X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja też chce testować a co nie będziesz jedyna, poza tym ja mam nadzieję że Paryzetka vel Partyzantka zatestuje w piąteczek i dobrze rozpocznie weekend

poczkeaj, to my mamy 10 dni po dopiero? bo ja też chyba owulkę w sobotę miałam...myślałam, że to ze 12 dni już :D twój wykres mnie uświadomił ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:22

katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    poczkeaj, to my mamy 10 dni po dopiero? bo ja też chyba owulkę w sobotę miałam...myślałam, że to ze 12 dni już :D twój wykres mnie uświadomił ;)

11 nie mierzyłaś tempki dzisiaj i mnie zmyliło ;) nagana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no i stąd biel na testach ;)

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi nic nie wyznacza bo nie jestem premium ;) Namówiłyście mnie na test, nabędę dziś pepino w auchanie ;) Ale i tak @ się za rogiem czai, nic się nie nastawiam ;)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    11 nie mierzyłaś tempki dzisiaj i mnie zmyliło ;) nagana!
    jak miałam mierzyć jak mnie doktorek telefonem obudził. tak się zestresowalam że zapomniałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Mój mi nic nie wyznacza bo nie jestem premium ;) Namówiłyście mnie na test, nabędę dziś pepino w auchanie ;) Ale i tak @ się za rogiem czai, nic się nie nastawiam ;)

ale przynajmniej nie wyjdziesz z wprawy jak co, a kto wie może jakaś miła neispodzianka dla nas będzie ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    no i stąd biel na testach ;)
    moim skromnym zdaniem w 8,9 dni po już powinien być bladzioch :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nie nastawiaj się my wiemy swoje ;) Najwyżej będziesz miała zapas na kolejny cykl

Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    moim skromnym zdaniem w 8,9 dni po już powinien być bladzioch :P
    tak myśląc to w ciąży nie jestem więc ja wolę sobie pomyśleć że bladzioch wyjdzie mi dopiero 14 dnia. a jeżeli miałam późną implantację? w końcu może być nawet 10dpo

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    tak myśląc to w ciąży nie jestem więc ja wolę sobie pomyśleć że bladzioch wyjdzie mi dopiero 14 dnia. a jeżeli miałam późną implantację? w końcu może być nawet 10dpo

ten scenariusz też mi się bardziej podoba :)

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Nie nastawiaj się my wiemy swoje ;) Najwyżej będziesz miała zapas na kolejny cykl
    Oby, oby ;) Choć wahadełko mi pokazało, że zajdę w ciążę w 11 miesiącu, poród w 9 miesiącu i będę mieć córkę - co prawda twierdziło też, że urodzę w wieku 18 lat :)

Ruby, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testujcie kobitki,sikajcie na te patyki i zwiastujcie nowinki dwukreskowe :)
    nawet ja dziś zaszaleje i test owu zrobię z ciekawości :P

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Oby, oby ;) Choć wahadełko mi pokazało, że zajdę w ciążę w 11 miesiącu, poród w 9 miesiącu i będę mieć córkę - co prawda twierdziło też, że urodzę w wieku 18 lat :)

no nie gadaj! :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    hmm licząc rozumowaniem wahadełka to by się zgadzało zajdziesz koniec listopada a urodzisz na początku września a 18 lat to już masz od jakiegoś czasu. ;)
    Idąc naszym rozumowaniem wahadełko w twoim przypadku się pomysliło bo już przecież zaszłaś w ciąża

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    testujcie kobitki,sikajcie na te patyki i zwiastujcie nowinki dwukreskowe :)
    nawet ja dziś zaszaleje i test owu zrobię z ciekawości :P
    Każdy test się liczy ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy poszły w ruch :D:D Edycik sikaj :)
    A ja też mam jeden ciążowy w szufladzie... kupując owu wrzuciłam :P
    Fajnie by było gdyby któraś styczeń zakończyła owocnie , a najlepiej wszystkie :)

Ja nastawiam się na luty już, u mnie wtedy dni płodne i owulka wypadną w okolicy walentynek :) także pozytywnie nastawiona nawet jak ten cykl się nie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:42

katiuszaa, Edycik, Ruby, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Ja z kolei mam przepowiedziane na marzec, ale zastanawiam się czy marcowe bzykano czy lutowe w to już wchodzi :P

Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie nastawiaj się tak przecież 1 lutego sikasz na testa i wynik będzie dwu kreskowt

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no Ja z kolei mam przepowiedziane na marzec, ale zastanawiam się czy marcowe bzykano czy lutowe w to już wchodzi :P
    to zapytaj się kiedy będziesz miała owulkę która zaowocuje poczęciem ;P

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też liczę luty, miesiąc urodzenia, wizyta u gina w okolicy owu więc poproszę o monitoring :)
    Katiusza podoba mi się Twoja interpretacja ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 1106 1107 1108 1109 1110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ