Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pędzicie z pisaniem....chciałam popracować, ale nie da się
Kasia trzymam by @ nie przyszła i testowanko było pozytywne w środę
Paryzetka ładny plan masz i realizujesz, też staram się jeść mniejsze porcje i częściej. Ale u mnie częściej to nie problem, bo kocham jeść
Kasia1407, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik dzisiaj sie nie nastawiam na kupno chyba ze rzeczywiście cos mnie tak urzeknie. Ale oczywiście pochwale sie jak najbardziej
Ja juz w glowie wiem czego chce tylko nie wiem czy taka znajdę
Aga dziękuję ci, bardzo bym chciala zeby nie przyszła ale moj instynkt mi podpowiada ze nadciaga nieubłaganie
Ja to widzę ze wy to z tymi cwiczeniami to na całego az zazdroszczę takiego samozaparcia
AgaL lubi tę wiadomość
-
O rany rany rany, z jakim impetem gadułkowym wkroczyłyście w nowy tydzień, hihihi
))))
Wiola - współczuję tych zasłabnięć. Moja znajoma tak miała podczas ciąży. Wszystko u Ciebie ok z sercem? Jesz wystarczająco często? :-*
Edycik - przytulam :-* Musi być przez pogodę - za oknem jest paaaaskuuuudnieeeee. A na dworze - jeszcze gorzej
Kciuki za znalezienie właściwego egzemplarza autka)))))
Aguś - ten progesteron bada się zwykle ok.7 dni po owulacji. Jeśli nie masz pewności, kiedy wypada, możesz zrobić ok. 8-,9- i 10-ty dzień po spodziewanej owulce. Albo nawet 3 oznaczenia co 2 dni.
Ruby, brawo za motywację i działaniaNiedługo będziesz błyszczeć formą wręcz olimpijską
katiuszkaa, łopatę zawsze zdążymy znaleźć. Ale na razie niech siedzą daleeeeeeeeeko w skrytkach i szafach. Nie nastawiaj się tak źle :-*
Btw- widze wysyp wizyt w takim razie - wtorek i środa. Wszystkie popołudniu? My w śr. na 17:00
A wolnego zazdrościmy, ojjjj taaaak))))
cinnamon_, uwieeeeeeelbiam kręgle))))
Paryzetko - zwykle wprowadzają do systemu ok 19:30-20:00 (akurat w pon. jestem wtedy w pracy - mam nadzieję, że uda mi się dyskretnie zajrzeć). Echhh, prawda taka, że mam żołądek zawiązany na supełek. Teścik znowu minimalnie ciemniejszy, niż dzień wcześniej, więc coś tam w góre idzie. Pytanie czy tyle, co trzeba. Już policzyłam. Powinna być beta koło 40, żeby odetchnąć
Btw - Małż ma dziś endokrynologa (zobaczymy, co powie na tę Jego PRL - sprawdziłam, to nawet nie jest 8, a 6). No i powiedziałam, że nie ma co już spoczywać na laurach, więc zgodnie z planem przebada dziś żołnierzyki. Mam nadzieję, że wszystko ok, bo biedak nałykał się tyle tych suplementów, że głowa mała
A tak w ogóle, to.... PODZIWIAM Was WSZYSTKIE ĆWICZĄCE I DIETKUJĄCE
Bomba!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:46
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Ale pędzicie z pisaniem....chciałam popracować, ale nie da się
Kasia trzymam by @ nie przyszła i testowanko było pozytywne w środę
Paryzetka ładny plan masz i realizujesz, też staram się jeść mniejsze porcje i częściej. Ale u mnie częściej to nie problem, bo kocham jeść
Aguś jeść często i dużo też bym mogła, te 15 kg nadwagi nie wzięło się z powietrzaMam nadzieję, że będziemy się nawzajem motywować i nie będzie to słomiany zapał
Bratku kciuki zaciśnięte
P.s. Tempka poszła w górę, chyba owulacja jednak byłaI
wczoraj, więc coś czuję, że w szał testowania wpadnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:11
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jak ja nie lubię poniedziałków.... cześć dziewczynki;-)
No ja też się biorę za siebie w sensie zdrowego odżywiania, wczoraj przeszłam samą siebie nutellę z kabanosami jadłam ale @ w natarciu wczoraj apogeum, to od dzisiaj serki i obiadki z parowaru:-)i to jest mój plan na styczeń.
Postanowiłam tak, w tym miesiącu nie robić testów owu, bo idę do ginki 22 stycznia to zobaczę naocznie co tam z owulacją, wiec na testy szkoda kasy. Mam zamiar zrobić do wizyty prl i tarczycę, i zobaczymy co wyjdzie. Pogadam o podwójnej dawce dupka czy jest konieczny i niech się dzieje wola nieba;-)
O Paryzetka ale ci zadraszaczam że już prawie skończyłaś, my szykujemy się do dużego remontu w kwietniu robimy Małemu pokój, tzn. dzielimy duuuuży salon, wiec nowa ściana, podłogi, gipsy bleeeee... no i łazienka do zmiany w tym roku... masakra... będę z pracy z budowy wchodzić na remont w domu....
O aucie też myślimy, po ostatnim wyjeździe na morze z dzieckiem, gdzie potrzebne było składane łóżeczko, wózek, nocnik tona ciuchów... myślimy o kombiaku czy jak się teraz mówi wagonie:-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
O Mateńko jedyna jak ja dzisiaj nie wyrabiam na zakrętach w pracy! Prosto z urlopu w roczne sprawozdanie! Wrrrr... Oczy już mnie szczypią od kompa, a na okulary nadal czekam
Ledwo daję radę Was czytać. Lecicie ładnie z koksem
A jeszcze jutro i pojutrze wyjazd na Targi, czyli od rana do nocy w pracy.
Laski podziwiam Was za podjęte fit wyzwania. Ja niestety mam słomiany zapał. Dziś się napalę a pojutrze nic z moich postanowień nie zostanie. Ale za Was trzymam kciuki! -
Bratek wrote:Wiola - współczuję tych zasłabnięć. Moja znajoma tak miała podczas ciąży. Wszystko u Ciebie ok z sercem? Jesz wystarczająco często? :-*
Masz już jakieś objawy ciążowe?
Co do pytań o płeć to ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka, ale wszyscy mi mówią że chłopak, zobaczymy
Widzę że forum wróciło do dawnej świetności i w nowym roku same super wysportowane laski będąAle życzę wam jednak żebyście do wakacji zaczęły się już zaokrąglać
Trzymam kciuki za wizytujące w najbliższych dniach, oby były same dobre wiadomości.AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola pij sobie kawkę albo mocną herbatkę bo niskie ciśnienie nie za dobre dla mamy i dzidzi. Powinnaś się lepiej czuć. Jutro masz wizytkę? O której?
Ja też się staram jeść często i mniej z uwagi na cukrzycę. Dzisiaj zrobiłam zapas gorzkiej czekolady na czarną godzinkę -
Wiola oby Ci sie polepszyło i faktycznie musisz zadbać o siebie, a przeczucie Twoje mówi, ze dziewczynka...oj ciekawe ciekawe
To ja też na Dziewczynkę stawiam;)
Agatia a u Ciebie widzę dobry nastrój?Wiola90 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Agatia bo w cyklu z pojedyncza dawką miałam cień widoczny na teście ale do czasu jak mi się dupek skończył, dzień po już nic na teście nie było, po drugie gdzieś wyczytałam, że jedna tabletka jest bez sensu ani nie pomaga ani szkodzi, wiec zapytam mojej ginki co ona na to, jak stwierdzi, że nie trzeba to nie będę się upierała. Aha i zbadam wreszcie ten progesteron po owulce;-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*