X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem i ja. Niby weekend ale jutro do pracy, buuu.
    Ruby trzymam kciuki żeby szybko znikało to coś i żeby żadne zabiegi nie były konieczne. To mówisz, że nie testujesz? Pożyjemy zobaczymy ;)

Cinnamonku niech Ci szybko leci czas w pracy. Co czytasz ciekawego?

Edycik miłego dnia :*

Midnight jest wcześnie po owu to i kreska jasna. Ja bym już poleciała na betę ;)

Miłej soboty wszystkim!

midnight, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku pocieszam się tym że u mnie zawsze były blade te kreski, ale jakoś po tym jak tu na forum naczytałam sieo pozamacicznych i biochemicznych to jakoś stresa mam i chyba dokupie jeszcze dziś testy i po niedzieli pójdę na betę...

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon wiem że wiele z Was chciałoby w ogóle coś zobaczyć, ale po moich doświadczeniach to sama nie wiem czy się cieszyć...na razie ostrożnie do tego podchodzę, zaczne się cieszyć jak mi ginka potwierdzi i zobaczę serce a uspokoję się i tak pewnie dopiero po 13-18 tc

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja

Mid sciemnieja daj im czas, a po ndz beta jeśli chcesz ;-)

Cynamon no to wytrzymaj jakoś ten pracujący weekend ale widzę że dobrze sie przygotowałas :-)

Mój doktorek powiedział że super czasy , że z Internetem leczymy tak w zartach oczywiście nie mniej przyznał, że trafnatrafnaagnozę postawiłam ;-)
    Acha i podobno żadnych ichtioli na takie rzeczy bo zamiast zmniejszać bardziej by ta ta ropę wyciagalo i powiekszalo , zostaje już potem nacięcie lub wycięcie a lepiej żeby się jednak wchlonelo ;-)

midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Cinnamon piątka ja też dziś w pracy. Szybko zleci szczególnie że masz nowe książki.
    Mid trzymam kciuki żeby to nie była ani torbiel ani biochemiczna. W poniedziałek koniecznie zrób betę chodź ja jakbym zobaczyła cienia już 2 raz poleciałabym już dziś.
    Majju współczuję jutrzejszej roboty. A długo. Zdążysz na walentynkową randkę z mężem?
    Ruby to może twoje powołanie jest być doktorem mądra głową?
    A tak wogóle kochane jakie plany na jutro?

cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro do wieczora na Targach niestety. Dzisiaj zamierzam mu ugotować coś dobrego, żeby sobie odgrzał jak wróci, na walentynkowy obiad beze mnie ;)
    Ja dziś mam taką migrenę, że łażę po ścianach i aż mi niedobrze.

Katiuszka masz taki paskudny wykres, że ja bym już zaczęła robić zapas testów :P

emerald_m lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dzień dobry
    Cinnamon piątka ja też dziś w pracy. Szybko zleci szczególnie że masz nowe książki.
    Mid trzymam kciuki żeby to nie była ani torbiel ani biochemiczna. W poniedziałek koniecznie zrób betę chodź ja jakbym zobaczyła cienia już 2 raz poleciałabym już dziś.
    Majju współczuję jutrzejszej roboty. A długo. Zdążysz na walentynkową randkę z mężem?
    Ruby to może twoje powołanie jest być doktorem mądra głową?
    A tak wogóle kochane jakie plany na jutro?

Ja właśnie się tak zastanawiam, miałam być lekarzem i kropka :)

Jutro hmmm w zasadzie żadne, kościół, obiad, może skoczymy w trójkę na jakiś fajny deser i film wieczorem czyli to co dzisiaj ale w miejsce deseru wchodzą zakupy ;) generalnie żadnych prezentów walentynkowych sobie nie robimy bo nie obchodzimy walentynek :) i dobijają mnie ci wszyscy ludzie np na FB jak jutro będą wklejać zdjęcia co kto dostał i gdzie był - :D

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ja jutro do wieczora na Targach niestety. Dzisiaj zamierzam mu ugotować coś dobrego, żeby sobie odgrzał jak wróci, na walentynkowy obiad beze mnie ;)
    Ja dziś mam taką migrenę, że łażę po ścianach i aż mi niedobrze.

Katiuszka masz taki paskudny wykres, że ja bym już zaczęła robić zapas testów :P
    majju to przetrwaj jakoś kochana, a na migrenę to chyba sen najlepszy co ? :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety macie któraś termometr bezdotykowy? czy warto to używać? nie chodzi mi o mierzenie w cyklu tylko o tak na co dzień w razie przeziębienia...

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight trzymam kciuki, żeby to było jednak TO! :)

Majju w tej chwili czytam "KochAna" o dziewczynie chorej na anoreksję...

Ruby moja Szwagierka ma taki co się mierzy na czole i chwali sobie :) oczywiście głównie do dzieci go używa :)

midnight lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze że u mnie znajomi się nie chwalą no masz rację że to głupie. My zazwyczaj poprostu wspólnie coś gotujemy coś innego niż zwykle a prezentów sobie nie dajemy. Jeśli chodzi o termometr to supersprawa tylko musisz poczytać opinię jak zdecydujesz. Mój zaniżał temperaturę i okazywało się że mam 35,9 a na innym 37,2
    Majju dziękuję zapas jest ale jeszcze z testowaniem poczekam i staram się nie nakręcać. Skoro mówisz że wracasz wieczorem z pracy to wtedy możecie walentynkową kolację zjeść lub poprostu .....

• Edycik Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)

Mój M chory leży gardło,gorączka i kaszel.Z mamą na mieście wszytsko dziś załatwiłyśmy i na cmentarzu byłyśmy.
    Ja już stresuję się poniedziałkową wizytą u endokrynologa i tym moim anty TPO ..ehh.

Wciągnęła mnie książka którą sobie ślemy kobity , naprawdę niektóre testy i rady są fajnie, ale niektóre to jak to Ruby pisała chce się ksiązką rzucić o ścianę.

AgaL, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobiety widziałam, że w biedrze ma być taki termometr za 79,90 więc taksię zastanawiałam nad nim...muszę poczytać opinie o tej firmie.

Edycik ojjj w końcu i jego dopadło :/ chory chłopa - masakra wiem coś o tym bo 2 tyg mój mnie męczył :P

Cynamon lubię takie tematy,kto napisał? bo bym sobie wypożyczyła.
    Ja w końcu zabrałam się za tego Greya i czytam już 3 część...cóż czytam bo interesują mnie ich losy, ale seks z rana 2 razy, po południu i wieczorem to jakaś masakra...właściwie ta książka jest o samym seksie, gdzieś tam w tle jakaś fabuła - mało ciekawe ale dokończę. Nie wydawała się wam ta książka pusta? moim zdaniem za mało poświęcili prawdziwemu życiu - dzieciństwu bohatera , jej również, a za dużo miejsca dla seksu zrobili...no ale może to kwestia gustu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:07

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby dobrze że u mnie znajomi się nie chwalą no masz rację że to głupie. My zazwyczaj poprostu wspólnie coś gotujemy coś innego niż zwykle a prezentów sobie nie dajemy. Jeśli chodzi o termometr to supersprawa tylko musisz poczytać opinię jak zdecydujesz. Mój zaniżał temperaturę i okazywało się że mam 35,9 a na innym 37,2
    Majju dziękuję zapas jest ale jeszcze z testowaniem poczekam i staram się nie nakręcać. Skoro mówisz że wracasz wieczorem z pracy to wtedy możecie walentynkową kolację zjeść lub poprostu .....
    to ty już 8 dni po?! wow

katiuszaa lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mi się wydaje, że właśnie to o ten seks chodziło :P ale masz rację, parę akcji przeczytać i robi się dość, ile to można czytać o lizaniu czy wsadzaniu grom tam wie czego i grom wie gdzie :D książka którą czytam jest autorki Marty Motyl, nie jest zła, ale z tej tematyki mogę Ci polecić książkę "Chuda" o ile nie czytałaś... Niestety autorki nie pamiętam, ale na pewno nie Polka.

Edycik to musisz wykurować mężusia żeby na Walentynki w kuchni na blacie był gotowy :D

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon dzięki zapytam bo na pewno nie czytałam , o tej tematyce jeszcze nic nie czytałam. No ja wiem, że to o seks chodziło, ale tak jak piszesz ileż można czytać o wsadzaniu tu i ówdzie ;)

A właśnie Edycik miało być na blacie ;)

Kobiety kupiłam dzisiaj ananasa na wgryzanie jakby co :D Jakoś tak zobaczyłam i mnie naszło :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik nadeszła pora na twojego M, kuruj go bo blat będzie smutny jak nie będzie <3 ;)
    Rudy tak 8 jeszcze 6 dni i @. A ty się wgryzaj kochana

Edycik lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!!

Mid trzymam kciuki żeby druga kreseczka robiła się ciemniejsza.

Ruby mam nadzieję, że leki pomogą i nie będziesz musiała iść na operację-zabieg.Ruby ja mam termometr bezdotykowy ten z biedronki VITAMMY SKY. Mierzy temperaturę na czole, w uchu i można mierzyć temp. wody itp. Ja na niego nie narzekam zawsze dawał dobre pomiary. Nie różnią się między uchem a czołem.

Maju, Kas, Imię Róży kciuki za nowe cykle.

Majju współczuję migreny.

Edycik patrząc na wyniki tarczycy to powinnaś dostać leki.

Za resztę trzymam kciuki.

Ruby, Katiuszka ja mam dziś 5-6 dpo więc jesteśmy mniej więcej na równi :-)
    Widziałyście na OF promocję na wizytę w klinice INVICTA po 3 nieudanych cyklach? Trzeba tylko prowadzić wykres. Ja się zgłosiłam i mam wizytę we wtorek. Będę u dr.Andrzeja Hajdusianek ordynatora w INVICTA. Skusiłam się jak za darmo :-P Dają też 50% zniżki na badanie AMH i nasienia. Pozdrawiam Was kochane i udanych walentynek życzę :-).

midnight, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kjopa dawno cię nie było. co tam u Ciebie? daj znać jak było na wizycie w Invicta, poza tym fajny avatar

• midnight Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę, kuruj męża.

Majju współczuję migreny...

Kjopa powodzenia na wizycie, oby mądrze coś poradził ten ordynator.

Ruby udanego wgryzania ;)

Dziękuję Wam wszystkim kobietki za kciuki :) ale jeśli rzeczywiście dobija się fasolek, to będzie to chyba dziewczynka...żrę słodkie na potęgę, nawet przed @ tak nie miałam...jak się dziś napchałam się goframi ...wstyd

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1252 1253 1254 1255 1256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ