Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycik to już nawet nie o to chodzi, że nie dla mnie - instruktorka miała swoje układy i dziewczynki, które już je znały i kompletnie nie była zainteresowana nowymi osobami.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Katiuszka daj przepis na szejka
kupny. Najpierw kupiłam potem pomyślałam ale dietetyk powiedziała że jest ok dużo białka i można pić tylko za mało podobno ma kalorii ale mi to nie przeszkadza
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek !
Kasia dobrze, że idzies zna to wesele, pewnie zalej smutki i odreaguj i baw się dobrze!
Kas...faceci tak mają...moż etylko tak gada, mój tak zawsze ma-wie że mnie czymś drażni dlatego tym bardziej tak gada. Też gada, że nie chce dzieci a córę kocha nad życie i przed drugim też jakoś się nie broni...facetowskie gadanie, trzymam kciuki zeby dzisiejszy dzień przyniósł wiecej pozytywnego nastawieniadla obojga
Aguś dzięki za energię, przyda się, właśnie jestem niewyspana i czeka mnie gorszy dzień...muszę wbijać bez kolejki do doktorka...nie lubię tak
Paryzetko różnica duza na plus miedzy kotem a dzieciakiem to że kiedyś młode nauczy sie mówić i z trudem i mozołem ale coś tam jednak sie przetłumaczy, kotu już nie.Wiec na pewno będzie ok
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:38
Paryzetka83, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was juz z pracy. Postaram sie wieczorkiem do was wpasc na dłużej choc przed tym weselem mam zakrecone dni.
Ruby ja sie odzywam do niego ale bez jakis nadmiernych czułościJa tez nie lubie sie tak fochac ale nie po takich slowach co on powiedzial.
Kas no to jest nas dwieKtorych M wku*** w tej kwestii. Wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana i główka do góry przemysli tak jak moj i zrozumie.
Milego dnia wam moje drogie życzę :*AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Hmmm strona herbalife
kupny. Najpierw kupiłam potem pomyślałam ale dietetyk powiedziała że jest ok dużo białka i można pić tylko za mało podobno ma kalorii ale mi to nie przeszkadza
Ale na stronę z ciekawości zerknę.
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
madzikk wrote:Kas wiesz jacy faceci czasem sa, palna cos zamiast najpierw pomyslec. Z tego co napisalas wniskuje ze nastawilas sie na bzykanko a on pewnie poczul sie jak maszynka do robienia dzieci. Odrobina cierpliwosci, udalo sie juz kilka razy i zobaczysz ze samo zaskoczy, moze on tez sie bac kolejnej porazki. Lepiej tematu dzieci z nim nie poruszaj, z zajsciem nie bedziesz miala zadnego problemu. Ja bym sie najpierw skupila na zlikwidowaniu zapalenia zeby uniknac komplikacji jak juz zaciazysz. Rozumiem ze bardzo pragniesz dziecia ale pamietaj ze nic na sile.
Ruby, kazdy czasem traci cierpliwosc, ale masz piekne podejscie do corki. Rozmowa duzo daje, a w przyszlosci bedziesz miala z nia bardzo dobry kontakt, nic przed toba nie ukryje:)
Piekny dzien dzisiaj, sloneczko i ksiezyc swieci, cieplutko, czuje zblizajace sie lato:)madzikk lubi tę wiadomość
-
Kasia1407 wrote:Witam was juz z pracy. Postaram sie wieczorkiem do was wpasc na dłużej choc przed tym weselem mam zakrecone dni.
Ruby ja sie odzywam do niego ale bez jakis nadmiernych czułościJa tez nie lubie sie tak fochac ale nie po takich slowach co on powiedzial.
Kas no to jest nas dwieKtorych M wku*** w tej kwestii. Wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana i główka do góry przemysli tak jak moj i zrozumie.
Milego dnia wam moje drogie życzę :*
Te zmiany pogody takie niekorzystne są chyba;-) damy radę! Bo jak nie my to kto...lalala...czy jak to tam leciało;-)AgaL, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Mmmm Ruby Ty jak zrobisz latte.... to...
zacytowałabym pewien cytat z filmu polskiego, ale nie wypadaParyzetka83, katiuszaa, Edycik, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyKobiety zamowilam ostatnio dwie szminki z avonu ipowiem wam ze się zawiodłam, dzisiaj mi dała koleżanka zamówienie, jedna taka ani róż ani pomarańcz bardziej chyba róż jeszcze ujdzie, druga na zdjęciu wyglądała na brązową a okazała się jakaś czerona wściekle z jakimś fioletem i wyglądam w niej jak klown
-
Dzień dobry
stukam się z Wami kubeczkiem z kawą
U mnie Mąż też rozłożony, 39stopni od ranawziął dwa dni wolnego, a jutro mamy jechać do Białego podpisać umowę kredytową, więc musi jakoś się podnieść do jutra...
Kas - może w nerwach to powiedział? Za dużo tego tematu też niedobrze... Ostatnio Paryzetka pisała, że odkąd nie ma tyle tego tematu jest o wiele lepiejżyczę poprawy stosunków
Aguś ja w sumie też z energią od rana (mimo @) więc przybijam piątkęAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość