Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczynki... Ja juz trzeci raz stracilam ciaze... Czyli czas na zdrowa, donoszona. Wsrod tego smutku pojawila sie tez dobra wiadomosc. Wyleczylam sie z klebsielli. Jestem zdrowa, moge sie starac.
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki♥
U mnie mega sloneczko jest, wiec przesylam Wam go duzo na ten dlugi weekend
Wiecie z tym nie mowieniem o poronieniu to roznie kobiety reaguja. ja z mezem od nastolatki mieszkami tysiac km od rodziny i mimo ze mam kochajaca rodzine to o moich poronieniach wiedza tylko 2 razy. Latwiej mi jest to ukryc jak np. jestem w szpitalu. O 4 nie wiedza a to nie dlatego ze chcialam to ukryc, tylko z troski o nich. Moi rodzice nie moga sobie tego poukladac w glowach, bardzo to przezywaja i wole ta strate przechodzic tylko z mezem. Kiedys od razu wiedzieli o ciazy jak II kreski na tescie zobaczylam i ogromna radosc a teraz przy kolejnej ciazy czekamy co sie wydarzy i powiemy w bezpiecznym momencie.
Karolina kiedy zaczynasz testowac? Ja juz bym sikala na testy
Aria w sumie to jest dopiero 9 dpo, kiedys kobiety nie myslaly by tak szybko testowac a teraz takie czasy nastaly ze za szybko sie za to zabieramy a zobacz u Basik jak pozno test wyszedl i to jaki bladziutki, takze nie trac nadziei Musi sie ten Maj pieknie zaczac!!!!! -
nick nieaktualny
-
Aria, PodwojnaMama ja zaczne od jutra sikac a co tam m 10 testow alegrowych więc po próbuje choc wiara słaba bo wszystko wskazuje na @ wogole jestem taka naminowana chodze jak cykajaca bomba masakra.
U nas od rana deszcz,synek miał sparingi w pilke nozną, kibicowałam ale zmarzłam na kość, takze zazdraszczam słonca, pomorze jak to zawsze bywa jest zimne...
Pieke babeczki czekoladowe a co tam, a na wieczor mężuś obiecal sushi przygotować, chce mi humorek poprawic. -
Hej dziewczyny .jestem w szpitalu mialam wykonana serie badan .usg nie potwierdzilo ciazy .nie wiem czemu test splatal mi figla .czekam na bete .dzis plamilam.babka troche dziwna bo nawet jajnikow nie potrafila mi znalezsc.no trudno wiedzialam ze to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe.najgorsze jest to ze dalej nie wiem co mi jest.czy taka baje se wkrecilam ze az ciaza urojona.
Przepraszam za zamieszanie.chce mi sie plakac.jestem tu sama.maz z dziecmi zostal.