Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Zizi mojee gratulacje ale fajnie <333
kamisia powtorz test rano, wtedy najlepiej wyjdzie
a ja dzis byłam na usg, ale mialam robiony na dole brzucha nie dopochwowo i też widac kropke ponoć to 7 tydzien, a objawów nie mam żadnych...cinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość
-
majamaja wrote:W Anglii raczej upały mi nie dokuczają :p
Dzięki za odpowiedź
Nie wiem czy ciąża, dziś tempka w dół, wg mnie pomiar niewiarygodny, bo przez cała noc problemy ze spaniem, ale jednak poszła w dół.
W poniedziałek będę w Polsce to pójdę na betę jak @ nie przyjdzie do tej pory.
Tez mialam problemy ze spaniem. obudzilam sie i bolal mnie prawy jajnik z niego tez chyba byla owulacja tydzien temu, po chwili klul mnie lewy jajnik, od kilku cykli kluja mnie na przemian jajniki po owulce, nie codziennie ale prawie, wczesniej moze tez tak mialam ale nie zwracalam pewnie uwagi. kluja to chyba dobrze, znaczy to ze pracuja. zobaczymy co gieniu powie w czwartek. teraz z prawej strony mnie zaczelo rwac, podobnie bolalo tydzien temu podczas owulki, ale bolalo bardzo mocno. czy wy dziewczyny macie bolesne owulacje?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:Witam
Ja 85 z Grudnia też strzelec jak ktoś wyżej
Jutro wyjazd nad morze,ciekawe jaka pogoda nas zastanie bo widzę, że od tego czasu co patrzyłam już kilka razy się zmieniła:/
Zizi wielkie gratulacje:) po potwierdzeniu u gina albo becie piszę
A ja nawet nie wiem kiedy miałam Owulację tzn bolały mnie wczoraj jajniki a kilka dni temu miałam rozciągliwy śluz to może wczoraj? ale testów nie robiłam to cholera wie...dzisiaj 18 albo 19 dzień cyklu to może rzeczywiście już była, ostatnie dwa mocno wymuszone tak na odwal się więc w tym cyklu nie mam się czego spodziewać, w sumie to chyba czekam na wrzesień aż pójdę do lekarza na badania...
A nie wiecie ile wybulę u gina za taki monitoring cyklu?
Pozdrawiam
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamisia dobry pomysł, tylko chyba już za późno...
Nina krzyczy: Mamo zrobiłaś mi koka?
JA: no zrobiłam, a czemu pytasz
Nina: to zrób mi kucyka
JA: ale po co przecież to to samo, masz kucyka
Nina: bo ten kok jakiś krótki jest...
Czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Kamisia a gdzie dokładnie nad morzem? bo my do Grzybowa jutra jedziemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:05
Marietta lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Kamisia dobry pomysł, tylko chyba już za późno...
Czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Kazik :* -
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Aaaaaaaa myślałam, żę spala jak jej ściełaś No to masz babo placek teraz Mój Tymon ma włosy do ramion prawie i za żadne skarby nie pozwala obciąć bo on lubi swoje loczki
ścinałam jak oglądała bajkę, ale tak ekspresowo i dlatego tak wyszło jak wyszło
Gdzie na morzem? bo my jutro do Grzybowa jedziemy:) -
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Ja mieszkam w Łebie a Grzybowo to chyba Kołobrzeg te sprawy? U mnie gorąco aż szał, nie pada i nie ma czym oddychać, teraz leżę prawie na golasa i tak mi duszno
ano blisko Kołobrzegu właśnie... u nas od 10 dni ponad 30 więc masakra, ale podobno jutro tam gdzie jedziemy ma padać a potem ciepło ale nie aż tak jak u nas w śląskim... -
Ruby wrote:Kamisia dobry pomysł, tylko chyba już za późno...
Jesteś świetna Przeczytałam tą konwersację meżowi, ma ubaw Biedna córciacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Jesteś świetna Przeczytałam tą konwersację meżowi, ma ubaw Biedna córcia
biedna to będzie mama jutro jak córa się zorientuje , hehe
teraz odpuściła i właśnie zasypia , ufffWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aaaaa no to już taki wiek, że nie oszukasz swoje widzi i wie szykuj już wytłumaczenie hahaha albo coś w zamian
no właśnie coś czuję, że finansowo się to dla mnie może źle skończyć ale wiesz tak ciepło teraz a ona miała już włosy prawie po pas, źle się czesało, pociły się itp
aczkolwiek Nina to specyficzne dziecko np. od ponad roku nie ubrała nic innego jak sukienki lub spódniczki bo ona w getrach, spodniach i spodenkach nie będzie chodzić i koniec bo jest dziewczynką takie oto ma wytłumaczenie i nie przegadasz, nawet w największe mrozy sukienka musi być