Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po ostatnim spontanicznym bzykanku z mężem na wyjeździe przypomniałam sobie ten spontan własnie
to jest to
Doktorek tak mnie nastawił,że kupiłam te testy owu i siknę z ciekawości dziś
Mogłabym zrobic sobie prezent na lutowe urodzinki i wysikac dwie krechywcale bym sie nie pogniewała.
Aga ujj kupuj seksowną bieliznę na walentynki. Tylko taką co łatwo się ściąga
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przy tej infekcji to niew iem kiedy mi bedzie dany seksik ...za chwile przyjdzie @ i dopiero przy kolejnych plodnych! mój m nie jest zachwycony , ale co zrobić ...życie
Ale mi śni mi się seksik np. dzisiaj i powiem wam , że to tak jakby na jawie było i potem mi się już nie chceParyzetka83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik każda by chciała taki prezent a ja na swoje urodzinki chcę zobaczyć swoje 2 krechy i wasze no i galaretkę Bartka i Agati. Ale było by super gdybyśmy wszystkie przeniosły się razem na fioletową stronę mocy
i razem rodziły moje wyobrażenia z przed kilku dni o porodówce z komórkami/ tabletami w rękach by się spełniło
Edycik, AgaL, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja przy tej infekcji to niew iem kiedy mi bedzie dany seksik ...za chwile przyjdzie @ i dopiero przy kolejnych plodnych! mój m nie jest zachwycony , ale co zrobić ...życie
Ale mi śni mi się seksik np. dzisiaj i powiem wam , że to tak jakby na jawie było i potem mi się już nie chcelunatykując? maż się przyznał?
Ruby, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Aga to ja w swoje urodziny będę o Twojej owulacji myśleć
Hahahaa ja o Tobie
będę wymawiać Twe imię, się mój M zdziwi:)
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Witam
Reni przytulam, strasznie mi przykro...
Majju, witam się- oby się poukładało-a placuszki super!, smacznego! tulę
Agatia, trzymam kciuki za maluszka!!!
Bratek, dobrze ze idziesz na usg , jak miałam na poczatku wątpliwości to też poleciałam nie czekając nawet na lekarza, trzymam kciuki zeby było pomyślne
Katiusza też życzę ciąży
AgaL pomyślności w lutymja jak dobrze pójdzie to ok 14 będę testować
obyśmy miały szczęśliwy luty
A może jednak coś miłego dowiemy się jeszcze w tym miesiącu od czekających z ''utesknieniem'' na @ ? byłoby fajno
Edycik fajnie że znalazłaś konkretnego gina, i powodzenia na pierszej wycieczceja jadąc pierwszy raz zaliczyłam rów- coś trzeba ;p
Urodzinowe prezenty-fajnieżyczę wszystkim Wam, ale nie sobie bo ja dopiero lipiec ;p
miłego dnia!!AgaL, Edycik, Bratek, agatia lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17