X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry.
    Ale miałyśmy weekend mmm. Dopiero udało mi się was nadrobić i odrazu usprawiedliwiam się za weekend bo weekend u Teściów.
    Ruby ja też we wtorek mam wizytę i już zaczynam się denerwować. Przygotujcie łopaty. No a teraz możecie mi też pozazdrościć bo dziś mam jeszcze wolne ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że ostro z nowym rokiem zabrałyście się za zmiany, ćwiczenia, diety :) fajnie:)

Ja postanowiłam więcej ruchu i od 3 tygodni codzienny spacer ok 40 min z M wieczorkiem. Powiem Wam, że od razu widzę różnicę :)

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja mam podobnie, jedz mało a często i lekko tak mi powiedziano na siłowni.
    Rano może być sniadanko na bogato nawet musli bo organizm to spali w ciągu dnia.
    Dlatego ja zaraz po kawce czyli około 5.15 w domku koktajl robię, a dzień wcześniej w domu szykuję jedzonko do pracy. Mam nadzieję,że będą jakieś rezultaty.
    Powiedziano mi też by kupić sobie shaker taki plastikowy na siłownię ( brac go do pracy) z koktajlem.Czasem zamiast szpinaku można zrobić jarmuż z owocem.
    Ale szpinak wiadomo dobry bo bogaty w kwas foliowy, potas i żelazo :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszkaa już zazdraszczam że wolne masz :) wypoczywaj.

No Aguś napewno po takich spacerkach codziennych odrazu widać róznicę ;) bardzo dobrze kochana.
    Aguś ja pomyślałam tak póki nie wysikam dwóch kresek będę robiła sexy ciałko na lato i już.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka zazdroszczę ! :) co będziesz porabiać w wolny poniedziałek?:)
    a wizyta o której? i dlaczego szykujesz się na łopaty? w razie w przygotowałam:*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Katiuszkaa już zazdraszczam że wolne masz :) wypoczywaj.

No Aguś napewno po takich spacerkach codziennych odrazu widać róznicę ;) bardzo dobrze kochana.
    Aguś ja pomyślałam tak póki nie wysikam dwóch kresek będę robiła sexy ciałko na lato i już.

Edycik i dobrze mówisz:) ja ostatnio na basenie z siostrą powiedziałam że jeśli nie mogę mieć dziecka, to będę chociaż sexy :D śmiałyśmy się obie ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mi kolega z pracy opowiadał grubo po 40stce że starał się z żoną 2 lata i poddali się. Jak przestali o tym myśleć za 3 mce ...kochanie jestem w ciąży.

AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Dziś mi kolega z pracy opowiadał grubo po 40stce że starał się z żoną 2 lata i poddali się. Jak przestali o tym myśleć za 3 mce ...kochanie jestem w ciąży.

heh klasyka :D

No to działamy kobietki:) mam ten sam plan co ty Edycik :)

Katiusza - bedzie łopata, będzie kopara co tylko chcesz, ale mam nadzieję, że jednak nie będą potrzebne:) wczoraj miałaś termin @, jak się czujesz?

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ja mam podobnie, jedz mało a często i lekko tak mi powiedziano na siłowni.
    Rano może być sniadanko na bogato nawet musli bo organizm to spali w ciągu dnia.
    Dlatego ja zaraz po kawce czyli około 5.15 w domku koktajl robię, a dzień wcześniej w domu szykuję jedzonko do pracy. Mam nadzieję,że będą jakieś rezultaty.
    Powiedziano mi też by kupić sobie shaker taki plastikowy na siłownię ( brac go do pracy) z koktajlem.Czasem zamiast szpinaku można zrobić jarmuż z owocem.
    Ale szpinak wiadomo dobry bo bogaty w kwas foliowy, potas i żelazo :)

O 5:15 rano robisz koktajl! no podziwiam.... ja jeszcze śpię... ;P

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś wstaję z reguły 5.00 no najpózniej 5 minut po,szybka kawka, do blenderka wsio na koktajl- niecała minutka i gotowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Edycik sexy ciałko na lato super. A wakacje gdzie? Już zaplanowane?
    Ruby nie czuję nic specjalnego. U mnie opóźnienie w @ to norma ostatni cykl trwał 50 dni.
    Co do wizyty to o jutro o 16 boję się tego wyroku który wyczyta doktorek z ostatniego wyniku. Jeżeli tylko leki i będzie ok to mogę brać a jeśli szpital? A nie lubię chodzić do lekarza a tam jest ich cała masa. Dodatkowo o takie badania robi się na położnictwie i cała masa szczęśliwych kobiet w ciąży....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jaki masz blender??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś wstaję z reguły 5.00 no najpózniej 5 minut po,szybka kawka, do blenderka wsio na koktajl- niecała minutka i gotowe :)
    Czy ja już Ci mówiłam że współczuję tak wczesnego wstawania? Jeśli nie to mówię teraz. WSPÓŁCZUJĘ. ja mam problem żeby o 8 wstać

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś blender mam już stary-nawet nie pamiętam jakiej firmy, teraz wszystko w thermomixie miskuję :)

katiuszkaa trzymam już kciuki za jutrzejszą wizytę :* oby wszystko było dobrze.

Ja idę w środę...też się denerwuję już.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Aguś, Edycik sexy ciałko na lato super. A wakacje gdzie? Już zaplanowane?
    Ruby nie czuję nic specjalnego. U mnie opóźnienie w @ to norma ostatni cykl trwał 50 dni.
    Co do wizyty to o jutro o 16 boję się tego wyroku który wyczyta doktorek z ostatniego wyniku. Jeżeli tylko leki i będzie ok to mogę brać a jeśli szpital? A nie lubię chodzić do lekarza a tam jest ich cała masa. Dodatkowo o takie badania robi się na położnictwie i cała masa szczęśliwych kobiet w ciąży....

50 dni wow, nawet nie wiedziałam, że też masz takie pokręcone cykle jak Edycik...
    no zobaczymy jutro, nie będziemy panikować na zapas, ale rozumiem bo sama mam lekkiego stresa przed wizytą jutro.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Czy ja już Ci mówiłam że współczuję tak wczesnego wstawania? Jeśli nie to mówię teraz. WSPÓŁCZUJĘ. ja mam problem żeby o 8 wstać

katiuszkaa dziękuję :* czasem ciężko mi wstać, ale są pozytywy do 15 wytrwać i reszta dnia wolna ...a jeszcze jak autko będę miała to łatwiej będzie wyskoczyć na zakupy, do Taty na cmentarz,podjechac po Mamę itp :) nawet wtedy na aerobik np 18 będe jeździć.
    Tak kiedyś jeździłam ze szwagierką....no ale Ona niebawem 8 marca już będzie Mamą .

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka będę myślami wspierać:* obyś usłyszała dobre wieści.

A co do wakacji nam się Grecja marzy znowu...ale nie wiadomo co będzie z sytuacją polityczną, uchodźcami itp... a Wy macie jakieś plany?

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszka będę myślami wspierać:* obyś usłyszała dobre wieści.

A co do wakacji nam się Grecja marzy znowu...ale nie wiadomo co będzie z sytuacją polityczną, uchodźcami itp... a Wy macie jakieś plany?
    My mamy firmę więc nie w głowie nam planowanie wakacji. Ale znając M to na kilka dni na żagle pewnie wyskoczymy a w Sierpniu ślub szwagierki

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jutro Ruby i Katiuszka wizyty, a Edycik środa, ok trzymam kciuki!

Żagle świetna sprawa:)

Edycik, katiuszaa, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie robię planów bo liczę na ciążę i nie iwem jak się będę czuć :D no a tak na serio to w zeszłym roku tak myslłam właśnie dlatego był szybki wypad nam morze PL, a w tym pojechałabym na jakieś wyspy może gran canaria, teneryfa albo jak Aga Grecja :)

AgaL, Kasia1407, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ