Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No to już musisz się sama zastanowić.
Albo idź do kogoś jeszcze na USG i sprawdź czy nóż widelec jakaś ovu się jeszcze nie znajdzie. Albo odpuść ten cykl i ocenisz sensowność tej lekarki od nowego cyklu, gdy weźmie się za porządny monitoring :-* -
ha, ha, ha, ja zaraz padnę! Badałam szyjkę i zaczęła się otwierać i jak dwa dni temu był lepki suchy śluz, tak teraz jest go dużo białego z rozciągliwym przezroczystym, jak tu nie oszaleć (przepraszam za dosłowność)29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka, moze juz pisalas wczesniej. Co pokazuja testy owulacyjne? Bo jezeli kreska grubnie i wogole ja widac to ja bym na owulke jeszcze kilka dni poczekala. I spokojnie bez stresow bo stres tez moze zablokiwac owulke.
Edycik ty ranny ptaszku:)Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadka wrote:ha, ha, ha, ja zaraz padnę! Badałam szyjkę i zaczęła się otwierać i jak dwa dni temu był lepki suchy śluz, tak teraz jest go dużo białego z rozciągliwym przezroczystym, jak tu nie oszaleć (przepraszam za dosłowność)
-
Ruby powodzenia na wizycie!
Edycik, Kas dziś już piątunio
Czekam z tym dupkiem do jutra. Jeszcze dziś i jutro zrobię testy owu i zobaczę co będzie. Właściwie od 12 dc są prawie pozytywne, ale żadnego kłucia jajników, nic nie ma. Wczoraj mnie trochę brzuch bolał jak na @. Wcześniej owulkę odczuwałam na około 2 dni przed. Kurcze, przejrzałam moje cykle i coś jest nie tak z tą moją owulką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:55
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej
Ewelina gratuluję serduszka!
Kas to udanego weekendu!
Ruby powodzenia!
Muszę Wam coś powiedzieć...dziś nie wytrzymałam...nasikałam i to z trzeciego siurania a nie porannego..i cholibka, no coś tam jest, ledwo ledwo, zależy pod jakim kątem patrzeć, ale jest różowe o czasie w skazanym przez producenta. Bardzo słaba ta kreska naprawdę, ale bieli tez nie ma...zrobię jeszcze w niedzielę chyba ze nie wytrzymam i zrobię jutro i będę się modlić zeby to nie była żadna biochemia ani torbiel ...eh mam mętlik na razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:10
Bratek, AgaL, MamaTuśka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyJestem już po...i dobrze i źle.
Owulacja była czyli nie jest to tak jak testy piszą że od pozytywnego testu 24h ma minąć bo u mnie absolutnie nie minęło, a wszystko popękało mówił doktor.
Zle wieści takie , że to co tam mam to jest faktycznie Bartholini i jak nie pomoże antybiotyk, maści i inne cuda to do wycięcia oczywiście pod narkozą szpital bo to poważna sparwa i podobno duży ból. Fuck. A nawet jak pomoże to bardzo często sie wraca i tak w rezultacie trzeba wycinać. fuck.
Mid sikanij jutro rano to sie przekonamy -
nick nieaktualnyMid podobno to rośnie bo śluz to zatyka z tego co wyczytałam czyli jakby niedrożne to mam. Zastanawiam się tylko co jeszcze ku..a mnie się złapie.
Edycik no niby spoko, ale żadne mi to pocieszenie, co z tego jak mam teraz kupę leków niby nie dozwolonych w ciąży więc pewnie nawet do zapłodnienia by nie doszło przez to wszystko.
Jedynie co mi powiedział, to całe szczęście ,że jestem po owu bo teraz już by nie było żadnych szans wnioskuję ,że jakieś minimalne są ale wiadomo jak w zdrowiu się nie udało to z takim dziadostwem nie ma co liczyć. A w ogóle to był wielce zdziwiony, że dałam radę się z tym kochać. Ale mnie to ostatnie 2 dni w ogóle nie przeszkadzało - nie czuję dopóki nie dotknę że tam coś jest, a bólu mi to nie sprawia - stwierdził, że chyba jestem jakaś inna
Podobno jak dojdzie do ostrego zapalenia to może urosnąć jak jajko i nawet siedzieć się nie da, ból okropny. Trzymajcie kciuki żeby pomogły leki bo moje wku...e sięga zenitu jużWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:52
AgaL lubi tę wiadomość
-
madka, już sprawdzam, chociaż zaraz lecę do pracy i nie wiem czy zdążę odp.
Ruby - od krechy owu powinna być "w ciągu 24h", a nie "po 24h", przynajmniej tak jest napisane w części ulotek
midnight - kciuki za wybarwienie się cienia w bledzioszka z krwi i kościmidnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:madka, już sprawdzam, chociaż zaraz lecę do pracy i nie wiem czy zdążę odp.
Ruby - od krechy owu powinna być "w ciągu 24h", a nie "po 24h", przynajmniej tak jest napisane w części ulotek
midnight - kciuki za wybarwienie się cienia w bledzioszka z krwi i kościBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny