X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ImięRóży a ten dupek to na wywołanie @?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Agatia bo w cyklu z pojedyncza dawką miałam cień widoczny na teście ale do czasu jak mi się dupek skończył, dzień po już nic na teście nie było, po drugie gdzieś wyczytałam, że jedna tabletka jest bez sensu ani nie pomaga ani szkodzi, wiec zapytam mojej ginki co ona na to, jak stwierdzi, że nie trzeba to nie będę się upierała. Aha i zbadam wreszcie ten progesteron po owulce;-)

TO tak jak ja, też będę badać progesteron w tym cyklu :)

Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, @ mam jak w szwajcarskim zegarku tylko zanim się zacznie mam plamienia, co może sugerować niski progesteron. W tym cyklu wreszcie go zbadam i zobaczymy czy będzie taka potrzeba, a że wizytę mam wcześniej niż będę badać proga to poproszę ją o receptę, jak prog wyjdzie okej to po prostu nie zrealizuję recept.

Bratek lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Nie, @ mam jak w szwajcarskim zegarku tylko zanim się zacznie mam plamienia, co może sugerować niski progesteron. W tym cyklu wreszcie go zbadam i zobaczymy czy będzie taka potrzeba, a że wizytę mam wcześniej niż będę badać proga to poproszę ją o receptę, jak prog wyjdzie okej to po prostu nie zrealizuję recept.

W którym dniu cyklu będziesz badać proga?

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ImięRóży już kumam :) dupek na plamienia :) ja kiedyś miałam plamienie w okolicy owu i też miałam brać dupka jakby się sytuacja powtórzyła, ale więcej się nie powtórzyła :)

• Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_R ja też mam takie plamienia i przed i po @ i dostałam luteinę 2x dziennie po 50 :) Pomogło, bo zniknęły, a badania to dopiero będę robić po kolejnym cyklu :)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki mały sajgon miałam od południa , ale teraz lecę po młodą i do domku, zajrze potem.

Imię R dobry plan :)

Wiolka ja tez obstawiam syna u ciebie :)

• Imię_Róży Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to AgaL ciekawe co nam wyjdzie:-) mam nadzieję że będzie okej:-)

No ja jeszcze chcę zrobić prl i tarczycę przed wizytą ,żeby cyklu nie marnować;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:58

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ImięRóży pewnie lepeij iść już z wynikami na wizytę i nie tracić czasu

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Imię_R ja też mam takie plamienia i przed i po @ i dostałam luteinę 2x dziennie po 50 :) Pomogło, bo zniknęły, a badania to dopiero będę robić po kolejnym cyklu :)
    Yhhhh to i ja mam te plemienia a nic jeszcze nie dostałam na to :( czas się umówić na kolejną wizytę...

Bratku trzymam kciuki! :*

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka będzie dziewczynka :P u Was :)

Paryzetka pytałam o Twoją owu bo zerkłam na Twój wykresik.Faktycznie skok temperaturki miałaś.

AgaL, Paryzetka83, Wiola90 lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już testy negatywne także też na pewno w weekend była owulacja. Widzę, e sama nie będę bo i Paryzetka i Kjopa jadą na tym samym wózku ;)
    Coś się Mundek długo nie odzywa?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby u mnie to jakaś lipa z tą owulką. Na pewno jeszcze nie było bo jajniki co prawda napierdzielały ale skoku tempki nie było póki co :-/. WTF?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorową porą! No laseczki po owu to trzeba trenować kciuki bo zaraz będzie grupowe trzymanko :)
    Dzięki laski za sugestie dotyczące tej mojej nieszczęsnej prolaktyny. Dziś cały dzień próbowałam się dodzwonić do innej ginki, z którą chciałabym skonsultować moją sytuację. Wyczytałam dużo pozytywnych opinii o niej w necie i chyba jest rozchwytywana bo miesiąc się czeka na wizytę. Ale się nie dodzwoniłam. Spróbuję jutro.
    Mam wyniki posiewu, wsio ok. Czekam na @ i umawiam się na HSG. Nie mogę się doczekać :) Niech @ szybko przychodzi.
    Przyszły ziółka na mieszankę nr 3 o.Sroki więc zaraz się będę bawiła w zielarkę (mam inżyniera z zielarstwa tak btw :) ) i mieszała a od początku cyklu zacznę popijać. Co prawda nie pytałam ginki o to (bo nie pozwoliła mi zadawać pytań na ostatniej wizycie, hue hue ) ale Bratek piła i nic się nie działo złego, mało tego - są pozytywne efekty :D Zobaczymy jak u mnie będzie. Jak będzie się coś działo to odstawię.
    A właśnie Bratku, czekam ze zniecierpliwieniem na przyrost :D

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    U mnie już testy negatywne także też na pewno w weekend była owulacja. Widzę, e sama nie będę bo i Paryzetka i Kjopa jadą na tym samym wózku ;)
    No to nie będę sama testować jupi!
    Kjopa nie martw się, może jutro już będzie :)
    Majju to dobre wieści, że uda się zabieg zrobić :) To niech @ przychodzi szybciutko :)

Edycik bo ta miniaturka to jakaś lipna jest i nie pokazuje tego spektakularnego skoku ;) Trzeba się zagłębić , żeby go dostrzec.

Bratku?

I właśnie, gdzie jest Mundek?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby ile testów zrobiłaś ?:) ja od jutra zaczynam z owulacyjnymi.

Kjopa a testy owu robiłaś czy nie? Może owu jeszcze przed Tobą.

Majju to życzzę szybkiej @:)

Bratku czekam i trzymam kciuki:*

Bratek lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko przelotem, żeby mnie nikt w pracy nie namierzył, na jakim forum siedzę.... B-)

ZARAZ ZNIOSĘ JAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
    (nie, nie ma jeszcze wyników ;) )

Edycik lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratkuuuu bo zawału dostanę :D

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś oj dużo, jak pisałam zakupiłam 50 więc szalałam i w okresie około owulacyjnym dwa dziennie robiłam nawet :D ale jeszcze na kolejny cykl mi została więc spoko luz :)

Bratku - ciśnienie nam tutaj podnosisz. PRL skacze jak szalona! ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ruby to zaszalałaś ;)
    może na kolejny cykl też się zaopatrzę w te hurtowe testy- większa ilość, lepsza cena.
    dziś kupiłam dwa opakowania rossmanowskich i tak do kompletu jeden ciążowy, a co!

A o której godzinie najlepiej jeśli raz dziennie?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:13

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

‹‹ 1046 1047 1048 1049 1050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ