Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby wrote:cześć kobiety,
Edycik waśnie lekko tylko czułam o ile czułam , wczoraj mnie trochę pobolewały mocniej , a wcześniej miałam zdecydowanie większy ból owulacyjny jak brałam inozytol więc nie wiem od czego to zależy bo owu była - chyba...
Mid powodzenia :*
Paryzetka - Wszystkiego czego sobie wymarzysz :*
Katiusza chyba przechodzę lekki kryzys po 30 bo nie wierzę w powodzenie akcji - 2 dzieć
edit: a ja teraz dla odmiany zaczynam kichać , powoli katar się pojawia więc chyba teraz moja kolej odchorować -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ja mam gorzej nie wierzę w powodzenie akcji 1 dzieć, też kryzys po 30??? To chyba jednak u nas zniechęcenie długa nie owocną walką. Plus taki że was poznałam
Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
-
Wpadam złożyć życzenia Paryzetce
zdrówka, radości i spełnienie TEGO marzenia :*:*
świętuj dziś na całego!
Mid trzymam kciuki:*
Reszta Kochanych Kobitek podczytuje na bieżąco i miłego dnia życzę ! u nas dziś WIOSNA
Edycik, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik to zaszalej sama! A co masz se żałować!
Edit. Aguś u Ciebie wiosna a u mnie totalna masakra... Szaro, buro, deszcz... I póki co nie zapowiada się lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:56
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki :* Dziękuję serdecznie za życzenia
Mój luby też chory, więc leżakujemy przez cały weekend. Dziś mi of zmienił dzień owulacji, ale ja się z nim nie zgadzam i twierdzę, że to 6 dpo czyli czas zacząć testować
Mid po cichutku gratuluję i czekam na wyniki bety
Ruby mówiłam że Grey jest nudny, a mnie takie opisy seksu nie ruszają - wolę niedopowiedzenia niż stronę technicznąI serio nie testujesz?
AgaL - pamiętasz, że dziś masz krzyczeć moje imię?
Edycik to ja się z Tobą winka napijęJak mężuś nie może :*
AgaL, Ruby, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik zdrowka dla męża:-)
Partyzetka wszystkiego naj naj:-)
My dziś mamy fajny dzień, najpierw deser w restauracji, potem kino z młodą a za chwilę smigamy na pizzęParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko najlepszego
Spełnienia marzeń!
Edycik wpadaj do mnie, napijemy się razem
Ruby jak kichanie? Przeszło?
A my w ramach walentynek zrobimy sobie wspólną kąpielPoczekamy tylko aż Młody zaśnie
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby pilnuj się i się nie pochoruj, a deser? może Katiusza ma rację
z tym objawem
Katiusza to zwątpienie to może właśnie najlepszy moment?
Edycik tak zjedz z nami i się napij...szkoda, że akurat dziś tak wyszło, ze Ci się chop pochorował. :*
Paryzetko jak tam minął dzień ?
Jaki dziwny kobiecy organizm...zobaczyłam coś tam na teście i od razu mdłości, wyczulony węch..
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski:-)
Chcesz rozśmieszyć Pana Boga ? Opowiedz mu o swoich planach, chyba u Woody Alena to słyszałam... ale po kolei to miał być cykl ten dopilnowany i dopieszczony z racji tego jeczcze trochę i będę czuć oddech babci menopauzy na plecach:-), więc czasu nie ma... co to ja miałam aha, no więc inofolic zakupiony, wit b, wit d wiesiołek ,siemie lniane itp itd... no i dupa... właśnie dzisiaj dopiero jestem w stanie się ogarnąć po chorobie, dopadło mnie nie wiadomo co, temperatura po 38 przez tydzień, mimo brania leków, we wtorek robię badanie moczu, i w tym wszystkim jeszcze @ mnie dopadła, i trzymała z sześć dni masakra, także ten cykl na straty, zeżarłam za dużo leków i jeszcze
infekcja oddolna mnie dopadła, no co za los.
Dzisiaj M. załatwił fajny lokal byliśmy z małym na lodach. Ja się ogarniam myję włosy chociaż jemu walentynkę zrobię
Zaraz doczytam co tam na froncie u was dziewczynki słychać
Ps. Ruby mje zaproszenie do Ciebie nie dotarło?
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mid gratulacje, trzymam kciuki za betę
Rany boskie dziewuchy pozmieniałyście avatary myślałam że na inne forum trafiłam:-)
Paryzetka ja ci życzę po prostu zaciążenia:-)midnight, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię róży już zaakceptowałam, sierota jestem nie zaglądam do zaproszeń myślałam, że wszystkie z was już mam
Madka no właśnie nie bardzo, coraz gorzej, gluty po kolanazastanawiam się czy to nie reakcja alergiczna na jakiś lek...swoją drogą ten antybiotyk jest na zapalenie, zatok, płuc , oskrzeli a ja zaczynam brać i łapie mnie choroba, no cóż pod górkę znowu
Katiuszka taaa objawy ciąży ale urojonej
Paryzetka piękny awatarjak tam urodzinki spędziłaś?