Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene o właśnie
dzięki za przypomnienie
kobiety z PCOS moga nie mieć @ przez pół roku a nawet dłużej ....W swojej praktyce jego pacjenta nie miała okresu najdłużej ponad rok ...
teraz czytam,że opinie ma dobre
https://ranking.abczdrowie.pl/d/22511,janusz-sliz
http://www.fakt.pl/wroclaw/wroclaw-czujni-lekarze-rozpoznali-falszywa-matke,artykuly,564568.html ( to ten siwy Pan w środku)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:03
-
NieMamaTuśka wrote:A testowałś może
?
To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu 
Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*
A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:41
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kochane ja z tego wszystkiego tylko przez dwa dni piłam ziółka.
Jedyny plus z całej sytuacji jest taki, że od piątku schudłam 5 kg, ha ha, śmiech przez łzy... W tym momencie mam mega ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, obym miała też chęć popołudniu...
Ale może będzie się uspokajać pomału, modlę się o to ze wszystkich sił.
Edycik, cieszę się, że trafiłaś do dobrego lekarza, teraz już będzie z górki :*
Spróbuję trochę oderwać myśli i poczytać co pisałyście przez te ostatnie dni.
Dobrego dnia.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Edycik - nareszcie jesteś! Ależ wieści!! Super wizyta
doktorek wydaje się naprawdę spoko
zna się na rzeczy, poświęcił czas i jeszcze tylko 50zl? Bomba! Tak piszecie o tym mio-inozytolu, ja brałam od czerwca, odstawiłam gdzieś w listopadzie, ale może za jakiś czas znów kupię Inofem... Tylko mi gin kazał 2xdziennie.
Psryzetka - przytulam :*
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka no i wygrzebałam , że najczęsciej jak Edycik pisze jeden raz dziennie przed snem zaparzone z jednej łyżeczki ok 20- 30 min
Edycik - wow jestem pod jeszcze wiekszym wrażeniem, jakby tylko było bliżej to z pewnością przeniosła bym się do tego doktorka, cena, reztelność, czas....no chyba lepiej nie mogłaś trafić, teraz zobaczymy jego skuteczność
MamaTuśka otóż to, masz rację , nie ma co wątroby truć więc na razie nie będę się tym faszerować
Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Nie
To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu 
Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*
A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzić
ty ale jakoś wcześnie zaczełaś plamić? termin masz za 5 dni więc coś tu jest nie teges
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane

jesteście Mistrzami wytwarzania nowych stron! nie mogę nadrobić od rana;)
Wczoraj znikłam wieczorem, bo mój M stwierdził, że jeszcze powalczymy w tym cyklu, to czemu nie
Nie mam swojego lapka w pracy, po wczorjaszym zalaniu jest w naprawie, a ja na kompie kierowniczki pracuje, wiec za bardzo odsłonięta jestem.
Miłego dnia Wszystkim:)
nadrobię oj nadrobię Was potem:)
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Zdążyłam doczytać, że Edycik zadowolona z nowego gina, cieszę się bardzo

Reni ściskam :* i lubię czytać Twoje posty, poezję w nich czuję
Ukradkiem ponadrabiam resztę
Edycik, Reni555 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik a ty na USG masz te liczne pęcherzyki jak przy PCOS ma się?
tak własnie,zawsze mam dużo i małe Ruby
ale wczoraj jeden na prawym jajniku miał 17 mm także jak doktorek powiedział że owulka niebawem
no ale zobaczymy czy nam dziś starczy sił na
z mężem
jak nie to pisze się na los szczęścia,co ma być to będzie -
nick nieaktualny
-
Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...
zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa 
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:No ja sobie wyszperałam, że ze stosunku LH DO FSH wynika iż mam niewydolność ciałka żołtego...PCOS u mnie nie wchodzi w grę bo właśnie mam obniżoną wartość tego stosunku a przy tym schorzeniu obserwuje się stosunek powyżej 1 ...
RUby Słońce a jaki masz ten stosunek?
-
AgaL wrote:Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...
zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa 
Aguś dziekuję, co ma być to będzie
Doktorek powiedział,że z tym serduszkowaniem co drugi dzień to już takie na siłę powiedziane.Ponoć żołnierzyki żyją do 72h ( 5-6 dni) i jak to powiedział "jak masz być w ciązy to uda się". Główkę to mam teraz tak na luzie naprawdę.
Dzis w ramach luzu i aktywności fizycznej jedziemy z M.na basenik.
cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość