X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby zapłaciłam za wizytę 50zł...więc byłam w szoku, a USG miałam normalnie w tym.Także jestem pod wrażeniem.

No co Ty! Wow. Jestem pod wrażeniem!

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka ale fajnego lekarza znalazłaś- naprawdę jestem pod wrażeniem. a Twoje długie cykle wiążą się z tym że masz PCOS ?

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene o właśnie :) dzięki za przypomnienie
    kobiety z PCOS moga nie mieć @ przez pół roku a nawet dłużej ....W swojej praktyce jego pacjenta nie miała okresu najdłużej ponad rok ...
    teraz czytam,że opinie ma dobre :)
    https://ranking.abczdrowie.pl/d/22511,janusz-sliz
    http://www.fakt.pl/wroclaw/wroclaw-czujni-lekarze-rozpoznali-falszywa-matke,artykuly,564568.html ( to ten siwy Pan w środku)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:03

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    A testowałś może ;)?
    Nie ;) To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu ;)

Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*

A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:41

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ziółka od 1 dc ,raz dziennie,najlepiej przed snem.To chyba musi zaparzyc się około 30min..zaraz poszukam informacji :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja z tego wszystkiego tylko przez dwa dni piłam ziółka.
    Jedyny plus z całej sytuacji jest taki, że od piątku schudłam 5 kg, ha ha, śmiech przez łzy... W tym momencie mam mega ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, obym miała też chęć popołudniu...

Ale może będzie się uspokajać pomału, modlę się o to ze wszystkich sił.

Edycik, cieszę się, że trafiłaś do dobrego lekarza, teraz już będzie z górki :*

Spróbuję trochę oderwać myśli i poczytać co pisałyście przez te ostatnie dni.

Dobrego dnia.

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Edycik - nareszcie jesteś! Ależ wieści!! Super wizyta ;) doktorek wydaje się naprawdę spoko :) zna się na rzeczy, poświęcił czas i jeszcze tylko 50zl? Bomba! Tak piszecie o tym mio-inozytolu, ja brałam od czerwca, odstawiłam gdzieś w listopadzie, ale może za jakiś czas znów kupię Inofem... Tylko mi gin kazał 2xdziennie.

Psryzetka - przytulam :*

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja też inofem 2x dziennie mam pić.Także mus to mus.

majusia ojj to poleciałaś z wagi z tych stresów,ściskam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no i wygrzebałam , że najczęsciej jak Edycik pisze jeden raz dziennie przed snem zaparzone z jednej łyżeczki ok 20- 30 min

Edycik - wow jestem pod jeszcze wiekszym wrażeniem, jakby tylko było bliżej to z pewnością przeniosła bym się do tego doktorka, cena, reztelność, czas....no chyba lepiej nie mogłaś trafić, teraz zobaczymy jego skuteczność :)

MamaTuśka otóż to, masz rację , nie ma co wątroby truć więc na razie nie będę się tym faszerować :)

Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nie ;) To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu ;)

Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*

A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzić ;)

ty ale jakoś wcześnie zaczełaś plamić? termin masz za 5 dni więc coś tu jest nie teges :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ty na USG masz te liczne pęcherzyki jak przy PCOS ma się?

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)
    jesteście Mistrzami wytwarzania nowych stron! nie mogę nadrobić od rana;)
    Wczoraj znikłam wieczorem, bo mój M stwierdził, że jeszcze powalczymy w tym cyklu, to czemu nie ;)

Nie mam swojego lapka w pracy, po wczorjaszym zalaniu jest w naprawie, a ja na kompie kierowniczki pracuje, wiec za bardzo odsłonięta jestem.

Miłego dnia Wszystkim:)
    nadrobię oj nadrobię Was potem:)

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążyłam doczytać, że Edycik zadowolona z nowego gina, cieszę się bardzo :):)
    Reni ściskam :* i lubię czytać Twoje posty, poezję w nich czuję :)

Ukradkiem ponadrabiam resztę :)

Edycik, Reni555 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik a ty na USG masz te liczne pęcherzyki jak przy PCOS ma się?

tak własnie,zawsze mam dużo i małe Ruby
    ale wczoraj jeden na prawym jajniku miał 17 mm także jak doktorek powiedział że owulka niebawem
    no ale zobaczymy czy nam dziś starczy sił na <3 z mężem
    jak nie to pisze się na los szczęścia,co ma być to będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sobie wyszperałam, że ze stosunku LH DO FSH wynika iż mam niewydolność ciałka żołtego...PCOS u mnie nie wchodzi w grę bo właśnie mam obniżoną wartość tego stosunku a przy tym schorzeniu obserwuje się stosunek powyżej 1 ...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...:P zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No ja sobie wyszperałam, że ze stosunku LH DO FSH wynika iż mam niewydolność ciałka żołtego...PCOS u mnie nie wchodzi w grę bo właśnie mam obniżoną wartość tego stosunku a przy tym schorzeniu obserwuje się stosunek powyżej 1 ...

RUby Słońce a jaki masz ten stosunek?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powiedz mi jeszcze jak Ty bierzesz luteinę, pisałaś, że teraz przy każdym cyklu. Dlaczego Ci zalecił?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...:P zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa :)

Aguś dziekuję, co ma być to będzie :)
    Doktorek powiedział,że z tym serduszkowaniem co drugi dzień to już takie na siłę powiedziane.Ponoć żołnierzyki żyją do 72h ( 5-6 dni) i jak to powiedział "jak masz być w ciązy to uda się". Główkę to mam teraz tak na luzie naprawdę.
    Dzis w ramach luzu i aktywności fizycznej jedziemy z M.na basenik.

cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie Agi, jaki to stosunek? Pamiętaj Ruby, Google to zło :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1103 1104 1105 1106 1107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ