Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wróciłam a raczej zajrzałam na chwilę...To ja Hilary. Niestety nie pamiętam haseł do konta i tylko udało mi się na stare konto zalogować. U mnie tyle się działo przez ten czas że nie miałam czasu nawet zajrzeć. A teraz niestety mam przymusowe l4 i przypomniałam sobie o forum 😱 Nie wiem które z was że starych strączek jeszcze tu jesteście, zaraz trochę Podczytam
Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Ja staram się właśnie o 3.
Miał być 3 i ostatni cykl stymulacji ale klinika przyjmuje w trybie awaryjnym...
Mam 40 lat,córki 10 lat i 18 mcy
w październiku poroniłam w 7 tc. Prawdopodobnie wada genetyczna. Zarodek od początku źle się rozwijał. Różnica z om i usg o tydzień a nie było opcji przesunięcia owulacji...
Mam jeden niedrożny jajowod i owu tylko po jego stronie zazwyczaj ale po stymulacji lekami w obu jajnikach
no i ten nieszczęsny wiek....
Powinnam się cieszyć z tej dwójki która mam ale jakoś mi brakuje jeszcze jednego Maleństwa...
A pomyśleć że planowaliśmy wcześniej tylko jedno dziecko... -
Cześć Wam
O 4 (jeszcze ) nie myślę. Narazie mnie wzięło na 3 zawsze chciałam trójkę, ale drugie było na tyle absorbujące, że przez jakiś czas nie było opcji. Teraz jest już coraz łatwiej i na nowo myślę o trzecim, ale nie wiem czy siebie nie przeceniam i swoich możliwości. Mamusie z trójką, może coś doradzicie ? -
Czesc dziewczyny, jestem mama czworki, 3 jest ze mna i jeden aniolek nami sie opiekuje z gory. Teraz staramy sie znowu 😊. Zawsze chcialam miec duza rodzine. Zycze powowdzenia wszystkim staraczkom i tym zafasolkowanym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 16:03
Anna-mama3 lubi tę wiadomość
-
converse90 wrote:Cześć Wam
O 4 (jeszcze ) nie myślę. Narazie mnie wzięło na 3 zawsze chciałam trójkę, ale drugie było na tyle absorbujące, że przez jakiś czas nie było opcji. Teraz jest już coraz łatwiej i na nowo myślę o trzecim, ale nie wiem czy siebie nie przeceniam i swoich możliwości. Mamusie z trójką, może coś doradzicie ?
Nie poddawaj sie. Moja trojka to jak maly gang 😂. Zawsze razem sie bawia, wszystko razem. Ja moje starsze dzieci wlaczylam w przebieg ciazy jak juz bylo brzuszek widac. Moja coreczka nie mogla sie doczekac braciszka. Jak wrocilam ze szpitala bardzo chcialy mi pomagac wiec im pozwolima, oczywiscie z zachowaniem bezpieczenstwa i zawsze mialam je na oku. Wazne jest zeby starsze dzieci upewnic ze sie kocha i ze sa nadal Wazne, bo zazdrosc zawsze sie pojawi -
converse90 wrote:Cześć Wam
O 4 (jeszcze ) nie myślę. Narazie mnie wzięło na 3 zawsze chciałam trójkę, ale drugie było na tyle absorbujące, że przez jakiś czas nie było opcji. Teraz jest już coraz łatwiej i na nowo myślę o trzecim, ale nie wiem czy siebie nie przeceniam i swoich możliwości. Mamusie z trójką, może coś doradzicie ?
kwestia przyzwyczajenia 😄
choć większa różnica wieku między pierwszą dwójka a trzecim dużo ułatwia .. napewno nie będziesz żałować ☺️
my planowaliśmy dwójkę a sprawy się tak rozwinęły że się Nam odmieniło
-
Kiedyś myślałam że trójka dzieći to jakiś kosmos. A teraz jak patrze na moje dwie urocze dziewczynki to tak straszenie marze o 3 dziecku. Staramy się juz ponad rok i nie wychodzi. W tym cyklu mam nadzieję okres jeszcze nie przyszedł ale myslę ze to kwestia dwóch dni i bedzie. Czasami mam takie myśli czy sobie poradzę czy ogarnę to towarzystwo ale z drugiej strony mamy teraz tak wygodne czasy że czym się martwić oby zdrowie było. Dzieci dają tyle radości
Lolipop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Nie wiem, czy mige się tu udzielać... Mam już 2 dzieci : syn 2016 rok i córeczka 2018 aktualnie 16ty tydzień, prawdopodobnie córeczka w brzusiu
Mieszkamy również z córką mojego narzeczonego, także ogólnie będzie 4 dzieci plus nasza 2 duża, wesoła rodzinka ❤️
Mogę u Was sobie przycupnac? .Ania81 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Hej! Nie wiem, czy mige się tu udzielać... Mam już 2 dzieci : syn 2016 rok i córeczka 2018 aktualnie 16ty tydzień, prawdopodobnie córeczka w brzusiu
Mieszkamy również z córką mojego narzeczonego, także ogólnie będzie 4 dzieci plus nasza 2 duża, wesoła rodzinka ❤️
Mogę u Was sobie przycupnac? .
Witam, przycupnij i zostan z nami💖.
My sie staramy o 4. Jestem po poronieniu samoistnym (malenstwu sreduszko sie nie rozwinelo prawidlowo, albo wogole z jakis powodow nie zaczelo bic). Moze nasze forum ozyje znowu -
nick nieaktualnyAnia81 wrote:Witam, przycupnij i zostan z nami💖.
My sie staramy o 4. Jestem po poronieniu samoistnym (malenstwu sreduszko sie nie rozwinelo prawidlowo, albo wogole z jakis powodow nie zaczelo bic). Moze nasze forum ozyje znowuAnia81 lubi tę wiadomość