X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby ja zrezygnowałam z deseru ale postawiłam na vermouth ;) Bo jakoś tak wołał do mnie z półki w Biedronce ;)
    też bym pochłonęła nawet cały, ale antybiotyk przez 7 dni :/ karmi czeka w lodówce...

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka taaa objawy ciąży ale urojonej ;)
    cionsza to cionsza nie można z nią dyskutować ;)

Imię róży ale dawno Cię nie było łojoj. Mam nadzieję że kolejny cykl będzie ten o dopieszczony

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid jak to niedziela - obiady narobione na trzy dni naprzód ;) Dietetyczne śniadanko do pracy naszykowane, pranie zrobione, wino wypite :) dzień jak co dzień ;)

midnight lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja popijam cydra, a co mi tam, zrobię koreczki, i walniemy filmik:-) o właśnie w tym cyklu odrobię zaległości towarzyskie, alkoholowo nie będę się oszczędzać.Bo w przyszłym cyklu już grzecznie, zgodnie tym co pani doktor mówiła:-)

Katiuszka a Ty kiey testujesz bo nie doczytałam a wykres pięknie w górze:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:32

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    na co najlepszy?

przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy ;)

Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie.. :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka śliczny avatarek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy ;)

Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie.. :)
    teraz powątpiewam jeszcze bardziej ;) ciekawe jak z moim wyjazdem do Zamościa na weenend, bo przewiduję , że jak mnie rozłoży na maksa to koło środy...wyjazd w sobotę. fuck.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid a apetyt to ja mam całe życie ogromny tylko się hamuję ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Paryzetka śliczny avatarek
    Dziękuję :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię co do testowania to nie wiem bo jak widziałam piękne cialko zółte bo nawet w kolorze doktorek mi zrobił to boję się zobaczyć że to nie jest ten cykl. z jednej strony nie mogę sobie wyobrazić że będę w ciązy chodź zajebiście o tym marzę z drugiej to w maju będzie 8 lat jak staram się spełnić to marzenie i nie wiem jak to możliwe że w moim organizmie zaczną się dziać takie cuda. Może po prostu ten typ tak ma

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Love it :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nigdy nie widziałam ciałka żółtego :/ nie pokazał mi, powiedział tylko teraz że ładne endo - winko robi robotę ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mid a apetyt to ja mam całe życie ogromny tylko się hamuję ;)

A ja nie 0blush2.gif mam baterię słodyczy na wieczór

Paryzetko piękna wrózka na avatarku, miłej reszty urodzin, może niekonieczne spedzonej jak zwykle ;)

Katiuszka tu nie ma się czego bać...te cuda naprawdę są piękne, obyś mogła go doświadczyć życzę z całego serca :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight i co z tą betą? Dobrze będzie :) Cień się z niczego nie bierze :)

Katiuszka gorąco Ci życzę, żeby się udało!

A co do objawów, ja po owulce zawsze miałam objawy cionszowe: węch, apetyt, powiększone, bolesne cycki, czułam stan podgorączkowy. Ten cykl mnie zdziwił, bo objawów zero - i tak jak się spodziewałam bezowulacyjny. Pocieszam się tym, że skoro wcześniej miałam objawy cionszowe, to może nie jest ze mną tak źle i ten cykl to przypadek. Dziwię się, że po dupku, który teoretycznie ma mi dać progesteron, objawy nie występują.

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, moje objawy do tej pory identiko jak ostatnio, nie spodziewałam nawet cienia zobaczyć...różnie to bywa z tymi objawami :) kiedyś myślałam ze moim głównym wyznacznikiem było spanie w dzień,a teraz już jestem stara i bez ciąży też zasypiam ;) ale jedna rzecz jest już zastanawiająca-dziś w nocy ciągnęło mnie do spania na brzuchu-nie lubię tak spać-tylko ciążę tak na mnie działały.
    Moja puenta taka-że czasem to tylko drobny szczegół może nam dać do myślenia, żadne tam wszystkie objawy :)
    Wynik bety bedzie jutro, ale i w sikańce czulsze się zaopatrzyłam ;)
    Kurcze jak ja bym chciała by ta wiosna była łaskawa dla Was wszystkich!

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A ja nigdy nie widziałam ciałka żółtego :/ nie pokazał mi, powiedział tylko teraz że ładne endo - winko robi robotę ;)
    Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić

• madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić
    Ty Spryciaro :D

Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiła :) Choć testować nie lubię :)

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:

Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiła :) Choć testować nie lubię :)

Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutra ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutra ;)
    Życzę cierpliwości i grubej krechy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    mój też ma dwa jednak ja nie mam pojęcia o tym ciałku bo nigdy o nim nie mówił, a sama to ja tam nic nie rozpoznam...chociaż już wiem jak płyn w zatoce wygląda ;)

‹‹ 1255 1256 1257 1258 1259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ