przed owulacją. Robiłam testy owulacyjne i mierzyłam temp. Nawet ten cykl spisałam na straty, bo nie sądziłam, że tyle dni przetrwa jakiś plemniczek A tu taka niespodzianka.
Wizyta za miesiąc, więc zobaczymy kto tam mieszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 13:26
-
Szczesliwa Mama mam dwoch synów 12 i 8 lat no i Natalka.
OO tyle dni przed owu i byłby syn to aż dziwne. No to czekamy zobaczymy później.
Ja chyba powoli wracam do płodności sprawdzałam testami i miałam owu i z śluz zobaczymy co to u nas może od razu się uda po powrocie cyklu. Pierwszy raz pojawił się płodny śluz i kochaliśmy się dzień przed więc może się udałoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
My mamy 5 latniego Synka i 3,5 letnia Corcie
No u Was ju spora roznica wieku wiec towarzysz dla Natalki by sie przydal
Ostatnio rozmawialismy z Mezem o obawach jak to bedzie z trzecim, czy starczy nam czasu, jak my to sobie zorganizujemy ale powiem Wam, ze milosc do dzieci przewyzsza wszelkie niewiadome...
od zawsze wiedzialyscie,ze chcecie miec wiecej dzieci ?Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnyBilibili, ja mam dzieciaki 9.5, 4 i 1.5 Zawsze chcieliśmy min 3, ostatnio namówiłam męża na starania o 4te, póki jeszcze jestem "w pieluchach" i na macierzyńskim
Co do różnicy u nas między 2 a 3 dzieci to skopiuję co ostatnio dziewczynom pisałam na wątku październikowym:
"A jeśli chodzi o różnicę między 2 a 3 dzieci to jest duża. Czy 1 czy 2ka nie zauważyłam niczego, żadnej zmiany, nasze życie było takie samo. Ale już czy 2ka czy 3ka dzieci to jest straszna różnica. Bo nie weźmiesz 3 dzieci za rękę jak idziesz gdzieś. Nie weźmiesz 3 naraz na kolana, nie przytulisz 3 naraz (tzn można tylko jest to strasznie niewygodne ). Z 2ką dzieci jeszcze ci ktoś posiedzi, 3ki mało kto chce pilnować, więc ciężko jest się wyrwać i spędzić wieczór tylko z mężem. W sedanie 3ki nie zmieścisz (naprawdę płakałam jak z naszego sedana, który bez problemu osiągał 240km/h przesiadalismy się do vana). W hotelach jak są oferty większych pokojów to dla rodzin 2+2, więc jak szukam noclegu to jest maskara, bo z np 400 ofert po przefiltrowaniu łóżek w pokoju zostają 3 oferty...
Do tego to spojrzenie ludzi - jak byliśmy rodziną 2+2 to ludzie reagowali uśmiechem na nas, z taką sympatią. Odkąd jesteśmy 2+3 to od razu jest przegląd od głowy do stóp czy dobrze ubrani, czy zadbani, kilka razy słyszałam, że jesteśmy 500+ itd...
Ale maluchy wszystko wynagradzają Ja w moich jestem bezgranicznie zakochana, mimo, że nie raz jest ciężko. Poza tym jakby mi było źle to bym czwartego nie chciała "bilibili, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark - dzieki za obszerny wpis Powiem Ci,ze my mamy o tyle łatwiej ,że Dziadki mega chętne do pomocy Od stycznia zaczniemy sie starać więc jak na sie uda to sma się przekonam jak to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 22:33
Moje Szczescia
[img][/img]