Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby ja też chciałam zamawiać z avonu szminkę, ale nie umiem się zdecydować który kolor by mi pasował....
trochę za późno ale na przyszłość będę wiedzieć
Jeśli twoja skóra jest jasna, chłodna, oczy mają kolor niebieski czy jasnobrązowy, a włosy są w kolorze chłodnego blond, popielatego brązu czy zimnej czerni będzie ci dobrze w pomadkach w kolorze różowym (wszystkie nasycenia tego koloru), chłodnej czerwieni, malinowym, kolorze czerwonego wina.
Dla kobiet o skórze o ciepłym, złotawym kolorycie, o oczach zielonych, morsko – niebieskich, brązowych i włosach ze złotym połyskiem (blond, rudych, brązowych) odpowiednie będą pomadki w kolorach: koralowym, rdzawym, pomarańczowym, brzoskwiniowym, brązowym, cappuccino, cynamonowym.
Jeśli natomiast masz ciemną, oliwkową karnację, oczy czarne, szare, a włosy o barwie hebanu wybierz pomadki w kolorach: ognistej czerwieni, ciemnym brązie, purpurowym, a także o wszystkich nasyconych barwach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:34
Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ale się rozpisałyście
Ruby co do szminek avon to ja też się kiedyś naciełam. W katalogu był piękny pomarańcz, a na żywo burdelowy ciemny róż
Bratku psiak jest prze prze prze przecudownie przecudowny
Co do pomp to chyba w jakimś cywilizowanym mieście mieszkaszja to bym chciała pompę bo jest łatwiej, ale nie mam szans.
Cinamonku kuruj szybko małżonka, chory chłop w domu to tragedia
Paryzetko, Ruby jesteście mega z tymi ćwiczeniami, utratą cm i kg. Twardzielki. Brawo Wy
Kas może mąż powiedział w nerwach, że nie chce 2 dziecka bo widzi, jak się przejmujesz i ile przeszłaś.
Mój też mi wczoraj dał popalić aż się popłakałam, ale cóż..
Ja dzisiaj mam leniwy dzień, ale zaraz ruszamy z młodym na spacertylko musze najpierw cukier zmierzyć i ewentualnie coś zjeść. Męczące to, ale co zrobić trzeba polubić
jutro idę do diabetologa zobaczymy czgm nowym mnie oświeci
Życzę udanego dzionkaAgaL, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby dzięki za opis
mam pytanko Ty zażywasz wit. B6?? jak tak to podeślij linka jaką
Ale ja miałam jakąż zwykłą jaką dali mi w aptece za kilka grosików.
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy nie lubilam szminek, jakos nie moge patrzec w lusterko jak mam jakis kolorek na usteczkach. Lubie naturalne kolorki. I polecam wam balsamy do ust z sephory ktore delikatnie podkreslaja usta, nadaja im naturalny kolor, fajnie nawilzaja i zapewne sa zdrowsze od szminek. Ja mam kolorek unique pink.
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ja nigdy nie lubilam szminek, jakos nie moge patrzec w lusterko jak mam jakis kolorek na usteczkach. Lubie naturalne kolorki. I polecam wam balsamy do ust z sephory ktore delikatnie podkreslaja usta, nadaja im naturalny kolor, fajnie nawilzaja i zapewne sa zdrowsze od szminek. Ja mam kolorek unique pink.
ja też nie nosiłam, wyglądam jak ździra w szminkach ale ostatnio mnie coś natchnęłobalsam z avonu o pomaranczowym kolorze tez daje rade bo tylko lekko podkresla, ale kolor jaki sobie zafundowalam teraz to nooooo nie wiem jak sie w tym odnaleźć
-
Ruby ja w każdej pomadce wyglądam jak clown więc nie używam, co najwyżej błyszczyk ale i tak go zjadam
Aga ja też biorę b6 po 6 tabl dziennie do owulacji i tak jak dziewczyny kupiłam najtańsząAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny