X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super, ze owu była i testy się nie myliły :) czyli szansa jest czy nie że coś z tego może być?
    i w szoku jestem, że to jednak to co wyszukałaś...oby Ci leki to ładnie zagoiły:*

Ewelinkaa super, że serduszko widziałaś :) i podziwiam, bo wytrwałaś, bety nie sprawdzałaś itp....może to dobre podejście :*

No i Mid Kochana....kiedy masz termin @?
    poczekaj może do niedzieli, ja bym wytrzymała :) i trzymam kciuki!:*

Ja dziś mam zamęt w pracy... byle do 16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:13

EwelinaaKa, midnight lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka:* kolejny cykl masz mieć monitorowany to będziesz wiedziała co i jak....a teraz tym stresem, możesz owulkę zblokować. Trzymaj się podjętej decyzji i już nie szukaj i nie analizuj, bo zwariujesz. Życzę cierpliwości i wytrwałości:*

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku coś mało Ciebie ostatnio i wpisy króciutkie, jak nie Ty normalnie ;)
    wszystko mam nadzieję u Ciebie ok :*

katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bratku coś mało Ciebie ostatnio i wpisy króciutkie, jak nie Ty normalnie ;)
    wszystko mam nadzieję u Ciebie ok :*
    Bratek chyba na fiolecie bywa :) trudno się dziwić tam sporo ciążowych rewelacji jest i pewnie nie chce nam przykrości robić pisząc o ciążowych sprawach ;)

dzięki Aga :)
    jakby to powiedzieć, szansa istnieje zawsze, ale nie takie super cykle były więc po co sobie zbędne nadzieje robić ;) normalnie to już bym za 5 dni sikała po raz pierwszy, ale w tym cyklu nie sikam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:24

AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was :)

Madka ja mialam podobny dylemat trzy cykle temu czy brac dupka czy nie i ostatecznie 3 dni pozniej wzięłam. Ale ja czytalam ze jedna tabletka nie blokuje owulki.

Mid no kurcze zaciskam kciuki zeby byly jutro dwie kreseczki :) ktory masz dc? Może lec na betę i bedziesz wszystko wiedzieć :)

Ruby no to teraz tylko czekamy na pozytywny tescik hcg jak juz sie wstrzelilas :) I to chorobsko niech spierdziela i tutaj nie przeszkadza.

Maju i Kas ten cykl będzie nasz zobaczycie :) Ja mozenie oczekuje ze zajde ale moze jakis pecherzyk sie pojawi :) No nic 22 ide na wizytę i zobaczymy co tam sie utworzy :)

Kas główka do góry. Nie łamiemy sie tylko sie nie poddajemy :) Damy rade tutaj wszystkie zajść tylko to jest kwestia czasu :)

Życzę miłego dzionka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:37

madka, AgaL, midnight lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• madka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby strzał w 10! Trzymam kciuki, żeby leki jak najszybciej pomogły :) Ruby nie sikasz w tym cyklu, poważnie? Nie wierzę ;)

Midnight super wiadomość :)

Aga Twoje słowa wlały we mnie spokój, dziękuję :*

Mam już ostatnie pytanie, lepiej brać dupka rano czy wieczorem? Niedługo wrócę do domu, zrobię testa i będę chciała wziąć już go.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:33

AgaL, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka chyba obojętnie kiedy...

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja zazwyczaj biorę rano ale nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• kas50 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu oczywiście że się uda!!! Zawsze jak przychodzi @ to mam dola:-(

Mid zrób bete dla pewności:-)

Ruby czyli jednak powazniejsza sprawa:-/ oby zeszło:-) a z ovu mega się wstrzelulas! Jakich testów uzywasz?

midnight lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka cieszę się bardzo! :* i oby Cię nie opuszczał.

Wczoraj Kobietki miałam Wam napisać moje wrażenia po wysłuchaniu o.Szustaka...i jakoś nie miałam kiedy ;) ale powiem Wam, że poruszyły mnie jego słowa, o tym, że nawet po największej burzy i po długim oczekiwaniu Bóg nas wysłuchuje i choć nie zawsze to jest wtedy gdy najbardziej oczekujemy i pragniemy, w końcu się spełnia. I że wątpliwości są dobre, że każdy je ma...No i te słowa : "Nie bój się, Ja Jestem".
    Pomyślałam o nas wszystkich tutaj...o tym ile niektóre z nas już czekają i pomodliłam się o siły nam potrzebne. Także Kochane głowy do góry, serca napełniamy nadzieją i wiarą, a wiosna która już niedługo doda nam energii do starań :)

U mnie wit. B6 działa...śluzik piękny, dziś będziemy się z M relaksować :P

Edycik, midnight, MamaTuśka, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nie będzie sikać :P nie wierzę ;)

Kas fajnie "widzieć" znów Twój uśmiech :) też tak mam podczas @....ale mija, ważne że mija i znowu mamy energię do starań :)

Kasia owocnego cyklu życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś będę ćwiczyć swoją słabą wolę w tym cyklu ;)

Kas allegrowe używam, ale różowe nie niebieskie. Powiem wam jednak nie ma tego złego bo pokazują rzeczywiście wybarwienie cały czas słabe, a wtedy kiedy trzeba było pokazało się mega mocne. Ajuż myślałam, ze jakieś lewe te testy :D
    Kas i jaka taniocha 50 sztuk za 20 zeta chyba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:52

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ponoc mozna robic nasiadowki z rumianku... wydaje mi sie ze te leki nie powinny szkodzic do chyba 6 tygodnia ciazy, jezeli plod nie jest jeszcze polaczony z matka to leki i alkohol nie maja wplywu, maga ewentualnie spowodowac ze bedzie cykl bezowulacyjny, no ale to juz ciebie nie dotyczy:) oszczedzaj sie a ja trzymam kciuki.

Moze ja tez sie skusze na ta B6:)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam o ziółka Sroki ginka i powiedział, że mam pić jak najbardziej, nie ma nic przeciwko ;)

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zamowie te testy:-)
    Ruby takie może to są http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-3x-test-ciazowy-promocja-i5729569241.html ? czy inne?

a wit.b6 w jakiej dawce? Zapomnialam:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 17:44

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Ewelinka - gratulacje
    Madka do kitu taki gin, ja bym poszła do innego sprawdzić co i jak.
    midnight trzymam kciuki. siusiaj jutro lub na bete leć
    Ruby gratuluję owulacji i czekam ne twoje testowanie. Kiedy zaczynasz. A co z tym antybiotykim ile masz go brać i kiedy będą efekty?
    Aguś dziękuję za modlitwę. Ile bierzesz tej B6?

Ja mam dziś 7dpo i postanowiłam za wcześnie nie testować. W tym cyklu wyjątkowo boję się testu. Ale wymyślać sobie objawy ciążowe mogę?? Co powiecie na sny mocno erotyczne?

midnight, AgaL, Edycik, MamaTuśka, madzikk, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego walentykowego weekendu:)

katiuszaa, midnight, Ruby, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Też zamowie te testy:-)
    Ruby takie może to są http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-3x-test-ciazowy-promocja-i5729569241.html ? czy inne?

a wit.b6 w jakiej dawce? Zapomnialam:-(
    ja brałam od tego sprzedawcy:

http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html

wcześniej miałam jakieś niebieskie albo zielone ale jakoś mi nie siedziały. Te różowe już mam sprawdzone.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dzień dobry ;)
    Ewelinka - gratulacje
    Madka do kitu taki gin, ja bym poszła do innego sprawdzić co i jak.
    midnight trzymam kciuki. siusiaj jutro lub na bete leć
    Ruby gratuluję owulacji i czekam ne twoje testowanie. Kiedy zaczynasz. A co z tym antybiotykim ile masz go brać i kiedy będą efekty?
    Aguś dziękuję za modlitwę. Ile bierzesz tej B6?

Ja mam dziś 7dpo i postanowiłam za wcześnie nie testować. W tym cyklu wyjątkowo boję się testu. Ale wymyślać sobie objawy ciążowe mogę?? Co powiecie na sny mocno erotyczne?

to ty nie doczytalaś?! nagana! Jaw tym cyklu NIE testuję ;)i tego się trzymamy ;)
    Antybiot na 7 dni dostałam, ale to biseptol więc chyba nie jest jakiś mega silny.
    Mam nadzieję, że zniknie zupełnie wszytko bo na zabieg to ja się nie wybieram!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Udanego walentykowego weekendu:)
    wzajemnie Madzikk :)

madzikk lubi tę wiadomość

‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ