Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam gorzej nie wierzę w powodzenie akcji 1 dzieć, też kryzys po 30??? To chyba jednak u nas zniechęcenie długa nie owocną walką. Plus taki że was poznałamRuby wrote:cześć kobiety,
Edycik waśnie lekko tylko czułam o ile czułam , wczoraj mnie trochę pobolewały mocniej , a wcześniej miałam zdecydowanie większy ból owulacyjny jak brałam inozytol więc nie wiem od czego to zależy bo owu była - chyba...
Mid powodzenia :*
Paryzetka - Wszystkiego czego sobie wymarzysz :*
Katiusza chyba przechodzę lekki kryzys po 30 bo nie wierzę w powodzenie akcji - 2 dzieć
edit: a ja teraz dla odmiany zaczynam kichać , powoli katar się pojawia więc chyba teraz moja kolej odchorować
-
nick nieaktualnyprzyjdzie wiosna to może i samopoczucie się zmieni, to fakt plus ogromny, jesteśmy już tutaj kilka ładnych miesięcy i codziennie rozmawiamy, czuję się jak bym was znała od zawszekatiuszaa wrote:Ja mam gorzej nie wierzę w powodzenie akcji 1 dzieć, też kryzys po 30??? To chyba jednak u nas zniechęcenie długa nie owocną walką. Plus taki że was poznałam
Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
-
Wpadam złożyć życzenia Paryzetce

zdrówka, radości i spełnienie TEGO marzenia :*:*
świętuj dziś na całego!
Mid trzymam kciuki:*
Reszta Kochanych Kobitek podczytuje na bieżąco i miłego dnia życzę ! u nas dziś WIOSNA
Edycik, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Edycik to zaszalej sama! A co masz se żałować!

Edit. Aguś u Ciebie wiosna a u mnie totalna masakra... Szaro, buro, deszcz... I póki co nie zapowiada się lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:56
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki :* Dziękuję serdecznie za życzenia

Mój luby też chory, więc leżakujemy przez cały weekend. Dziś mi of zmienił dzień owulacji, ale ja się z nim nie zgadzam i twierdzę, że to 6 dpo czyli czas zacząć testować
Mid po cichutku gratuluję i czekam na wyniki bety
Ruby mówiłam że Grey jest nudny, a mnie takie opisy seksu nie ruszają - wolę niedopowiedzenia niż stronę techniczną
I serio nie testujesz?
AgaL - pamiętasz, że dziś masz krzyczeć moje imię?
Edycik to ja się z Tobą winka napiję
Jak mężuś nie może :*
AgaL, Ruby, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik zdrowka dla męża:-)
Partyzetka wszystkiego naj naj:-)
My dziś mamy fajny dzień, najpierw deser w restauracji, potem kino z młodą a za chwilę smigamy na pizzę
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko najlepszego
Spełnienia marzeń!
Edycik wpadaj do mnie, napijemy się razem
Ruby jak kichanie? Przeszło?
A my w ramach walentynek zrobimy sobie wspólną kąpiel
Poczekamy tylko aż Młody zaśnie 
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby pilnuj się i się nie pochoruj, a deser? może Katiusza ma rację
z tym objawem 
Katiusza to zwątpienie to może właśnie najlepszy moment?
Edycik tak zjedz z nami i się napij...szkoda, że akurat dziś tak wyszło, ze Ci się chop pochorował. :*
Paryzetko jak tam minął dzień ?
Jaki dziwny kobiecy organizm...zobaczyłam coś tam na teście i od razu mdłości, wyczulony węch..
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski:-)
Chcesz rozśmieszyć Pana Boga ? Opowiedz mu o swoich planach, chyba u Woody Alena to słyszałam... ale po kolei to miał być cykl ten dopilnowany i dopieszczony z racji tego jeczcze trochę i będę czuć oddech babci menopauzy na plecach:-), więc czasu nie ma... co to ja miałam aha, no więc inofolic zakupiony, wit b, wit d wiesiołek ,siemie lniane itp itd... no i dupa... właśnie dzisiaj dopiero jestem w stanie się ogarnąć po chorobie, dopadło mnie nie wiadomo co, temperatura po 38 przez tydzień, mimo brania leków, we wtorek robię badanie moczu, i w tym wszystkim jeszcze @ mnie dopadła, i trzymała z sześć dni masakra, także ten cykl na straty, zeżarłam za dużo leków i jeszcze
infekcja oddolna mnie dopadła, no co za los.
Dzisiaj M. załatwił fajny lokal byliśmy z małym na lodach. Ja się ogarniam myję włosy chociaż jemu walentynkę zrobię
Zaraz doczytam co tam na froncie u was dziewczynki słychać
Ps. Ruby mje zaproszenie do Ciebie nie dotarło?

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mid gratulacje, trzymam kciuki za betę

Rany boskie dziewuchy pozmieniałyście avatary myślałam że na inne forum trafiłam:-)
Paryzetka ja ci życzę po prostu zaciążenia:-)
midnight, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię róży już zaakceptowałam, sierota jestem nie zaglądam do zaproszeń myślałam, że wszystkie z was już mam

Madka no właśnie nie bardzo, coraz gorzej, gluty po kolana
zastanawiam się czy to nie reakcja alergiczna na jakiś lek...swoją drogą ten antybiotyk jest na zapalenie, zatok, płuc , oskrzeli a ja zaczynam brać i łapie mnie choroba, no cóż pod górkę znowu 
Katiuszka taaa objawy ciąży ale urojonej
Paryzetka piękny awatar
jak tam urodzinki spędziłaś?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH