X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a możr to plamienie w terminie spodziewanej @ niektóre kobietki tak mają. Trzymam nadal kciuki :)
    Cinamonku te 1100 to dobry znak :)
    Kjopa na Ciebie czeka 1200 do rozbicia :)
    Co do "tabletek po" to jaką trzeba być świnią (nie obrażając świń), żeby tak powiedzieć starającej się o dzidzię. Zwykła chamówa i tyle.

Ja dzisiaj byłam na małym spacerku a teraz zalegam z młodym prze tv. Trochę mało pedagogicznie, ale trudno ;) Chyba nie wytrzymam do przyszłej środy i pójdę do ginki wcześniej. Albo odsapnę albo doiem się, że jest źle, ale nie wytrzymam tyle czasu w stresie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:59

Reni555, cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Reni a możr to plamienie w terminie spodziewanej @ niektóre kobietki tak mają. Trzymam nadsln kciuki :)
    Cinamonku te 1100 to dobry znak :)
    Kjopa na Ciebie czeka 1200 do rozbicia :)
    Co do "tabletek po" to jaką trzeba być świnią (nie obrażając świń), żeby tak powiedzieć starającej się o dzidzię. Zwykła chamówa i tyle.

Ja dzisiaj byłam na małym spacerku a teraz zalegam z młodym prze tv. Trochę mało pedagogicznie, ale trudno ;) Chyba nie wytrzymam do przyszłej środy i pójdę do ginki wcześniej. Albo odsapnę albo doiem się, że jest źle, ale nie wytrzymam tyle czasu w stresie.
    Agatia
    zawsze tak może być, cuda się zdarzają, wiec liczę nawet na cuda
    dziekuję kochana

z tego wszystkiego wczoraj przy dołkach i beczeniu złamałam sobie ząb
    dwójkę
    nie chcecie wiedzieć jak wyglądam ;)
    za chwilę jadę do mistrza od zębów :)

agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja bardziej myślałam, żeby zwiększyć lutkę w razie "w" przy plamieniach...ale wszystko jutro się okaże także czekamy do jutra :)

Reni555 lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ty to może już w ciąży jesteś? ;-)
    W cionszy na pewno ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przytulam... Przesyłam moc pozytywnych myśli :* czekamy na jutro z niecierpliwością...

Agatia dzięki :) nie narzekałabym ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Reni przytulam... Przesyłam moc pozytywnych myśli :* czekamy na jutro z niecierpliwością...

Agatia dzięki :) nie narzekałabym ;)
    dziękuję cynamonku ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki za wizytę :)
    ja wczoraj miałam kłótnię całodniową z mężem, popłakane, już trochę lepiej:)
    emocje wzięły górę:(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas ale już pogodzeni? Czasem nie ma wyjścia i trzeba oczyścić atmosferę. Tulę :-*
    Reni jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas ale już pogodzeni? Czasem nie ma wyjścia i trzeba oczyścić atmosferę. Tulę :-*

powiedzmy... jutro mam urodziny, mam nadzieję że życzenie urodzinowe wkrótce się spełni:)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Agatia trzymam kciuki za wizytę :)
    ja wczoraj miałam kłótnię całodniową z mężem, popłakane, już trochę lepiej:)
    emocje wzięły górę:(
    kobieto

ja tuź przed transferem prawie sie z moim nie rozstałam
    pokłóciliśmy się o
    .....gumki
    przy palnikach na kuchence gazowej
    transfer za 2 godziny, trzeba się szykowac, jechać, a ja płaczę, bo nie ma wszystkich gumek, szkło się grzeje, a mój oczywiście certoli się z tym dwa miesiące
    no i poszło o te nieszcęsne gumki

potem myślę sobie
    jaki ze mnie głupol

oczywiście hasło "gumki" weszło do sloganu i oboje sie teraz z tego śmiejemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:02

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Agatia
    święta racja
    wiara to podstawa, sama o tym wiesz

a dzidzią sie nie martw
    wszystko będzie dobrze
    rośnie sobie
    po prostu kurczaczek taki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    Agatia
    święta racja
    wiara to podstawa, sama o tym wiesz

a dzidzią sie nie martw
    wszystko będzie dobrze
    rośnie sobie
    po prostu kurczaczek taki ;)

zgadzam się :) a i poród będzie łatwiejszy jak dzidzia mniejsza ;) nadrobi jak już będzie na świecie :)

• midnight Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, trzymam kciuki za wizytę oby wszystko było dobrze!

Agatia też trzymam kciuki za dzidzie, mma jeszcze trochę czasu zeby podrosnąć...

Kas życzę spełnienia życzenia!!

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po zakupkach wymordowana. Zakupiłam sukienkę ale nie wiem czy jestem do końca zadowolona nie umiem wklejać zdjęć więc się nie pochwalę.

Ruby dobrze że wizyta u lekarza udana no i staranka można zacząc na całego choć mam nadzieję że już w tym cyklu się udało :)

Mama tuska skąd ja znam te durne teksty od znajomych. Normalnie zero taktu. A po za tym oby te cionszowe zamieniły się w ciążowe zaciskam mocno kciuki za to :)

Ewelinka ja mam tak samo tutaj to jestem prze szczęśliwa jak się komuś udaje zresztą w otoczeniu też się cieszę tylko nie lubię jak się ktoś z tym bardzo przechwala. A tutaj za was wszystkie to mocno trzymam kciuki ponieważ wszystkie jedziemy na tym samym wózku :)

Reni czyli nie byłyśmy same z weekendowym dołkiem :) Główka do góry może się udało. Póki nie ma @ są nadzieje.

Aga oj spróbuj się tutaj tylko pokazać wieczorkiem :P Tam swojego M dzisiaj męcz :) Upojnej nocki ci życzę i oby owocnej :)

Cinnamon gratuluję rozbicia 1100 :)

Agatia jeżeli cię tak to niepokoi to ja bym też wcześniej poszła dla świętego spokoju. Choć ja wiem że jest wszystko ok tak jak Reni i Ruby powiedziała :)

Kas ja z moim przed @ też miałam ciężkie dni i powiedziałabym że bardzo ale już teraz jest wszystko ok i że tak powiem godzimy się :) I pamiętaj po burzy zawsze wschodzi słońce :)

Miłego wieczoru wam życzę :*

Reni555, Ruby, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL pewnie, że mam objawy cionszowe . To moja migrena w 4dpo. :-P. Starczy mi tak na dwa miesiące. Migrena z aurą i kilkugodzinnymi wymiotami to tak na trzy miesiące cinszy mi wystarczy :-).

Edycik super, że wypad udany. Nie ważne, że zimno, ważne że wesoło.

Reni nadal trzymam kciuki.

Paryzetka super, że tyle już zgubiłaś. Trzymam kciuki za nasze sportsmenki i ich diety.

Witam Midnight.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zapomniałam napisać, że cieszę się, że polip jest polipem :) czyli nic groźnego i możesz działać na maxa :-)
    Kasia jakoś musisz to zrobić i wrzucić foto kiecki :) ja raz wrzuciłam bo dziewczyny mi wytłumaczyły jak to się robi, ale nie pamiętam już :/

Dzieki Wam kochane za dobre słowa, ale jestem świadoma, że do 15-20 tc dzieciaczki idą wg ściśle określonych norm. Potem już górę biorą indywidualne cechy. Moja fasolka jest o połowę za mała, więc tak naprawdę nie wiem nawet czy się rozwija. Ale muszę czekać, co ma być to będzie :( na USG było tylko echo zarodka, zatem akcja serca też nie jest prawidłowa bo powyżej 2mm powinno już miarowo bić. Zobaczymy co będzie...

Kasia1407 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa ogromnie współczuję migren, to okropne dziadostwo. Miałam ze 2 razy w życiu i jest to mega okropna okropność. Oby Ci szybko przeszło.

• midnight Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kjopa :) jeszcze sie tak nie znam ze wszystkimi :)
    I trochę ciężko za WAmi nadążyć :)

Ciekawe które z Was w najbliższym czasie podzielą sie z nami dobrą wiadomościa :)
    Bardzo bym chciała żeby wszystkie :)
    Miło byłoby dowiedzieć sie o nowych ciążach-a nie tylko cionszach ;)
    I o tym, ze fasoleczki się dobrze rozwijają

agatia lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia szału nie ma i powiem ci że nie spełnia ta sukienka moich oczekiwań ale z tych wszystkich co dziś przymierzałam ta mi najbardziej przypasowała :)
    I naprawdę ja jestem dobrej myśli i obym się nie myliła... główka do góry :*

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja ostatnio tak kupiłam kurtkę. Też szału nie ma, ale w sumie była nieliczną w ktorej się dopięłam :) no i cena była całkiem ok :)

Kasia1407 lubi tę wiadomość

‹‹ 1095 1096 1097 1098 1099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ