Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:Edycik- głowa do góry, każdego czasami dopada gorszy dzień, ale zobaczysz, że będzie dobrze i się uda : )
Teraz jak dostaniesz @, to monitoring w nowym cyklu planujesz?
Wirtualnie przytulam i herbatką z imbirem wychylam Twoje zdrówko!
Dziękuję Jaśminowa :* nie wiem tak prawdę mówiąc co robić w kolejnym cyklu,napewno pójdę po okresie na wizytę zobaczyć co z tą torbielą ale co dalej nie wiem
majju to przytulam mocno jak Ciebie też dopadł dołek.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja,
MamaTuśki gratki, zazdraszczam
Majju widziałam to na allegro ostatnio
A ja dzisiaj szał pał, zakupy na jutro potem gotowanie, także gulasz zrobiony, mięso przygotowane na pieczenie, sernik upieczony, sałatka prawie gotowa, a reszta jutro
Teraz jeszcze podpompowuje endo czerownym wytrawnym i jak tak pójdzie to wychleje całą butlęParyzetka83, Edycik, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby ale pyszności przygotowałaś, aż ślinka cieknie
chyba coś zjem he he he
Majju nie wiedziałam, że są takie wynalazki dla chłopów
Rozmawiałam z położną, mam przyjść za tydzień na wizytę. Beta jak najbardziej okprzy bliźniakach raczej byłaby wyższa.
-
nick nieaktualnyEdycik kochana ściskam mocno :* też mam gorsze dni i staram się z tym wlaczyć jakoś, o tyle o ile jest mi łatwiej bo mam młodą, ale denerwuje mnie fakt ciągłych wizyt u lekarza, staranie na zawołanie i takie tam...
Długo się z tym nosiłam, ale oficjalnie wam mogę powiedzieć, że daję sobie czas do czerwca 2016...jeśli nie uda się to zamierzam zrezygnować z posiadania drugiego dziecia i realizować inne plany życiowe -
Moje Kochane wspierające.
Moja ciocia, która jeat doświadczoną położną ucieszyła się z bety 50, bo oznacza to, że coś się dzieje,zdecydowanie kazała być dobrej myśli. Ale i tak uważa, że wyatarczą testy sikane i czekanie do 8 tygodnia, bo do tego czasu natura sama decuduje. Mówi, że beta ma rozległe normy. I czekać kazała tak czy siak.
No to czekam. Mnie z norm wychodzi 3-4tydz.
-
Mama Tuśka Gratuluję!!!
Agatia super przyrost
Majju też widziałam to kilka dni temu
Ruby ja mówiłam, że poświruje do końca roku i ostatnio byłam u gin po skierowanie na USG piersi i mówiła, że mam dobre wyniki i owulację i u takich pacjentek nie wprowadzają lecenia szybciej niż po roku starań po ostatnim poronieniu. Myślę więc, że się zblokowałam i zastanawiam się czy nie odpocząć od forum. Zawsze jak zajrzę tutaj to jeszcze na jakiś wykres i siedzi mi to w głowie. Tak jak już pisałam kiedyś w ostatniej ciąży też się w końcu wkurzyłam na wszystko i zajęłam się czymś innym i się udało więc myślę, że tym razem to też blokada. -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Mama Tuśka Gratuluję!!!
Agatia super przyrost
Majju też widziałam to kilka dni temu
Ruby ja mówiłam, że poświruje do końca roku i ostatnio byłam u gin po skierowanie na USG piersi i mówiła, że mam dobre wyniki i owulację i u takich pacjentek nie wprowadzają lecenia szybciej niż po roku starań po ostatnim poronieniu. Myślę więc, że się zblokowałam i zastanawiam się czy nie odpocząć od forum. Zawsze jak zajrzę tutaj to jeszcze na jakiś wykres i siedzi mi to w głowie. Tak jak już pisałam kiedyś w ostatniej ciąży też się w końcu wkurzyłam na wszystko i zajęłam się czymś innym i się udało więc myślę, że tym razem to też blokada.
Kjopa ja na wykresy w ogóle nie patrzę...ale cokolwiek postanowisz to zrozumię...wiem zaciążone dziewczynki , że nie jesteście tutaj od dziś, bardzo wam gratuluję i cieszę się z waszego szczęścia, ale jednak cały czas czekam aż zacznie się darzyć też nam stałym bywalczyniom, które są tutaj od początkucinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ja to już stwierdziłam, że zapaliłam jakby światło w tym wątku i będę gasić chyba
. Na wykresy patrzę głównie po owulacji a zwłaszcza jak mierzyłam tempkę. Z jednej strony lubię tu zaglądać i mi szkoda bo się zżyłam ale z drugiej ....
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ja to już stwierdziłam, że zapaliłam jakby światło w tym wątku i będę gasić chyba
. Na wykresy patrzę głównie po owulacji a zwłaszcza jak mierzyłam tempkę. Z jednej strony lubię tu zaglądać i mi szkoda bo się zżyłam ale z drugiej ....
heh zapaliłam to ja, ale nie zamierzałam gasić jednak życie różne scenariusze pisze... -
MamaTuśka gratulacje
Agatia super przyrost
Ja łopaty potrzebujęCiągle jej szukam, dlatego sporadycznie zaglądam, przepraszam...
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:MamaTuśka gratulacje
Agatia super przyrost
Ja łopaty potrzebujęCiągle jej szukam, dlatego sporadycznie zaglądam, przepraszam...
Madka ja już wysłałam, chyba kurier spóźniony przez ten świąteczny czas...ale wysyłam kolejną jakby co ...trzymaj sięmadka lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:heh zapaliłam to ja, ale nie zamierzałam gasić jednak życie różne scenariusze pisze...
Dlatego napisałam jakbym zapaliła bo podłączyłam się jako pierwsza do Twojego wątku i chyba już z tamtych dziewczyn nie ma nikogo tak długo. A tak w sumie to może nie zgaśnie nigdy tu światełko tak jak np. na 30-tkach gdzie założycielki już tam nie ma dawno bo urodziła. Mam nadzieje, że i tak będzie z Tobą i całą resztą staraczek na tym wątku
-
Hej
Jestem nową staraczką i może żeby się wkupić najpierw się przedstawię
Mam 21 miesięcznego synka który urodził się po przebojach w 36tc. Ponieważ zawsze z mężem chciałam mieć przynajmniej 2kę dzieci dlatego postanowiliśmy rozpocząć starania o rodzeństwo dla synka. Lekarz dał nam zielone światło w sierpniu ale okazało się że mam problemy z cytologią i musiałam przejść leczenie. Od 2ch cykli możemy już się starać i jak narazie wszystko wskazuje na to że obecny cykl zakończy się miesiączką
Na co dzień zajmuję się synkiem, po nocach szyję książeczki pluszowe dla dzieci i doskonale się jako DoulaPozdrawiam wszystkie Was serdecznie. Dajcie mi trochę czasu a może przeczytam cały wątek
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:
Dlatego napisałam jakbym zapaliła bo podłączyłam się jako pierwsza do Twojego wątku i chyba już z tamtych dziewczyn nie ma nikogo tak długo. A tak w sumie to może nie zgaśnie nigdy tu światełko tak jak np. na 30-tkach gdzie założycielki już tam nie ma dawno bo urodziła. Mam nadzieje, że i tak będzie z Tobą i całą resztą staraczek na tym wątku
Kjopa kochana dobrze zrozumiałam...i dobrze wiem, że jesteśmy najdłużej i też mnie to trochę dołuje...ale jak mówisz mam nadzieję, że uda się wszystkim, a wątek dalej przetrwadlatego jednak namawiam cię żebyś nie ochodziła za daleko bo z tobą będzie mi raźniej
-
Ruby wrote:Madka ja już wysłałam, chyba kurier spóźniony przez ten świąteczny czas...ale wysyłam kolejną jakby co ...trzymaj się
Uwielbiam Cię :*majju, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."