X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ja brałam od tego sprzedawcy:

http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html

wcześniej miałam jakieś niebieskie albo zielone ale jakoś mi nie siedziały. Te różowe już mam sprawdzone.
    to jak sprawdzone to zamawiam :) te niebieskie też miałam i nic mi nie pokazywały:( dziękuję :*

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby coś mam dobre przeczucia co do Ciebie :)

Teściowa u nas więc nie popiszę :(

U mnie sprawa sama się rozwiązała. Okazało się, że już nie mam żadnych testów, więc o 17 wzięłam dupka :/ Co ma być to bedzie :)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby coś mam dobre przeczucia co do Ciebie :)

Teściowa u nas więc nie popiszę :(

U mnie sprawa sama się rozwiązała. Okazało się, że już nie mam żadnych testów, więc o 17 wzięłam dupka :/ Co ma być to bedzie :)
    będzie dobrze, jeden dupek dziennie nie zahamuje owu :)
    Dzięki Madka ale ja takie przeczucia miałam co miesiąc i tak już prawie rok mija ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to ty nie doczytalaś?! nagana! Jaw tym cyklu NIE testuję ;)i tego się trzymamy ;)
    Antybiot na 7 dni dostałam, ale to biseptol więc chyba nie jest jakiś mega silny.
    Mam nadzieję, że zniknie zupełnie wszytko bo na zabieg to ja się nie wybieram!
    Doczytałam i na ile Cię znam nie uwierzyłam :p to jak kiedy patyk?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    będzie dobrze, jeden dupek dziennie nie zahamuje owu :)
    Dzięki Madka ale ja takie przeczucia miałam co miesiąc i tak już prawie rok mija ;)
    Dodatkowo powiem że dupek jest za słaby żeby zahamować tylko 10mg

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Doczytałam i na ile Cię znam nie uwierzyłam :p to jak kiedy patyk?
    ha pozwól mi siebie i ciebie zaskoczyć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm no dobra zaskocz mnie ;) Ciekawe czy wytrzymasz masz jeszcze dni. a co potem jak @ nie przyjdzie? od razu ginekolog czy na testa się skusisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hmmm no dobra zaskocz mnie ;) Ciekawe czy wytrzymasz masz jeszcze dni. a co potem jak @ nie przyjdzie? od razu ginekolog czy na testa się skusisz?
    przyjdzie, przyjdzie, a jak nie to teścik taki wyczekany wychuchany będzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    przyjdzie, przyjdzie, a jak nie to teścik taki wyczekany wychuchany będzie ;)
    to tego Ci życzę. a na razie ciesz się stanem cionszowym. pamiętaj nie dźwigać. żadnych ciepłych kąpieli itp itd Mamusiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    to tego Ci życzę. a na razie ciesz się stanem cionszowym. pamiętaj nie dźwigać. żadnych ciepłych kąpieli itp itd Mamusiu
    tak zrobię kochana :) dobrze ,że mi o gorących kąpielach przypomniałaś bo ostatnio codziennie mega gorące z powodu tego czegoś- nie wiem na co liczyłam, że się rozpuści? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    tak zrobię kochana :) dobrze ,że mi o gorących kąpielach przypomniałaś bo ostatnio codziennie mega gorące z powodu tego czegoś- nie wiem na co liczyłam, że się rozpuści? :P
    no a jak roztopi ;) ale to w 100 stopniach więc za slabe te twoje kompiele ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby życzę owoców tego wstrzelania się, a lekami może tak się teraz nie martw...jak nie dostaniesz @ to wtedy to rzucisz. Tak od razu chyba nie powinny zaszkodzić.

Aga jak tam po pracy? Piękne słowa, dziękuję za modlitwe :) miłego relaksu ;)
    Termin mam zależy ile sobie wymyśli dni ten cykl, jak 25 to powinnam już mieć, a najpóźniej w niedzielę.

Jak zmięknę to jutro zatestuję, jak bedzie II to po niedzieli może na betę pójdę zobaczę...jak będą nawet te II kreski to i tak dopiero 20% sukcesu.
    Miłego wieczorku

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid mimo wszystko coś się dzieje , oczywiście kibicujemy żeby krechy były jutro na swoim miejscu :)
    a jeśli chodzi o mnie to zanim dostanę @ to już wszystko skończę bo na 7 dni dostałam tabsy także nie ma tragedii.

midnight lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight???????? Jak tam kochana????

midnight lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry :) ja jeszcze kawę w łożku popijam

zerknę do Was potem zaraz się zbieram po Mamcię jedziemy do optyka a potem na cmentarz

miłego dnia kochane

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    Ruby to jak tylko na tydzień to lekami w ogóle nie powinnaś się martwić, teraz tylko musimy trzymać kciuki żeby pomogły żeby obeszło się bez cięcia.

Edycik kawka w łóżku fajnie :)

Ewelinka nie bądź za ciekawa ;) jeszcze się zastanawiam czy robić...bo pewno i tak będzię słabiutko jeśli już, a mam tylko 1 test ;) a chciałam jakby co mężusiowi na Walentego sprezentować...Siuśki jak coś czekają ;) hihi całą noc wstrzymywałam żeby dobra kumulacja była :)

Miłej soboty Dziewczyny!!!

katiuszaa, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstajesz i.... Pracujący weekend :/ na szczęście kawka zrobiona, nowe książki wypożyczone z biblioteki, więc może jakoś czas zleci :)

Midnight ależ lubisz trzymać w niepewności!!! ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon oby dziś pracujący dzień zleciał Ci bez stresu :) miłego czytania

Zrobiłam ale nie ma się czym chwalić tak samo blada jak wczoraj trzeba się mocno przyjrzeć...:(

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight będzie ciemnieć! :) ile ja bym dała, by chociaż tyle zobaczyć...

Ruby dopiero doczytałam, że jednak masz te cholerstwo co myślałaś :/ yhhhh no oby zeszło dzięki lekom a nie operacji :/ :*

midnight, katiuszaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania92 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem po poronieniu ( listopad 2015 ) staramy się z mężem o kolejną, w tym miesiącu postanowiłam robić testy i mierzyć temperature.
    Jak myslicie czy owulacja miała miejsce czy dopiero bedzie bo temperatura nie chce się podnosić :(
    byłam u ginki w 12 dc bo miałam plamienia - był pęcherzyk okolo 12 mm
    de9f89e22b020b61ccad67cf1afbb589.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:40

ania92
‹‹ 1251 1252 1253 1254 1255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ