Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny poczytałam Was troche i nie wiem co tu każdemu oopisac, bo sie tego zebralo, a tak nie mam czasu pisać na czasie , bo duzo pracuję ;( ogólnie ginekolog mi powiedziala, że powinnam iść już na zwolnienie, bo ja pracuje w hipermarkecie i niedość, że dzwigam ciagle jakieś wody zgrzewki a to kartony piwa to jeszcze praca stresująca z klientami nie wiem co robić kazała mi jutro przyjśc z decyzja bo idzie na 1 miesiąc na urlop...co poardzicie? no faktycznie te 3 dni w pracy byly bardzo stresuace i ciężkie, bo ludzie kupuja po 10 zgrzewek wody mineralnej plus jeszcze jakies osobne picia...
Ruby ja byłam w tamtym roku w Mrzeżynie i bylo baraidzo spoko, bo jest taka plaża gdzie malutko ludzi tyle, że nie można poimprezować, ale Grzybowo tej jest okej.
madzik, może Twoj facet musi do tego dojrzeć? z drugiej strony lepiej ich też tak nie naciskać , bo to też nie pomaga wiem bo kumpela tak miała ze swoim i troche wyluzowała i sam sie tym w koncu zainteresował
ahaa i dziewczyny póki co nie mam absolutnie żadnych dolegliwości ciążowych jedynie co to bol sutków i teraz biore luteine dopchowowa i nie wiem czy mamtak duzo białego plamienia czy to ta tableta :0 -
Hejka Kochane
Trochę zaniedbałam nasze forum, ale mam taki sajgon w robocie, że po powrocie do domu padam na pysk. Podobnie jak Olina nawet nie wiem co mam Wam napisać - tyle się tego nazbierało, więc nie będę uskuteczniać kombinacji, bo się w tym wszystkim pogubię i powiem najogólniej: nadal wierzę, że wszystkim Nam się uda i będziemy gadulić za kilka miesięcy a kupkach, zupkach, ulewaniach itp. sprawach
Postaram się za Wami nadążyć, bo macie takie tempo, że ja wysiadam - brak kondycji
A i najważniejsze: witam gorąco i serdecznie wszystkie Nasze nowe koleżanki i głęboko wierzę, że nie pożałują decyzji, by się do nas dołączyćBratek lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:CzekającaMama dziękujemy
Słońce nie ma za co dziękować - cała przyjemność po mojej stronie
Chociaż ostrzegam, czasami bywam nieźle zakręcona, ale zawsze staram się wspierać z całych sił, bo sama wiem jakie to ważne w naszych staraniach o maluszkicinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
U mnie też z tym zakręceniem różnie bywa
Ale z takim przyjęciem jestem pozytywnie nastawiona
Mąż póki co w wojsku, ciężko jak narazie z tym staraniem w odpowiednie dni ale już mało zostało... Póki co mam więcej czasu na pisanie i czytanie o wszystkim -
Witajcie dziewczyny:-)
Ja dopiero uśpiłam małego artystę malarza, wybazgrał pół ściany ohydną brązową świecówką jak poszłam na 3 sekundy do kuchni po wodę mineralną..ehh..i pomyśleć że 3,5 roku temu miałam w mieszkaniu jak w pudełku;-))) a teraz jaskiniowiec by się nie powstydził)...
Ja już po owu testy wychodzą negatywne, aż ciekawa jestem czy coś z tego będzie. Mam nadzieję się nie nakręcać w zeszłym miesiącu miałam wszystkie objawy ciążowe ..do @. A przecież doskonale pamiętałam, że te objawy to tak naprawdę to pojawiają się dopiero po terminie @ jakiś tydzień lub dwa. Dobrze że w pracy młyn nie będę myśleć. Z tym nakręcaniem to trochę przez mojego M. chodzi i się zastanawia czy wyszło i ja też się wkręcam, tylko on idzie spać i zapomina a ja niby nie myślę... alee...
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nusia. wrote:Majetta życzę Ci z całego serduszka dwóch kresek do ok.4 msca i tak za bardzo nic nie widać więc spokojnie możesz pracy szukać
Witam nowe koleżanki Imię Róży - nie przesadzaj z tym wiekiem... Jeszcze możesz mieć dwójkę lub więcej
-
Imię_Róży wrote:Witajcie dziewczyny:-)
Ja dopiero uśpiłam małego artystę malarza, wybazgrał pół ściany ohydną brązową świecówką jak poszłam na 3 sekundy do kuchni po wodę mineralną..ehh..i pomyśleć że 3,5 roku temu miałam w mieszkaniu jak w pudełku;-))) a teraz jaskiniowiec by się nie powstydził)...
Ja już po owu testy wychodzą negatywne, aż ciekawa jestem czy coś z tego będzie. Mam nadzieję się nie nakręcać w zeszłym miesiącu miałam wszystkie objawy ciążowe ..do @. A przecież doskonale pamiętałam, że te objawy to tak naprawdę to pojawiają się dopiero po terminie @ jakiś tydzień lub dwa. Dobrze że w pracy młyn nie będę myśleć. Z tym nakręcaniem to trochę przez mojego M. chodzi i się zastanawia czy wyszło i ja też się wkręcam, tylko on idzie spać i zapomina a ja niby nie myślę... alee...
Oj Kochana jak ja Ci zazdroszczę małego artysty Oby dołączył do niego kolejny artysta lub artystkaImię_Róży lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Oj, kurczę, znów poszalałyście Ja dosłownie przed chwilą wróciłam z wieczornego biegania, był już szybki prysznic, a teraz szybko spać, bo jutro do pracy Będę miała co nadrabiać, jak uda mi się jakąś przerwę zrobić, bo teraz już usypiam. Dobranoc Kochane!
PS Witam wszystkie nowe dziewczynyMartix lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinka wrote:Oj, kurczę, znów poszalałyście Ja dosłownie przed chwilą wróciłam z wieczornego biegania, był już szybki prysznic, a teraz szybko spać, bo jutro do pracy Będę miała co nadrabiać, jak uda mi się jakąś przerwę zrobić, bo teraz już usypiam. Dobranoc Kochane!
PS Witam wszystkie nowe dziewczyny
Spokojnej nocki sportsmenko
Podziwiam Cię za tą samodyscyplinę, bo ja jakoś nie umiem się zmusić nawet do 10 przysiadów
BuziakiCzekającaMama
Hej dziewczyny jakoś nie miałam czasu pisać ale wszystko przeczytane!!!
Imię Róży dokładnie z tym wiekiem to nie przesadzajmy. Znam też babeczki które urodziły w tym wieku dzieci. Jedna nawet bliźniaki . Mojej koleżanki mama urodziła dzieciaczka z zespołem Downa była już po 40 ale dziewczynka jest wspaniała i ma tylko lekkie opóźnienie.
Witam nowe koleżanki miło, że do nas dołączyłyście
Jeżeli chodzi o temperaturę to ja też mierze o 6.30 i zawsze mam ustawiony budzik. Zwłaszcza w weekend kiedy mam wolne ale stała pora jest bardzo ważna . Właśnie wczoraj przyszły do mnie testy ciążowe z allegro a dzisiaj termometr Kardioline
Co do facetów to np. mój były facet to wystarczyło, że koło niego usiadłam i już był zwarty i gotowy a z moim P to też raczej problemu nie ma chyba że już za długo nocki robi i jeszcze z Jasiem w dzień siedzi jak ja w pracy jestem. Wtedy zmęczenie bierze górę.
Propo nakręcania się. Na jednym z forum facet pisał, że starali się o dziecko kilka lat. Badania, inseminacje a kobieta to już chciała nasienie dawcy. Związek na tym ucierpiał. I nagle zaszła w ciążę. Okazało się że wszystko siedziało w psychice bo wyniki chyba nie były złe. Z tego co pisał ten gość to było mu ciężko przeżyć tego dawcę i myślał o rozwodzie.
Majetta jeżeli uda Ci się w tym cyklu to możesz cofnąć wypowiedzenie i muszą je uznać.
Madzikk progesteron jak spada to mamy wtedy zły humor a nie jak idzie do góry
Sorki że się tak rozpisałamCzekającaMama lubi tę wiadomość
-
Kochane moje Staraczki popijając czerwone winko i zagryzając je migdałami w dbałości o moje endo, co by się w końcu odobraziło i pięknie rosło w siłę życzę Wam spokojnej nocki i oby kolejny dzionek przyniósł nam nowe pokłady energii i wiary, która jest nieoceniona. Niech nasze marzenia o II krechach na teście ciążowym i pięknych betach stały się rzeczywistością
I tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc
Buziaki i nie szalejcie za bardzo jutro, bo znowu nie będę ogarniaćImię_Róży, cinnamon cookie, Smerfelinka, zizi lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Kjopa3 wrote:Hej dziewczyny jakoś nie miałam czasu pisać ale wszystko przeczytane!!!
Imię Róży dokładnie z tym wiekiem to nie przesadzajmy. Znam też babeczki które urodziły w tym wieku dzieci. Jedna nawet bliźniaki . Mojej koleżanki mama urodziła dzieciaczka z zespołem Downa była już po 40 ale dziewczynka jest wspaniała i ma tylko lekkie opóźnienie.
Witam nowe koleżanki miło, że do nas dołączyłyście
Jeżeli chodzi o temperaturę to ja też mierze o 6.30 i zawsze mam ustawiony budzik. Zwłaszcza w weekend kiedy mam wolne ale stała pora jest bardzo ważna . Właśnie wczoraj przyszły do mnie testy ciążowe z allegro a dzisiaj termometr Kardioline
Co do facetów to np. mój były facet to wystarczyło, że koło niego usiadłam i już był zwarty i gotowy a z moim P to też raczej problemu nie ma chyba że już za długo nocki robi i jeszcze z Jasiem w dzień siedzi jak ja w pracy jestem. Wtedy zmęczenie bierze górę.
Propo nakręcania się. Na jednym z forum facet pisał, że starali się o dziecko kilka lat. Badania, inseminacje a kobieta to już chciała nasienie dawcy. Związek na tym ucierpiał. I nagle zaszła w ciążę. Okazało się że wszystko siedziało w psychice bo wyniki chyba nie były złe. Z tego co pisał ten gość to było mu ciężko przeżyć tego dawcę i myślał o rozwodzie.
Majetta jeżeli uda Ci się w tym cyklu to możesz cofnąć wypowiedzenie i muszą je uznać.
Madzikk progesteron jak spada to mamy wtedy zły humor a nie jak idzie do góry
Sorki że się tak rozpisałam
Oj kochana jak poleżałam na patologi w 36 tygodniu to się naoglądałam i nasłuchałam różnych opowieści o smoku i paproci;-) i nie ma znaczenia młoda czy stara pierworódka przypadki są naprawdę różne. Nie powiem, też się bałam badań prenatalnych, na szczęście wszystko było okej.Od 30tki wyznaję zasadę "albo się boję albo żyję";-P... a co ma być to będzie:-) trzeba być optymistą. I podchodzę do tego, tak że jak innym się udało to czemu mnie ma się nie udać))
Zmykam spać dziewczynki bo jutro ciężki dzień w pracy, dobranocka:-)zizi lubi tę wiadomość