Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
madzikk brałam clo po pół tabletki przez trzy dni kochana i potem byłam na monitoringu i widoczna była toribel i brak pęcherzyków.
Pomysł z kupnem działki i budową domu naprawdę fajny,tylko koszty pewnie naprawdę duże wyjdą.
madka zdrowka życzę
Kasia1407 spokojnie tak jak Kjopa napisała macie troszkę czasu na bzykanko skoro wyszły dwie kreski na owulacyjnym.Kasia1407, madka, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witam z rańca:-)
Nic wczoraj nie kupiłam ale ale upatrzyłam fajną kurtkę i dzisiaj po nią jadę do drugiej galerii bo wczoraj nie było mojego numeru:-)
Ja z przebierankami to zrobiłam tak, że M. kupił mi to co jemu się podoba, więc jak coś to wskakuję w zestaw seksi i mam gwarancję że mu się będzie podobało:-)))
Spadam na naradę dobrze że jutro urlop:-)pa;-)
Madka dwie krechy to macie ta z półtora dnia żeby sie wstrzelić, powodzenia;-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam z rana
Kijopa i Edycik przytulanko bylo z rana jak mezus wrocil z pracy. Trzeba kuc żelazo póki gorące
Imię_Róży ja ostatnio tez jak sie przebralam za słodko-seksowna uczennie to moj m nie dawał mi spokoju przez caly wieczór
Życzę miłego dzionka dziewczynki a ja spadam do pracyImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziendoberek:)
Edycik to clo moglo miec jakis wplyw.
Projekt domku przygotowalam na podstawie ponizszego. Domek ma byc podobny z zewnatrz (troche inaczej okna na dole) no i w srodku zupelnie inaczej, no i zdecydowanie mniejszy (ok 120m2).
http://z500.pl/projekt/275/Zx46,komfortowa-rezydencja-nowoczesny-design-optymalnie-zaaranzowane-wnetrze-z-garazem/projekt-z-budowa.html#main-data
Moj tato zna sie na budowie (juz nie jeden dom zbudowal) i mi wytlumaczyl ze najlepiej jest zbudowac w trzech etapach, jedna zime musza przeczekac fundamenty, druga stan surowy a w trzecim roku bede chciala konczyc instalacje i kosmetyke. I w sumie dobrze bo koszty mozna rozlozyc na trzy lata a wiekszosc mebli chce zatrzymac z obecnego mieszkania. W planach bylo rozpoczecie w 2018 ale wlasnie wszystko przeliczylam i trzeba przesunac do 2019. Wiec Wigilia 2021 juz w nowym domku:) I powiem wam szczerze ze budwa domu kosztuje tyle co nowe mieszkanie (nawet mniej) problemem jest dzialka ktora moze kosztwac tyle co budowa, ,wiec narazie szukam dzialki (ale w dobrej cenie).
Zmykam na silke.
Milego dnia.Ejrene, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hejka
właśnie siedzę w labie i czekam na pobranko. Stres jest mega... nie wiem czy nie przyszłam za wcześnie po betę powyżej 1300 powinno się badać po 72h, a nie 48h i podobno może już wolniej przyrastać. Boję się, że się zestresuję wynikiem
Udanego dzionka Wam życzę kochane i proszę o kciukiParyzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość
-
Cześć ciocie
My po badaniu prenatalnym. z bąblem wszystko okrośnie zdrowo ma już 6,58cm
i długie nogi po mamie
wszystkie parametry prawidłowe, przepływy też tak że jestem szczęśliwa. Z dzisiejszego USG termin wyszedł 4 dni wcześniej niż z OM czyli na 6.07.2016 i nie pokazał co ma między nogami
agatia kalkulatorem sobie sprawdzisz przyrost i nie martw się na pewno będzie ok kciuki trzymammajju, cinnamon cookie, madzikk, Edycik, luna91, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej hej hello
Ejrene no to cudnie!bąbelek rośnie
jeszcze zdąży pokazać co tam ukrywa
Agatia bez nerwów, będzie piękny przyrost
Paryzetka hahaha rozbroiłaś mnie!ot i się poprzebierałyśmy
Madzikk super planynie ma to jak dom!
Ja się ogarniam i lecę na miasto, parę rzeczy muszę kupić na jutro, niestety ale Sylwester w pracy więc muszę dziś wszystko załatwić... Zajrzę później:*
Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Hej.
Nie mogę się pozbierać po Świętach i gościach
Ejrene super, niech rośnie, brawo!
Imię Róży, rozbawiłaś mnie, też tak robię, ale w sumie widzę, że i tak im mniej człowiek naciska, tym większe zainteresowanie z drugiej strony
Agatia na bank wszystko dobrze. Im mniej nerwów tym lepiej. W końcu pacjent ważniejszy, a dziś się czasem patrzy najpierw na wyniki tylko stres na każdym kroku. Nie ma co świrować. Musi być ok.
Kasia, działajcie, działajcie, ale na luzie szanse są spore, bo i plemniczki i komórka trochę jednak żyją.
Madzikk budowa domu to doskonały plan i mnóstwo radości niego życzę.
Ruby, ałaaaaa, aż mnie bolało jak czytałam... Ale teraz jak po kapitalnym remoncie, więc lokator misi się wprowadzić, nie ma opcji
U mnie 17 dpo licząc od ovu wyznaczonej przez testy. 1-3 dni po spodziewanej @ licząc długość cykli. Śluz miałam w terminie @ rozciągliwy i przeźroczysty a teraz lepki i kremowy. Piersi bolą, trochę mdli. No nie wiem...
Imię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Cynamonku przebieranki nam nie wyszły, no cóż, ja więcej nie próbuję, bo to nie moja bajka
Ejrene jak to dobrze poczytać takie wiadomościdługie nogi po mamusi? Może faktycznie córa będzie
Madzik to plan jest długoterminowy widzę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Dzień dobry
Agatia kciukam mocno, daj znać szybciutko
MamaTuśka 17dpo i nie wiesz? A testowałaś? Trzymam kciuki, żeby to był malutki lokator
No nie wiem, bo się na ten cykl nie nastawiałam, a teraz boję się testować...
Ovu była taka wyczuwalna, więc machnęłam test, który ją potwierdził, ale jakoś olałam ten grudzień.
A teraz czekałam na @ licząc, że np będzie to jeden z najdłuższych moich cykli w roku. Tylko o tyle mi się to nie zgadza, że faza lutealna jest 14 dniowa, a u mnie by teraz wychodził dzień 17ty.
Kurka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:41
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Hejka
właśnie siedzę w labie i czekam na pobranko. Stres jest mega... nie wiem czy nie przyszłam za wcześnie po betę powyżej 1300 powinno się badać po 72h, a nie 48h i podobno może już wolniej przyrastać. Boję się, że się zestresuję wynikiem
Udanego dzionka Wam życzę kochane i proszę o kciuki
hej;) a który to dzień cyklu ? też robiłam betę w pon 28.12 w 31 dc i miałam 595, dziś zamierzam robić drugą -
MamaTuśka wrote:No nie wiem, bo się na ten cykl nie nastawiałam, a teraz boję się testować...
Ovu była taka wyczuwalna, więc machnęłam test, który ją potwierdził, ale jakoś olałam ten grudzień.
A teraz czekałam na @ licząc, że np będzie to jeden z najdłuższych moich cykli w roku. Tylko o tyle mi się to nie zgadza, że faza lutealna jest 14 dniowa, a u mnie by teraz wychodził dzień 17ty.
Kurka...Sikaj na test, będziesz wiedzieć co jest na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:58
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
No dziewczynki ja zbieram się do domu, po drodze kupię kurtkę
MamaTuśka weź no siknij kobieto i zakończ ten rok szczęśliwie, trzymam kciuki:-) Agatia jak beta???
Ja dzisiaj wieczorem jadę pozbywać się owłosienia, bo dzik bieszczadzki to przy mnie pupcia niemowlaka:-) ale za to jutro M. nie oprze sie mej aksamitnej w dotyku skórze;-))
Rano robię tsh i proga trzymajcie kciukasy, żeby dobre wyniki wyszły:-))
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
MamaTuśka weź no siknij kobieto i zakończ ten rok szczęśliwie, trzymam kciuki:-) Agatia jak beta???
Ja dzisiaj wieczorem jadę pozbywać się owłosienia, bo dzik bieszczadzki to przy mnie pupcia niemowlaka:-) ale za to jutro M. nie oprze sie mej aksamitnej w dotyku skórze;-))
-