Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje tetaz biore kapiel z piana musze sie w koncu rozluznic i zaraz spac jestem bardzo wykonczona psychicznie
Moj P powiedzial zebym sie nie martwila ze bedzie jeszcze dzidzi tyle ze pozniej.malylm powiedzialam ze organizm splatal figla i ze nie bylam wogole w ciazy niechcialam zeby przezywaly. -
Przykro mi Basik
Chociaz z drugiej strony, dobrze, ze tak szybko odkryte, skoro pozamaciczna... gdyby wyszlo za pozno, to mogloby ske zakonczyc utrata jajowodu... a Twoje zdrowie...
Chociaz niewyobrazam sobie tego... trzymaj sie!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
witajcie , jest słoneczko 5 stopni ciepła, szał
Na teście biel vizira, temp. w górę, hm, wg mnie test już powinien wyjść, nie ma co się łudzić
Karolka co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 07:36
-
Basik... :-* trzymaj się Kochana. dobrze, że masz takie wsparcie męża. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą :-*
Aria, b.ładny wykres. To dopiero 11 dpo, spokojnie, może się dopiero teraz zagnieżdża kciukasy zaciśnięte :-*
A ja nie wiem co się dzieje. To już 2 cykl gdzie po @ dłuuugo mam brunatne plamienia. Wczoraj na papierze nawet różowy śluz się znalazł, nie wiem od czego...
A tu niby powoli płodne mają się zbliżać i nie wiem co robić. Tzn. czy robić ;-P
U nas też słoneczko, ale zimno.. mąż o 6 poleciał na działkę. no niby niedziela, ale sąsiedzi się skarżą, że zielsko rozsiewa się od nas, choć jeszcze się nic nie rozsiewa, ale mleczyska rosną... to poleciał popryskać, bo wczoraj padało to nie było jak.
to co dziewczynki? wycieczki? grille? jak u Was majówka?
nas moja siostra zaprasza do siebie, a ja miałam w planach pouczyć się trochę... ehh..
Cesarzowe, a jak Wasze blizny? Moja była już od jakiegoś czasu bardziej miękka, a niedawno znów twarda i mocno wyczuwalna się zrobiła. Ehh.
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyHej kobietki
Basik mam nadzieje ze ominiesz szpital i wazystko ladnie sie oczysci. Pamietaj ze nas masz w tych ciezkich chwilach. Buziaki ogromne!
Aria i Karola ale ladne wykresy macie dziewczynki kciukasy za 2 kreski. Maj musi zaczac sie pieknie
Rybaaa ja tez mialam 2 cesarki i z blizna wszystko ok ale Ty cc mialas pare miesiecy temu to pewnie stad te zmiany na bliznie.
U mnie dzisiaj mega sloneczko. Wstajemy. Jemy sniadanko i wyruszamy na wycieczke
Milego dnia piekne:) -
Basik to oczywiste że chcesz jak najszybciej mieć to za sobą nic w tym dziwnego. Będzie dobrze
A moje plany ograniczają się chyba do wyjścia na spacer z dziewczynami. Mojego przyjechał wczoraj dobry znajomy no to poszedł się spotkać i wrócił o 5 rano. Najebany jak świnia ( inaczej tego nazwać nie da sie) także jak wstanie o 13 będzie dobrze a i tak będzie zdychal, smierdzial i mnie irytowal więc lepiej niech spi bo zabije, mógł wogole nie wracać tylko dziś wieczorem.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, sporo stron temu się przywitałam, co prawda nic nie piszr, ale co jakis czas sledze Wasze wpisy. Basik wspolczuje, trzymam kciuki za samoistne oczyszczenie. Rybaaa- z tego co się dowiedzialam to są dwie przyczyny: albo niedomoga lutealna ktora rzutuje tez na 1 fazę, albo przewlekle zapalenie endometrium. Ja u siebie zdiagnozowalam to drugie i w tym cyklu się leczę- mam nadzieję ze pomoze.