X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama może jeszcze mąż się wstrzeli :) Dziś wieczorkiem. 2 dni przed owu to też jest całkiem dobrze

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Listopad ja 27 a mój syn 29 :P

kamisia u mnie jest podobnie ale to mój P ma urodziny 2 lipca ja 5 lipca imieniny 6 lipca Jaś ma urodziny i 12 lipca ma imieniny i mój chrześniak urodziny :-)

U mnie kolejny dzień upałów. Masakra normalnie. Po południu popadało i zagrzmiało teraz wygląda słonko znowu.

Czekająca mama też bym się zdenerwowała no ale cóż kurczę takie życie. Trzymam kciuki jednak żeby udało się Wam wstrzelić jeszcze <3

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "cinnamon_cookie" co Ty mówisz? Ja miałabym mieć Ci coś za złe - no coś Ty :) Jestem naładowana jak karabin maszynowy i mam zamiar amunicję wystrzelać, ale w winowajcę :-P
    Z drugiej strony to jakaś masakra, bo gdyby nie ten skok tempki to miałabym to głęboko w du..., że pojechał do pracy, bo takie upały, że nic się nie chce :-P

"Kjopa3" dziękuję za wsparcie w moich nerwach na mężulka - od razu mi lepiej, bo to znaczy, że nie jestem taka wredna jakby się mogło wydawać, tylko reaguję normalnie na brak serduch w odpowiednim momencie. A i drugie dzięki za wiarę, że zakropkuję :-P To dopiero byłby numer hahaha

Kjopa3 lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff.. ;) ;) masz rację , strzelaj, wyżyj się trochę, takich okazji się nie marnuje :P mąż to zapamięta na przyszłość :P

CzekającaMama lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekająca mama świetnie Cię rozumiem bo P ma tak samo jak twój mąż, akurat jak jest piękna owulacja która rzadko bywa to on ma robotę, zwierzęta ratuje albo inseminuje, a ja tu sama. Jak chcesz strzelać to strzelaj np kup sobie wiśnie i pestkami w niego. A niech ma. Zgadzam się z cinnamon cookie nawet jak wkurwiona jesteś to przyprawiasz nas o uśmiech na twarzy i napełniasz nadzieją. Nie wiem jak ty to robisz ale rób tak dalej. Ja dziś totalnie zdołowana, niby to dopiero 3dc ale przeczucie jednak że to będzie do dupy cykl pozostaje, a wszystko przez Gina który z urlopu wrócił ale czasu nie ma i ja znów bez leków zostaję a bez nich jajeczka marnie rosną

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    mój termometr niestety ma tylko jedno miejsce po przecinku z dwoma jest ciągle w planach do kupienia... a o innej godzinie spróbuje jutro zobaczymy czy to cos da... a wczoraj jak wróciłam z pracy to spr czy moj termometr pokaze jakas inna temperature i było 36,1 a przed samym spanie 36,4 wiec sama nie wiem powinno sie na dniach wyjasnic dzieki za pomysły spróbuje jutro 15 min później :)

45b7d4d166ddc5dcdd01cffcdc9048b9.png
    Oooo, to na razie się w ogóle nie stresuj tempkami w takim razie. Mogły się od siebie różnić, tylko termometr tego nie zauważył :)
    Zajrzyj na allegro - 16-17zł z przesyłką i masz fajny termometr z dwoma miejscami po przecinku :)
    http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=termometr+owulacyjny+microlife&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v10-promo-sm-sqm-hou-1-3-0807

katiuszaa - czyżby Małż był lek.wet.? :)

Mundek lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lek.wet a do tego właściciel gabinetu więc czasu wolnego prawie nie mamy

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pozdrów pokrewną duszę!!! ;)
    I trzymam kciuki za staranka :) Ja właścicielem wprawdzie nie jestem, ale specyfika zawodu taka, że i tak ciężko o realizację "planów 2-dniowych" i takich tam ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca po to jest ten wątek żeby czasem wywalić z siebie złość. Trzeba sobie czasem ulżyć. Jakbyś tak całą złość skierowała na małża to jeszcze mogłabyś go zabić a przypominam, że może być Ci jeszcze potrzebny w następnym cyklu :) chociaż niekoniecznie, bo mogło się teraz udać :D

cinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuję za wsparcie i podtrzymywanie mojego morale, ale szlak jasny mnie trafił koło 18:00 jak zrobiłam test owulacyjny (o dziwo nie zapomniałam dzisiaj o nim). Test jak w ryj pozytywny i to mega: krecha testowa dwa razy ciemniejsza od kontrolnej, no tylko, że śluzu jak na lekarstwo i raczej kremowy i delikatnie rozciągliwy. Normalnie tak się wkurzyłam, że wypierdzieliłam wszystko z szafy (a szafa ma 3 metry szerokości i 2,8 wysokości) i teraz mam mega rozpierdziel a nie chce mi się tego na nowo poukładać. Mąż ma niby być za jakieś 3 godziny w domu a ja nadal mam ciśnienie kosmos. Dobrze, że szafa w przedpokoju to zaatakuje go wieszakami a co niech chłop pokaże jaki z niego żołnierz i jak sobie radzi w sytuacjach nagłego zagrożenia życia :-P

nusia., oczekujaca88, zizi, Mundek lubią tę wiadomość

CzekającaMama

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu CzekającaMama to zapowiada się u Ciebie ciekawy wieczór :D :D :D

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Uuuuu CzekającaMama to zapowiada się u Ciebie ciekawy wieczór :D :D :D

Słońce u mnie jak widać zawsze musi się coś dziać, bo inaczej chyba nie czułabym, że żyję :-P
    A tak poważnie to teraz kminię jakby tutaj posprzątać ten bałagan ;)

CzekającaMama

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah no to pięknie :D ja bym upchnęła :P i jutro bym się wzięła porządnie za sprzatnięcie ;) chyba, że chcesz czymś zająć sobie czas :>

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahah no to pięknie :D ja bym upchnęła :P i jutro bym się wzięła porządnie za sprzatnięcie ;) chyba, że chcesz czymś zająć sobie czas :>

No i zrobiłam tak jak i Ty byś zrobiła :-P Zajmę się tym jutro i tyle, w końcu dom to nie muzeum :-P

Kjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

CzekającaMama

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    No i zrobiłam tak jak i Ty byś zrobiła :-P Zajmę się tym jutro i tyle, w końcu dom to nie muzeum :-P
    Dokładnie :D a teraz co? Oczekujesz na małżonka? ;) oby szybko wrócił z gotową armią :P

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, dobrej nocy kobietki! :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dokładnie :D a teraz co? Oczekujesz na małżonka? ;) oby szybko wrócił z gotową armią :P

Oczekuję, że stanie na wysokości zadania i w końcu mnie zapyli :-) Powtarzam się pewnie, ależ ile można bzykolić się bez efektów. Toż to barbarzyństwo ;-)

Siedzę właśnie wygodnie w fotelu i popijam czerwone winko, żeby fasolinka miała dobre warunki do zadomowienia się i tak sobie myślę, że mi to się jednak nie dogodzi. Jak owulka późno się pojawiała to narzekałam, że ileż można czekać jak mnie zaskakuje to też mi nie pasuje i weź tu babie dogudź. No normalnie się nie da ;-)

zizi, Mundek lubią tę wiadomość

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no nie da się :) baba to baba :) a bo my zawsze chcemy żeby wszystko wyszło jak najlepiej i jeszcze żeby było po naszej myśli... No cóż, trzeba się pogodzić, że nie zawsze tak jest. Też sobie powtarzam, że jak się bzykolimy (jak to ładnie nazwałaś :) ) bez efektów to chociaż trzeba z tego czerpać przyjemność. Jednak nie zawsze jest tak kolorowo. Czasem po prostu myśli się tylko o zafasolkowaniu i cały romantyczny nastrój idzie w ...
    Ale jeszcze 2,3 dni i koniec @, w ruch idą testy owu i ostro się biorę za mojego małża co by mu się wieczorami nie nudziło i nie myślał o głupotach, np. o piwku :)

Dobranoc :)

cinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Chmury, widzę chmury!!! Ahh jak cudownie, od razu troszkę chłodniej... :)
    U mnie nadal brak @, znów się przesunie o dwa dni? :/
    CzekającaMama jak się wieczór skończył? :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • oczekujaca88 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekajacamama - jesteś niesamowita! :D Również jestem ciekawa, jak się wieczór skończył :)

4.12.2015 6tc (5 t, 4 dz) [*]

3.12.2016 - Bartuś <3 4,030g 57cm godz. 18:14

dqprj44jz3vmfgd1.png
‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ