Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo moi rodzice już pojechali, dziecko się kąpie a m dopadł taki kac że ledwo żyje
chciałam go wykorzystać jeszcze dzisiaj , wiecie poprawić ale chyba nic z tego nie będzie, śpi biedaczysko
Aga 13 to jest , mi spadło poniżej norm lekko ale dalej biorę połówkę bromka na noc. Ja się luteiny nie boję i też mam w zapasie tą co ostatnio dorwałam od jakiejś dziewczyny jakby co to mam na czarną godzinęJa wizytę mam we wtorek to może też dostanę jakieś zalecenia i dowiem się czy owulacja była.
Kas ja uważam że jak mieścisz się w normie to jest ok. A za dużo to jakbyś miała 26 , dziewczyny tu mają po 20 i lekarz im nic nie zapisał, Agatia nawet ma lekko zawyżoną i bez lekarstw zaciążyła także myślę że jest ok.
Edycik m na dojazdy do pracy potrzebuje ja jeżdżę kią ceed kombikiem a on chce grande punto kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 19:40
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kas, Twoja PRL jest godna pozazdroszczenia
Wielu dziewczynom nie zbijają nawet PRL w okolicy 25-28.
Ruby, jestem mega ciekawa, co Ci tam doktorek powie ciekawego we wtorek))))
A kacyk.... hmmm, to może Ty rano jeszcze nie byłaś trzeźwa?))))
majju, takiej też wiem, że nieraz się nie rusza, ale ja, cholercia, nie jestem przekonana, no nic na to nie poradzę (i nie piszę dlatego, że ja "taka mUNdra jestem"i mi się we łbie zwarło, tylko na podstawie tego, co można było nieraz wyczytać u dziewczyn, które już długo się bujają ze staraniami).
Ale wiem, że są różne podejścia. Moja obecna ani razu nie przepisała mi nic na PRL, bo twierdziła, że mam ją od podwyższonego TSH i wystarczy mi regulować tarczycę ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 19:45
kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Kas, Twoja PRL jest godna pozazdroszczenia
to nie mnie dopadł tylko mego m kochanaja się nawet wyspałam , ale chłopaki wrócili o 4 nad ranem bo na piwo im się zachciało iść po północy i teraz ponosi tego konsekwencje
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ech ja mam prolaktyne 34 a mojej gin to nie rusza
zalatana dziś jestem, jutro z pracy więcej napiszę.
Ja bym naciskała lekarza na obniżenie jednak...czekamy Majju na posta jutro
aaa i dziękuję za życzenia dla m chyba tobie KasiuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 19:47
-
nick nieaktualnyBratek wrote:
hehe spoko wybaczam
Co do PRL to z tego co się naczytałam warto jednak zadbać o jej normy bo za wysoka to nic dobrego nie robi, a tylko szkody może wyrządzić wiadomo jakie...Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:Kas, Twoja PRL jest godna pozazdroszczenia
majju, takiej też wiem, że nieraz się nie rusza, ale ja, cholercia, nie jestem przekonana, no nic na to nie poradzę (i nie piszę dlatego, że ja "taka mUNdra jestem"i mi się we łbie zwarło, tylko na podstawie tego, co można było nieraz wyczytać u dziewczyn, które już długo się bujają ze staraniami).
Ale wiem, że są różne podejścia. Moja obecna ani razu nie przepisała mi nic na PRL, bo twierdziła, że mam ją od podwyższonego TSH i wystarczy mi regulować tarczycę ;/
Przynajmniej z tym nie mam póki co problemu;-)
-
Witam się
Wróciliśmy już do domku, napisałam sprawozdania do pracy, mąż ogląda gwiezdne wojny, a ja się nudzę
Ruby niezła imprezka byłaNie ma się co wstydzić, każdy ma prawo do zabawy
Jasminowa jeszcze 5 dni i odpoczynek. Należy Ci się :)Masz jakieś przeczucia co do płci?
Edycik to teraz zakup autka na dniach? Super! Trzymam kciuki za owu
Bratku uważaj na siebie i nie podejmuj się ryzykownych działań, musicie na siebie uważać!
Paryzetka remont skończony? Wszystko się udało? Nie zazdroszczę teraz po tygodniu wracać do pracy, ciężko będzie pewnie
Kasia niedługo wesele czyli LwDBędziesz robiła drugi test?
Agatia, Cinnamonku dużo zdrówka dla Was!
Tak się rozpisałyście o tej PRL, ja mam w drugą stronę 4,9 czy mam się martwić?
Wreszcie testy owu mam negatywne, lepiej mi z tym psychicznie
Miłego wieczorku!AgaL, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka remont w trakcie bo nam się przez dwa ostatnie dni nie chciało
Dokończymy w tygodniu, najważniejsze, że najcięższe roboty za nami
Aga ja też miałam brać luteinę od 16 do 25 dc, ale że owu mam zazwyczaj w 18-19 dc to biorę ją od 20-21 dnia. Czyli teoretycznie dwa dni po, jak się zalecaAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:Wiola a co u Ciebie? Jak się czujesz nasza ciężaróweczko?
O i Lunki chyba dawno nie było, ciekawe co u niej
U mnie ostatnio kiepsko. W poniedziałek i wtorek musiałam być w pracy i trochę to odchorowałam, przeziębienie mnie dopadło ale już jest lepiej. Mdłości ciągle mam a niby od 12 tyg miało być lepiej
A najgorsze są zasłabnięcia, sama nie wypuszczam się dalej niż do sklepu osiedlowego bo ciągle robi mi się słabo. Póki co samopoczucie kiepskie, ale najważniejsze żeby z dzieckiem było dobrze. We wtorek mam usg genetyczne po cichu liczę, że może już płeć poznam
Dziewczyny uważajcie z tą luteiną na własną rękę. Jeśli dojdzie do zapłodnienia i nieświadomie odstawicie to gwałtowny spadek progesteronu może doprowadzić do poronienia.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
agatia wrote:Aga PRL w granicy 15 to super wynik
powinna być właśnie w tej granicy, więc wynik perfekt
Majju 34 to już faktycznie przydałoby się zbić.AgaL lubi tę wiadomość
-
witam się
a dziś obudziłam się z bólem głowy,pewnie wina pogody ale czuję sie fatalnie-ledwo się zwlokłam do pracy
Wiolka skoro masz te zasłabnięcia to uważaj na siebie kochana.Mądrze robisz że dale niż do sklepu osiedlowego sama nie chodzisz.
Jak tam pozostałe humory forumowiczek? -
nick nieaktualnyHeja,
Edycik ja ledwo wstałam dzisiajjestem taka zmęczona po weekendzie że ledwo siedzę w pracy...
Wiolka - fajnie, że się odezwałaś, obstawiasz jakąś płeć? trzymam kciuki za prenatalne i oczywiście życzę ci żeby mdłości wkońcu minęły, uważaj na siebie
Ja cały tydzień dniówki , ale wziełam sobie w środę wolne bo nie dam rady tak przerobić całego tygodnia
Orbitrek zamówiony i nie mogę się na dostawę doczekać! -
Brawo Ruby, widzę, że Ty tak jak ja - jak coś sobie wymyślisz to od razu realizujesz
Ja się od rana przespacerowałam do pracy, 35 minut szybkiego marszu, więc udało mi się rozbudzić
Miłego dnia dziewczynkiEdycik, Ruby, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Bratku zrobiłabym sobie ten progesteron, a w którym to dniu cyklu?
a w domu mam Luteinę i Duphaston, bo przy stymulacji brałam to i to....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:18
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kas50 wrote:Czy PRL bada się w jakimś konkretnym dniu cyklu? Już zapomnialam...ups...
Kas jak pierwszy raz badałam lekarz napisał mi 2-3 dc, teraz robiłam w 4dc. Z tego czytalam w necie, różnie piszą, ale chyba 2-5dc.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę