Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary - i love U tego i było trzeba
Vella83 odtsawiłam tabletki w listopadzie i odrazu utrafilam na ovu i pieknie po 12 dniach @
2 dni temu zaczęłam nowy cykl - jeszcze sie nie staramy
zaczynamy starania jak skoncze ten cyklHilary lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Vella witaj . Na początku bardzo taki wycofany ale generalnie to młodszy non stopnie kręci przy młodej .
Hilary - No dzieci maja różne etapu zazdrości itp u nas młodszy teraz ostatnio jest bardzo absorbujący . Ma mocny charakter i ciagle stawia warunki jak jie po jego myśli to płacz . Nie poddaje się mu wiec trochę nerwówki jest .
Tez myśle ciagle co tam u PodwójnejMamy !!!!Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!!! aż mi głupio, że mnie tyle czasu z Wami nie było!!!!
Witam nowe dziewczyny Karolinka trzymam kciuki za starania Szczęśliwa gratuluję synka Hilary jak firma? co u Podwójnej?
U nas dni mijają zbyt szybko, a dzieciaki zbyt szybko rosną ja już wróciłam do pracy, a moje łobuzy zostały z nianią! Franek nie poszedł do przedszkola bo bałam się przynoszenia różnych choróbsk a niania zgodziła się opiekować dwójką, zresztą kocha je nad życie więc mogłam spokojnie wrócić sobie do pracy! Ania ominęła etap raczkowania i już zaczyna wstawać i kombinować z chodzeniem, a i nicpoń jest z niej okropny, przewraca kwiaty, ściąga obrusy, otwiera szuflady.... i cieszy się przy tym ogromnie a ja jak patrzę na nią jak tak szybko rośnie to już mi tęskno za następnym takim małym bobaskiem.....Szczęśliwa_Mama, bilibili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa masz rację mam dwójkę dzieciaczków: Franek ma 3 lata, Ania 9 miesięcy a w pracy jest ok! z jednej strony szkoda mi było zostawiać małą w domu bo pewnie wiele mnie ominie, ale z drugiej strony lubię swoją pracę a i kontakt z ludźmi był mi potrzebny! poza tym zauważyłam, że jak wracam do domu po 8 godz pracy to jestem tak stęskniona za moimi łobuzami że jestem wtedy tylko i wyłącznie dla nich oczywiście ogarnianie domu nadrabiam w weekendy
-
Simon witaj ! Super że u was wszystko ok i ze praca cie cieszy Ja tez jestem zadowolona chociaż z drugiej strony to ja ciągle z dziećmi siedze xd W domu moje dzieci, w przedszkolu dzieci no i jeszcze w weekendy jak mam imprezy to tez z dziećmi xd na razie nie narzekam szczególnie ze moj mąż wziął na siebie dużo obowiązków przy dzieciach i czesto mam czas dla siebie np na długą samotną kapiel albo wyjscie do koleżanki
Szczesliwa gratulacjeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny trzymać kciuki, liczę że ten wątek przyniesie mi szczęście tak jak 2017. Rusza maszyna ale jestem podekscytowany czy się uda, ale bardziej boję się porażki bo już się nakręciłam niestety
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny