X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    EwelinaaKa a co u Ciebie dziś ??:) jak się czujesz??
    Dziękuję Aguś, że pytasz :-)

U mnie ok, bez rewolucji :-)
    Od kilku dni budzę się o 4 i nie mogę spać...A jak nadchodzi godzina 7 to zapada w błogi sen, po czym dzwoni budzik kwadrans później :-) chyba emocje mnie jeszcze trzymają :-)

Byłam wczoraj zobaczyć godziny pracy lab ale od 8-10 pobierają wiec lipa.

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dostałam dziś z Mosquito maila, że są bluzy dresowe takie same dla mamy i córy z napisem Łobuziara :) fajne :)

ooo to to musze popatrzeć ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra..... Przyznać się.... Która się martwiła, że mam za mało objawów? :P
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz nie zdzierżę (czytaj: chce mi się po trzykroć: MG_34.gif aczkolwiek z racji tego, że mam dziwny organizm - i potrafię łazić godzinami z mdłościami, a nie zwymiotuję, to pewnie będzie mnie tak dziś nosić.... Achhh zapowiada się cudowna lekcja na prawko.... ;] )

katiuszkaa - czyżbyś tez potrafiłaś rysować? ;)

agatia, ja w innym mieście, niż Mama ;) ale fakt, że obydwie w wojewódzkim :)
    Pilnuj się, pilnuj, może się jeszcze uda opanować glukozę? Mówię Ci, ta moja znajoma wykazała taką samodyscyplinę, że szczękę z podłogi zbierałam. Ale jakie efekty tego były! :)
    Serio, nawet wybierając w knajpie herbatkę z dodatkami - wybierała z takimi, które są dozwolone w cukrzycy (różnicując nawet rodzaje dodawanych owoców itd. :) ).

Edycik lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja dzisiaj robię w pracy za sekretarkę i nie mogę wchodzić na 'obcym' kompie ;) Czytam Was na telefonie ale pisze się ciężko. Odezwę się więcej po pracy. Ściskam wszystkie :*

Edycik, AgaL, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkaa to idziesz na betę?? czy umawiasz się powoli do ginekologa?:)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    No dobra..... Przyznać się.... Która się martwiła, że ma. m za mało objawów? :P
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz nie zdzierżę (czytaj: chce mi się po trzykroć: MG_34.gif aczkolwiek z racji tego, że mam dziwny organizm - i potrafię łazić godzinami z mdłościami, a nie zwymiotuję, to pewnie będzie mnie tak dziś nosić.... Achhh zapowiada się cudowna lekcja na prawko.... ;] )

katiuszkaa - czyżbyś tez potrafiłaś rysować? ;)

agatia, ja w innym mieście, niż Mama ;) ale fakt, że obydwie w wojewódzkim :)
    Pilnuj się, pilnuj, może się jeszcze uda opanować glukozę? Mówię Ci, ta moja znajoma wykazała taką samodyscyplinę, że szczękę z podłogi zbierałam. Ale jakie efekty tego były! :)
    Serio, nawet wybierając w knajpie herbatkę z dodatkami - wybierała z takimi, które są dozwolone w cukrzycy (różnicując nawet rodzaje dodawanych owoców itd. :) ).
    Ja tak miałam Bratku w pierwszej ciąży, jadłam z zegarkiem w ręku z IG w garści. Ale niestety dzidziuś za wolno rósł i musiałam dostać insulinę, żeby zwiększyć porcje. Teraz zapewne będzie tak samo. Bo muszę jeść maleńkie porcje, żeby cukier nie skakał i jest to za mało dla mojeg organizmu. Powinnam jeść 1800-1900 kcal, a ledwo zjadam 1500.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki szpitalne Hip Hip Hurra Nie mam wrodzonego Przerostu Nadnerczy ;) Youpii. No dobra to co ze mną jest nie tak?

majju, Paryzetka83, AgaL, Ejrene, madzikk, Bratek, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mam wyniki szpitalne Hip Hip Hurra Nie mam wrodzonego Przerostu Nadnerczy ;) Youpii. No dobra to co ze mną jest nie tak?
    gratulować! znajdziemy nie bój się ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza super:-) dziewczyny czy wy orientujecie ile dni po ovu na usg jest widoczny pecherzyk a kiedy już ciałko żółte?
    Dziś idę do rodzinnego po skierowanie do lab. Tą chlamydie też zrobię tylko nie wiem po jakim czasie są już we krwi Igm?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka gratki :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka SUPER :):)

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ewelinkaa to idziesz na betę?? czy umawiasz się powoli do ginekologa?:)
    Umówiłam się na 11 lutego do lekarza bo tak mi doradzila w rejestracji i bratek :-) na betę nie wiem czy pójdę... Mogelę iść w poniedziałek.. Ale czy warto?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:49

2da6343587.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza super wiadomość :-) teraz tylko do przodu :-)

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa jak jesteś spokojna i dobrze się czujesz to poczekaj spokojnie do 11 lutego ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka supew wiadomosc.

Zgadzam sie z toba Ewelinka, co zmieni wynik bety, co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze :)

Kas, wydaje mi sie ze we krwi jest odrazu.

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, może te bardziej doświadczone :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka super wieści :-D

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa super informacja :)

kobitki zwijam się do domu bo mam dość nma dziś do konca lutego muszę wymienic użytkownikom protokoły mój oddział ma jedyne 1200 ludzi -załamka

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam , do później kobiety :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jakie kolorki??:)
    Ciemny granat z opalizującą folią :) super wyszły :)

Katiuszka super wieści!!! Cieszę się :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1168 1169 1170 1171 1172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ