X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Zobacz co znalazłam u Błękitnej pierwszy post jaki napisała "wymyslilam sobie porod na luty ewentualnie marzec i tak jak wszystkie bylam bardzo zdziwiona jak sie nie idalo hehe ;) niezle jestesmy. " A najciekawsze, że na suwaczku ma termin za 2 miesiące. Czyli udało się jak chciała :-P.
    Mnie najbardziej wkurza, że coraz większa różnica wieku będzie. Teraz to minimum 7 lat :-/
    U mnie też będzie minimum 7lat różnicy ale co tam. Byle było a kiedy to tak naprawdę nieważne. Dajęsobie 3lata. Dzieci ppowyżej 4lat różnicy i tak mają już ze sobą mniejszy kontakt a tak starsze zawsze coś pomoże. Myślę że ten rok będzie szczęśliwy:-) czego wszystkim życzę:-)

Paryzetka83, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje Edytko!

Dziś kreseczki na teście ciemniejsze, więc w duchu liczę, że beta przyrasta.
    Wczorajszy wynik zgadzałby się z normą dla 3 tygodnia od owulacji i tak mi wychodzi z obliczeń.
    Pamiętam, że sikańce w poprzednich ciążach wychodziły mi dopiero tydzień po terminie@, więc jestem dobrej myśli. Jutro sobie betę powtórzę. I niech Góra nad nami czuwa :)

Ruby, Kjopa, AgaL i wszystkie mające serdecznie dość. Trzymam kciuki za Was i za szczęśliwe dla Was zmiany. Mam nadzieję, że cierpliwości wystarczy. Mnie zawsze jej brakuje najbardziej.

Niech w 2016 roku Opatrzność nas nie opuszcza nawet na moment. Tego Wam i sobie życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:30

cinnamon cookie, Kamila ;), AgaL, Reni555, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik gratulacje, brawo, super :) zazdroszczę :) ja po nowym roku muszę wznowić akcję prawko :) bo odpuściłam i już 7 mc nie jeździłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka brawo! Jesteśmy dumne ;-)
    Super zakończenie roku ;-)

Mój m pojechał młoda do dziadków zawieźć bo tacie się auto zepsulo po drodze także on kończy rok mało pomyślnie ale to tylko auto :-P

Także bawta się i pijcie ile wlezie :-D
    A tak poważnie to z życzeniami przybede jutro ;-)

Imię_Róży, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję kobitki :)
    Ruby ja aż uwierzyć nie mogę a egzamin miałam z kobietką 45 jazdy i wyniki pozytywny :)

MamaTuśka trzymam dalej kciukaski ;)

Imię_Róży, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego co najleprze dla nas dziewczyny na ten Nowy Rok
    bawcie się dobrze
    i udanych zbiorów, tego co posiejemy lub juź posialiśmy na przyszły rok nam wsystkim życzę

trzymajcie się :)

Imię_Róży, majju, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to ja tak między robieniem sałatki a nabijaniem koreczków na wykałaczki - Szampańskiej zabawy, cudownego Nowego Roku i spełnienia marzeń w 2016 :)
    Widzimy się jutro ;)

Edycik - gratki! Prawko fajna rzecz ;)

MamaTuśka - a nie mówiłam, że to mały lokator? Gratuluję i kciukam za przyrost!

Reni - powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:03

Reni555, Imię_Róży, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki szampańskiej zabawy i niech 2016r. przyniesie każdej z Nas upragnioną dzidzię !!!

Paryzetka83, Reni555, Imię_Róży, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej zabawy Kochane i spełnienia marzeń w 2016 roku, niech będzie dla Nas łaskawy! :*

agatia, Paryzetka83, Reni555, Imię_Róży, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja już gotowa i mam chwilę aby złożyć Wam życzenia. Więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Duuużo zdrowia i szczęścia które na pewno przyjdzie w tym 2016r. Żebym nie widziała żadnej z nas bez okrągłego brzuszka :-).
    Buziaki a i tyle co zdążyłam to Edycik Gratuluję!!! I dziękuję za słowa otuchy.

Reni555, Imię_Róży, Paryzetka83, MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wpadam za pięć dwunasta życzyć wam spełnienia marzeń i pogody ducha w 2016 roku:-) kochane czasami jest ciężko i pod górę, ale kto nie walczy nie wygrywa:-)
    i niech moc będzie z wami;-)

My już po seansie w domku robimy sobie wieczorek:-)

MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • madka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienia marzeń, a w szczególności tego JEDNEGO!

My w domku, bo ja z gorączką :/ Coś się nie mogę od dwóch tygodni wykurować :/

MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nowym roku szczęścia i. Miłości oraz zieloności oby łopaty odeszły w dal bo nie będą nam potrzebne

madka, Paryzetka83, MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wszystkiego naj w nowym roku. Oby marzenia sie spelnialy:)

madka, katiuszaa, Paryzetka83, MamaTuśka, majju, Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy Rok z wierszem :).

Ignacy Krasicki

Nowy Rok

Nowego roku czas każe winszować,
    Więc się zdobywam na powinszowanie;
    Daj Panie Boże, w tym się tak zachować,
    Iżby się nasze spełniło żądanie.
    I spełni pewnie, kiedy w każdym kroku
    O sobie będziem myśleć, nie o roku.

~~~
    Bo cóż rok? Bożym czas zmierzony darem,
    Miejsce i pora naszego działania:
    Nie dni, lecz czynów dzielmy go wymiarem,
    A czynów plennych prawego starania;
    Wówczas, jak wieniec kłosami uwity,
    Da plon szacowny, da plon znakomity.

~~~
    Przeszły tysiączne, przejdą i następne.
    Szala je wieczna, jak zmierzy, tak ziści:
    Z nas plenne, z nas czcze, prawe, lub występne,
    Skutek użycia, czucia i korzyści:
    Odmiana, trwałość, nieczynność, ochota,
    Da poznać w czem jest występek, lub cnota.

~~~
    Lecz sprawcą, który rzeczy mierzy trwale,
    Spuszcza wzrok względny na tych, co sprawieni:
    Nie jest człowieka, co jest doskonale,
    Sobą nikczemni, sprawcą orzeźwieni,
    Czekajmy losu, Najwyższa istoto!
    Karzesz z odrazą, nagradzasz z ochotą.

Źródło: http://niepoprawni.pl/blog/477/poeci-polscy-na-nowy-rok

©: autor tekstu w serwisie Niepoprawni.pl | Dziękujemy! :). <- Bądź uczciwy, nie kasuj informacji o źródle - blogerzy piszą za darmo, szanuj ich pracę.

Edycik, Reni555, Jasminowa, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry w Nowym Roku 2016

kochane jak Wam minął Sylwester i jak się macie?

my z mężem już w domku,mąż odsypia a ja wykąpana przed tv odpoczywam i czekam na @ który nie przyszedł

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Najlepszości w Nowym Roku :-)

Wróciłam do świata żywych, imprezowaliśmy do 5 rano, trochę popiłam , potańczyliśmy i niedawno goście wyjechali także biorę się za sprzątanie bo bałagan okropny :P

Jasminowa lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby my podobnie impreza do 5 rano, padam z nóg. ..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na @. Beta spadła.

• majju Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, super że imprezki udane! My o 00:10 już spaliśmy ;)
    Edycik gratuluję prawka! A jak długo masz brać dupka?
    MamaTuska... przytulam ;*

Edit: Edycik, już doczytałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 18:59

Edycik, MamaTuśka, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ