Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka dwójki trójki ?
hm...nie ukrywam, że zaczynam coraz bardziej wierzyć że cos w tym jest, bo teraz bym zjadla kiełbasę...ale może to tylko sugestia...
katiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
katiuszaa wrote:Hej Kjopa dawno cię nie było. co tam u Ciebie? daj znać jak było na wizycie w Invicta, poza tym fajny avatar
U mnie po staremu. Dam znać po wizycie. Też masz fajny awatarek i AgaL.katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Kjopa dawno cię nie było. No szkoda mi synka, bo każdy chce jak najlepiej dla dziecka i aż serce ściska jak młody jest nieszczęśliwy w szkole
Dobrze, że się zapisałaś, skoro masz taką okazję to czemu nie,kolejna mądra głowa
Mid ja dopiero w cionszy, a też się napchałam, a gdzie tam mi jeszcze do ciąży
Katiuszka 1 dzień po jestem, pierwsze objawy cionszowe już za mnąrobi się ciekawie
midnight lubi tę wiadomość
-
No szkoda go ale cóż życie. Zapisałam się i zobaczę co powie. Zależy mi też na badaniu nasienia. Mój jest chętny ale bez wizyty u lekarza-samo badanie. Dają zniżkę więc mi na rękę,że zaoszczędzę. I tak jak coś pójdę do mojej gin na NFZ bo nie chcę prywatnie łazić i wydawać kasy.
A jak tam Twoja córa?Wyzdrowiała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Jakie masz objawy?
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim kobiotm miłych walentynek życzę
u nas gorzej niż wczoraj M.jutro maszeruje do lekarza bo ledwo żyje,oczywiście ja od rana latam i tu herbatka tu lekarstwo itp.Ciężki dzień się zapowiada. Z seksu nici bo bidula nawet siły wstać nie ma do kibelka.
Ruby mnie książka 50 twarzy Greaya bardzo wciągnęła i potem miałam ochotę tylko na seksna każdego działa inaczej.
Kjopa mam nadzieję że jakieś leki dostanę i coś mi to pomoże kochana.Fajnie że na tą wizytę się wybierasz,oczywisćie czekamy potem na relację.
Ruby Ciebie po ziłokach o.Sroki tak tak jajniki bolały? Mnie raz jeden raz drugi pobolewa a dziś dopiero 7 dc.Dziwne jakieś ...tak szybko.Dlatego postanowiłam zapytać jak było u Ciebie?
midnight lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Apropo Greya to wczoraj na Canal+ leciał film - obejrzałam drugi raz, tym razem babski wieczór więc z Teściową i Szwagierką - nieźle się naśmiałyśmychociaż momentami Teściowa była przerażona
nie znała kompletnie fabuły
Edycik to faktycznie ciężkie Walentynki Cię czekają...ale czego się nie robi z miłości???
co do igraszek to ja jestem zdania, że facet choćby umierał to na sex i tak znajdzie siły
więc nic straconego moja Droga
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam Was Walentyki kochane
Edycik współczuję ze męża tak rozłożyło...może Cinnamon ma rację? ciepły rosól, jakaś atmosferka, to i chęci i siły się znajdą?
Tak czy tak życzę wszystkim udanych i najlepiej owocnych walentynek!
Testy niestety nie ciemnieją..nic a nic...cały czas taki sam bledzioch...ale dziś wybieram się na betę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 10:28
katiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEdycik to tylko zdrowia dla męża.
Paryzetka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Sto lat kochana i owocnej cyklu
Mid jak czułość testów? Trzymam kciuki za betę. Jak tylko będą wyniki daj znać. A podanym który to Dzień po owulacji?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
ale ze mnie gapa...
Paryzetko wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń, a szczególnie tego jednego
Katiusza czułość taka zwykła 25, a dzień po wg OF 13 d, wg mnie 14...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:12
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Mid to może dlatego bladziochy bo czytałam że niektóre 25 pokazują bladziochy nawet przy becie 400
Dzięki wielkie kochana...jest to jakieś pocieszenie..zobaczę tą betę jak się uda, może szwagierka mi pobierze tylko nie wiem kiedy wyniki, bo oni nie robią tylko wysyłają.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnycześć kobiety,
Edycik waśnie lekko tylko czułam o ile czułam , wczoraj mnie trochę pobolewały mocniej , a wcześniej miałam zdecydowanie większy ból owulacyjny jak brałam inozytol więc nie wiem od czego to zależy bo owu była - chyba...
Mid powodzenia :*
Paryzetka - Wszystkiego czego sobie wymarzysz :*
Katiusza chyba przechodzę lekki kryzys po 30 bo nie wierzę w powodzenie akcji - 2 dzieć
edit: a ja teraz dla odmiany zaczynam kichać , powoli katar się pojawia więc chyba teraz moja kolej odchorować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 12:18
Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość