Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby super, ze owu była i testy się nie myliły
czyli szansa jest czy nie że coś z tego może być?
i w szoku jestem, że to jednak to co wyszukałaś...oby Ci leki to ładnie zagoiły:*
Ewelinkaa super, że serduszko widziałaśi podziwiam, bo wytrwałaś, bety nie sprawdzałaś itp....może to dobre podejście :*
No i Mid Kochana....kiedy masz termin @?
poczekaj może do niedzieli, ja bym wytrzymałai trzymam kciuki!:*
Ja dziś mam zamęt w pracy... byle do 16Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:13
EwelinaaKa, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madka:* kolejny cykl masz mieć monitorowany to będziesz wiedziała co i jak....a teraz tym stresem, możesz owulkę zblokować. Trzymaj się podjętej decyzji i już nie szukaj i nie analizuj, bo zwariujesz. Życzę cierpliwości i wytrwałości:*
madka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Bratku coś mało Ciebie ostatnio i wpisy króciutkie, jak nie Ty normalnie
wszystko mam nadzieję u Ciebie ok :*trudno się dziwić tam sporo ciążowych rewelacji jest i pewnie nie chce nam przykrości robić pisząc o ciążowych sprawach
dzięki Aga
jakby to powiedzieć, szansa istnieje zawsze, ale nie takie super cykle były więc po co sobie zbędne nadzieje robićnormalnie to już bym za 5 dni sikała po raz pierwszy, ale w tym cyklu nie sikam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:24
AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam was
Madka ja mialam podobny dylemat trzy cykle temu czy brac dupka czy nie i ostatecznie 3 dni pozniej wzięłam. Ale ja czytalam ze jedna tabletka nie blokuje owulki.
Mid no kurcze zaciskam kciuki zeby byly jutro dwie kreseczkiktory masz dc? Może lec na betę i bedziesz wszystko wiedzieć
Ruby no to teraz tylko czekamy na pozytywny tescik hcg jak juz sie wstrzelilasI to chorobsko niech spierdziela i tutaj nie przeszkadza.
Maju i Kas ten cykl będzie nasz zobaczycieJa mozenie oczekuje ze zajde ale moze jakis pecherzyk sie pojawi
No nic 22 ide na wizytę i zobaczymy co tam sie utworzy
Kas główka do góry. Nie łamiemy sie tylko sie nie poddajemyDamy rade tutaj wszystkie zajść tylko to jest kwestia czasu
Życzę miłego dzionka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:37
madka, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby strzał w 10! Trzymam kciuki, żeby leki jak najszybciej pomogły
Ruby nie sikasz w tym cyklu, poważnie? Nie wierzę
Midnight super wiadomość
Aga Twoje słowa wlały we mnie spokój, dziękuję :*
Mam już ostatnie pytanie, lepiej brać dupka rano czy wieczorem? Niedługo wrócę do domu, zrobię testa i będę chciała wziąć już go.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:33
AgaL, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Kasiu oczywiście że się uda!!! Zawsze jak przychodzi @ to mam dola:-(
Mid zrób bete dla pewności:-)
Ruby czyli jednak powazniejsza sprawa:-/ oby zeszło:-) a z ovu mega się wstrzelulas! Jakich testów uzywasz?midnight lubi tę wiadomość
-
Madka cieszę się bardzo! :* i oby Cię nie opuszczał.
Wczoraj Kobietki miałam Wam napisać moje wrażenia po wysłuchaniu o.Szustaka...i jakoś nie miałam kiedyale powiem Wam, że poruszyły mnie jego słowa, o tym, że nawet po największej burzy i po długim oczekiwaniu Bóg nas wysłuchuje i choć nie zawsze to jest wtedy gdy najbardziej oczekujemy i pragniemy, w końcu się spełnia. I że wątpliwości są dobre, że każdy je ma...No i te słowa : "Nie bój się, Ja Jestem".
Pomyślałam o nas wszystkich tutaj...o tym ile niektóre z nas już czekają i pomodliłam się o siły nam potrzebne. Także Kochane głowy do góry, serca napełniamy nadzieją i wiarą, a wiosna która już niedługo doda nam energii do starań
U mnie wit. B6 działa...śluzik piękny, dziś będziemy się z M relaksowaćEdycik, midnight, MamaTuśka, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby nie będzie sikać
nie wierzę
Kas fajnie "widzieć" znów Twój uśmiechteż tak mam podczas @....ale mija, ważne że mija i znowu mamy energię do starań
Kasia owocnego cyklu życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:17
-
nick nieaktualnyAguś będę ćwiczyć swoją słabą wolę w tym cyklu
Kas allegrowe używam, ale różowe nie niebieskie. Powiem wam jednak nie ma tego złego bo pokazują rzeczywiście wybarwienie cały czas słabe, a wtedy kiedy trzeba było pokazało się mega mocne. Ajuż myślałam, ze jakieś lewe te testy
Kas i jaka taniocha 50 sztuk za 20 zeta chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:52
-
Ruby ponoc mozna robic nasiadowki z rumianku... wydaje mi sie ze te leki nie powinny szkodzic do chyba 6 tygodnia ciazy, jezeli plod nie jest jeszcze polaczony z matka to leki i alkohol nie maja wplywu, maga ewentualnie spowodowac ze bedzie cykl bezowulacyjny, no ale to juz ciebie nie dotyczy:) oszczedzaj sie a ja trzymam kciuki.
Moze ja tez sie skusze na ta B6:)
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Też zamowie te testy:-)
Ruby takie może to są http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-3x-test-ciazowy-promocja-i5729569241.html ? czy inne?
a wit.b6 w jakiej dawce? Zapomnialam:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 17:44
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ewelinka - gratulacje
Madka do kitu taki gin, ja bym poszła do innego sprawdzić co i jak.
midnight trzymam kciuki. siusiaj jutro lub na bete leć
Ruby gratuluję owulacji i czekam ne twoje testowanie. Kiedy zaczynasz. A co z tym antybiotykim ile masz go brać i kiedy będą efekty?
Aguś dziękuję za modlitwę. Ile bierzesz tej B6?
Ja mam dziś 7dpo i postanowiłam za wcześnie nie testować. W tym cyklu wyjątkowo boję się testu. Ale wymyślać sobie objawy ciążowe mogę?? Co powiecie na sny mocno erotyczne?
midnight, AgaL, Edycik, MamaTuśka, madzikk, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Też zamowie te testy:-)
Ruby takie może to są http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-3x-test-ciazowy-promocja-i5729569241.html ? czy inne?
a wit.b6 w jakiej dawce? Zapomnialam:-(
http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html
wcześniej miałam jakieś niebieskie albo zielone ale jakoś mi nie siedziały. Te różowe już mam sprawdzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:02
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Dzień dobry
Ewelinka - gratulacje
Madka do kitu taki gin, ja bym poszła do innego sprawdzić co i jak.
midnight trzymam kciuki. siusiaj jutro lub na bete leć
Ruby gratuluję owulacji i czekam ne twoje testowanie. Kiedy zaczynasz. A co z tym antybiotykim ile masz go brać i kiedy będą efekty?
Aguś dziękuję za modlitwę. Ile bierzesz tej B6?
Ja mam dziś 7dpo i postanowiłam za wcześnie nie testować. W tym cyklu wyjątkowo boję się testu. Ale wymyślać sobie objawy ciążowe mogę?? Co powiecie na sny mocno erotyczne?
to ty nie doczytalaś?! nagana! Jaw tym cyklu NIE testuję ;)i tego się trzymamy
Antybiot na 7 dni dostałam, ale to biseptol więc chyba nie jest jakiś mega silny.
Mam nadzieję, że zniknie zupełnie wszytko bo na zabieg to ja się nie wybieram! -
nick nieaktualny