X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aguś :* pewnie się przydadzą :)

My zawsze o tej porze roku planowaliśmy Egipt,ale w obecnej sytuacji prawdę mówiąc jeszcze o niczym nie myśleliśmy.

Żagle super ..katiuszka na pokładzie :)
    Aga Grecja...rozmarzyłam się.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszkaa, Edycik trzymam mocno kciuki za wasze wizyty, obyście usłyszały plan działania i dobre wieści. O której macie wizyty? Ja mam w środę i mam turbo cykora, mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści mimo ciągnącej się infekcji i braku objawów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik samochodem na aerobik a czemu nie na piechotę ;) przypomniało mi się zdjęcie amerykańskich siłowni że schodami ruchomymi ;)
    Dobra już się nie śmieję bo kiedyś też samochodem bo daleko było. Raz wybrałam się rowerem i 40min rowerem potem 1h aerobik i powrót 40min. Zakwasy przez tydzień miałam

AgaL, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Dzięki Aguś :* pewnie się przydadzą :)

My zawsze o tej porze roku planowaliśmy Egipt,ale w obecnej sytuacji prawdę mówiąc jeszcze o niczym nie myśleliśmy.

Żagle super ..katiuszka na pokładzie :)
    Aga Grecja...rozmarzyłam się.

w zeszłym roku w lutym byliśmy w Egipcie - świetna sprawa w zimie do ciepełka, ale tera zbym się nie odważyła, za dużo się dzieje i ostatnio znowu strzelanina w hotelu była także coraz gorzej się tam dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz to strach jechać za granicę. Pojechałabym teneryfa, Grecja hmmm rozmażyłam się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:27

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dlatego my na razie temat wakacji odpuścilismy,potem o czymś pomyslimy pewnie.Raczej nie o Egipcie.Nie jest tam bezpiecznie teraz.

katiuszkaa no właśnie na aerobik i siłownię mam naprawdę daleko bo nie mieszkamy w centrum miasta.Wręcz na końcu miasta,autko znacznie mi wszystko ułatwi.

agatia to my obie mamy w środę.Ja mam na 16 a Ty?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forum znów tętni życiem :D

nick nieaktualny, Ejrene, madzikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Nasze forum znów tętni życiem :D
    i o to chodzi właśnie:) od razu człowiekowi lżej ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Egipt zimą ....ach byłam kiedyś w styczniu...super. Ale fakt teraz się nie da tam jechać.
    Mogłabym i nad nasze morze, ale przerażają mnie te tłumy, na greckich wyspach zawsze znajdowaliśmy sobie jakąś samotnię na plaży ....ach rozmarzyłam się.

Agatia to trzymam i za Ciebie w środę. Kto jeszcze jakieś wizyty, testowanka w tygodniu?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze ja bym pojechała obojetnie gdzie z M.byleby pobyć we dwójkę sami :)
    w sumie Bułgaria-Sozopol ojj tam jest cudownie :)

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) faktycznie forum ożyło, trudno Was nadrobić :P

Trzymam kciuki za wizyty, Ruby, Katiuszka, Edycik i Agatia :*

Wakacje zagranicą.... Ohhh byłoby cudownie, aczkolwiek przeraża mnie to co teraz się dzieje :/ parę dni temu znów atak w Egipcie... Moja znajoma była w hotelu obok :/ strach! My póki co nic nie planujemy, gdzieś od kwietnia/maja remont domu więc nie wiadomo kiedy skończymy... Ale chcielibyśmy gdzieś wyskoczyć, w tamtym roku góry więc teraz może morze? ;) no chyba, że nie da rady to chociaż długi weekend gdzieś na naszych Mazurach :)

Wiolu życzę, by mdłości przeszły :* daj znać koniecznie po wizycie :) obstawiasz jakąś płeć?

Ruby Ty to patrzę, że jak coś postanowisz to nie ma zmiłuj ;) musisz to mieć i koniec! Mam podobnie :) miejsce na orbitreka przyszykowane?

Edycik dobry start z tą dietką i ćwiczeniami :) też się przymierzam do kupna blendera na wiosnę :) wcześniej Teściowa mi szykowała takie koktajle ale już nie mieszkamy razem więc chcę sama robić :) ja takie koktajle zabierałam w specjalnym bidonie do pracy, super sprawa :)

Aguś my też chcieliśmy chodzić na spacery wieczorami, ale jakoś te mrozy do mnie nie przemawiają :P zmarźlak jestem ;)

A my wczoraj byliśmy na kręglach :) dawno nie grałam :) super sprawa, człowiek i się pośmieje i porusza przy okazji :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Szczerze ja bym pojechała obojetnie gdzie z M.byleby pobyć we dwójkę sami :)
    w sumie Bułgaria-Sozopol ojj tam jest cudownie :)

Edycik w ostatnie wakacje własnie Bułgaria byliśmy, pięknie było :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku mnie co wieczór też nachodzi myśl....brrr zimno nie chce mi się, ale ubieram się ciepło i po kilku minutach energicznego marszu już jest super. A wracam zawsze z uśmiechem, że kolejny raz przemogłam się :)

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) No dziewczyny dałyście mi dzisiaj kolejną lekturkę ;)

Zazdroszczę wam postanowienia z ćwiczeniami ja się nie mogę w ogóle zebrać obiecuje sobie zawsze że jak dostane @ to się biorę i nic z tego mi nie wychodzi. Dużo może nie mam do zrzucenia ale fajnie by było umięśnić swoją figurkę i zrzucić troszkę boczki :) Ale dzisiaj przyjechał do na xbox ponieważ kupiliśmy synowi to trochę poskaczę w tych gierkach to może co nieco zrzucę. Chwilowo to mąż jest bardziej podjarany niż syn :D

Ruby ja jeżeli chodzi o planowanie to tak mam od 5 lat że nic nie będę planować bo np. do wakacji to już na pewno będę w ciąży :) W tym roku oczywiście też takie nastawienie jest ale znajomi namawiają nas na Chorwację no ale zobaczymy.
    Orbiterek super ja w domu mam też kilka takich sprzętów tylko motywacji brak.

Madka ja już ten cykl uważam raczej za stracony niby tempka od 4 dni wskazuje 37,1 ale szyjka się już obniżyła lekko rozpulchniła a tak zawsze jest przed @ i czuję że lada moment się ujawni. Ale jak do środy nie przyjdzie to zrobię teścik :)

Dziewczyny za was wszystkie które mają wizyty u lekarzy trzymam mocno kciuki żebyście usłyszały same dobre wieści.

A jeżeli chodzi o prl ja miałam w normie i lekarz usilnie chciał mi zrobić obciążenie i wyszło że przekroczona była więcej niż 10-ciokrotnie i przez pół roku brałam na to parlodel i teraz mam ją poniżej normy ;)

Ja dzisiaj idę sukienki popatrzeć na wesele ponieważ muszę się ogarnąć bo impreza za niecałe 3 tyg. Jajniki nadal kłóją jak nie wiem i w ogóle u mnie wszystko bez zmian.

AgaL lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku mnie co wieczór też nachodzi myśl....brrr zimno nie chce mi się, ale ubieram się ciepło i po kilku minutach energicznego marszu już jest super. A wracam zawsze z uśmiechem, że kolejny raz przemogłam się :)
    Jak tylko przejdzie mi katar to też się zmuszę :) teraz nie chcę się doprawić ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon - ja też w zimie to dupska nie chce poza moje M6 wynosić :D
    a co do orbitreka to of course na przeciwko TV w centrum niemalże :D ale przy ścianie więc nie będzie przeszkadzać, a i może jakiś serialik oglądne :P
    Nawet nie mów że mama byla onbok? no ja bym się już ładnie obsrała jakbym była na miejscu mamy...
    Remont ważniejszy niż wakacje , 1,5 roku temu też musieliśmy odpuścić bo zmiana mieszkania i remont pochłoneły wszystko co mieliśmy do tego kredyt i już zabrakło, ale za to nie muszę na raty remontów robić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:18

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super, że tyle nas postanowiło zmienić złe nawyki i wylaszczyć się na wiosnę :)

Ja oprócz spacerów do i z pracy wprowadzam dietę niski ig, teraz już na całego, no i 5 posiłków małych dziennie :) Masakra dla mnie - mam ustawioną przypominajkę bo nie dałabym rady :)

A dzisiaj idę po buty sportowe i może mój karnet multisport w końcu wykorzystam :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizty :) Bratku o której wyniki?

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ale super, że tyle nas postanowiło zmienić złe nawyki i wylaszczyć się na wiosnę :)

Ja oprócz spacerów do i z pracy wprowadzam dietę niski ig, teraz już na całego, no i 5 posiłków małych dziennie :) Masakra dla mnie - mam ustawioną przypominajkę bo nie dałabym rady :)

A dzisiaj idę po buty sportowe i może mój karnet multisport w końcu wykorzystam :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizty :) Bratku o której wyniki?

ooo przypomnienia to jest to, też sobie zrobie co ile masz co 3 h?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 jak kupisz jakąś sukienkę czekamy na zdjęcia :) może wypatrzysz coś ładnego.

Aguś faktycznie Bulgaria jest piekna, Słoneczny Brzeg i Neseber tłoczne są troszkę,ale sozopol czy primorsko są pięknę :)

Paryzetka83 no też widzę postępy w stronę dobrej formy :) coraz więcej nas.

Ruby przez Ciebie zacznę odkładać na orbitreka.

Cinnamonku dobrze,że poszalałaś na kręgach :) troszkę śmiechu i relaksu potrzebne.

Paryzetka83, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ooo przypomnienia to jest to, też sobie zrobie co ile masz co 3 h?
    Ruby ja mam 8, 11,14,17-17:30, 20:30. Wcześniej niż o 8 nic nie przełknę, o ostatni posiłek 3 godziny przed snem :) Edycik nie wyobrażam sobie rano szykować koktailu i warczeć blenderem, a że moja dieta przewiduje koktaile to chyba będę wieczorem szykować i do pracy zabierać :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ