Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle zrobiłam pyszną chińszczyznę, no pyszności
Mój wrócił 39 ponad gorączki i mówię do lekarza L4, to nie bo on musi być jutro w szkole bo mają zawody, oczywiście wszyscy inni jak chorzy to idą na L4 ale mój nie bo zdrowie się nie liczy i w takim momencie mam ochotę mu w mordę dać, serio...i co ręce nie opadają? inni mogą chorować, ale on chyba myśli, że ta szkoła bez niego się zawali ....och zero mózguEdycik lubi tę wiadomość
-
Ale wieje, brrry.
Katiusza super, że wyniki dobreNo cóż trzeba szukać dalej, oby się okazało, że to nic wielkiego i raz-dwa będziesz w ciąży.
Ruby narobiłaś smaka, też zaraz lecę coś pichcić. A co do chłopa... są dwa typy mężczyzn: jedni uważają, że nie mogą sobie pozwolić na chorowanie, bo świat się skończy jak będą jeden dzień niedysponowani i drudzy, którzy przy temperaturze 37,5 zaczynają spisywać testament. Nie wiadomo co gorsze
AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja mała wróciła z przedszkola chora...chyba krtan...jutro lekarz. Dodatkowo w przedszkolu panuje szkarlatyna:-/
Wczoraj zapodalam tą globulke Albothylu i jestem zapchana wewnątrz:-/ chyba będę stosować je co drugi dzień bo nie dam rady tam nic już wcisnąćdziwne te globulki. Mam nadzieję chociaż że pomogą.
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku piękne!
świetny ten efekt! Drogie takie pazurki,ciekawa jestem jakie u Was Dziewczyny sa ceny?
Ja zazwyczaj robie mono phase i place 35zl,ze zdobieniem 40zl. To jest najtańsza opcja.cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja chodzę dwa razy w miesiącu, płacę od 30 do 50zl, zależnie co akurat robię i jakie zdobienia
naprzemiennie robię uzupełnianie (żel) i tylko piłowanie, więc uzupełnianie drożej a te piłowanie to tylko zdjęcie hybrydy i nałożenie nowej
aaa właśnie, bo ja mam żel + hybryda
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Katiusza dobrze ze nie ma tego,co badałaś...a resztę się zbada i będzie git...wierzę w to i trzymam kciuki
Ruby postrasz męża że przy ponad 41 stopniach umierają białka w mozgu...jak mu mózg przestanie odpowiednio pracować to napewno nie będzie mógł pracować,może się opamięta-zdrowie najważniejsze i żeby Was nie pozarażał
Kas kurcze szkoda małej, nie strasz tą szkarlatyną...mam nadzieję że nie w łódzkim?
Cinnamon piękne pazurki
Jutro lecę do lab po odpis wyników...bo w przychodni jeszcze nie było...a pobrane miałam 8.01...miał być kurier i coś czuje że się zgubił
AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
AgaL wrote:Kas jak córcia się czuje?
Gadalam też z mężem, mówi że na wiosnę się postaramy:-)
Midnight w śląskim; -)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:51
midnight, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kas małej strasznie szkoda...mam nadzieję ze to nic wielkiego,dobrze że z mężem ugadane
Dobrze że dalekoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:55
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyKas - biedulka woja mała, mam nadzieję, że moja nic nie przyniesie, chociaż m już pewnie swoje też nam dostarczył, zwiększyłam dawki D więc może jakoś ominie nas to, zdrówka dla twojej malutkiej :* no i widzisz, żeby nie mówić a nie mówiłyśmy
nie ma co się stresować na zapas
wiosna tuż tuż
Cynamonku super pazurki, a powiedz mi jak długo ci to robi? i czy kojarzysz ile warstw lakieru daje?
Mid no wziął tabsy i tempka spadła, ale wpadłam tam do pokoju zjechałam go z góry na dół i już mi złość przeszła
kas50, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby jaką dawkę bierzesz teraz witaminy D? Ja aktualnie biorę 2000iq.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 22:38