Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach Kobitki a propo czytania na necie i samodiagnozowania, to chodzi mi po głowie czy sobie zaaplikować dupka albo luteinę, teraz po owu.... ale trochę się boję tak sama.
Chyba zaufam Bogu i naturze....i nie wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:33
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ach Kobitki a propo czytania na necie i samodiagnozowania, to chodzi mi po głowie czy sobie zaaplikować dupka albo luteinę, teraz po owu.... ale trochę się boję tak sama.
Chyba zaufam naturze i Bogu....i nie wezmę.
Badałaś tego proga w końcu czy nie? bo od tego dużo zależy...
jak masz lutkę to sobie weź - tzn ja bym wzieła wiedząc, że mam niski prog, rezygnujesz na 2 miechy z lekarza co nie znaczy , że nie możesz się wspomagaćja bym wzięła jakąś dawkę np 100mg dziennie profilaktycznie
-
Ruby zbadam prog, ale jakieś 7,8 dni po owu, czyli za tydzień. To zobaczę jaką mam w domu lutkę. I na noc? od którego dnia? chyba tak jak kiedyś przy stymulacji wezmę. Czyli od 16dc.
A jak długo się bierze?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby zbadam prog, ale jakieś 7,8 dni po owu, czyli za tydzień. To zobaczę jaką mam w domu lutkę. I na noc? od którego dnia? chyba tak jak kiedyś przy stymulacji wezmę. Czyli od 16dc.
A jak długo się bierze?
mi kazał zawsze 10 dni po owulacji - akurat mialam potwierdzone na USG owulki wiec od razu kazal brać lutkę...jeden problem że nie zbadasz faktycznej ilości progesteronu bo jak będziesz brać luteinę to ci podwyższy poziom więc nie będziesz wiedzieć czy twój naturalny jest niski czy wysoki...z drugiej strony jak jest niski, a nie podasz luteiny to możesz stracić cykl bo nawet gdybyś zaciążyła to przy niskim (np. takim jak ja mam - Bratek chyba też- też sobie sama luteinę aplikowała bo wie że ma słaby) ciąża się nie utrzyma ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:47
-
Dziewczyny witam sie juz z pracy. Tak wpadam szybciutko.
Edycik lekarz super i dobre wieści. Oby on cos zdzialal. Ja w sumie tez mysle nad zmiana lekarza. Jest u nas taki ktory bierze 200 zl za wizyte ale ma bardzo dobre opinie.
Aga dzialajcie dzialajcie
Ruby BRAWO TY
Milego dnia wam życzę a wieczorkiem sie odezwę wiecej :-*Ruby, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik ale mialas fajną wizytę a doktorek odpowiedział na nasze zagłostki forumowe. To jak zostajesz już z nim czy traktujesz jako druga opinię? Ja bym została brzmiało to sensownie. Poza tym cena marzenie za takie przyjęcie i cenę to ja bym przeżyła dzwoniący telefon
Paryzetka a może trza zrobić testa?
cinnamonku ja melduję że na luz nie wrzucam stress mnie łapie odnośnie jutro wrrr....
Ruby picie tego Ci na pewno nie zaszkodzi bo generalnie kwas foliowy i inozytol ma bardzo dobre włąściwości nawet nie dla ciężarnych. Ja się nawet zaczęłam zastanawiać czy mężowi nie dawać.
Aguś mój doktorek ostatnio powiedział że Lutkę powinno się brać przez 14 dni a nie 10 i dwa dni po owu. Zazwyczaj zakładają się że 16 dnia
Dzwonił rano doktorek. Humor miał zupełnie inny i takiego go lubie a nie tego z publicznej służby zdrowia. Jutro mam się stawić nadczczo o 7 rano w szpitalu. Przyjmują mnie na oddział ale tak nie do końca na oddział bo łóżka nie dostanę, stress duży stress. Jadę dziś do Wawy zanocować żeby mieć pewność że dojadę na czasEdycik, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza - kciuki tradycyjnie zaciśnięte
Aguś - przemyśl sprawę
Paryzetka -oby się nie pojawiłanie chcę być jedyną uparcie testującą
Paryzetka83, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:To Wy już lada dzień teściki
ja jakby co to dopiero 1 lutegoi dał 54% szans na pozytywny test
ja w urodzinki (26) to będzie 17dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:22
Paryzetka83, Ruby, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość