Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majamia jak samopoczucie?
Basik, co u Ciebie? Martwimy się :-*
A mój już prawie 40 na karku a też wieczne dziecko. Tzn. ze spotkań z kumplami wyrósł. Zresztą znajomi się porozjeżdżali, na święta jak się zjadą do rodziny to wtedy aię umawiają, M wychodzi, ale w sumie niechętnie. Ale tylko się napije i już mu się podoba. Ale u nas "problemem" są częste spotkania rodzinne. Mamy b. dużą rodzinę i co chwila a to urofziny, a to chrzciny, a to znowu jakaś rocznica, święta... A nie da się imprezować na trzeźwo.. no i każdy weekend (tylko wiadomo już nie tak jak na imprezie jakiejś), ale też musi być %%%. Ile razy już się o to pokłóciliśmy, ale moje argumenty do niego nie trafiają.. Parę razy też już myślałam o rozstaniu.. Bo faktycznie, w weekend w razie "W" to nie można na niego liczyć.. Tylko na szczęście na razie to "W" się nie zdarzyło, więc moje emocje zawsze opadną i.. jakoś się kręci. Po cichu liczę, że kiedyś się to zmieni.. Potencjał jest, bo po powrocie z podróży poślubnej mąż rzucił palenie, tylko piwko i te sprawy to chyba za duże poświęcenie by było.. -
Basik odezwij sie...jak sie czujesz??
Majamia jak noc?jak sie czujesz?nadal cie boli?
Aria widze,ze u ciebie negatyw i spadek...kurcze przykro mi:((
Karolina a ty kiedy testujesz????dopiero 4 maja???ale twarda zawodniczka z ciebie:)))Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzieki dziewczyny. Jest lepiej. Nospy w domu nie mam. Nie wiem jak orgaznim na nia bedzie reagowac, bo w pierwszej ciazy i pomiedzy ciazami ja po nospie wymiotuje dalej niz widzę.
W nocy bolalo, ale znosnie. Jak maratony chodzilam sikac, to nadal kulalam. Teraz odrobine lepiej. Nie ciagnie, nie uciska, ale jeszcze nie wstalam calkiem z lozka
Basik, trzymaj sie dzielnie! Moze warto byloby porozmawiac z jakims psychologiem?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Madzik34 wrote:Karolina a ty kiedy testujesz????dopiero 4 maja???ale twarda zawodniczka z ciebie:)))aria40 wrote:Już boli mnie brzuch na @, szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 11:45
-
aria40 wrote:miałam ból pachwiny w ciąży, ale później, to ucisk na nerw nie bardzo możno cokolwiek z tym zrobić.
Już boli mnie brzuch na @, szkodasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja mojemu nie zabraniam wychodzić bo jednak u nas tak się to potoczyło że w młodości nie mieliśmy dużo czasu żeby się wyszalec i teraz żebym go trzymała na siłę w domu to nic dobrego by nie dało. I tak on ma mało czasu żeby wyjść bo ciągle w pracy a jak już wychodzi to do garażu z kumplami się spotkają coś w aucie porobić i wypija po 2 piwa, czasem się zdarza że więcej albo jakaś wódkę. Do tego mamy taką umowę ze raz w roku może wyjść n dyskotekę czy do baru sam i ja tak samo sama mogę. A tak to wychodzimy razem na jakieś domówki i przeważnie raz, dwa razy w roku na dyskotekę. Jak mamy jakieś imprezy rodzinne to on biedny przeważnie nie pije bo musi prowadzić jak ja prawka jeszcze nie mam
-
karolinams wrote:Tule kochana u mnie tez się zbliza tylko temp pozno spada.
Kurcze dziewczyny wyglada zatem,ze bedzie kolejne wspolne testowanie pod koniec maja,poczatek czerwca....
Ech....niezla akcja by byla jakbym urodzila kolejne dziecko rowno 18 lat po pierwszym(nastarsza corka jest z lutego).
Strasznieeee dziwnie...taka roznica wieku.....
Madzik
Mama 3 corek:) -
Witajcie dziewczyny:) nie odzywałam sie cały dzień, bo byliśmy w ZOO. Taki nieplanowany wypad. Było super:) Dzieci szczęśliwe i zmęczone.
Karolina, Ari i Majzu ja dalej wierzę, że zobaczymy w tym cyklu dwie kreseczki:) ja dopiero 7dpo i juz nie mogę się doczekać testowania. Ale to najwcześniej w piątek.
Basik tulę cię kochana. Odpocznij, nabierz sił i wracaj do staranek:)
Madzik trzymam kciuki za następny cykl:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Caly dzien poza domem bylismy. Z mezem wieczor spedzilam i czasu na forum nie bylo, ale juz koniec wolnego, wiec i czas na forum bedzie.
Poczytam Was jutro a tymczasem zycze dobrej nocki
Aria przykro mi jak cholera. Strasznie liczylam na 2 kreseczki.......... przytulam kochana!!!!aria40 lubi tę wiadomość