Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mid jak to niedziela - obiady narobione na trzy dni naprzód
Dietetyczne śniadanko do pracy naszykowane, pranie zrobione, wino wypite
dzień jak co dzień
midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja popijam cydra, a co mi tam, zrobię koreczki, i walniemy filmik:-) o właśnie w tym cyklu odrobię zaległości towarzyskie, alkoholowo nie będę się oszczędzać.Bo w przyszłym cyklu już grzecznie, zgodnie tym co pani doktor mówiła:-)
Katiuszka a Ty kiey testujesz bo nie doczytałam a wykres pięknie w górze:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:32
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
katiuszaa wrote:na co najlepszy?
przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy
Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie..
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:przepraszam za niedomówienie- najlepszy na ciążę oczywiście. Musisz zwątpić jeszcze bardziej, wtedy na pewno miło Cie los zaskoczy
Ruby ja widzę więcej objawów ciąży (urojonej czy nie), zwiększony apetyt, objawy grypy (której przecież na antybiotyku nie powinno być), zwątpienie..ciekawe jak z moim wyjazdem do Zamościa na weenend, bo przewiduję , że jak mnie rozłoży na maksa to koło środy...wyjazd w sobotę. fuck.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię co do testowania to nie wiem bo jak widziałam piękne cialko zółte bo nawet w kolorze doktorek mi zrobił to boję się zobaczyć że to nie jest ten cykl. z jednej strony nie mogę sobie wyobrazić że będę w ciązy chodź zajebiście o tym marzę z drugiej to w maju będzie 8 lat jak staram się spełnić to marzenie i nie wiem jak to możliwe że w moim organizmie zaczną się dziać takie cuda. Może po prostu ten typ tak ma
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Mid a apetyt to ja mam całe życie ogromny tylko się hamuję
A ja niemam baterię słodyczy na wieczór
Paryzetko piękna wrózka na avatarku, miłej reszty urodzin, może niekonieczne spedzonej jak zwykle
Katiuszka tu nie ma się czego bać...te cuda naprawdę są piękne, obyś mogła go doświadczyć życzę z całego sercaParyzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight i co z tą betą? Dobrze będzie
Cień się z niczego nie bierze
Katiuszka gorąco Ci życzę, żeby się udało!
A co do objawów, ja po owulce zawsze miałam objawy cionszowe: węch, apetyt, powiększone, bolesne cycki, czułam stan podgorączkowy. Ten cykl mnie zdziwił, bo objawów zero - i tak jak się spodziewałam bezowulacyjny. Pocieszam się tym, że skoro wcześniej miałam objawy cionszowe, to może nie jest ze mną tak źle i ten cykl to przypadek. Dziwię się, że po dupku, który teoretycznie ma mi dać progesteron, objawy nie występują.midnight lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka, moje objawy do tej pory identiko jak ostatnio, nie spodziewałam nawet cienia zobaczyć...różnie to bywa z tymi objawami
kiedyś myślałam ze moim głównym wyznacznikiem było spanie w dzień,a teraz już jestem stara i bez ciąży też zasypiam
ale jedna rzecz jest już zastanawiająca-dziś w nocy ciągnęło mnie do spania na brzuchu-nie lubię tak spać-tylko ciążę tak na mnie działały.
Moja puenta taka-że czasem to tylko drobny szczegół może nam dać do myślenia, żadne tam wszystkie objawy
Wynik bety bedzie jutro, ale i w sikańce czulsze się zaopatrzyłam
Kurcze jak ja bym chciała by ta wiosna była łaskawa dla Was wszystkich!
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić
Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiłaChoć testować nie lubię
-
madka wrote:
Midnight, a może czulszy jeszcze dziś wieczór? Ja w takiej sytuacji już bym nie wyrobiłaChoć testować nie lubię
Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutraCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight wrote:Oj nie, nawet przez myśl mi nie przeszło, od piątku robię i ciągle tak samo blada kreska- wytrzymam do jutra
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Mój ma dwa ekrany dla siebie i pacjentki więc wszystko wiedzę to co on a jak w kolorze to można rozróżnić