X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też machnę kawę, ktoś chce jeszcze ? :)

Paryzetka83, AgaL, Edycik, midnight, madzikk lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to już nawet nie o to chodzi, że nie dla mnie - instruktorka miała swoje układy i dziewczynki, które już je znały i kompletnie nie była zainteresowana nowymi osobami.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Też machnę kawę, ktoś chce jeszcze ? :)
    Ja bym wypiła z mlekiem bez laktozy poproszę ;) puki co Shake białkowe

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja bym wypiła z mlekiem bez laktozy poproszę ;) puki co Shake białkowe

Katiuszka też pijam z mlekiem bez laktozy :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszka też pijam z mlekiem bez laktozy :D
    Ruby to dla nas 2 razy late ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka daj przepis na szejka :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Katiuszka daj przepis na szejka :)
    Hmmm strona herbalife ;) kupny. Najpierw kupiłam potem pomyślałam ale dietetyk powiedziała że jest ok dużo białka i można pić tylko za mało podobno ma kalorii ale mi to nie przeszkadza

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek !

Kasia dobrze, że idzies zna to wesele, pewnie zalej smutki i odreaguj i baw się dobrze!

Kas...faceci tak mają...moż etylko tak gada, mój tak zawsze ma-wie że mnie czymś drażni dlatego tym bardziej tak gada. Też gada, że nie chce dzieci a córę kocha nad życie i przed drugim też jakoś się nie broni...facetowskie gadanie, trzymam kciuki zeby dzisiejszy dzień przyniósł wiecej pozytywnego nastawienia :) dla obojga

Aguś dzięki za energię, przyda się, właśnie jestem niewyspana i czeka mnie gorszy dzień...muszę wbijać bez kolejki do doktorka...nie lubię tak

Paryzetko różnica duza na plus miedzy kotem a dzieciakiem to że kiedyś młode nauczy sie mówić i z trudem i mozołem ale coś tam jednak sie przetłumaczy, kotu już nie.Wiec na pewno będzie ok ;)

Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:38

Paryzetka83, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby to dla nas 2 razy late ;)
    proszę dziewczynki: 18icon_pom.gif
    18icon_pom.gif

wygląda jak kubek nie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:42

katiuszaa, Paryzetka83, AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby pyszności bardzo dziękuje :p

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was juz z pracy. Postaram sie wieczorkiem do was wpasc na dłużej choc przed tym weselem mam zakrecone dni.

Ruby ja sie odzywam do niego ale bez jakis nadmiernych czułości :-) Ja tez nie lubie sie tak fochac ale nie po takich slowach co on powiedzial.

Kas no to jest nas dwie :) Ktorych M wku*** w tej kwestii. Wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana i główka do góry przemysli tak jak moj i zrozumie.

Milego dnia wam moje drogie życzę :*

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hmmm strona herbalife ;) kupny. Najpierw kupiłam potem pomyślałam ale dietetyk powiedziała że jest ok dużo białka i można pić tylko za mało podobno ma kalorii ale mi to nie przeszkadza
    To już pozostanę przy moich koktailach kefirowo-otrębowych :) Ale na stronę z ciekawości zerknę.

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Kas wiesz jacy faceci czasem sa, palna cos zamiast najpierw pomyslec. Z tego co napisalas wniskuje ze nastawilas sie na bzykanko a on pewnie poczul sie jak maszynka do robienia dzieci. Odrobina cierpliwosci, udalo sie juz kilka razy i zobaczysz ze samo zaskoczy, moze on tez sie bac kolejnej porazki. Lepiej tematu dzieci z nim nie poruszaj, z zajsciem nie bedziesz miala zadnego problemu. Ja bym sie najpierw skupila na zlikwidowaniu zapalenia zeby uniknac komplikacji jak juz zaciazysz. Rozumiem ze bardzo pragniesz dziecia ale pamietaj ze nic na sile.

Ruby, kazdy czasem traci cierpliwosc, ale masz piekne podejscie do corki. Rozmowa duzo daje, a w przyszlosci bedziesz miala z nia bardzo dobry kontakt, nic przed toba nie ukryje:)

Piekny dzien dzisiaj, sloneczko i ksiezyc swieci, cieplutko, czuje zblizajace sie lato:)
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:-) wczoraj fakt nastawilam się na bzykanko bo gin stwierdzila pekniety pecherzyk. Był duży okrągły z jednej strony ścianę miał pofalowana i mówiła że pękł więc się nastawilam. Byc moze pekl dzien wczesniej? Nie wiem jak to na usg widac kiedy ten pecherzyk zanika po jakim czqsie. Wspolzylismy też dzień i dwa przed, teraz leczę infekcję, dziś o niebo lepiej.

madzikk lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Witam was juz z pracy. Postaram sie wieczorkiem do was wpasc na dłużej choc przed tym weselem mam zakrecone dni.

Ruby ja sie odzywam do niego ale bez jakis nadmiernych czułości :-) Ja tez nie lubie sie tak fochac ale nie po takich slowach co on powiedzial.

Kas no to jest nas dwie :) Ktorych M wku*** w tej kwestii. Wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana i główka do góry przemysli tak jak moj i zrozumie.

Milego dnia wam moje drogie życzę :*

Te zmiany pogody takie niekorzystne są chyba;-) damy radę! Bo jak nie my to kto...lalala...czy jak to tam leciało;-)

AgaL, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm Ruby Ty jak zrobisz latte.... to...:P
    zacytowałabym pewien cytat z filmu polskiego, ale nie wypada :D

Paryzetka83, katiuszaa, Edycik, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas i takie podejście mi się podoba :D

katiuszaa, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety zamowilam ostatnio dwie szminki z avonu ipowiem wam ze się zawiodłam, dzisiaj mi dała koleżanka zamówienie, jedna taka ani róż ani pomarańcz bardziej chyba róż jeszcze ujdzie, druga na zdjęciu wyglądała na brązową a okazała się jakaś czerona wściekle z jakimś fioletem i wyglądam w niej jak klown :P

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) stukam się z Wami kubeczkiem z kawą ;)

U mnie Mąż też rozłożony, 39stopni od rana :/ wziął dwa dni wolnego, a jutro mamy jechać do Białego podpisać umowę kredytową, więc musi jakoś się podnieść do jutra...

Kas - może w nerwach to powiedział? Za dużo tego tematu też niedobrze... Ostatnio Paryzetka pisała, że odkąd nie ma tyle tego tematu jest o wiele lepiej :) życzę poprawy stosunków :)

Aguś ja w sumie też z energią od rana (mimo @) więc przybijam piątkę :)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piąteczka Sis :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też chciałam zamawiać z avonu szminkę, ale nie umiem się zdecydować który kolor by mi pasował....

‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ