Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola uważaj na siebie :* masz pewnie rację z tą luteiną, będę ostrożna...narazie zbadam progesteron.
A ciekawe co się dowiesz na badaniu? Jak już Ruby pytała jakieś przeczucia co do płci?
A Ty Jaśminkowa?
Edycik jakie autko kupujesz?? oj marzy mi się zmiana też....
P.S. Też dziś ledwo siedzę w pracy... piję kawę i marzę o powrocie do łóżka i książki . A własnie czytam coś naprawde super: "Zielona sukienka.Przez Rosję i Kazachstan śladami rodzinnej historii". Zawsze marzyła mi się podróż koleją transsyberyjskąEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik po długich poszukiwaniach i wertowaniu stron na necie postawiłam na ten:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5892564790
Zobaczymy co z tego będzie
Paryzetka- jak ja już coś wymyślę to nie ma zmiłuj się, chcieć = miećEdycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:A orbitrek wygląda solidnie
no nie chciałam za duzo kasy wydawać bo wiem, że jak wrocę do formy to pewnie pójdzie w odstawkę za jakiś czas, wybrałam taki w miarę mam nadzieję, że się nada do czegoś i odzyskam formęEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby orbitrek boski zakochałam się i chyba potem będę odkładać na taki
a mam miejsce w domku.No i w lutym mam urodzinki to może mąz mi dołoży cosik
Aguś co do autka jeszcze nie wiem jakie kupuję, szukamy, mąż upatrzył VW Polo 2005 rocznik więc może ....
Co do ćwiczeń w weekend biegałam sobota i niedziela po 40 min i od piątku racjonalna dieta.
Dziś przerwa,a jutro po pracy siłownia albo fitnes, taki plan wdrażam póki co.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby orbitrek boski zakochałam się i chyba potem będę odkładać na taki
a mam miejsce w domku.No i w lutym mam urodzinki to może mąz mi dołoży cosik
Aguś co do autka jeszcze nie wiem jakie kupuję, szukamy, mąż upatrzył VW Polo 2005 rocznik więc może ....
Co do ćwiczeń w weekend biegałam sobota i niedziela po 40 min i od piątku racjonalna dieta.
Dziś przerwa,a jutro po pracy siłownia albo fitnes, taki plan wdrażam póki co.
A jaką dietkę robisz? ja byłam 6 dni na białku ale brzuch mnie boli i nie straciłam ani grama...miałam samo białko nic więcej... chyba już na mnie ta dieta nie działa jak kiedyś, to już 3 podejście i przy drugim już nie szło tak dobrze jak przy pierwszym. -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Edycik rozmiar autka taki jak lubię
daj zna koniecznie jak kupisz no i jaki kolor (jak baba gadam wiem;))
nie lubię czerwonych aut
AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hejka z rana
Ruby brawo z zakup orbiterkapopracujesz nad formą
Edycik zazdroszczę w pozytywnym tego slowa znaczeniu, że już niebawem będziesz śmigać swoją strzałą
AgaL progesteron bad a się tydzień po owulacji. Pozostałe hormony 1-3 dc. Mi ginka tłumaczyła, że progesteron z przed owu nie ma znaczenia. Zresztą tłumaczyła mi też, że to że prog. po owulce jest średni nie oznacza że w ciąży też będzie średni. Wszystko to sprawa indywidualna. Suplementacja progesteronu też nie jest taka bez znaczenia niestety. Najlepszy jest progesteron naturalny czyli np. lutinus, ale piekielnie drodi. Zaś syntetyki luteina i dupek mogą mieć wpływ na wnętrostwo u chłopców i jest to niestety bardzo częste. Dla tego nie ma się co spieszyć z suplementacją na własną rękęi tak jak pisała Wiola nieświadome odstawienie może wyrządzić więcej złego, niż naturalnie niski progesteron.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:02
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Agulek ty chyba masz dosc regularne cykle co ok 28 dni? Jak tak to badaj w 22dc.
Ruby ja tez bym nie jezdzila czerwonym, najbardziej lubie srebrne lub czarne (zalezy od modelu auta).
Wszystkie sie biora za cwiczenia a ja sobie odpuszczam. Zrezygnowalam z silowni (mam do konca stycznia umowe). Stawiam na szybie chodzenie do sklepu (codziennie po 2km na przerwie w pracy) i wchodznie po schodach (8 pieter dziennie). Jak sie zrobi troszke cieplej to moze wroce do biegania. Ale najbardziej bede tesknila za sauna
Oby ten tydzien szybko zlecial:)Bratek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:A jaką dietkę robisz? ja byłam 6 dni na białku ale brzuch mnie boli i nie straciłam ani grama...miałam samo białko nic więcej... chyba już na mnie ta dieta nie działa jak kiedyś, to już 3 podejście i przy drugim już nie szło tak dobrze jak przy pierwszym.
Ruby typowa zalecała z siłowni :rano koktajl -szpinak,banan,kiwi lub ananas lub zmiksowany serek biały z bananem i płatkami owsianymi ( to jem z rana przed wyjściem do pracy); drugie sniadanie jogurt naturalny z płatkami owsianymi i owoc jakiś ( jabłko,pomarańcza), potem dwie małe porcje z odstępstwem w czasie ryż,kura, warzywa na parze, surówka zależy co mi sie uda dzien wczesniej przygotować, w domu jakas lekka kolacja twarożek i oczywiście woda dużo pije.Zobaczymy co będzie dalej.No i do tego troszkę ruchu.Ruby, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik rozmiar autka taki jak lubię
daj zna koniecznie jak kupisz no i jaki kolor (jak baba gadam wiem;))
Aguś no nie za duże na poczatek musi być
kolor dla mnie też ważny,ale oby sprawny był
zobaczymy co uda się kupić ale napewno dam znać -
nick nieaktualnyDzieki Edycik, ja też muszę te koktaje zacząć robić...odstawiłam tez owoce na jakiś czas ale źle się z tym czuję i muszę sama sobie jakąś racjonalną dietę opracować:)najgorsze dla mnie jedzenie co 3 h boja zwykle 3 posiłki dziennie i tyle, a regularne jedzeni ejest bardzo ważne więc muszę się przemóc i zacząć to stosować
Edycik lubi tę wiadomość