X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik skarbie cały czas ci kibicujemy to może ten doktorek coś lepszego wymyśli, kciuki zaciśnięte więc liczymy na dobre wieści :*

Bratku zgadzam się hormony szaleja więc Lech free albo karmi :-)

Cynamon a czy się roznia f od b? To żel do mycia tak?

Katiuszka odezwij się

Reni jak beta?

Kobiety wstajesz i wolne także cieszy mnie to ogromnie dzisiaj ;)

Edycik, Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie gdzie katiuszka? Gdzie Majju? Jakaś tu dzisiaj cisza... :)
    Edycik trzymam kciuki, żeby lekarz miał dobry plan :)

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby właśnie nie wiem czym one się różnią :D tak, to żele do mycia, podobno bardzo dobre przy infekcjach, Aguś zachwalała tylko nie wiem który :/ a ja mam obecnie żel Ziaja i coś nie do końca mi pasuje... :/ a te żele podobno nie dość, że pomagają wyjść z infekcji to jeszcze zapobiegają kolejnym :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - oddychaj!!!! ;) Będzie dobrze :) Pewnie późno się dziś odezwiesz, ale jestem cholernie ciekawa, co powie nowy doktorek.

Oooo, Ruby dobrze prawi - Lech Free dobrze schłodzony :)))))
    Karmi? BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, nie znoszę ;) Wiem, że jest reklamowane, jako kobiece piwo, ale.... serio serio, jakoś nigdy nie mogłam się przekonać.
    Swoją drogą, coś mi ostatnio mignęło wśród wykazu ziół, których się nie powinno spożywać w ciąży, że jest tam chmiel. Eeeeee, to Free też by odpadał? :( Muszę poszukać :(((((

cinnamon_, jeszcze 3 lekcje, wtedy dopiero wewnętrzny egzamin teoretyczny i po nim można się zapisywać w WORDzie - a tam terminy 2-4 tygodnie, zależy jak się trafi.
    Zdawać na luzie? Eeeee, to właśnie raczej niewykonalne ;) Zakładam, że jak nie zdam 3 razy, to może pomyślę o zdawaniu w jakimś małym miasteczku - widzę, że tam nieraz są nawet dostępne trasy egzaminacyjne ;) No i nie ma tramwajów, których nie znoszę :P ;)

agatia, jak dziś samopoczucie? Serial już wybrany? ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dziekuję :*

Bratku tez jestem cholernie ciekawa co powie mi ten doktor.Czytałam opinie o Nim naprawdę ma bardzo dobre,Mama tez mi Go zachwalała więc idę.
    Bratku fakt terminy w wordzie długie jeszcze zalezy od miasta .Ja we wrocławiu czekałam ponad 5 tygodni na egzamin.Ty na razie nie zakładaj że nie zdasz.Ja jak poszłam na luzie,powiedziałam pod nosem "pier...ę to " jak sie nie uda spróbuję jeszcze raz i wtedy zdałam :)

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)))
    Martwi mnie to, że wiele zależy od... przypadku. Będziesz mieć niefart, trafisz na sytuację, w której odruchowo zareagujesz tak, jak statystyczny kierowca, a nie wg wymogów egzaminu i leżysz :((((

Ojjj, czekamy na Twoją wizytę, czekamy :))))))

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki:) zalałam laptopa w pracy mineralna...właśnie informatyk go reanimuje:/
    Cinnamonek plivafem B przeciwgrzybiczny:)
    Pytacie jak starania,dobrze...wydaje mi się po obserwacji,sluzie itp ze owu byla wczoraj,a dzis tempka nie skoczyla jeszcze...martwie sie ze może bezowulacyjny będzie. Dziś powtórzę test,ale czy będą starania zobaczymy,bo ja juz wypompowana :D
    Doczytam resztę Waszych wpisów:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku teraz egzamin to loteria tak sądzę.Naprawdę przecież zdawałam 31 grudnia 2015 i patrzyłam ile ludzi oblewają to aż się przykro robi.Niektórzy mówili że zdaja po raz 16sny to aż mi szczęka opadała.Egzaminatorów już na pamięć znają.
    Ja trafiłam na kobietę, ja mnie wywołała to myślałam,że zemdleję.
    Bym zapomniała....na wewnętrznym tez u nas oblewają w szkołach.Mnie też oblała koleś dwa razy.

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby właśnie nie wiem czym one się różnią :D tak, to żele do mycia, podobno bardzo dobre przy infekcjach, Aguś zachwalała tylko nie wiem który :/ a ja mam obecnie żel Ziaja i coś nie do końca mi pasuje... :/ a te żele podobno nie dość, że pomagają wyjść z infekcji to jeszcze zapobiegają kolejnym :)

no mi w aptece dała iladian pregnat żel, ale jak go skończę to zakupię ten co mówisz skoro dobry jest :) też miałam jakieś mleczko ostatnio ale do końca mi nie pasowało...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dziś wizyta u nowego lekarza,super:) proszę iść z pozytywnym nastawieniem,niech lekarz zobaczy kobietke pelna zapalu do walki o dziecko,bo tak przecież jest,prawda Kochana?:):*

Bratku powodzenia z prawkiem...co jak co to byl mój najbardziej stresujący egzamin w życiu,zdalam za 3 razem;)

Ruby...wolne masz,zazdroszczę!!:)

Kasia sukienka piękna!:)

Gdzie reszta Kobietek???

Edycik, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku są jeszcze warki radlery 0% alko, mi bardzo smakują takie cytrynowe- jak lemoniada - pycha :)

Bratek lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik dziś wizyta u nowego lekarza,super:) proszę iść z pozytywnym nastawieniem,niech lekarz zobaczy kobietke pelna zapalu do walki o dziecko,bo tak przecież jest,prawda Kochana?:):*

Tak jest sprzedam sobie sama kopniaka przed wejściem do gabinetu :D

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Kobietki te co się znają jak to jest z ta tempka po owu?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus nie wiem czy dobrze mówię,ale po owu temperaturka powinna być wyższa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszły ziółka do mnie :) nawet sporo tego jest w jednej paczce bo chyba tylko raz dziennie po łyżeczce się pije o ile dobrze pamiętam ?:)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z tą tempką to dziwne jest bo ja mam owu potwierdzoną monitoringiem, a jakoś nie czuję żeby mi temp wzrastała, czy to faktycznie musi być wyznacznik?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja znalazłam dwie szkoły raz dziennie wieczorem przed snem.Drugi dwa razy dziennie rano i wieczorkiem.Własnie miałam pytać jak zamierzasz pić?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaraz dzień po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ja znalazłam dwie szkoły raz dziennie wieczorem przed snem.Drugi dwa razy dziennie rano i wieczorkiem.Własnie miałam pytać jak zamierzasz pić?
    może raz dziennie na początek żeby nie przedobrzyć ? poczytam jeszcze na forach który sposób bardziej skuteczny i dam ci znać :) Teoretycznie od soboty powinnam jak wszystko pójdzie w terminie....

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ruby jak to jest z tą owu...? Katiuszka,Bratek,Agatia albo inna Kobietka przypomnijcie nam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:19

‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ