Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka 91 wrote:Witam ja też za jakieś pół roku zacznę starania o 3dziecko gdyż niedawno ok MSC temu poroniłam dziecko w 6tc
Niestety odkładamy starania z dwóch powodów zmiana pracy i zakaz od lekarza na jakieś pół roku
Udało się zajść w ciążę po zmianie kliniki.
Staraczka 91, z własnego doświadczenia wiem, że Katarzyna Hasik – świetny lekarz. Najważniejsze trafić do mądrego specjalisty. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny:)
Staramy się z mężem o 3malucha od 14 miesiecy. Jestem załamana ponieważ ja mam zrosty i czekam na histeroskopię a mój mąż także operacja ponieważ ma żylaki. Ogolnie rokowania narazie słabe. Żałuję, że wczesniej nie wzięliśmy się za starania (córka ma 12 lat a syn 7). Najbardziej wkurzają mnie reakcje "ludzi" i komentarze w stylu "a po co ci 3dziecko?", "masz już parkę","jestes jeszcze młoda". Nikt nie rozumie ze pragnienie dziecka kazdego jest tak silne jak pierwszego. Nie rozumieja ze nieplodnosc wtórna takze bardzo rani:( też macie po uszy takich reakcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 17:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:eni tak sie cieszę
Patsy witaj i tak jak Eni mówi co to kogo obchodzi ważne że wy chcecie
a pociesze cie ja mam dwie nastolatki w domu i roczniaka wiec tez spora róznicaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:56
Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie zauważyłam, że wątek ledwo zipie
Mam 3 córy (12, 9 i 6 lat ) i staramy się z mężem o czwartego maluszka z nutką nadziei na synka ale oczywiście z przymrużeniem okaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 21:19
Patsy, Basik83 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Patsy wrote:Ooo super:) ja też mam 12latke w domu i 7latka:) widzę, że u Was też duża różnica wieku będzie
Patsy lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny