Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem i ja. Niby weekend ale jutro do pracy, buuu.
Ruby trzymam kciuki żeby szybko znikało to coś i żeby żadne zabiegi nie były konieczne. To mówisz, że nie testujesz? Pożyjemy zobaczymy
Cinnamonku niech Ci szybko leci czas w pracy. Co czytasz ciekawego?
Edycik miłego dnia :*
Midnight jest wcześnie po owu to i kreska jasna. Ja bym już poleciała na betę
Miłej soboty wszystkim!midnight, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cinamonku pocieszam się tym że u mnie zawsze były blade te kreski, ale jakoś po tym jak tu na forum naczytałam sieo pozamacicznych i biochemicznych to jakoś stresa mam i chyba dokupie jeszcze dziś testy i po niedzieli pójdę na betę...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Cinamon wiem że wiele z Was chciałoby w ogóle coś zobaczyć, ale po moich doświadczeniach to sama nie wiem czy się cieszyć...na razie ostrożnie do tego podchodzę, zaczne się cieszyć jak mi ginka potwierdzi i zobaczę serce a uspokoję się i tak pewnie dopiero po 13-18 tcCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHeja
Mid sciemnieja daj im czas, a po ndz beta jeśli chcesz
Cynamon no to wytrzymaj jakoś ten pracujący weekend ale widzę że dobrze sie przygotowałas
Mój doktorek powiedział że super czasy , że z Internetem leczymy tak w zartach oczywiście nie mniej przyznał, że trafnatrafnaagnozę postawiłam
Acha i podobno żadnych ichtioli na takie rzeczy bo zamiast zmniejszać bardziej by ta ta ropę wyciagalo i powiekszalo , zostaje już potem nacięcie lub wycięcie a lepiej żeby się jednak wchlonelomidnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Cinnamon piątka ja też dziś w pracy. Szybko zleci szczególnie że masz nowe książki.
Mid trzymam kciuki żeby to nie była ani torbiel ani biochemiczna. W poniedziałek koniecznie zrób betę chodź ja jakbym zobaczyła cienia już 2 raz poleciałabym już dziś.
Majju współczuję jutrzejszej roboty. A długo. Zdążysz na walentynkową randkę z mężem?
Ruby to może twoje powołanie jest być doktorem mądra głową?
A tak wogóle kochane jakie plany na jutro?cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Ja jutro do wieczora na Targach niestety. Dzisiaj zamierzam mu ugotować coś dobrego, żeby sobie odgrzał jak wróci, na walentynkowy obiad beze mnie
Ja dziś mam taką migrenę, że łażę po ścianach i aż mi niedobrze.
Katiuszka masz taki paskudny wykres, że ja bym już zaczęła robić zapas testówemerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Dzień dobry
Cinnamon piątka ja też dziś w pracy. Szybko zleci szczególnie że masz nowe książki.
Mid trzymam kciuki żeby to nie była ani torbiel ani biochemiczna. W poniedziałek koniecznie zrób betę chodź ja jakbym zobaczyła cienia już 2 raz poleciałabym już dziś.
Majju współczuję jutrzejszej roboty. A długo. Zdążysz na walentynkową randkę z mężem?
Ruby to może twoje powołanie jest być doktorem mądra głową?
A tak wogóle kochane jakie plany na jutro?
Ja właśnie się tak zastanawiam, miałam być lekarzem i kropka
Jutro hmmm w zasadzie żadne, kościół, obiad, może skoczymy w trójkę na jakiś fajny deser i film wieczorem czyli to co dzisiaj ale w miejsce deseru wchodzą zakupygeneralnie żadnych prezentów walentynkowych sobie nie robimy bo nie obchodzimy walentynek
i dobijają mnie ci wszyscy ludzie np na FB jak jutro będą wklejać zdjęcia co kto dostał i gdzie był -
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ja jutro do wieczora na Targach niestety. Dzisiaj zamierzam mu ugotować coś dobrego, żeby sobie odgrzał jak wróci, na walentynkowy obiad beze mnie
Ja dziś mam taką migrenę, że łażę po ścianach i aż mi niedobrze.
Katiuszka masz taki paskudny wykres, że ja bym już zaczęła robić zapas testów -
nick nieaktualny
-
Midnight trzymam kciuki, żeby to było jednak TO!
Majju w tej chwili czytam "KochAna" o dziewczynie chorej na anoreksję...
Ruby moja Szwagierka ma taki co się mierzy na czole i chwali sobieoczywiście głównie do dzieci go używa
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby dobrze że u mnie znajomi się nie chwalą no masz rację że to głupie. My zazwyczaj poprostu wspólnie coś gotujemy coś innego niż zwykle a prezentów sobie nie dajemy. Jeśli chodzi o termometr to supersprawa tylko musisz poczytać opinię jak zdecydujesz. Mój zaniżał temperaturę i okazywało się że mam 35,9 a na innym 37,2
Majju dziękuję zapas jest ale jeszcze z testowaniem poczekam i staram się nie nakręcać. Skoro mówisz że wracasz wieczorem z pracy to wtedy możecie walentynkową kolację zjeść lub poprostu ..... -
Jestem
Mój M chory leży gardło,gorączka i kaszel.Z mamą na mieście wszytsko dziś załatwiłyśmy i na cmentarzu byłyśmy.
Ja już stresuję się poniedziałkową wizytą u endokrynologa i tym moim anty TPO ..ehh.
Wciągnęła mnie książka którą sobie ślemy kobity , naprawdę niektóre testy i rady są fajnie, ale niektóre to jak to Ruby pisała chce się ksiązką rzucić o ścianę.
AgaL, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki kobiety widziałam, że w biedrze ma być taki termometr za 79,90 więc taksię zastanawiałam nad nim...muszę poczytać opinie o tej firmie.
Edycik ojjj w końcu i jego dopadłochory chłopa - masakra wiem coś o tym bo 2 tyg mój mnie męczył
Cynamon lubię takie tematy,kto napisał? bo bym sobie wypożyczyła.
Ja w końcu zabrałam się za tego Greya i czytam już 3 część...cóż czytam bo interesują mnie ich losy, ale seks z rana 2 razy, po południu i wieczorem to jakaś masakra...właściwie ta książka jest o samym seksie, gdzieś tam w tle jakaś fabuła - mało ciekawe ale dokończę. Nie wydawała się wam ta książka pusta? moim zdaniem za mało poświęcili prawdziwemu życiu - dzieciństwu bohatera , jej również, a za dużo miejsca dla seksu zrobili...no ale może to kwestia gustu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:07
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby dobrze że u mnie znajomi się nie chwalą no masz rację że to głupie. My zazwyczaj poprostu wspólnie coś gotujemy coś innego niż zwykle a prezentów sobie nie dajemy. Jeśli chodzi o termometr to supersprawa tylko musisz poczytać opinię jak zdecydujesz. Mój zaniżał temperaturę i okazywało się że mam 35,9 a na innym 37,2
Majju dziękuję zapas jest ale jeszcze z testowaniem poczekam i staram się nie nakręcać. Skoro mówisz że wracasz wieczorem z pracy to wtedy możecie walentynkową kolację zjeść lub poprostu .....katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Ruby mi się wydaje, że właśnie to o ten seks chodziło
ale masz rację, parę akcji przeczytać i robi się dość, ile to można czytać o lizaniu czy wsadzaniu grom tam wie czego i grom wie gdzie
książka którą czytam jest autorki Marty Motyl, nie jest zła, ale z tej tematyki mogę Ci polecić książkę "Chuda" o ile nie czytałaś... Niestety autorki nie pamiętam, ale na pewno nie Polka.
Edycik to musisz wykurować mężusia żeby na Walentynki w kuchni na blacie był gotowyEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycynamon dzięki zapytam bo na pewno nie czytałam , o tej tematyce jeszcze nic nie czytałam. No ja wiem, że to o seks chodziło, ale tak jak piszesz ileż można czytać o wsadzaniu tu i ówdzie
A właśnie Edycik miało być na blacie
Kobiety kupiłam dzisiaj ananasa na wgryzanie jakby coJakoś tak zobaczyłam i mnie naszło
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!!!
Mid trzymam kciuki żeby druga kreseczka robiła się ciemniejsza.
Ruby mam nadzieję, że leki pomogą i nie będziesz musiała iść na operację-zabieg.Ruby ja mam termometr bezdotykowy ten z biedronki VITAMMY SKY. Mierzy temperaturę na czole, w uchu i można mierzyć temp. wody itp. Ja na niego nie narzekam zawsze dawał dobre pomiary. Nie różnią się między uchem a czołem.
Maju, Kas, Imię Róży kciuki za nowe cykle.
Majju współczuję migreny.
Edycik patrząc na wyniki tarczycy to powinnaś dostać leki.
Za resztę trzymam kciuki.
Ruby, Katiuszka ja mam dziś 5-6 dpo więc jesteśmy mniej więcej na równi
Widziałyście na OF promocję na wizytę w klinice INVICTA po 3 nieudanych cyklach? Trzeba tylko prowadzić wykres. Ja się zgłosiłam i mam wizytę we wtorek. Będę u dr.Andrzeja Hajdusianek ordynatora w INVICTA. Skusiłam się jak za darmoDają też 50% zniżki na badanie AMH i nasienia. Pozdrawiam Was kochane i udanych walentynek życzę
.
midnight, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę, kuruj męża.
Majju współczuję migreny...
Kjopa powodzenia na wizycie, oby mądrze coś poradził ten ordynator.
Ruby udanego wgryzania
Dziękuję Wam wszystkim kobietki za kciukiale jeśli rzeczywiście dobija się fasolek, to będzie to chyba dziewczynka...żrę słodkie na potęgę, nawet przed @ tak nie miałam...jak się dziś napchałam się goframi ...wstyd
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17