Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki melduje pozytywny teścik...ale owulacyjny
także wybaczcie moja nieobecność dziś wieczorem i jutro w razie w
cinnamon cookie, Paryzetka83, EwelinaaKa, agatia, Kasia1407, Kjopa3, Jasminowa, madzikk, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
EwelinaaKa wrote:Dzień dobry
Noo jeszcze pół godzinki i do domku
MamaTuska o Bosze co za tupet :-/swoją drogą gdybym nawet kiedyś pomyślała o tabletce po , nigdy nie powiem tego głośno. No szok.
Ruby widzisz, dobrze zadecydowalas aby iść na ten zabieg. W sumie wszędzie słyszy się jakiś minus na lekarza. Ludzie są różni i nikomu się nie dowodzi. Mówią i będą mówić. Nie mówię tutaj o Twojej znajomej. Lekarz tez jest omylny... Także wiecie.
A ciąże w najbliższym środowisku?..nie, nie, nie aa fe ode mnie
Macie też tak, że ciąże u nas na forum nie bolą? w odróżnieniu od tych które nam oznajmuja znajomi
Dokładnie tak mam te "nasze forumowe ciąże" dają mi siłę i nadziejęi ogromną radość!
EwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
MamaTuśka wrote:Zatem: nie próbuj się tu pokazywaç wieczorem!
Tak jest!
a Ty Kochana kiedy masz mieć @? oby te Twoje i Ruby cionszowe objawy okazały się ciążowymi
A Ty Kjopa też już masz objawy cionszowe?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Tak jest!
a Ty Kochana kiedy masz mieć @? oby te Twoje i Ruby cionszowe objawy okazały się ciążowymi
A Ty Kjopa też już masz objawy cionszowe?
Ja???? Ja jestem tuż po ovu:)! Jaja sobie robię. Cionsza jest wynikiem wirusa w domu. Co prawda od męża, ale przekazana innym kanałem, że tak powiem
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Kobietki melduje pozytywny teścik...ale owulacyjny
także wybaczcie moja nieobecność dziś wieczorem i jutro w razie w
jesteś usprawiedliwiona
MamaTuśka, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:A gdzie Reni? Jak beta? Była dziś badana
?
Bratku masz wyniki tego badania "półpaścowego"?
cześć dziewczynki
nie robiłam bety, bo od rana zaczęla się pokazywac ta małpa @ @ @
tzn jakiś brąz
nie lubię jej
teraz na chwilę się zatrzymała
malpa jedna jest niezdecydowana
jeśli będzie cicho, jutro rano zbadam bete, bo o 10 z minutami mam juz wizytę u mojego doktora i chcę by wszystko było jasne
nie łudzę się jednak, w tym cyklu nie udało się
wszystkie inne opcje byłyby cudem
w tym cyklu myślę o crio
wracam po drugiego malucha
czeka na mnie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:35
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Siemanko Dziewczyny,
Wciąż nie mogę uwierzyć, że naprawdę już nie muszę pracować.
Wspaniałe uczucie : )
Dzisiaj sobie trochę posprzątam, pospaceruję z psiakiem, mój mąż jest zachwycony, że w końcu nie będę pracować, trochę mu pomogę w jego firmie.
Kasia- fajnie, że już lepszy humor u Ciebie dzisiaj, dziękuję, na zwolnieniu super, w końcu nie mam miliona rzeczy dziennie do zrobienia, spokój : )
Edycik- góralskiej chatki zazdroszczę, nawet jak była zimnica. Chyba zaraz czegoś poszukam na ferie, chociaż na kilka dni.
Madzikk- jesteś krótko po HSG, zobacz na Bratka, kilka mies. po HSG się udało.
Jeśli potrzebujesz odpoczynku, to odpocznij za te 2 cykle, choć zobaczysz, czy to już będzie potrzebne : ) ściskam!
Paryzetka- ładnie, to chyba mi te kilogramy przysyłasz, co Tobie spadają ; ) wykres tfu tfu ale brzydki!
Na zwolnieniu otworzyłam szerzej oczy i zauważyłam, że dom wymaga posprzątania, ale tak generalnie. Zabieram się więc i powoli będę ogarniać temat.
Miłego dnia i tygodnia wszystkim!!!
kochana
tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem
do Wielkanocy dużo czasu
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Witam poweekendowo
Udało mi się wszystko nadrobić, choć w pracy to niełatwe
U mnie cionszowy spokój, nic się nie dzieje, wykres dalej ładny ale nadtawiam się na biel vizira - testuję w środę
Mid dobrze wyczytałam, że jesteś z Łodzi? A polecasz jakiegoś dobrego gina na NFZ?
Madka to już jesteśmy dwie psycholożki na naszym forumChociaż Ty jesteś, że tak powiem w branży a ja całkowicie poza
Reni powtarzałaś betę? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Ruby, kochana wykopuj się z dołka na bieżąco - wysyłam łopatę
Miłego dnia dziewczyny!
Paryźetko, Bratku, Ruby, Mama tuśka, Jaśminowa
kochane wszystkie dziewczyny, bo jest Was więcej, które mi kibicujecie, wspieracie
chcę Wam powiedzieć, że zaglądam tu
jestem trochę niesystematyczna, praca, trochę zajeć, bieganie, albo dołek jak ostatnio
wpadam tu na chwilę, nadrabiam zaleglości, poczytuję co się u Was dzieje i wypadam, jakcos się dzieje, piszę
buszuję też na wątku IVF
ostatni weekend miałam zdoooołoooowany
oj że hej
powyłam sobie trochę
i to nie do księżyca, tylko do zdjęcia naszej komóreczki
sama byłam w domu, mogłam przydeptać kapcie, zeżreć kubeł lodów i miec rozmazany makijaż
wstałam, otrzepałam się dziś, poprawiłam korone i do boju
jak działam, to źyję
nie działam, nie źyję
już ułożyłam plan działań, jutro namówię do niego mojego doktora i mam zamiar zostać mamą po czterdziestce.
tak łatwo nie zrezygnuję z tych zamiarów.
ułożyłam plan działań
plan budżetowania
harmonogram
listę ryzyk i ewentualną listę ustępstw
moje kochanie ma humanistyczny, nieco artystyczny umysł
jest zwolennikiem mniejszego spięcia w planach
denerwuje się, gdy mam w naszych przedsięwzięciach takie projektowe podejście
a ja tam mam to we krwi, jak mam plan, jestem zdrowa, żywa, działająca
więc jestem żywa kochane moje
po cichu na lodówce, przykleiłam kartkę z napisem "uda sie"
Kasia1407, Jasminowa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Chyba za późno na implantację, transfer był 10 dni temu, może plamienia , a może rzeczywiście czai się już @
Reni czy po plamieniu zwiększyłaś lutkę? Trzymaj się i daj znać jutro jak poszło
dziś jest 9 dpt
lutke tak nieco zmniejszyłam
ale biorę
czuję tylko ten charakterystyczny ból @
brązowe plamienia jak zwykle
obiecuję Wam, że jak nic się nie ruszy, jutro rano robię bete, wyniki mam w 2 godziny po pobraniu krwi.
o 10.40 lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:57