Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Yyy... no dwie kreski. Jedna bledsza, ale jest...
Mam dziś wizytę u gin, bo przy okazji coś mnie tam oddolnie zaczęło martwić i myślałam, że taki obrzęk, przekrwienie i spory dyskomfort to infekcja. Nie chcę tu opisywać szczegółów, ale naprawdę grzybicę czy coś podejrzewałam ;/. Wiem, że moja gin ciążowo pewnie jeszcze nic nie wybada, ale kurka nawet nie wiem, czy się mogę jakąś maścią potraktować czy nie. Może to otarcie w związku z tymi zmianami, cholera. Przez najbliższe dni nic nie załatwię to idę dzisiaj. To tyle z ciekawostek.
Nawet przy święcie bety nie zrobię. A w poprzednim cyklu przed @ leciałam sprawdzać. No i LwD miało być
Ale co... trzymajcie kciuki, dobra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:10
Kjopa3, Ejrene, Jasminowa, Paryzetka83, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka no nieźle
tak czułam, że wysikasz 2 krechy
u mnie też jednego dnia była kreska blada, a drugiego była już mega ciemna
może uda Ci się zrobić betę? U nas laby normalnie dzisiaj i jutro czynne i w sobotę.
Nadal nie mam wyniku bety... do 17 podobno ma być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:27
-
basiunia wrote:hej;) a który to dzień cyklu ? też robiłam betę w pon 28.12 w 31 dc i miałam 595, dziś zamierzam robić drugą
U mnie w poniedziałek był 34 dc dzisiaj jest 36 dc. Ale nie wiem ile to dni od owu bo miało jej nie być i chyba była jakoś mega wcześnie -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Uff Ejrena pocieszyłaś mnie
czyli mam się nie martwić przyrostem 180% w 48h? Bo czytałam, że powinno być w granicach 66%-100%.
Sprawdziłam miałam dokładnie 202,5℅ w ciągu 48 godzini bąbel od początku jeden
A Ty już nie czytaj tylko się cieszBratek lubi tę wiadomość
-
Kochane a ja złapałam dołka i łopata potrzebna gdzieś miałam cichą nadzieją,że może jakiś cud w tym moim nieszczęsnym cyklu się wydarzył ale biel vizira na teście wyskoczyła.Pewnie w sylwestra albo nowy rok okres dostanę.
agatia piękny wynik bety
MamaTuska kciuki mocno zacisnięte.
Imię_Róży kciuki za tsh i za wyniki kochana.Depilacja pewnie troszkę bolała?
oj coś czuję że niedługo zostawicie mnie tu samą i wszystkie polecicie na fioletowe stronki ...tak wiem smęcę ...ale niestety taki depresyjny humor mam
-
Siemanko Dziewczyny, ależ tu się dzieje,
Mama Tuśka- gratulacje, czekamy na betę : )
Agatia- piękny przyrost,
Ejrene- wspaniale, że wszystko ok na USG. Ja mam to badanie 11/01.
Madzikk- z tą budową faktycznie podobnie jak z większym mieszkaniem, tym bardziej, że można sobie zrobić tak, żeby się wprowadzić i resztę dokańczać mieszkając już ( my tak robiliśmy, np. kostkę brukową zrobiliśmy dopiero po 2 latach mieszkania). Poza tym można starać się w miarę ekonomicznie prowadzić budowę, nie dać się " oszwabić" fachowcom. Trzymam kciuki za powodzenie akcji : )
Katiuszka- a miałaś HSG ? uda się, co ma się nie udać, dobry doktorek wziął sprawę w swoje ręce to i efekty na pewno będą : )
Edycik- zdrówka dla kociaków,
Ja dzisiaj wyspacerowałam się z moim psiakiem, zrobiliśmy kilka kilometrów. Uwielbiam mroźne powietrze.
Reni555, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Imię Róży- Kciuki za Twoje badania, no i laska będziesz, racja w nowy rok trzeba wejść wydepilowanym, bo inaczej cały rok człowiek będzie zarośnięty ( zgodnie z przesądami ; )
apropos początku ciąży, ja w pierszej ciąży też popiłam na imprezie, nie wiedząc, że jestem w ciąży, mało tego, mimo, że nie palę, na tej imprezie zapaliłam fajkę z kuzynem mojego męża, tak towarzysko ; ).Potem okazało się, że jestem w ciąży, to myślałam, że zawału dostanę ze stresu, że dziecku imprezę na start zafundowałam ; )
Ale córeczka urodziła się zdrowiutka i jest super babka!
Podobno do 6 tygodnia ciąży zarodek odżywia się substancjami odżywczymi z endometrium, dopiero po tym czasie przenikają substancje od matki do płodu, więc potwierdzam póki nie ma 2 kresek zabawa niech trwa!
Reni- wiadomo już ile zarodków Ci wszczepią? 1, czy 2? ( oczywiście zakładam, że wszystko się uda, zarodeczki będą piękne, mówili coś?)
Reni555 lubi tę wiadomość
Edycik- głowa do góry, każdego czasami dopada gorszy dzień, ale zobaczysz, że będzie dobrze i się uda : )
Teraz jak dostaniesz @, to monitoring w nowym cyklu planujesz?
Wirtualnie przytulam i herbatką z imbirem wychylam Twoje zdrówko!Edycik lubi tę wiadomość
Cześć kochane!
Edycik, wiem co czujesz... Mnie dziś też dopadł dół i nawet to samo pomyślałam, że niedługo sama tu zostanęCzuję, że kolejny cykl w [piiiip]. Nawet Wam nie pisałam ale nawet nie było seksu po niby pozytywnym teście owu
Nie miałam nawet chęci. Może Nowy Rok będzie dla nas szczęśliwszy.
Nie mniej jednak mnóstwo radości mi sprawia, że Wam się kobietki udaje, Agatia pięknie beta rośnie, MamaTuśka czekam na wyniczki bety ale kciuki już zaciśnięte
Jasminowa, ja też normalnie nie palę papierosów ale dziś mnie jakoś tak wszystko wkurza, że kupiłam paczkę i spaliłam jednego. Fuj
W dodatku nie wiem co się ze mną dzieje, przedwczoraj zgubiłam list ze spółdzielni, wczoraj w galerii zgubiłam czapkę i szali... aż strach wychodzić z domu...
Mundek gdzie się podziewasz?Jasminowa lubi tę wiadomość