Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Agatia bo w cyklu z pojedyncza dawką miałam cień widoczny na teście ale do czasu jak mi się dupek skończył, dzień po już nic na teście nie było, po drugie gdzieś wyczytałam, że jedna tabletka jest bez sensu ani nie pomaga ani szkodzi, wiec zapytam mojej ginki co ona na to, jak stwierdzi, że nie trzeba to nie będę się upierała. Aha i zbadam wreszcie ten progesteron po owulce;-)
TO tak jak ja, też będę badać progesteron w tym cykluImię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Nie, @ mam jak w szwajcarskim zegarku tylko zanim się zacznie mam plamienia, co może sugerować niski progesteron. W tym cyklu wreszcie go zbadam i zobaczymy czy będzie taka potrzeba, a że wizytę mam wcześniej niż będę badać proga to poproszę ją o receptę, jak prog wyjdzie okej to po prostu nie zrealizuję recept.
Bratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Nie, @ mam jak w szwajcarskim zegarku tylko zanim się zacznie mam plamienia, co może sugerować niski progesteron. W tym cyklu wreszcie go zbadam i zobaczymy czy będzie taka potrzeba, a że wizytę mam wcześniej niż będę badać proga to poproszę ją o receptę, jak prog wyjdzie okej to po prostu nie zrealizuję recept.
W którym dniu cyklu będziesz badać proga?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Imię_R ja też mam takie plamienia i przed i po @ i dostałam luteinę 2x dziennie po 50
Pomogło, bo zniknęły, a badania to dopiero będę robić po kolejnym cyklu
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
No to AgaL ciekawe co nam wyjdzie:-) mam nadzieję że będzie okej:-)
No ja jeszcze chcę zrobić prl i tarczycę przed wizytą ,żeby cyklu nie marnowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:58
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Paryzetka83 wrote:Imię_R ja też mam takie plamienia i przed i po @ i dostałam luteinę 2x dziennie po 50
Pomogło, bo zniknęły, a badania to dopiero będę robić po kolejnym cyklu
czas się umówić na kolejną wizytę...
Bratku trzymam kciuki! :*Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorową porą! No laseczki po owu to trzeba trenować kciuki bo zaraz będzie grupowe trzymanko
Dzięki laski za sugestie dotyczące tej mojej nieszczęsnej prolaktyny. Dziś cały dzień próbowałam się dodzwonić do innej ginki, z którą chciałabym skonsultować moją sytuację. Wyczytałam dużo pozytywnych opinii o niej w necie i chyba jest rozchwytywana bo miesiąc się czeka na wizytę. Ale się nie dodzwoniłam. Spróbuję jutro.
Mam wyniki posiewu, wsio ok. Czekam na @ i umawiam się na HSG. Nie mogę się doczekaćNiech @ szybko przychodzi.
Przyszły ziółka na mieszankę nr 3 o.Sroki więc zaraz się będę bawiła w zielarkę (mam inżyniera z zielarstwa tak btw) i mieszała a od początku cyklu zacznę popijać. Co prawda nie pytałam ginki o to (bo nie pozwoliła mi zadawać pytań na ostatniej wizycie, hue hue ) ale Bratek piła i nic się nie działo złego, mało tego - są pozytywne efekty
Zobaczymy jak u mnie będzie. Jak będzie się coś działo to odstawię.
A właśnie Bratku, czekam ze zniecierpliwieniem na przyrostBratek lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:U mnie już testy negatywne także też na pewno w weekend była owulacja. Widzę, e sama nie będę bo i Paryzetka i Kjopa jadą na tym samym wózku
Coś się Mundek długo nie odzywa?
Kjopa nie martw się, może jutro już będzie
Majju to dobre wieści, że uda się zabieg zrobićTo niech @ przychodzi szybciutko
Edycik bo ta miniaturka to jakaś lipna jest i nie pokazuje tego spektakularnego skokuTrzeba się zagłębić , żeby go dostrzec.
Bratku?
I właśnie, gdzie jest Mundek?Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:U mnie już testy negatywne także też na pewno w weekend była owulacja. Widzę, e sama nie będę bo i Paryzetka i Kjopa jadą na tym samym wózku
Coś się Mundek długo nie odzywa?
Ruby ile testów zrobiłaś ?ja od jutra zaczynam z owulacyjnymi.
Kjopa a testy owu robiłaś czy nie? Może owu jeszcze przed Tobą.
Majju to życzzę szybkiej @
Bratku czekam i trzymam kciuki:*
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ja tylko przelotem, żeby mnie nikt w pracy nie namierzył, na jakim forum siedzę....
ZARAZ ZNIOSĘ JAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nie, nie ma jeszcze wyników)
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś oj dużo, jak pisałam zakupiłam 50 więc szalałam i w okresie około owulacyjnym dwa dziennie robiłam nawet
ale jeszcze na kolejny cykl mi została więc spoko luz
Bratku - ciśnienie nam tutaj podnosisz. PRL skacze jak szalona!Bratek lubi tę wiadomość
-
Kurcze Ruby to zaszalałaś
może na kolejny cykl też się zaopatrzę w te hurtowe testy- większa ilość, lepsza cena.
dziś kupiłam dwa opakowania rossmanowskich i tak do kompletu jeden ciążowy, a co!
A o której godzinie najlepiej jeśli raz dziennie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:13
Paryzetka83 lubi tę wiadomość