Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:ja brałam od tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html
wcześniej miałam jakieś niebieskie albo zielone ale jakoś mi nie siedziały. Te różowe już mam sprawdzone.te niebieskie też miałam i nic mi nie pokazywały:( dziękuję :*
-
Ruby coś mam dobre przeczucia co do Ciebie
Teściowa u nas więc nie popiszę
U mnie sprawa sama się rozwiązała. Okazało się, że już nie mam żadnych testów, więc o 17 wzięłam dupkaCo ma być to bedzie
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Ruby coś mam dobre przeczucia co do Ciebie
Teściowa u nas więc nie popiszę
U mnie sprawa sama się rozwiązała. Okazało się, że już nie mam żadnych testów, więc o 17 wzięłam dupkaCo ma być to bedzie
Dzięki Madka ale ja takie przeczucia miałam co miesiąc i tak już prawie rok mija -
nick nieaktualnyRuby wrote:to ty nie doczytalaś?! nagana! Jaw tym cyklu NIE testuję ;)i tego się trzymamy
Antybiot na 7 dni dostałam, ale to biseptol więc chyba nie jest jakiś mega silny.
Mam nadzieję, że zniknie zupełnie wszytko bo na zabieg to ja się nie wybieram! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:to tego Ci życzę. a na razie ciesz się stanem cionszowym. pamiętaj nie dźwigać. żadnych ciepłych kąpieli itp itd Mamusiu
dobrze ,że mi o gorących kąpielach przypomniałaś bo ostatnio codziennie mega gorące z powodu tego czegoś- nie wiem na co liczyłam, że się rozpuści?
-
nick nieaktualnyRuby wrote:tak zrobię kochana
dobrze ,że mi o gorących kąpielach przypomniałaś bo ostatnio codziennie mega gorące z powodu tego czegoś- nie wiem na co liczyłam, że się rozpuści?
ale to w 100 stopniach więc za slabe te twoje kompiele
-
Ruby życzę owoców tego wstrzelania się, a lekami może tak się teraz nie martw...jak nie dostaniesz @ to wtedy to rzucisz. Tak od razu chyba nie powinny zaszkodzić.
Aga jak tam po pracy? Piękne słowa, dziękuję za modlitwemiłego relaksu
Termin mam zależy ile sobie wymyśli dni ten cykl, jak 25 to powinnam już mieć, a najpóźniej w niedzielę.
Jak zmięknę to jutro zatestuję, jak bedzie II to po niedzieli może na betę pójdę zobaczę...jak będą nawet te II kreski to i tak dopiero 20% sukcesu.
Miłego wieczorkuCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Ruby to jak tylko na tydzień to lekami w ogóle nie powinnaś się martwić, teraz tylko musimy trzymać kciuki żeby pomogły żeby obeszło się bez cięcia.
Edycik kawka w łóżku fajnie
Ewelinka nie bądź za ciekawajeszcze się zastanawiam czy robić...bo pewno i tak będzię słabiutko jeśli już, a mam tylko 1 test
a chciałam jakby co mężusiowi na Walentego sprezentować...Siuśki jak coś czekają
hihi całą noc wstrzymywałam żeby dobra kumulacja była
Miłej soboty Dziewczyny!!!katiuszaa, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Cinnamon oby dziś pracujący dzień zleciał Ci bez stresu
miłego czytania
Zrobiłam ale nie ma się czym chwalić tak samo blada jak wczoraj trzeba się mocno przyjrzeć...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam, jestem po poronieniu ( listopad 2015 ) staramy się z mężem o kolejną, w tym miesiącu postanowiłam robić testy i mierzyć temperature.
Jak myslicie czy owulacja miała miejsce czy dopiero bedzie bo temperatura nie chce się podnosić
byłam u ginki w 12 dc bo miałam plamienia - był pęcherzyk okolo 12 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:40
ania92