Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Kurcze MamaTuśka a ty dużo przed @ byłaś jak robiłaś betę? przykro mi z tego powodu,że jednak się nie udało, czy to w takim razie oznacza, że samoistne poronienie jak przyjdzie @ ? ściskam:*
W sumie to jestem w 31 dc. Ostatni wynosił 26 dni, przedostatni 29. Ovu była wg mnie ok 12 dc. Więc wg ovu powinnam dostać @ 27 grudnia, betę zrobiłam 29.
Moja gin mówi, żeby spokojnie czekać na@, bo to mogło być puste jajo połodowe np. W każdym razie nic nadzwyczajnego z puntu widzenia medycyny...
Nawet tp do mnie przemawia.
-
Z niskich.
z 50 do 24 w ciągu 48h.
Gdyby nie to, że się zaczynamy starać i robię testy pod koniec cyklu (pomimo odpuszczonego wiedziałam, kiedy była owulka i faza lutealna wydawała mi się za długa), to bym to uznała za długi cykl.
Ale nic, trza do przodu. Dziś na Mszy ksiądz składał życzenia wszystkiego, co najlepsze i żebyśmy pamiętali, że jak coś nie jest po naszej myśli, to Pan Bóg wie, co dla nas dobre. I przysięgam, wiedziałam że to do mnie:). A wyniki bety wieczorem przeczuwałam od rana.
Poza tym, cholera, mam postanowienie owszem, starać się dalej, ale cieszyć się tym, co mam- kochającym mężem i dwójką wspaniałych dzieci. Ja widzę, że wielu rzeczy nie doceniam!
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i za to, że tu mogę być z Wami. Takie miejsce to całkiem spora dawka ciepła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 21:53
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane, my balowaliśmy do 3 a pobudka była o 6:30 bo zapomniałam budzik wyłączyć
Później zasnęłam jeszcze, ale już się nie wyspałam
Nowy Rok mija leniwie
Fajnie, że imprezki się udały. Mam nafzieję, że taka odskocznia dobrze nam wszystkim zrobi.
MamaTuśka tak mi przykroTulę :*
MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Wiolka wzajemnie, tobie też wszystkiego co najlepsze :*
Jak się czujesz?średnio się czuję, mdłości ciągle mi dokuczają, już mam 4 kg na minusie. Ostatnio coraz częściej słabo mi się robi. Wczoraj musiałam przyjść do pracy i było kilka kryzysowych momentów, tylko zdążyłam wyjść na zaplecze i przysiąść bo chyba bym upadła, szefowej trochę strachu narobiłam. W każdym razie wiem że po urlopie muszę iść na L4 bo nie dam rady tak cały czas na nogach.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
cześć kobitki
jak tam humorki? już po kawce?
Aguś,Cinnamonku zameldujcie się nam na chwilkę
madka jak zdrówko?podleczyłaś się już?
Wiola bardzo dobrze,że myślisz o l4powinnaś wypoczywać
majju dupka brałam 10 dni a dziś już tempka w dół więc czekam na @.A Ty jak się miewasz?
Ruby wyspana?
we wrocku za oknem pięknie,biało jest i -10 od rana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 08:16
Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Na Warmii też mega zimno i troszkę przyprószyło śniegiem.
Nie wiem jak to się stało ale zapomniałam wczoraj wziąć luteinę wieczorem. Obudziłam się rano na mierzenie temperatury, patrzę 36,67, kurczę mało, progesteron powinien trochę podnosić.... ups! Wzięłam od razu, chyba nic nie powinno się dziać.
Ejrene na czym w kinie byliście? Wy w ostatnich dniach obejrzeliśmy z 10 filmówJak maluszek?
-
nick nieaktualnyHeja
Edycik dzisiaj już tak, wysłana, chata doprowadzona do porządku
My mamy dzisiaj kolędę także popołudniu czekamy na księdza
Wiolka ja tez doradzam L4 nie ma co się męczyć ...
Ja po tym zabiegu dalej mam lekkie plemienia mam nadzieję że to nic takiego...
Miłego dziewuszki -
Witam dziewuszki w Nowym Roku
U nas impreza trwala do 5.30 wytancowalam sie za wszystkie czasy. Jestem po owulce wiec czekamy co cykl pokaże
Mama_Tuska tule mocno i trzymam mocno kciuki za nowy cykl :-* Kurcze to jest najgorsze ze czlowiek juz cieszy sie ze sie udało bo jednak nadzieję były a tu takie rozczarowanie przykre. Ale w Nowym Roku uda sie na pewno
Ruby myślę ze to normalne ze jeszcze plamisz ale może dla pewności zadzwon do gina?
No to ciesze się że udaly wam sie imprezy i obyśmy caly rok tak byly wyluzowane jak tego wieczoru tylko nasza Maja opiekowala sie kotkami ale to pokazuje jaki z niej dobry człowiek :*
Ja z moim M calego Sylwestra sie nie odzywalam ale za to wczoraj mnie przeprosil i sie godzilismy bo mój synek z dziadkami do Krakowa pojechal ale dzis wraca
No i gości tez mamy dzisiaj to poprawiny Sylwka robimy
Wszystkiego dobrego wam kochane życzę w Nowym Roku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:13
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia no to bawcie się dobrze
plamienia raczej normalne przynajmniej tak mi przed chwilą dr google powiedział
ciekawe tylko jak cały cykl będzie wyglądał...
Ja styczeń mmam znowu dość napięty, a w lutym idziemy na bal karnawałowy więc o ile wahadełko mówiło prawdę to w marcu czeka nas radosna nowina
Auto planujemy zmienić teraz to zaczynamy poszukiwania, m wybrał sobie grande punto bo to dla niego szukamy na dojazdy do pracy, mam nadzieję ze znajdzie się coś sensownego
Przyszły do mnie testy więc nareszcie mogę sikać na patola, jej jak ja dawno nie obsikałam żadnego testu!!! jak na razie słaba druga krecha także chyba jeszcze kiloka dni mam czasu do owu, ale już dzisiaj zaczynam starania pełną parąjak zaleciła mądra głowa- nie mogę przecież zawieźć doktorka po takim liftingu który mi zrobił
MamaTuska - to fakt musimy doceniać to co mamy, dwójka dzieci to wspaniały wynik więc nawet jakby się nie udało z kolejnym to czy jedno czy dwójka i tak jest z czego się cieszyć i za co dziękowaćw jakim wieku dzieciaki przypomnij bo gdzies mi uciekło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:29
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Majju byliśmy na Gwiezdnych Wojnach
nie moje klimaty ale czego się nie robi dla męża
Małe rośnie
Byłam dziś na pogrzebie, tak zmarzłam że dobrej pory nie mogę się rozgrzać, na początku stałam w kaplicy bo tam ciepłej, ale zasłabłam i musiałam wyjść na dwór.