X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby ja też chciałam zamawiać z avonu szminkę, ale nie umiem się zdecydować który kolor by mi pasował....
    ja właśnie czytam jaki kolor komu pasuje :P trochę za późno ale na przyszłość będę wiedzieć :P

Jeśli twoja skóra jest jasna, chłodna, oczy mają kolor niebieski czy jasnobrązowy, a włosy są w kolorze chłodnego blond, popielatego brązu czy zimnej czerni będzie ci dobrze w pomadkach w kolorze różowym (wszystkie nasycenia tego koloru), chłodnej czerwieni, malinowym, kolorze czerwonego wina.
    Dla kobiet o skórze o ciepłym, złotawym kolorycie, o oczach zielonych, morsko – niebieskich, brązowych i włosach ze złotym połyskiem (blond, rudych, brązowych) odpowiednie będą pomadki w kolorach: koralowym, rdzawym, pomarańczowym, brzoskwiniowym, brązowym, cappuccino, cynamonowym.
    Jeśli natomiast masz ciemną, oliwkową karnację, oczy czarne, szare, a włosy o barwie hebanu wybierz pomadki w kolorach: ognistej czerwieni, ciemnym brązie, purpurowym, a także o wszystkich nasyconych barwach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:34

Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) ale się rozpisałyście :)
    Ruby co do szminek avon to ja też się kiedyś naciełam. W katalogu był piękny pomarańcz, a na żywo burdelowy ciemny róż ;)
    Bratku psiak jest prze prze prze przecudownie przecudowny :-D
    Co do pomp to chyba w jakimś cywilizowanym mieście mieszkasz ;) ja to bym chciała pompę bo jest łatwiej, ale nie mam szans.
    Cinamonku kuruj szybko małżonka, chory chłop w domu to tragedia ;)
    Paryzetko, Ruby jesteście mega z tymi ćwiczeniami, utratą cm i kg. Twardzielki. Brawo Wy :)
    Kas może mąż powiedział w nerwach, że nie chce 2 dziecka bo widzi, jak się przejmujesz i ile przeszłaś.
    Mój też mi wczoraj dał popalić aż się popłakałam, ale cóż..

Ja dzisiaj mam leniwy dzień, ale zaraz ruszamy z młodym na spacer :) tylko musze najpierw cukier zmierzyć i ewentualnie coś zjeść. Męczące to, ale co zrobić trzeba polubić :) jutro idę do diabetologa zobaczymy czgm nowym mnie oświeci :)
    Życzę udanego dzionka

AgaL, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dzięki za opis :)
    mam pytanko Ty zażywasz wit. B6?? jak tak to podeślij linka jaką ;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dzięki za opis :)
    mam pytanko Ty zażywasz wit. B6?? jak tak to podeślij linka jaką ;)
    aktualnie wit B nie biorę teraz tylko kwas , wit D oraz ziółka Ojczulka :)
    Ale ja miałam jakąż zwykłą jaką dali mi w aptece za kilka grosików.

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też miałam witaminę B6 za parę grosików polfarmu chyba ..jakoś tak.na listki sprzedawana.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś ja też miałam witaminę B6 za parę grosików polfarmu chyba ..jakoś tak.na listki sprzedawana.

I ją się zażywa cały czas, czy przez jakąś cześć cyklu?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę po 5 tabletek dziennie do owulacji potem już nie :)

AgaL lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie lubilam szminek, jakos nie moge patrzec w lusterko jak mam jakis kolorek na usteczkach. Lubie naturalne kolorki. I polecam wam balsamy do ust z sephory ktore delikatnie podkreslaja usta, nadaja im naturalny kolor, fajnie nawilzaja i zapewne sa zdrowsze od szminek. Ja mam kolorek unique pink.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa a co u Ciebie dziś ??:) jak się czujesz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ja nigdy nie lubilam szminek, jakos nie moge patrzec w lusterko jak mam jakis kolorek na usteczkach. Lubie naturalne kolorki. I polecam wam balsamy do ust z sephory ktore delikatnie podkreslaja usta, nadaja im naturalny kolor, fajnie nawilzaja i zapewne sa zdrowsze od szminek. Ja mam kolorek unique pink.

ja też nie nosiłam, wyglądam jak ździra w szminkach ale ostatnio mnie coś natchnęło :P balsam z avonu o pomaranczowym kolorze tez daje rade bo tylko lekko podkresla, ale kolor jaki sobie zafundowalam teraz to nooooo nie wiem jak sie w tym odnaleźć :D

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uciekam od chorego Męża ;) lecę na paznokcie :) zajrzę później :)

AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja w każdej pomadce wyglądam jak clown więc nie używam, co najwyżej błyszczyk ale i tak go zjadam :)

Aga ja też biorę b6 po 6 tabl dziennie do owulacji i tak jak dziewczyny kupiłam najtańszą :)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny uciekam od chorego Męża ;) lecę na paznokcie :) zajrzę później :)

Jakie kolorki??:)

Edycik lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wam szminke bezbarwna Blistex:-) super nawilza usta i lekko blyszczy:-) w sam raz na zimę

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja polecam blyszczyk WIBO efekt XXL kolor Nr 5 piekny nude :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś wszystkie zapracowane dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Coś wszystkie zapracowane dziś :)
    Ja właśnie wróciłam z obiadu i jakoś pusto tu kobiety ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, wszystkie wiosnę poczuły i uciekły sprzed komputerów :P

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed kompem,ale pracy mam w cholerę ,a do Was muszę zaglądać bom uzależniona :)

AgaL, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dostałam dziś z Mosquito maila, że są bluzy dresowe takie same dla mamy i córy z napisem Łobuziara :) fajne :)

‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ