X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja też chce testować a co nie będziesz jedyna, poza tym ja mam nadzieję że Paryzetka vel Partyzantka zatestuje w piąteczek i dobrze rozpocznie weekend

poczkeaj, to my mamy 10 dni po dopiero? bo ja też chyba owulkę w sobotę miałam...myślałam, że to ze 12 dni już :D twój wykres mnie uświadomił ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:22

katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    poczkeaj, to my mamy 10 dni po dopiero? bo ja też chyba owulkę w sobotę miałam...myślałam, że to ze 12 dni już :D twój wykres mnie uświadomił ;)

11 nie mierzyłaś tempki dzisiaj i mnie zmyliło ;) nagana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no i stąd biel na testach ;)

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi nic nie wyznacza bo nie jestem premium ;) Namówiłyście mnie na test, nabędę dziś pepino w auchanie ;) Ale i tak @ się za rogiem czai, nic się nie nastawiam ;)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    11 nie mierzyłaś tempki dzisiaj i mnie zmyliło ;) nagana!
    jak miałam mierzyć jak mnie doktorek telefonem obudził. tak się zestresowalam że zapomniałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Mój mi nic nie wyznacza bo nie jestem premium ;) Namówiłyście mnie na test, nabędę dziś pepino w auchanie ;) Ale i tak @ się za rogiem czai, nic się nie nastawiam ;)

ale przynajmniej nie wyjdziesz z wprawy jak co, a kto wie może jakaś miła neispodzianka dla nas będzie ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    no i stąd biel na testach ;)
    moim skromnym zdaniem w 8,9 dni po już powinien być bladzioch :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nie nastawiaj się my wiemy swoje ;) Najwyżej będziesz miała zapas na kolejny cykl

Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    moim skromnym zdaniem w 8,9 dni po już powinien być bladzioch :P
    tak myśląc to w ciąży nie jestem więc ja wolę sobie pomyśleć że bladzioch wyjdzie mi dopiero 14 dnia. a jeżeli miałam późną implantację? w końcu może być nawet 10dpo

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    tak myśląc to w ciąży nie jestem więc ja wolę sobie pomyśleć że bladzioch wyjdzie mi dopiero 14 dnia. a jeżeli miałam późną implantację? w końcu może być nawet 10dpo

ten scenariusz też mi się bardziej podoba :)

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Nie nastawiaj się my wiemy swoje ;) Najwyżej będziesz miała zapas na kolejny cykl
    Oby, oby ;) Choć wahadełko mi pokazało, że zajdę w ciążę w 11 miesiącu, poród w 9 miesiącu i będę mieć córkę - co prawda twierdziło też, że urodzę w wieku 18 lat :)

Ruby, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testujcie kobitki,sikajcie na te patyki i zwiastujcie nowinki dwukreskowe :)
    nawet ja dziś zaszaleje i test owu zrobię z ciekawości :P

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Oby, oby ;) Choć wahadełko mi pokazało, że zajdę w ciążę w 11 miesiącu, poród w 9 miesiącu i będę mieć córkę - co prawda twierdziło też, że urodzę w wieku 18 lat :)

no nie gadaj! :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    hmm licząc rozumowaniem wahadełka to by się zgadzało zajdziesz koniec listopada a urodzisz na początku września a 18 lat to już masz od jakiegoś czasu. ;)
    Idąc naszym rozumowaniem wahadełko w twoim przypadku się pomysliło bo już przecież zaszłaś w ciąża

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    testujcie kobitki,sikajcie na te patyki i zwiastujcie nowinki dwukreskowe :)
    nawet ja dziś zaszaleje i test owu zrobię z ciekawości :P
    Każdy test się liczy ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy poszły w ruch :D:D Edycik sikaj :)
    A ja też mam jeden ciążowy w szufladzie... kupując owu wrzuciłam :P
    Fajnie by było gdyby któraś styczeń zakończyła owocnie , a najlepiej wszystkie :)

Ja nastawiam się na luty już, u mnie wtedy dni płodne i owulka wypadną w okolicy walentynek :) także pozytywnie nastawiona nawet jak ten cykl się nie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:42

katiuszaa, Edycik, Ruby, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Ja z kolei mam przepowiedziane na marzec, ale zastanawiam się czy marcowe bzykano czy lutowe w to już wchodzi :P

Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie nastawiaj się tak przecież 1 lutego sikasz na testa i wynik będzie dwu kreskowt

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no Ja z kolei mam przepowiedziane na marzec, ale zastanawiam się czy marcowe bzykano czy lutowe w to już wchodzi :P
    to zapytaj się kiedy będziesz miała owulkę która zaowocuje poczęciem ;P

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też liczę luty, miesiąc urodzenia, wizyta u gina w okolicy owu więc poproszę o monitoring :)
    Katiusza podoba mi się Twoja interpretacja ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 1106 1107 1108 1109 1110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ