X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się :)

madzikk brałam clo po pół tabletki przez trzy dni kochana i potem byłam na monitoringu i widoczna była toribel i brak pęcherzyków.
    Pomysł z kupnem działki i budową domu naprawdę fajny,tylko koszty pewnie naprawdę duże wyjdą.

madka zdrowka życzę :)

Kasia1407 spokojnie tak jak Kjopa napisała macie troszkę czasu na bzykanko skoro wyszły dwie kreski na owulacyjnym.

Kasia1407, madka, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rańca:-)
    Nic wczoraj nie kupiłam ale ale upatrzyłam fajną kurtkę i dzisiaj po nią jadę do drugiej galerii bo wczoraj nie było mojego numeru:-)

Ja z przebierankami to zrobiłam tak, że M. kupił mi to co jemu się podoba, więc jak coś to wskakuję w zestaw seksi i mam gwarancję że mu się będzie podobało:-)))

Spadam na naradę dobrze że jutro urlop:-)pa;-)

Madka dwie krechy to macie ta z półtora dnia żeby sie wstrzelić, powodzenia;-))

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)
    Kijopa i Edycik przytulanko bylo z rana jak mezus wrocil z pracy. Trzeba kuc żelazo póki gorące :)

Imię_Róży ja ostatnio tez jak sie przebralam za słodko-seksowna uczennie to moj m nie dawał mi spokoju przez caly wieczór :-P

Życzę miłego dzionka dziewczynki a ja spadam do pracy :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;) i spadam do roboty ale żeby nie było jeszcze tu wrócę ;)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek:)
    Edycik to clo moglo miec jakis wplyw.
    Projekt domku przygotowalam na podstawie ponizszego. Domek ma byc podobny z zewnatrz (troche inaczej okna na dole) no i w srodku zupelnie inaczej, no i zdecydowanie mniejszy (ok 120m2).
    http://z500.pl/projekt/275/Zx46,komfortowa-rezydencja-nowoczesny-design-optymalnie-zaaranzowane-wnetrze-z-garazem/projekt-z-budowa.html#main-data
    Moj tato zna sie na budowie (juz nie jeden dom zbudowal) i mi wytlumaczyl ze najlepiej jest zbudowac w trzech etapach, jedna zime musza przeczekac fundamenty, druga stan surowy a w trzecim roku bede chciala konczyc instalacje i kosmetyke. I w sumie dobrze bo koszty mozna rozlozyc na trzy lata a wiekszosc mebli chce zatrzymac z obecnego mieszkania. W planach bylo rozpoczecie w 2018 ale wlasnie wszystko przeliczylam i trzeba przesunac do 2019. Wiec Wigilia 2021 juz w nowym domku:) I powiem wam szczerze ze budwa domu kosztuje tyle co nowe mieszkanie (nawet mniej) problemem jest dzialka ktora moze kosztwac tyle co budowa, ,wiec narazie szukam dzialki (ale w dobrej cenie).
    Zmykam na silke.
    Milego dnia.

Ejrene, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) właśnie siedzę w labie i czekam na pobranko. Stres jest mega... nie wiem czy nie przyszłam za wcześnie po betę powyżej 1300 powinno się badać po 72h, a nie 48h i podobno może już wolniej przyrastać. Boję się, że się zestresuję wynikiem ;)
    Udanego dzionka Wam życzę kochane i proszę o kciuki

Paryzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ciocie :)

My po badaniu prenatalnym. z bąblem wszystko ok :) rośnie zdrowo ma już 6,58cm :) i długie nogi po mamie :P wszystkie parametry prawidłowe, przepływy też tak że jestem szczęśliwa. Z dzisiejszego USG termin wyszedł 4 dni wcześniej niż z OM czyli na 6.07.2016 i nie pokazał co ma między nogami :)

agatia kalkulatorem sobie sprawdzisz przyrost i nie martw się na pewno będzie ok kciuki trzymam :)

majju, cinnamon cookie, madzikk, Edycik, luna91, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej hello :)

Ejrene no to cudnie! :) bąbelek rośnie :) jeszcze zdąży pokazać co tam ukrywa :P

Agatia bez nerwów, będzie piękny przyrost :)

Paryzetka hahaha rozbroiłaś mnie! :D ot i się poprzebierałyśmy :D

Madzikk super plany :) nie ma to jak dom!

Ja się ogarniam i lecę na miasto, parę rzeczy muszę kupić na jutro, niestety ale Sylwester w pracy więc muszę dziś wszystko załatwić... Zajrzę później:*

Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrena super wieści :-D i niech do końca Fasolinka lub Fasolinek tak pięknie rośnie. Ja mam przeczucir, że będziesz miała córę zobaczymy czy się sprawdzi

Ejrene lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Nie mogę się pozbierać po Świętach i gościach :)

Ejrene super, niech rośnie, brawo!

Imię Róży, rozbawiłaś mnie, też tak robię :), ale w sumie widzę, że i tak im mniej człowiek naciska, tym większe zainteresowanie z drugiej strony :)

Agatia na bank wszystko dobrze. Im mniej nerwów tym lepiej. W końcu pacjent ważniejszy, a dziś się czasem patrzy najpierw na wynik ;) i tylko stres na każdym kroku. Nie ma co świrować. Musi być ok.

Kasia, działajcie, działajcie, ale na luzie szanse są spore, bo i plemniczki i komórka trochę jednak żyją ;).

Madzikk budowa domu to doskonały plan i mnóstwo radości niego życzę.

Ruby, ałaaaaa, aż mnie bolało jak czytałam... Ale teraz jak po kapitalnym remoncie, więc lokator misi się wprowadzić, nie ma opcji ;)

U mnie 17 dpo licząc od ovu wyznaczonej przez testy. 1-3 dni po spodziewanej @ licząc długość cykli. Śluz miałam w terminie @ rozciągliwy i przeźroczysty a teraz lepki i kremowy. Piersi bolą, trochę mdli. No nie wiem...

Imię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Agatia kciukam mocno, daj znać szybciutko :)

MamaTuśka 17dpo i nie wiesz? A testowałaś? Trzymam kciuki, żeby to był malutki lokator :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku przebieranki nam nie wyszły, no cóż, ja więcej nie próbuję, bo to nie moja bajka ;)

Ejrene jak to dobrze poczytać takie wiadomości :) długie nogi po mamusi? Może faktycznie córa będzie ;)

Madzik to plan jest długoterminowy widzę ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka bo ja mam 180cm wzrostu :) mąż też wysoki więc nawet jak chłopak to ma po kim ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Paryzetka bo ja mam 180cm wzrostu :) mąż też wysoki więc nawet jak chłopak to ma po kim ;)

Ja obstawiam córę :)

Ejrene, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzień dobry :)

Agatia kciukam mocno, daj znać szybciutko :)

MamaTuśka 17dpo i nie wiesz? A testowałaś? Trzymam kciuki, żeby to był malutki lokator :)

No nie wiem, bo się na ten cykl nie nastawiałam, a teraz boję się testować...
    Ovu była taka wyczuwalna, więc machnęłam test, który ją potwierdził, ale jakoś olałam ten grudzień.
    A teraz czekałam na @ licząc, że np będzie to jeden z najdłuższych moich cykli w roku. Tylko o tyle mi się to nie zgadza, że faza lutealna jest 14 dniowa, a u mnie by teraz wychodził dzień 17ty.

Kurka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Hejka :) właśnie siedzę w labie i czekam na pobranko. Stres jest mega... nie wiem czy nie przyszłam za wcześnie po betę powyżej 1300 powinno się badać po 72h, a nie 48h i podobno może już wolniej przyrastać. Boję się, że się zestresuję wynikiem ;)
    Udanego dzionka Wam życzę kochane i proszę o kciuki

hej;) a który to dzień cyklu ? też robiłam betę w pon 28.12 w 31 dc i miałam 595, dziś zamierzam robić drugą :D

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    No nie wiem, bo się na ten cykl nie nastawiałam, a teraz boję się testować...
    Ovu była taka wyczuwalna, więc machnęłam test, który ją potwierdził, ale jakoś olałam ten grudzień.
    A teraz czekałam na @ licząc, że np będzie to jeden z najdłuższych moich cykli w roku. Tylko o tyle mi się to nie zgadza, że faza lutealna jest 14 dniowa, a u mnie by teraz wychodził dzień 17ty.

Kurka...
    No właśnie, długa by ta faza była, a to też niedobrze :) Sikaj na test, będziesz wiedzieć co jest na rzeczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:58

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki ja zbieram się do domu, po drodze kupię kurtkę:-)
    MamaTuśka weź no siknij kobieto i zakończ ten rok szczęśliwie, trzymam kciuki:-) Agatia jak beta???

Ja dzisiaj wieczorem jadę pozbywać się owłosienia, bo dzik bieszczadzki to przy mnie pupcia niemowlaka:-) ale za to jutro M. nie oprze sie mej aksamitnej w dotyku skórze;-))
    Rano robię tsh i proga trzymajcie kciukasy, żeby dobre wyniki wyszły:-))

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Imię_Róży Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka weź no siknij kobieto i zakończ ten rok szczęśliwie, trzymam kciuki:-) Agatia jak beta???

Ja dzisiaj wieczorem jadę pozbywać się owłosienia, bo dzik bieszczadzki to przy mnie pupcia niemowlaka:-) ale za to jutro M. nie oprze sie mej aksamitnej w dotyku skórze;-))

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Imię_Róży Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
‹‹ 1010 1011 1012 1013 1014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ