Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni a możr to plamienie w terminie spodziewanej @ niektóre kobietki tak mają. Trzymam nadal kciuki
Cinamonku te 1100 to dobry znak
Kjopa na Ciebie czeka 1200 do rozbicia
Co do "tabletek po" to jaką trzeba być świnią (nie obrażając świń), żeby tak powiedzieć starającej się o dzidzię. Zwykła chamówa i tyle.
Ja dzisiaj byłam na małym spacerku a teraz zalegam z młodym prze tv. Trochę mało pedagogicznie, ale trudnoChyba nie wytrzymam do przyszłej środy i pójdę do ginki wcześniej. Albo odsapnę albo doiem się, że jest źle, ale nie wytrzymam tyle czasu w stresie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:59
Reni555, cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Reni a możr to plamienie w terminie spodziewanej @ niektóre kobietki tak mają. Trzymam nadsln kciuki
Cinamonku te 1100 to dobry znak
Kjopa na Ciebie czeka 1200 do rozbicia
Co do "tabletek po" to jaką trzeba być świnią (nie obrażając świń), żeby tak powiedzieć starającej się o dzidzię. Zwykła chamówa i tyle.
Ja dzisiaj byłam na małym spacerku a teraz zalegam z młodym prze tv. Trochę mało pedagogicznie, ale trudnoChyba nie wytrzymam do przyszłej środy i pójdę do ginki wcześniej. Albo odsapnę albo doiem się, że jest źle, ale nie wytrzymam tyle czasu w stresie.
zawsze tak może być, cuda się zdarzają, wiec liczę nawet na cuda
dziekuję kochana
z tego wszystkiego wczoraj przy dołkach i beczeniu złamałam sobie ząb
dwójkę
nie chcecie wiedzieć jak wyglądam
za chwilę jadę do mistrza od zębówagatia, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Kas ale już pogodzeni? Czasem nie ma wyjścia i trzeba oczyścić atmosferę. Tulę :-*
Reni jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda
powiedzmy... jutro mam urodziny, mam nadzieję że życzenie urodzinowe wkrótce się spełni:) -
nick nieaktualnykas50 wrote:Agatia trzymam kciuki za wizytę
ja wczoraj miałam kłótnię całodniową z mężem, popłakane, już trochę lepiej:)
emocje wzięły górę
ja tuź przed transferem prawie sie z moim nie rozstałam
pokłóciliśmy się o
.....gumki
przy palnikach na kuchence gazowej
transfer za 2 godziny, trzeba się szykowac, jechać, a ja płaczę, bo nie ma wszystkich gumek, szkło się grzeje, a mój oczywiście certoli się z tym dwa miesiące
no i poszło o te nieszcęsne gumki
potem myślę sobie
jaki ze mnie głupol
oczywiście hasło "gumki" weszło do sloganu i oboje sie teraz z tego śmiejemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:02
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Kas ale już pogodzeni? Czasem nie ma wyjścia i trzeba oczyścić atmosferę. Tulę :-*
Reni jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda
święta racja
wiara to podstawa, sama o tym wiesz
a dzidzią sie nie martw
wszystko będzie dobrze
rośnie sobie
po prostu kurczaczek taki -
nick nieaktualnyReni555 wrote:Agatia
święta racja
wiara to podstawa, sama o tym wiesz
a dzidzią sie nie martw
wszystko będzie dobrze
rośnie sobie
po prostu kurczaczek taki
zgadzam sięa i poród będzie łatwiejszy jak dzidzia mniejsza
nadrobi jak już będzie na świecie
-
Reni, trzymam kciuki za wizytę oby wszystko było dobrze!
Agatia też trzymam kciuki za dzidzie, mma jeszcze trochę czasu zeby podrosnąć...
Kas życzę spełnienia życzenia!!
Reni555 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ja już po zakupkach wymordowana. Zakupiłam sukienkę ale nie wiem czy jestem do końca zadowolona nie umiem wklejać zdjęć więc się nie pochwalę.
Ruby dobrze że wizyta u lekarza udana no i staranka można zacząc na całego choć mam nadzieję że już w tym cyklu się udało
Mama tuska skąd ja znam te durne teksty od znajomych. Normalnie zero taktu. A po za tym oby te cionszowe zamieniły się w ciążowe zaciskam mocno kciuki za to
Ewelinka ja mam tak samo tutaj to jestem prze szczęśliwa jak się komuś udaje zresztą w otoczeniu też się cieszę tylko nie lubię jak się ktoś z tym bardzo przechwala. A tutaj za was wszystkie to mocno trzymam kciuki ponieważ wszystkie jedziemy na tym samym wózku
Reni czyli nie byłyśmy same z weekendowym dołkiemGłówka do góry może się udało. Póki nie ma @ są nadzieje.
Aga oj spróbuj się tutaj tylko pokazać wieczorkiemTam swojego M dzisiaj męcz
Upojnej nocki ci życzę i oby owocnej
Cinnamon gratuluję rozbicia 1100
Agatia jeżeli cię tak to niepokoi to ja bym też wcześniej poszła dla świętego spokoju. Choć ja wiem że jest wszystko ok tak jak Reni i Ruby powiedziała
Kas ja z moim przed @ też miałam ciężkie dni i powiedziałabym że bardzo ale już teraz jest wszystko ok i że tak powiem godzimy sięI pamiętaj po burzy zawsze wschodzi słońce
Miłego wieczoru wam życzę :*Reni555, Ruby, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL pewnie, że mam objawy cionszowe . To moja migrena w 4dpo.
. Starczy mi tak na dwa miesiące. Migrena z aurą i kilkugodzinnymi wymiotami to tak na trzy miesiące cinszy mi wystarczy
.
Edycik super, że wypad udany. Nie ważne, że zimno, ważne że wesoło.
Reni nadal trzymam kciuki.
Paryzetka super, że tyle już zgubiłaś. Trzymam kciuki za nasze sportsmenki i ich diety.
Witam Midnight.
Reni555 lubi tę wiadomość
-
Ruby zapomniałam napisać, że cieszę się, że polip jest polipem
czyli nic groźnego i możesz działać na maxa
Kasia jakoś musisz to zrobić i wrzucić foto kieckija raz wrzuciłam bo dziewczyny mi wytłumaczyły jak to się robi, ale nie pamiętam już
Dzieki Wam kochane za dobre słowa, ale jestem świadoma, że do 15-20 tc dzieciaczki idą wg ściśle określonych norm. Potem już górę biorą indywidualne cechy. Moja fasolka jest o połowę za mała, więc tak naprawdę nie wiem nawet czy się rozwija. Ale muszę czekać, co ma być to będziena USG było tylko echo zarodka, zatem akcja serca też nie jest prawidłowa bo powyżej 2mm powinno już miarowo bić. Zobaczymy co będzie...
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Witam Kjopa
jeszcze sie tak nie znam ze wszystkimi
I trochę ciężko za WAmi nadążyć
Ciekawe które z Was w najbliższym czasie podzielą sie z nami dobrą wiadomościa
Bardzo bym chciała żeby wszystkie
Miło byłoby dowiedzieć sie o nowych ciążach-a nie tylko cionszach
I o tym, ze fasoleczki się dobrze rozwijająagatia lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Agatia szału nie ma i powiem ci że nie spełnia ta sukienka moich oczekiwań ale z tych wszystkich co dziś przymierzałam ta mi najbardziej przypasowała
I naprawdę ja jestem dobrej myśli i obym się nie myliła... główka do góry :*