Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszkaa, Edycik trzymam mocno kciuki za wasze wizyty, obyście usłyszały plan działania i dobre wieści. O której macie wizyty? Ja mam w środę i mam turbo cykora, mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści mimo ciągnącej się infekcji i braku objawów.
-
nick nieaktualnyEdycik samochodem na aerobik a czemu nie na piechotę
przypomniało mi się zdjęcie amerykańskich siłowni że schodami ruchomymi
Dobra już się nie śmieję bo kiedyś też samochodem bo daleko było. Raz wybrałam się rowerem i 40min rowerem potem 1h aerobik i powrót 40min. Zakwasy przez tydzień miałamAgaL, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dzięki Aguś :* pewnie się przydadzą
My zawsze o tej porze roku planowaliśmy Egipt,ale w obecnej sytuacji prawdę mówiąc jeszcze o niczym nie myśleliśmy.
Żagle super ..katiuszka na pokładzie
Aga Grecja...rozmarzyłam się.
w zeszłym roku w lutym byliśmy w Egipcie - świetna sprawa w zimie do ciepełka, ale tera zbym się nie odważyła, za dużo się dzieje i ostatnio znowu strzelanina w hotelu była także coraz gorzej się tam dzieje. -
nick nieaktualny
-
Ruby dlatego my na razie temat wakacji odpuścilismy,potem o czymś pomyslimy pewnie.Raczej nie o Egipcie.Nie jest tam bezpiecznie teraz.
katiuszkaa no właśnie na aerobik i siłownię mam naprawdę daleko bo nie mieszkamy w centrum miasta.Wręcz na końcu miasta,autko znacznie mi wszystko ułatwi.
agatia to my obie mamy w środę.Ja mam na 16 a Ty? -
nick nieaktualny
-
Egipt zimą ....ach byłam kiedyś w styczniu...super. Ale fakt teraz się nie da tam jechać.
Mogłabym i nad nasze morze, ale przerażają mnie te tłumy, na greckich wyspach zawsze znajdowaliśmy sobie jakąś samotnię na plaży ....ach rozmarzyłam się.
Agatia to trzymam i za Ciebie w środę. Kto jeszcze jakieś wizyty, testowanka w tygodniu?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
faktycznie forum ożyło, trudno Was nadrobić
Trzymam kciuki za wizyty, Ruby, Katiuszka, Edycik i Agatia :*
Wakacje zagranicą.... Ohhh byłoby cudownie, aczkolwiek przeraża mnie to co teraz się dziejeparę dni temu znów atak w Egipcie... Moja znajoma była w hotelu obok
strach! My póki co nic nie planujemy, gdzieś od kwietnia/maja remont domu więc nie wiadomo kiedy skończymy... Ale chcielibyśmy gdzieś wyskoczyć, w tamtym roku góry więc teraz może morze?
no chyba, że nie da rady to chociaż długi weekend gdzieś na naszych Mazurach
Wiolu życzę, by mdłości przeszły :* daj znać koniecznie po wizycieobstawiasz jakąś płeć?
Ruby Ty to patrzę, że jak coś postanowisz to nie ma zmiłujmusisz to mieć i koniec! Mam podobnie
miejsce na orbitreka przyszykowane?
Edycik dobry start z tą dietką i ćwiczeniamiteż się przymierzam do kupna blendera na wiosnę
wcześniej Teściowa mi szykowała takie koktajle ale już nie mieszkamy razem więc chcę sama robić
ja takie koktajle zabierałam w specjalnym bidonie do pracy, super sprawa
Aguś my też chcieliśmy chodzić na spacery wieczorami, ale jakoś te mrozy do mnie nie przemawiajązmarźlak jestem
A my wczoraj byliśmy na kręglachdawno nie grałam
super sprawa, człowiek i się pośmieje i porusza przy okazji
AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Szczerze ja bym pojechała obojetnie gdzie z M.byleby pobyć we dwójkę sami
w sumie Bułgaria-Sozopol ojj tam jest cudownie
Edycik w ostatnie wakacje własnie Bułgaria byliśmy, pięknie byłoEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku mnie co wieczór też nachodzi myśl....brrr zimno nie chce mi się, ale ubieram się ciepło i po kilku minutach energicznego marszu już jest super. A wracam zawsze z uśmiechem, że kolejny raz przemogłam się
cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam się i ja
No dziewczyny dałyście mi dzisiaj kolejną lekturkę
Zazdroszczę wam postanowienia z ćwiczeniami ja się nie mogę w ogóle zebrać obiecuje sobie zawsze że jak dostane @ to się biorę i nic z tego mi nie wychodzi. Dużo może nie mam do zrzucenia ale fajnie by było umięśnić swoją figurkę i zrzucić troszkę boczkiAle dzisiaj przyjechał do na xbox ponieważ kupiliśmy synowi to trochę poskaczę w tych gierkach to może co nieco zrzucę. Chwilowo to mąż jest bardziej podjarany niż syn
Ruby ja jeżeli chodzi o planowanie to tak mam od 5 lat że nic nie będę planować bo np. do wakacji to już na pewno będę w ciążyW tym roku oczywiście też takie nastawienie jest ale znajomi namawiają nas na Chorwację no ale zobaczymy.
Orbiterek super ja w domu mam też kilka takich sprzętów tylko motywacji brak.
Madka ja już ten cykl uważam raczej za stracony niby tempka od 4 dni wskazuje 37,1 ale szyjka się już obniżyła lekko rozpulchniła a tak zawsze jest przed @ i czuję że lada moment się ujawni. Ale jak do środy nie przyjdzie to zrobię teścik
Dziewczyny za was wszystkie które mają wizyty u lekarzy trzymam mocno kciuki żebyście usłyszały same dobre wieści.
A jeżeli chodzi o prl ja miałam w normie i lekarz usilnie chciał mi zrobić obciążenie i wyszło że przekroczona była więcej niż 10-ciokrotnie i przez pół roku brałam na to parlodel i teraz mam ją poniżej normy
Ja dzisiaj idę sukienki popatrzeć na wesele ponieważ muszę się ogarnąć bo impreza za niecałe 3 tyg. Jajniki nadal kłóją jak nie wiem i w ogóle u mnie wszystko bez zmian.AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonku mnie co wieczór też nachodzi myśl....brrr zimno nie chce mi się, ale ubieram się ciepło i po kilku minutach energicznego marszu już jest super. A wracam zawsze z uśmiechem, że kolejny raz przemogłam się
teraz nie chcę się doprawić
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon - ja też w zimie to dupska nie chce poza moje M6 wynosić
a co do orbitreka to of course na przeciwko TV w centrum niemalżeale przy ścianie więc nie będzie przeszkadzać, a i może jakiś serialik oglądne
Nawet nie mów że mama byla onbok? no ja bym się już ładnie obsrała jakbym była na miejscu mamy...
Remont ważniejszy niż wakacje , 1,5 roku temu też musieliśmy odpuścić bo zmiana mieszkania i remont pochłoneły wszystko co mieliśmy do tego kredyt i już zabrakło, ale za to nie muszę na raty remontów robićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:18
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ale super, że tyle nas postanowiło zmienić złe nawyki i wylaszczyć się na wiosnę
Ja oprócz spacerów do i z pracy wprowadzam dietę niski ig, teraz już na całego, no i 5 posiłków małych dziennieMasakra dla mnie - mam ustawioną przypominajkę bo nie dałabym rady
A dzisiaj idę po buty sportowe i może mój karnet multisport w końcu wykorzystam
Trzymam kciuki za wszystkie wiztyBratku o której wyniki?
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ale super, że tyle nas postanowiło zmienić złe nawyki i wylaszczyć się na wiosnę
Ja oprócz spacerów do i z pracy wprowadzam dietę niski ig, teraz już na całego, no i 5 posiłków małych dziennieMasakra dla mnie - mam ustawioną przypominajkę bo nie dałabym rady
A dzisiaj idę po buty sportowe i może mój karnet multisport w końcu wykorzystam
Trzymam kciuki za wszystkie wiztyBratku o której wyniki?
ooo przypomnienia to jest to, też sobie zrobie co ile masz co 3 h?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Kasia1407 jak kupisz jakąś sukienkę czekamy na zdjęcia
może wypatrzysz coś ładnego.
Aguś faktycznie Bulgaria jest piekna, Słoneczny Brzeg i Neseber tłoczne są troszkę,ale sozopol czy primorsko są pięknę
Paryzetka83 no też widzę postępy w stronę dobrej formycoraz więcej nas.
Ruby przez Ciebie zacznę odkładać na orbitreka.
Cinnamonku dobrze,że poszalałaś na kręgachtroszkę śmiechu i relaksu potrzebne.
Paryzetka83, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:ooo przypomnienia to jest to, też sobie zrobie co ile masz co 3 h?
Edycik nie wyobrażam sobie rano szykować koktailu i warczeć blenderem, a że moja dieta przewiduje koktaile to chyba będę wieczorem szykować i do pracy zabierać
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?