Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
bratek dziękuje za link jak juz bedzie po weselu brata to się w koncu tym zajmę czekającaMama dobrze ze z nami jesteś bo wywołujesz uśmiech na naszych twarzach mam nadzieje ze mimo wszystko wieczór się udał i emocje przerodziły się w namiętnść
zizi lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
u mnie nadal żar z nieba... wczoraj po południu zagrzmiało i popadało, wieczorem, jak wyszłam z psem to jak zawiało to aż mi się zimno zrobiło Tak przyjemnie było..a dzisiaj? Znowu gorąc....
-
Hejka
Wczoraj narobiłam niezłego zamieszania na forum z moją owulką - niespodzianką, więc poczuwam się do zdania relacji z wczorajszej nocy A więc: 1) w szafie wszystko poupychane i czeka mnie dzisiaj niezła robota po powrocie do domu, no ale to wszystko na własne życzenie, więc nie mogą mieć do nikogo pretensji 2) czekałam na mężulka, czekałam, aż zasnęłam 3) około 1:00 obudziło zgrzytanie kluczy w zamku i już byłam gotowa do ataku, ale jak zobaczyłam winowajcę całego zamieszania i jego skruchę na twarzy to postanowiłam, że daruję mu tym razem życie Później poszło już jak z płatka chociaż do mega romantyzmu była daleka drogo niczym do kosmosu, ale czasami trzeba szybko i sprawnie hahaha
Dzisiaj za to ja mam za swoje: od rana brzuch mam jak balon, wzdęcie i to takie bardzo bolesne, do tego czuję się jakbym miała w sobie hektolitry zbędnej wody i jajniki pikają na zmianę z przewagą, dla lewego. Tempka lekko poszła w górę więc pewnie wczorajsze wysiłki i tak poszły na marne, ale co robić ? Nie umiem zaczarować rzeczywistości, aż tak dobrą czarownicą jeszcze nie jestem
Słonka życzę Wam spokojnego dzionka i zazdroszczę, tym z Was u których zrobiło się trochę chłodniej, bo u mnie znowu żar z nieba.
Buziakizizi, Imię_Róży, cinnamon cookie, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyCześć wszystkim też proszę o dołączenie mnie do grupy starać zek . Od razu chciałam naświetlić moją sytuacje. Jest to nasze 3 podejście, ale pierwsza upragnioną ciąża. Nie mam doświadczenia dlatego chciała was zapytac. Mam podejrzenia co do ciąży ale nie wiem czy to z powodu tego ze tak bardzo chce czy faktycznie się udało. Cykl 33 dni, starania w 16,17, 18 dc. Od wczoraj (21 dc) mam plamienie delikatne(6 dni po możliwym zapłodnieniu) które trwalo godzinę, potem przerwa w nocy znowu troszkę i dziś rano tez, a teraz znowu przerwa. Wyczytałam ze może to być plamienie implantacyjne. Dziś od rana czuje się koszmarnie, jest mi nie dobrze, boli mnie glowa i po mimo przespanej nocy mam wrazenie ze usne na stojaco. Nie wiem czy po wypiciu dwóch piw czy aż tak wczesne objawy?
zizi, Imię_Róży, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Mamba - na test jest trochę za wcześnie... Jak bardzo byś chciała się dowiedzieć, czy coś zaskoczyło to możesz pójść na betę, sikany to tak szybko raczej nie pokaże...
CzekającaMama - dobrze, że cokolwiek było nieważne jak tylko dziś niepotrzebne sprzątanie Cię czeka
A u mnie jednak upał... Chmurki się rozeszły i słońce w pełni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymamy kciuki! A z tym robieniem testów ro faktycznie heheh ja zrobilam 2 dziennie i jeszcze chcialam ale na szcZęście sie powstrzymalam:)) zatestuj najlepiej za tydzien albo faktycznie zrob test z krwi )
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelo!
U mnie chmury i zimno jakoś się zrobiło, mi to ten upał nie przeszkadzał a nawet wieczorami przy ognisku lubię posiedzieć. To podobno również wina hormonów.
CzekającaMama fajnie że się udało zabawić z mężem jak wrócił, teraz tylko przeczekać fazę luteinową i testować, czyli wykonywć czynność od której wszystkie jestemy uzależnione.
Olina brakiem objawów się nie przejmuj moja mama zawsze mówiła że ona miała 2 obiawy ciąży brak miesiączki i poród.
Znacie jakieś domowe sposoby na niedobór estrogenów?Paryzetka83, zizi lubią tę wiadomość
-
CzekającaMama - czemu na marne? Może właśnie w punkt - zostawiliście żołnierzyki, które już czekały i przyszła ovu?
Fajnie, że udało się pourzędować... A szafa.... Eeeee, spójrzmy na to tak - przynajmniej się przewietrzyła )))))))))
A tak w ogóle, to niech mnie ktoś walnie w łeb. Głupie testy... Wiem, że 6dpo to za wcześnie (chociaż wciąż mam nadzieję, że może to 8 dpo ). Już bym chciała, żeby to był 14dpo Mój Małż powtarza, że jak się będę stresować, to to nie pomoże. Ale to nie takie proste... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:04
CzekającaMama lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:
A tak w ogóle, to niech mnie ktoś walnie w łeb. Głupie testy... Wiem, że 6dpo to za wcześnie (chociaż wciąż mam nadzieję, że może to 8 dpo ). Już bym chciała, żeby to był 14dpo Mój Małż powtarza, że jak się będę stresować, to to nie pomoże. Ale to nie takie proste... ;/
U mnie dziś 9dpo a OF pokazał, że test może wyjść na 18% i już mnie korci Ale się trzymam i nie testuję, zwłaszcza, że temperatura poleciała w dół8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Bratek - mężczyźni w ogóle nas pod tym względem nie rozumieją! mówią "bez stresu, daj sobie na wstrzymanie", a nie rozumieją, że to nie takie proste...
Paryzetka83 - 9dpo jeszcze nie przesądza o niczym! Musisz poczekać...
Ja teraz jestem w 5dpo i też już bym najchętniej testowała ale nie, wytrzymam przynajmniej do 10dpo