Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:EwelinaaKa a co u Ciebie dziś ??
jak się czujesz??
U mnie ok, bez rewolucji
Od kilku dni budzę się o 4 i nie mogę spać...A jak nadchodzi godzina 7 to zapada w błogi sen, po czym dzwoni budzik kwadrans późniejchyba emocje mnie jeszcze trzymają
Byłam wczoraj zobaczyć godziny pracy lab ale od 8-10 pobierają wiec lipa.AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra..... Przyznać się.... Która się martwiła, że mam za mało objawów?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz nie zdzierżę (czytaj: chce mi się po trzykroć:aczkolwiek z racji tego, że mam dziwny organizm - i potrafię łazić godzinami z mdłościami, a nie zwymiotuję, to pewnie będzie mnie tak dziś nosić.... Achhh zapowiada się cudowna lekcja na prawko.... ;] )
katiuszkaa - czyżbyś tez potrafiłaś rysować?
agatia, ja w innym mieście, niż Mamaale fakt, że obydwie w wojewódzkim
Pilnuj się, pilnuj, może się jeszcze uda opanować glukozę? Mówię Ci, ta moja znajoma wykazała taką samodyscyplinę, że szczękę z podłogi zbierałam. Ale jakie efekty tego były!
Serio, nawet wybierając w knajpie herbatkę z dodatkami - wybierała z takimi, które są dozwolone w cukrzycy (różnicując nawet rodzaje dodawanych owoców itd.).
Edycik lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:No dobra..... Przyznać się.... Która się martwiła, że ma. m za mało objawów?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz nie zdzierżę (czytaj: chce mi się po trzykroć:aczkolwiek z racji tego, że mam dziwny organizm - i potrafię łazić godzinami z mdłościami, a nie zwymiotuję, to pewnie będzie mnie tak dziś nosić.... Achhh zapowiada się cudowna lekcja na prawko.... ;] )
katiuszkaa - czyżbyś tez potrafiłaś rysować?
agatia, ja w innym mieście, niż Mamaale fakt, że obydwie w wojewódzkim
Pilnuj się, pilnuj, może się jeszcze uda opanować glukozę? Mówię Ci, ta moja znajoma wykazała taką samodyscyplinę, że szczękę z podłogi zbierałam. Ale jakie efekty tego były!
Serio, nawet wybierając w knajpie herbatkę z dodatkami - wybierała z takimi, które są dozwolone w cukrzycy (różnicując nawet rodzaje dodawanych owoców itd.).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiusza super:-) dziewczyny czy wy orientujecie ile dni po ovu na usg jest widoczny pecherzyk a kiedy już ciałko żółte?
Dziś idę do rodzinnego po skierowanie do lab. Tą chlamydie też zrobię tylko nie wiem po jakim czasie są już we krwi Igm? -
AgaL wrote:Ewelinkaa to idziesz na betę?? czy umawiasz się powoli do ginekologa?
na betę nie wiem czy pójdę... Mogelę iść w poniedziałek.. Ale czy warto?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:49
-
nick nieaktualny