Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:Zobacz co znalazłam u Błękitnej pierwszy post jaki napisała "wymyslilam sobie porod na luty ewentualnie marzec i tak jak wszystkie bylam bardzo zdziwiona jak sie nie idalo hehe
niezle jestesmy. " A najciekawsze, że na suwaczku ma termin za 2 miesiące. Czyli udało się jak chciała
.
Mnie najbardziej wkurza, że coraz większa różnica wieku będzie. Teraz to minimum 7 latParyzetka83, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wielkie gratulacje Edytko!
Dziś kreseczki na teście ciemniejsze, więc w duchu liczę, że beta przyrasta.
Wczorajszy wynik zgadzałby się z normą dla 3 tygodnia od owulacji i tak mi wychodzi z obliczeń.
Pamiętam, że sikańce w poprzednich ciążach wychodziły mi dopiero tydzień po terminie@, więc jestem dobrej myśli. Jutro sobie betę powtórzę. I niech Góra nad nami czuwa
Ruby, Kjopa, AgaL i wszystkie mające serdecznie dość. Trzymam kciuki za Was i za szczęśliwe dla Was zmiany. Mam nadzieję, że cierpliwości wystarczy. Mnie zawsze jej brakuje najbardziej.
Niech w 2016 roku Opatrzność nas nie opuszcza nawet na moment. Tego Wam i sobie życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:30
cinnamon cookie, Kamila ;), AgaL, Reni555, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdytka brawo! Jesteśmy dumne
Super zakończenie roku
Mój m pojechał młoda do dziadków zawieźć bo tacie się auto zepsulo po drodze także on kończy rok mało pomyślnie ale to tylko auto
Także bawta się i pijcie ile wlezie
A tak poważnie to z życzeniami przybede jutroImię_Róży, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystkiego co najleprze dla nas dziewczyny na ten Nowy Rok
bawcie się dobrze
i udanych zbiorów, tego co posiejemy lub juź posialiśmy na przyszły rok nam wsystkim życzę
trzymajcie sięImię_Róży, majju, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki to ja tak między robieniem sałatki a nabijaniem koreczków na wykałaczki - Szampańskiej zabawy, cudownego Nowego Roku i spełnienia marzeń w 2016
Widzimy się jutro
Edycik - gratki! Prawko fajna rzecz
MamaTuśka - a nie mówiłam, że to mały lokator? Gratuluję i kciukam za przyrost!
Reni - powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:03
Reni555, Imię_Róży, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kochane ja już gotowa i mam chwilę aby złożyć Wam życzenia. Więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Duuużo zdrowia i szczęścia które na pewno przyjdzie w tym 2016r. Żebym nie widziała żadnej z nas bez okrągłego brzuszka
.
Buziaki a i tyle co zdążyłam to Edycik Gratuluję!!! I dziękuję za słowa otuchy.Reni555, Imię_Róży, Paryzetka83, MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki wpadam za pięć dwunasta życzyć wam spełnienia marzeń i pogody ducha w 2016 roku:-) kochane czasami jest ciężko i pod górę, ale kto nie walczy nie wygrywa:-)
i niech moc będzie z wami;-)
My już po seansie w domku robimy sobie wieczorek:-)MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Spełnienia marzeń, a w szczególności tego JEDNEGO!
My w domku, bo ja z gorączkąCoś się nie mogę od dwóch tygodni wykurować
MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Nowy Rok z wierszem
.
Ignacy Krasicki
Nowy Rok
Nowego roku czas każe winszować,
Więc się zdobywam na powinszowanie;
Daj Panie Boże, w tym się tak zachować,
Iżby się nasze spełniło żądanie.
I spełni pewnie, kiedy w każdym kroku
O sobie będziem myśleć, nie o roku.
~~~
Bo cóż rok? Bożym czas zmierzony darem,
Miejsce i pora naszego działania:
Nie dni, lecz czynów dzielmy go wymiarem,
A czynów plennych prawego starania;
Wówczas, jak wieniec kłosami uwity,
Da plon szacowny, da plon znakomity.
~~~
Przeszły tysiączne, przejdą i następne.
Szala je wieczna, jak zmierzy, tak ziści:
Z nas plenne, z nas czcze, prawe, lub występne,
Skutek użycia, czucia i korzyści:
Odmiana, trwałość, nieczynność, ochota,
Da poznać w czem jest występek, lub cnota.
~~~
Lecz sprawcą, który rzeczy mierzy trwale,
Spuszcza wzrok względny na tych, co sprawieni:
Nie jest człowieka, co jest doskonale,
Sobą nikczemni, sprawcą orzeźwieni,
Czekajmy losu, Najwyższa istoto!
Karzesz z odrazą, nagradzasz z ochotą.
Źródło: http://niepoprawni.pl/blog/477/poeci-polscy-na-nowy-rok
©: autor tekstu w serwisie Niepoprawni.pl | Dziękujemy!. <- Bądź uczciwy, nie kasuj informacji o źródle - blogerzy piszą za darmo, szanuj ich pracę.
Edycik, Reni555, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, super że imprezki udane! My o 00:10 już spaliśmy
Edycik gratuluję prawka! A jak długo masz brać dupka?
MamaTuska... przytulam ;*
Edit: Edycik, już doczytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 18:59
Edycik, MamaTuśka, Ruby lubią tę wiadomość