Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobacz co znalazłam u Błękitnej pierwszy post jaki napisała "wymyslilam sobie porod na luty ewentualnie marzec i tak jak wszystkie bylam bardzo zdziwiona jak sie nie idalo hehe
niezle jestesmy. " A najciekawsze, że na suwaczku ma termin za 2 miesiące. Czyli udało się jak chciała
.
Mnie najbardziej wkurza, że coraz większa różnica wieku będzie. Teraz to minimum 7 latBratek lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki wpadlam tylko złożyć wam życzenia ponieważ jutro jestem 12 godzin w pracy a pozniej lecę na Sylwka
Chcialam wam wszystkim życzyć Szczęśliwego Nowego Roku, udanej szampanskiej zabawy, i aby Wasze wszystkiego marzenia na nadchodzący nowy rok sie spełniłyNo i malego kaca w nowym roku
Mama_tuska gratuluję bardzo bardzo kochana super prezent na nowy rok
No to dziewuszki udanej zabawy sylwestrowej jutro
Ja z moim M sie dzisiaj niestety mocno poklocilam i wieczornego przytulanka nie byłoMam nadzieje ze poranny wystarczy
Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
No to witam się kochane mamy 31 grudnia i dziś sylwester
Ja jakoś od 6 spać ne mogę i kawę popijam już.
Kasia jak była kłótnia to pewnie zaraz będzie godzenie się.
Kjopa ja też cokolwiek postanowisz zrozumiem,sama mam czasem podobne myśli kochana,ale w grupie nam raźniej.
Agulka witaj wśród nas.
Ruby dałaś niezły wyznacznik kochana do czerwca 2016,więc kciuki trzymam skoro zaraz pożegnamy stary rok,że zaraz w nowym Wam się uda.Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja też już na nogach. Jadę dziś do pracy pozamykać parę spraw a potem na ślub cywilny znajomych.
Kjopa rozumiem Twoje rozterki. Też je wielokrotnie miałam. Zrobisz jak uważasz ale smutno będzie bez Ciebie :*
Edycik jak nastrój dzisiaj?Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Opowiem Wam coś śmiesznego z rana. Pewnie znacie bajkę "Kraina lodu". Siostrzenica M. katowała nas przez całe Święta piosenkami z tego filmu. Zaowocowało to tym, że... wczoraj w nocy M. przez sen wołał "Elsa, Elsa!"
Paryzetka83, Mundek, cinnamon cookie, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju fajny termin na ślub cywilny
no to załatwiaj sprawy i leć się wyszykować
agatia witaj ranny ptaszku.
Dziękuję,że pytacie o moje samopoczucie,niby ciut lepiej ale @ dalej nie ma.Dziś ostatni dzień dupka.
majju hihiih fajna historia z wołaniem przez sen...siostrzenica nieźle Was katowała tą bajką. -
O tak, "Mam tę mooc, mam tę moooooooc!" było łupane tyle razy, że prawie uwierzyłam, że naprawdę mam tę moc
A znajomi przypadkiem trafili na taki termin ślubu, pilnie potrzebowali papierka do kredytu
Kościelny i wesele mają w lipcu (Będę już w zaawansowanej ciąży
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 07:55
Paryzetka83, Mundek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik, Madka to i ja wysyłam łopaty. Głowa do góry kochane, pamiętajcie, że nie jesteście same
Kjopa ja Cię doskonale rozumiem, mniej mnie na forum, bo zaczęło mnie to wszystko frustrować. Wokół ciąże, porody facebook aż kipi od takich njusów, nawet największe idiotki zachodzą i wrzucają zdjęcia z usg, a mnie szlag trafia. Ale nie wyobrażam sobie przechodzić przez to wszystko bez Was. Nawet jak nie piszę, to czytam i mi się cieplej na sercu robi.
Ruby ja dawałam sobie czas do końca roku, tylko nie ustaliłam któregoW marcu jak nic nie zaskoczy to zaczynamy badania i monitoring
AgaL, Mundek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam się w końcówce roku (w który miałam zajść w ciążę
i z nadzieja wchodzę w nowy.
Kjopa wiem co czujesz...mam dokladnie tak samo,podczytuje Was bo tęsknię...ale tez potrzebuje odsapnąć.
Katiuszka dziękuje za mile słowa, u mnie wbrew pozorom nastrój dobry,nadziei nie tracę czego i Tobie życzę:*
Ruby...rozumiem z takim wyznaczeniem terminu staran,jak pomyśle o kolejnym cyklu,siedzeniu w poczekalni na monit po 3godz...i potem na zawołanie...to zwyczajnie odechciewa mi siężyczę Ci wytrwałości:*
Edycik wspieram modlitwą:* mi to daje najwięcej siły.
Cinnamonku jak tylko książkę przeczytasz poślij w swiat:) na pewno Ci się spodoba:)
Majju dużo wiary i wytrwałości, musi sie i nam udać
Paryzetka u mnie tez naokoło same nowe ciążę...ale nie dajemy sie:*
Madzikk zajmie się budowa domu i w mig zostanie mama;)
Imię Róży uczę się podejscia od Ciebie...i bede Was podczytywać
Gratuluje raz jeszcze nowym Ciążom i życzę spokojnych 9 miesięcy:)
No i oczywiście naszym zaawansowanym Mamusiom Ejrene,Wiola,Jaśminowa Lunka wszystkiego naj!
Szczęśliwego Nowego i oby miał dla nas więcej łaskawości:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 08:52
Ejrene, Edycik, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHeja
Majju u nas też kraina i też prawie miałam te moc ale gdzieś mi zwiala
Ooo to nie wiem czy w tak zaawansowanej ciąży będziesz miała ochotę na zabawy weselne
Kjopa u nas też będzie duza ale cóż PAN zrobisz
Edycik jak ty to robisz że dajesz radę tak wcześnie wstać jak nie musisz? My jeszcze w łóżku a dzisiaj roboty że szok
Madka mam nadzieję że łopaty dotarły i dzisiaj od rana zakopywaliscie tego dola :-*
Kobiety bawcie się dobrze dzisiaj -
Witam w starym roku
Kjopa co prawda nie jestem z Wami od początku, ale też mam gorsze dni :-(nieraz myślę, że nigdy mi się nie uda... To już 5 cykl starań...zaczynając pomyślałam, że Przecież mam 25 lat i Napewno uda mi się góra do trzeciego miesiąca... A tu zonk.
Majju moja bratanica dostała Else z mikrofonem i było karaoke haha a przez resztę świat musiałam odgrywać z nią scenę z Elsa i Annąscena trwała 5 min...i w kolko to samo przez całe święta heh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:22
-
nick nieaktualnyNapisałam mojej ekipie SMS z godz imprezy i i dodalam żart że jak chcą coś jeść to niech przywioza bo będzie tylko woda z Kranu i chrupki kukurydziane
Nikt tego nie odebrał jako żart i wszyscy pytają co maja ugotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:36
Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
hej
Miło mi majju że o mnie pamietasz... czytam Was tylko jakoś tak sie nie odzywałam... odebrałam wyniki z posiewu moczu i mam jakąś bakterie jakby infekcja w pochwie to za mało... ph moczu az 9....ide dzisiaj jeszcze po pracy do rodzinnej po jakies leki... z newsów to mój mąż wyjeżdza do Norwegii na czas bliże nieokreślony najkrócej 1 miesiac najdłużej do wielkanocy
ale była to nasza wspólna decyzja bo z tego co zarabiamy na miejscu to nigdy nie dokończymy budowy domu nie wiem czy wspominałam że sie budujemy.... dzisiaj bedziemy świetowac ze znajomymi w tym 3 ciężarne nie wiem jak to przetrwam... a błękitna ma termin na wielki czwartek czyli końcówka marca
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Imię Róży- Kciuki za Twoje badania, no i laska będziesz, racja w nowy rok trzeba wejść wydepilowanym, bo inaczej cały rok człowiek będzie zarośnięty ( zgodnie z przesądami ; )
apropos początku ciąży, ja w pierszej ciąży też popiłam na imprezie, nie wiedząc, że jestem w ciąży, mało tego, mimo, że nie palę, na tej imprezie zapaliłam fajkę z kuzynem mojego męża, tak towarzysko ; ).Potem okazało się, że jestem w ciąży, to myślałam, że zawału dostanę ze stresu, że dziecku imprezę na start zafundowałam ; )
Ale córeczka urodziła się zdrowiutka i jest super babka!
Podobno do 6 tygodnia ciąży zarodek odżywia się substancjami odżywczymi z endometrium, dopiero po tym czasie przenikają substancje od matki do płodu, więc potwierdzam póki nie ma 2 kresek zabawa niech trwa!
Reni- wiadomo już ile zarodków Ci wszczepią? 1, czy 2? ( oczywiście zakładam, że wszystko się uda, zarodeczki będą piękne, mówili coś?)
Cześć dziewczyny
jestem po wizycie
punkcja planowana w poniedziałek
szaleństwa w jajnikach nie ma
ok 4-5 takich do wzięcia
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edytka nic się nie chwalisz czyżby prawko zdane?
tak Ruby
dopiero usiadłam przy komputerze i ogłaszam,że zdałam dziś egzamin na prawo jazdytakże chociaż tu mi się udało
miłe zakończenie roku
Kochane gdybym nie zdąrzyła to Szczęsliwego Nowego Roku 2016 Wam życzę zdrówka,szczęscia i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!
I dziękuję ,że jesteście :*cinnamon cookie, Ejrene, MamaTuśka, majju, agatia, EwelinaaKa, AgaL, madka, Jasminowa, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Witam się sylwestrowo
Życzę wszystkim udanej zabawy, nie napijcie się za mocnoa zaciążone niech wypiją chociaż toast z soku, może za nas co byśmy w końcu dołączyły do ich grona???
Edit. Doczytałam wszystko i MamaTuśka ciche gratulacjei Edycik no brawoooo!!!! Super zakończenie roku
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:14
Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość