Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe koleżanki. Miło, że dołączyłyście, w kupie raźniej
Olina, zmykaj na zwolnienie, teraz Ty i Fasolka jesteście najważniejsze, a skoro masz taką pracę, to chyba nie warto ryzykować..
A ja nadrabiam co natworzyłyście chcę odpisywać i już sié gubię, co która pisała... To pewnie ze zmęczenia, godzina jest jaka jest, mała co świt domagać się będzie jedzenia, a ja nadal nie śpię..
Dobranoc dziewuszki, niezafasolkowane- niech się Wam wszystkim przyśnią 2 krechy (a sny się sprawdzają!) -
Imię_Róży wrote:Oj kochana jak poleżałam na patologi w 36 tygodniu to się naoglądałam i nasłuchałam różnych opowieści o smoku i paproci;-) i nie ma znaczenia młoda czy stara pierworódka przypadki są naprawdę różne. Nie powiem, też się bałam badań prenatalnych, na szczęście wszystko było okej.Od 30tki wyznaję zasadę "albo się boję albo żyję";-P... a co ma być to będzie:-) trzeba być optymistą. I podchodzę do tego, tak że jak innym się udało to czemu mnie ma się nie udać))
Zmykam spać dziewczynki bo jutro ciężki dzień w pracy, dobranocka:-)
Tak jest. Życie trzeba brać garściami. Moim zdaniem w każdym wieku różne choroby mogą się pojawić. U mamy koleżanki to chyba jakieś obciążenie mogło być tak mi się wydaje. To tylko jeden przypadek a całe mnustwo ma zdrowe dzieciaczki. Trzeba mieć wszystko na uwadze. Każda z nas. -
Kjopa3 wrote:
Majetta jeżeli uda Ci się w tym cyklu to możesz cofnąć wypowiedzenie i muszą je uznać.
Ja teoretycznie to wiem ale nie chciałabym wracać już szczerze wolę u nowego pracodawcy pójść tylko też raczej potem powrót mały... ale będę się tym martwić za jakiś czas Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test (8dpo) i negatywny ... tak wiem jeszcze baaardzo wcześnie07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Witajcie dziewczyny:) Cześc wszystkim nowym, fajnie ze dołączyłeście:)))
Staram sie czytac wszystko, ale troche mi sie potem miesza kto co itp;) Wiec wybaczcie pomyłki bądz milcznie.
Olinka, zmykaj na zwolnienie:)
Majetta, to za wczesnie na test, ale rozumiemm doskonale TWoje zniecierpliwienie. JAk sie patrzy na ciążowe wykresy w galeriito czesto negatywne wychodza kilka razy a dopiero w któryms tam dniu pozytyw.
Ja niestety, choc do okresu jeszcze kilka dni, juz czuje ze się zbliża:/
Ale nie bede sie na tym skupiac, bo dzis ostatni dzien w pracy, a potem URLOP!!! Może cos "zmajstrujemy" na wolnym;)
Dobrego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 08:26
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
zizi wrote:Witajcie dziewczyny:) Cześc wszystkim nowym, fajnie ze dołączyłeście:)))
Staram sie czytac wszystko, ale troche mi sie potem miesza kto co itp;) Wiec wybaczcie pomyłki bądz milcznie.
Olinka, zmykaj na zwolnienie:)
Majetta, to za wczesnie na test, ale rozumiemm doskonale TWoje zniecierpliwienie. JAk sie patrzy na ciążowe wykresy w galeriito czesto negatywne wychodza kilka razy a dopiero w któryms tam dniu pozytyw.
Ja niestety, choc do okresu jeszcze kilka dni, juz czuje ze się zbliża:/
Ale nie bede sie na tym skupiac, bo dzis ostatni dzien w pracy, a potem URLOP!!! Może cos "zmajstrujemy" na wolnym;)
Dobrego dnia!
Zazdraszczam urlopu
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Hej dziewczyny:)
Imię_Róży czyli cos jest nie tak z hormonami jak dopada mnie smutek dwa dni po owulce. chyba troszeczke za szybko zeby spadal progesteron, wiec musi byc cos nie tak. chyba znowu wroce do mierzenia tempki.
Ciesze sie ze tu jestescie. Nikt mnie tak dobrze nie zrozumie jak wy staraczki i zafasolkowane tez:)
Milego dzionka wam wszystkim!Imię_Róży lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam się
Chciałabym dołączyć do was zacznę od tego, że po odstawieniu w maju tabletek antykoncepcyjnych, miałam dopiero jeden okres.. po 36 dniach, teraz mam 34 dc i nic się nie zapowiada Od poniedziałku mierzę temperaturę, może taki obraz da mi większą jasność..
Poza tym mam 28 lat i już jedną pociechę, która w tym roku skończy dwa latkaNic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem.. -
zizi wrote:Cześc , Windows.
potrzeba czasu, aby sie wszystko unormowało, tak więc cierpliwości:)
ja mierze temp. na doleNic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem.. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki Witam się tylko na chwilę i uciekam, bo pracy mam od ch*lery i ciut, ciut
CzekającaMama bieganie stało się dla mnie odskocznią od codzienności i chyba powoli uzależnieniem Uwielbiam biegać, ale i mnie przytrafiają się takie dni, kiedy muszę się zmusić. I wiesz co? Jak już wyjdę, to cieszę się, że jednak się udało, bo bieganie zawsze daje mi dużo satysfakcji. A takie na przekór sobie i pogodzie to już w ogóle Wiesz, że ja nawet zimną biegam i jak lekko pada (w ulewy już jednak odpuszczam) Mówią, że to kształtuje charakter i tak chyba rzeczywiście jest
Imię_Róży ja też mierzę temperaturę w pochwie. Tak radził ginekolog i tak już zaczęłam, a ważne jest, żeby w danym cyklu nie zmieniać miejsca pomiaru.
Zizi ja też okropecznie zazdroszczę urlopu! My już niestety po, a było tak cudownie... Wybieracie się gdzieś? A wiesz, ja dopiero teraz zauważyłam paseczek w podpisie, i że Ty też w tym roku brałaś ślub i to równo miesiąc po mnie, bo ja 25.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 12:40
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔