Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene o właśnie
dzięki za przypomnienie
kobiety z PCOS moga nie mieć @ przez pół roku a nawet dłużej ....W swojej praktyce jego pacjenta nie miała okresu najdłużej ponad rok ...
teraz czytam,że opinie ma dobre
https://ranking.abczdrowie.pl/d/22511,janusz-sliz
http://www.fakt.pl/wroclaw/wroclaw-czujni-lekarze-rozpoznali-falszywa-matke,artykuly,564568.html ( to ten siwy Pan w środku)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:03
-
MamaTuśka wrote:A testowałś może
?
To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu
Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*
A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:41
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kochane ja z tego wszystkiego tylko przez dwa dni piłam ziółka.
Jedyny plus z całej sytuacji jest taki, że od piątku schudłam 5 kg, ha ha, śmiech przez łzy... W tym momencie mam mega ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, obym miała też chęć popołudniu...
Ale może będzie się uspokajać pomału, modlę się o to ze wszystkich sił.
Edycik, cieszę się, że trafiłaś do dobrego lekarza, teraz już będzie z górki :*
Spróbuję trochę oderwać myśli i poczytać co pisałyście przez te ostatnie dni.
Dobrego dnia.Edycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Edycik - nareszcie jesteś! Ależ wieści!! Super wizytadoktorek wydaje się naprawdę spoko
zna się na rzeczy, poświęcił czas i jeszcze tylko 50zl? Bomba! Tak piszecie o tym mio-inozytolu, ja brałam od czerwca, odstawiłam gdzieś w listopadzie, ale może za jakiś czas znów kupię Inofem... Tylko mi gin kazał 2xdziennie.
Psryzetka - przytulam :*Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka no i wygrzebałam , że najczęsciej jak Edycik pisze jeden raz dziennie przed snem zaparzone z jednej łyżeczki ok 20- 30 min
Edycik - wow jestem pod jeszcze wiekszym wrażeniem, jakby tylko było bliżej to z pewnością przeniosła bym się do tego doktorka, cena, reztelność, czas....no chyba lepiej nie mogłaś trafić, teraz zobaczymy jego skuteczność
MamaTuśka otóż to, masz rację , nie ma co wątroby truć więc na razie nie będę się tym faszerowaćEdycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Nie
To plamienie od dwóch dni mnie zniechęca do wydawania kasy na test, a zużyłam zapasy, które były w domu
Edycik chyba dobrze Ci zrobiła zmiana lekarza :*
A tak w ogóle jak zamierzacie pić te ziółka - Ruby miałaś risercz przeprowadzić
ty ale jakoś wcześnie zaczełaś plamić? termin masz za 5 dni więc coś tu jest nie teges -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane
jesteście Mistrzami wytwarzania nowych stron! nie mogę nadrobić od rana;)
Wczoraj znikłam wieczorem, bo mój M stwierdził, że jeszcze powalczymy w tym cyklu, to czemu nie
Nie mam swojego lapka w pracy, po wczorjaszym zalaniu jest w naprawie, a ja na kompie kierowniczki pracuje, wiec za bardzo odsłonięta jestem.
Miłego dnia Wszystkim:)
nadrobię oj nadrobię Was potem:)
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Zdążyłam doczytać, że Edycik zadowolona z nowego gina, cieszę się bardzo
Reni ściskam :* i lubię czytać Twoje posty, poezję w nich czuję
Ukradkiem ponadrabiam resztęEdycik, Reni555 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik a ty na USG masz te liczne pęcherzyki jak przy PCOS ma się?
tak własnie,zawsze mam dużo i małe Ruby
ale wczoraj jeden na prawym jajniku miał 17 mm także jak doktorek powiedział że owulka niebawem
no ale zobaczymy czy nam dziś starczy sił naz mężem
jak nie to pisze się na los szczęścia,co ma być to będzie -
nick nieaktualny
-
Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...
zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:No ja sobie wyszperałam, że ze stosunku LH DO FSH wynika iż mam niewydolność ciałka żołtego...PCOS u mnie nie wchodzi w grę bo właśnie mam obniżoną wartość tego stosunku a przy tym schorzeniu obserwuje się stosunek powyżej 1 ...
RUby Słońce a jaki masz ten stosunek?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Edycik odszukałam Twoją wypowiedź o lekarzu. Jestem Nim zachwycona:) chociaż go nie widziałam...
zazdroszczę takiego sensownego prowadzenia. Cieszę się, że powiedział tez o tym, ze wszystko tkwi w naszych głowach.... także Kochana teraz masz super zaplecze, więc serduszkuj z przyjemnością i bez spinki:) u mnie to działa
Aguś dziekuję, co ma być to będzie
Doktorek powiedział,że z tym serduszkowaniem co drugi dzień to już takie na siłę powiedziane.Ponoć żołnierzyki żyją do 72h ( 5-6 dni) i jak to powiedział "jak masz być w ciązy to uda się". Główkę to mam teraz tak na luzie naprawdę.
Dzis w ramach luzu i aktywności fizycznej jedziemy z M.na basenik.cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość