Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby ja zrezygnowałam z deseru ale postawiłam na vermouth ;) Bo jakoś tak wołał do mnie z półki w Biedronce ;)
    też bym pochłonęła nawet cały, ale antybiotyk przez 7 dni :/ karmi czeka w lodówce...

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka taaa objawy ciąży ale urojonej ;)
    cionsza to cionsza nie można z nią dyskutować ;)

Imię róży ale dawno Cię nie było łojoj. Mam nadzieję że kolejny cykl będzie ten o dopieszczony

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid jak to niedziela - obiady narobione na trzy dni naprzód ;) Dietetyczne śniadanko do pracy naszykowane, pranie zrobione, wino wypite :) dzień jak co dzień ;)

midnight lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja popijam cydra, a co mi tam, zrobię koreczki, i walniemy filmik:-) o właśnie w tym cyklu odrobię zaległości towarzyskie, alkoholowo nie będę się oszczędzać.Bo w przyszłym cyklu już grzecznie, zgodnie tym co pani doktor mówiła:-)

Katiuszka a Ty kiey testujesz bo nie doczytałam a wykres pięknie w górze:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:32

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    na co najlepszy?

przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy ;)

Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie.. :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka śliczny avatarek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy ;)

Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie.. :)
    teraz powątpiewam jeszcze bardziej ;) ciekawe jak z moim wyjazdem do Zamościa na weenend, bo przewiduję , że jak mnie rozłoży na maksa to koło środy...wyjazd w sobotę. fuck.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid a apetyt to ja mam całe życie ogromny tylko się hamuję ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Paryzetka śliczny avatarek
    Dziękuję :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię co do testowania to nie wiem bo jak widziałam piękne cialko zółte bo nawet w kolorze doktorek mi zrobił to boję się zobaczyć że to nie jest ten cykl. z jednej strony nie mogę sobie wyobrazić że będę w ciązy chodź zajebiście o tym marzę z drugiej to w maju będzie 8 lat jak staram się spełnić to marzenie i nie wiem jak to możliwe że w moim organizmie zaczną się dziać takie cuda. Może po prostu ten typ tak ma

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Love it :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nigdy nie widziałam ciałka żółtego :/ nie pokazał mi, powiedział tylko teraz że ładne endo - winko robi robotę ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mid a apetyt to ja mam całe życie ogromny tylko się hamuję ;)

A ja nie 0blush2.gif mam baterię słodyczy na wieczór

Paryzetko piękna wrózka na avatarku, miłej reszty urodzin, może niekonieczne spedzonej jak zwykle ;)

Katiuszka tu nie ma się czego bać...te cuda naprawdę są piękne, obyś mogła go doświadczyć życzę z całego serca :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight i co z tą betą? Dobrze będzie :) Cień się z niczego nie bierze :)

Katiuszka gorąco Ci życzę, żeby się udało!

A co do objawów, ja po owulce zawsze miałam objawy cionszowe: węch, apetyt, powiększone, bolesne cycki, czułam stan podgorączkowy. Ten cykl mnie zdziwił, bo objawów zero - i tak jak się spodziewałam bezowulacyjny. Pocieszam się tym, że skoro wcześniej miałam objawy cionszowe, to może nie jest ze mną tak źle i ten cykl to przypadek. Dziwię się, że po dupku, który teoretycznie ma mi dać progesteron, objawy nie występują.

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, moje objawy do tej pory identiko jak ostatnio, nie spodziewałam nawet cienia zobaczyć...różnie to bywa z tymi objawami :) kiedyś myślałam ze moim głównym wyznacznikiem było spanie w dzień,a teraz już jestem stara i bez ciąży też zasypiam ;) ale jedna rzecz jest już zastanawiająca-dziś w nocy ciągnęło mnie do spania na brzuchu-nie lubię tak spać-tylko ciążę tak na mnie działały.
    Moja puenta taka-że czasem to tylko drobny szczegół może nam dać do myślenia, żadne tam wszystkie objawy :)
    Wynik bety bedzie jutro, ale i w sikańce czulsze się zaopatrzyłam ;)
    Kurcze jak ja bym chciała by ta wiosna była łaskawa dla Was wszystkich!

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A ja nigdy nie widziałam ciałka żółtego :/ nie pokazał mi, powiedział tylko teraz że ładne endo - winko robi robotę ;)
    Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić

• madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić
    Ty Spryciaro :D

Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiła :) Choć testować nie lubię :)

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:

Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiła :) Choć testować nie lubię :)

Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutra ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutra ;)
    Życzę cierpliwości i grubej krechy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    mój też ma dwa jednak ja nie mam pojęcia o tym ciałku bo nigdy o nim nie mówił, a sama to ja tam nic nie rozpoznam...chociaż już wiem jak płyn w zatoce wygląda ;)

‹‹ 1255 1256 1257 1258 1259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ