Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik skarbie cały czas ci kibicujemy to może ten doktorek coś lepszego wymyśli, kciuki zaciśnięte więc liczymy na dobre wieści :*
Bratku zgadzam się hormony szaleja więc Lech free albo karmi
Cynamon a czy się roznia f od b? To żel do mycia tak?
Katiuszka odezwij się
Reni jak beta?
Kobiety wstajesz i wolne także cieszy mnie to ogromnie dzisiajEdycik, Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby właśnie nie wiem czym one się różnią
tak, to żele do mycia, podobno bardzo dobre przy infekcjach, Aguś zachwalała tylko nie wiem który
a ja mam obecnie żel Ziaja i coś nie do końca mi pasuje...
a te żele podobno nie dość, że pomagają wyjść z infekcji to jeszcze zapobiegają kolejnym
-
Edycik - oddychaj!!!!
Będzie dobrze
Pewnie późno się dziś odezwiesz, ale jestem cholernie ciekawa, co powie nowy doktorek.
Oooo, Ruby dobrze prawi - Lech Free dobrze schłodzony))))
Karmi? BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, nie znoszęWiem, że jest reklamowane, jako kobiece piwo, ale.... serio serio, jakoś nigdy nie mogłam się przekonać.
Swoją drogą, coś mi ostatnio mignęło wśród wykazu ziół, których się nie powinno spożywać w ciąży, że jest tam chmiel. Eeeeee, to Free też by odpadał?Muszę poszukać
((((
cinnamon_, jeszcze 3 lekcje, wtedy dopiero wewnętrzny egzamin teoretyczny i po nim można się zapisywać w WORDzie - a tam terminy 2-4 tygodnie, zależy jak się trafi.
Zdawać na luzie? Eeeee, to właśnie raczej niewykonalneZakładam, że jak nie zdam 3 razy, to może pomyślę o zdawaniu w jakimś małym miasteczku - widzę, że tam nieraz są nawet dostępne trasy egzaminacyjne
No i nie ma tramwajów, których nie znoszę
agatia, jak dziś samopoczucie? Serial już wybrany? -
Ruby dziekuję :*
Bratku tez jestem cholernie ciekawa co powie mi ten doktor.Czytałam opinie o Nim naprawdę ma bardzo dobre,Mama tez mi Go zachwalała więc idę.
Bratku fakt terminy w wordzie długie jeszcze zalezy od miasta .Ja we wrocławiu czekałam ponad 5 tygodni na egzamin.Ty na razie nie zakładaj że nie zdasz.Ja jak poszłam na luzie,powiedziałam pod nosem "pier...ę to " jak sie nie uda spróbuję jeszcze raz i wtedy zdałamBratek lubi tę wiadomość
-
))
Martwi mnie to, że wiele zależy od... przypadku. Będziesz mieć niefart, trafisz na sytuację, w której odruchowo zareagujesz tak, jak statystyczny kierowca, a nie wg wymogów egzaminu i leżysz(((
Ojjj, czekamy na Twoją wizytę, czekamy)))))
-
Hej Kobitki:) zalałam laptopa w pracy mineralna...właśnie informatyk go reanimuje:/
Cinnamonek plivafem B przeciwgrzybiczny:)
Pytacie jak starania,dobrze...wydaje mi się po obserwacji,sluzie itp ze owu byla wczoraj,a dzis tempka nie skoczyla jeszcze...martwie sie ze może bezowulacyjny będzie. Dziś powtórzę test,ale czy będą starania zobaczymy,bo ja juz wypompowana
Doczytam resztę Waszych wpisów:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bratku teraz egzamin to loteria tak sądzę.Naprawdę przecież zdawałam 31 grudnia 2015 i patrzyłam ile ludzi oblewają to aż się przykro robi.Niektórzy mówili że zdaja po raz 16sny to aż mi szczęka opadała.Egzaminatorów już na pamięć znają.
Ja trafiłam na kobietę, ja mnie wywołała to myślałam,że zemdleję.
Bym zapomniała....na wewnętrznym tez u nas oblewają w szkołach.Mnie też oblała koleś dwa razy.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby właśnie nie wiem czym one się różnią
tak, to żele do mycia, podobno bardzo dobre przy infekcjach, Aguś zachwalała tylko nie wiem który
a ja mam obecnie żel Ziaja i coś nie do końca mi pasuje...
a te żele podobno nie dość, że pomagają wyjść z infekcji to jeszcze zapobiegają kolejnym
no mi w aptece dała iladian pregnat żel, ale jak go skończę to zakupię ten co mówisz skoro dobry jestteż miałam jakieś mleczko ostatnio ale do końca mi nie pasowało...
-
Edycik dziś wizyta u nowego lekarza,super:) proszę iść z pozytywnym nastawieniem,niech lekarz zobaczy kobietke pelna zapalu do walki o dziecko,bo tak przecież jest,prawda Kochana?
:*
Bratku powodzenia z prawkiem...co jak co to byl mój najbardziej stresujący egzamin w życiu,zdalam za 3 razem;)
Ruby...wolne masz,zazdroszczę!!
Kasia sukienka piękna!
Gdzie reszta Kobietek???Edycik, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Edycik dziś wizyta u nowego lekarza,super:) proszę iść z pozytywnym nastawieniem,niech lekarz zobaczy kobietke pelna zapalu do walki o dziecko,bo tak przecież jest,prawda Kochana?
:*
Tak jest sprzedam sobie sama kopniaka przed wejściem do gabinetuBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby ja znalazłam dwie szkoły raz dziennie wieczorem przed snem.Drugi dwa razy dziennie rano i wieczorkiem.Własnie miałam pytać jak zamierzasz pić?
Teoretycznie od soboty powinnam jak wszystko pójdzie w terminie....
Edycik lubi tę wiadomość