Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry.
Ale miałyśmy weekend mmm. Dopiero udało mi się was nadrobić i odrazu usprawiedliwiam się za weekend bo weekend u Teściów.
Ruby ja też we wtorek mam wizytę i już zaczynam się denerwować. Przygotujcie łopaty. No a teraz możecie mi też pozazdrościć bo dziś mam jeszcze wolne
Edycik lubi tę wiadomość
-
Widzę że ostro z nowym rokiem zabrałyście się za zmiany, ćwiczenia, diety
fajnie:)
Ja postanowiłam więcej ruchu i od 3 tygodni codzienny spacer ok 40 min z M wieczorkiem. Powiem Wam, że od razu widzę różnicęEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby ja mam podobnie, jedz mało a często i lekko tak mi powiedziano na siłowni.
Rano może być sniadanko na bogato nawet musli bo organizm to spali w ciągu dnia.
Dlatego ja zaraz po kawce czyli około 5.15 w domku koktajl robię, a dzień wcześniej w domu szykuję jedzonko do pracy. Mam nadzieję,że będą jakieś rezultaty.
Powiedziano mi też by kupić sobie shaker taki plastikowy na siłownię ( brac go do pracy) z koktajlem.Czasem zamiast szpinaku można zrobić jarmuż z owocem.
Ale szpinak wiadomo dobry bo bogaty w kwas foliowy, potas i żelazo -
Edycik wrote:Katiuszkaa już zazdraszczam że wolne masz
wypoczywaj.
No Aguś napewno po takich spacerkach codziennych odrazu widać róznicębardzo dobrze kochana.
Aguś ja pomyślałam tak póki nie wysikam dwóch kresek będę robiła sexy ciałko na lato i już.
Edycik i dobrze mówisz:) ja ostatnio na basenie z siostrą powiedziałam że jeśli nie mogę mieć dziecka, to będę chociaż sexyśmiałyśmy się obie
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dziś mi kolega z pracy opowiadał grubo po 40stce że starał się z żoną 2 lata i poddali się. Jak przestali o tym myśleć za 3 mce ...kochanie jestem w ciąży.
heh klasyka
No to działamy kobietki:) mam ten sam plan co ty Edycik
Katiusza - bedzie łopata, będzie kopara co tylko chcesz, ale mam nadzieję, że jednak nie będą potrzebne:) wczoraj miałaś termin @, jak się czujesz?Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ruby ja mam podobnie, jedz mało a często i lekko tak mi powiedziano na siłowni.
Rano może być sniadanko na bogato nawet musli bo organizm to spali w ciągu dnia.
Dlatego ja zaraz po kawce czyli około 5.15 w domku koktajl robię, a dzień wcześniej w domu szykuję jedzonko do pracy. Mam nadzieję,że będą jakieś rezultaty.
Powiedziano mi też by kupić sobie shaker taki plastikowy na siłownię ( brac go do pracy) z koktajlem.Czasem zamiast szpinaku można zrobić jarmuż z owocem.
Ale szpinak wiadomo dobry bo bogaty w kwas foliowy, potas i żelazo
O 5:15 rano robisz koktajl! no podziwiam.... ja jeszcze śpię... ;PEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś, Edycik sexy ciałko na lato super. A wakacje gdzie? Już zaplanowane?
Ruby nie czuję nic specjalnego. U mnie opóźnienie w @ to norma ostatni cykl trwał 50 dni.
Co do wizyty to o jutro o 16 boję się tego wyroku który wyczyta doktorek z ostatniego wyniku. Jeżeli tylko leki i będzie ok to mogę brać a jeśli szpital? A nie lubię chodzić do lekarza a tam jest ich cała masa. Dodatkowo o takie badania robi się na położnictwie i cała masa szczęśliwych kobiet w ciąży....
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Aguś wstaję z reguły 5.00 no najpózniej 5 minut po,szybka kawka, do blenderka wsio na koktajl- niecała minutka i gotowe
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Aguś, Edycik sexy ciałko na lato super. A wakacje gdzie? Już zaplanowane?
Ruby nie czuję nic specjalnego. U mnie opóźnienie w @ to norma ostatni cykl trwał 50 dni.
Co do wizyty to o jutro o 16 boję się tego wyroku który wyczyta doktorek z ostatniego wyniku. Jeżeli tylko leki i będzie ok to mogę brać a jeśli szpital? A nie lubię chodzić do lekarza a tam jest ich cała masa. Dodatkowo o takie badania robi się na położnictwie i cała masa szczęśliwych kobiet w ciąży....
50 dni wow, nawet nie wiedziałam, że też masz takie pokręcone cykle jak Edycik...
no zobaczymy jutro, nie będziemy panikować na zapas, ale rozumiem bo sama mam lekkiego stresa przed wizytą jutro. -
katiuszaa wrote:Czy ja już Ci mówiłam że współczuję tak wczesnego wstawania? Jeśli nie to mówię teraz. WSPÓŁCZUJĘ. ja mam problem żeby o 8 wstać
katiuszkaa dziękuję :* czasem ciężko mi wstać, ale są pozytywy do 15 wytrwać i reszta dnia wolna ...a jeszcze jak autko będę miała to łatwiej będzie wyskoczyć na zakupy, do Taty na cmentarz,podjechac po Mamę itpnawet wtedy na aerobik np 18 będe jeździć.
Tak kiedyś jeździłam ze szwagierką....no ale Ona niebawem 8 marca już będzie Mamą .AgaL lubi tę wiadomość
-
Katiuszka będę myślami wspierać:* obyś usłyszała dobre wieści.
A co do wakacji nam się Grecja marzy znowu...ale nie wiadomo co będzie z sytuacją polityczną, uchodźcami itp... a Wy macie jakieś plany?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszka będę myślami wspierać:* obyś usłyszała dobre wieści.
A co do wakacji nam się Grecja marzy znowu...ale nie wiadomo co będzie z sytuacją polityczną, uchodźcami itp... a Wy macie jakieś plany?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie robię planów bo liczę na ciążę i nie iwem jak się będę czuć
no a tak na serio to w zeszłym roku tak myslłam właśnie dlatego był szybki wypad nam morze PL, a w tym pojechałabym na jakieś wyspy może gran canaria, teneryfa albo jak Aga Grecja
AgaL, Kasia1407, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość