Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik spokojnie, ja mysle ze po prostu nie widac jeszcze ciazy na USG bo jest mlodsza. Przeciez pozno Ci wyszedl test prawda? Nie wierze ze to nie jest ciaza. Trzymam moooooooooooooooooooooooooooooooooocno kciuki i jestem myslami z Toba. Musi byc dobrze
-
nick nieaktualny
-
Bedzie dobrze! Najwazniejsze, zeby szybko okreslili co i jak, pomogli i zzebys do dzieci mogla wrocic. Bo to najgorsze, jak bez dzieci sie samej siedzi...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Ale natworzyłyście...
Basik, czekamy na betę. Wierzę, że to niekompetentna lekarka i wszystko bedzie ok i będzie też fasolka :-*
Swan... nie wiem co powiedzieć tulę mocno i jestem z Tobą :-*
równocześnie cieszę się z wygranej walki :-* fajnie, że zostajesz z nami
u nas też pogoda do d***, choć rano zapowiadało się fajnie. Weekend się zaczął, godz. 18 a ja już ledwo na oczy widzę. Dziś znów pobudkę przed 6 dziewczyny zrobiły i od razu na pełne obroty. Heh, a nam się kolejnego małego budzika zachciewa :') -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamabyc ja mimo ze pisze z Wami od niedawna to czytam Was od poczatku i tak samo zawsze przezywam kazdy Wasz smutek czy radosc.
Kroilam salatke jarzynowa z mezem spogladajac co chwila na tel. I nawet maz pytal czy cos wiadomo co u tej dziewczyny slychac.
Kciukow nie puszczam!!!!!!!!!!!!! -
Dziewczynki jestem juz w domu beta 38.7 za mala .jest mi mega przykro placze caly czas.pani doktor po becie zbadala mnie drugi raz w koncu znalazla jajniki na nich maly pecherzyk jestem w trakcie ronieniA.byla ciaza ale juz jej nie ma .powinnam sama sie oczyscic.jednak jakby do tego nie doszlo mam natychmiast sie zglosic na Ip.poki co oby bylo samoistne.za tydzien mam powtorzyc bete i kontrola w poradni.nie ma dzidzi
-
nick nieaktualny