X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) Ale mam nerwy przed wizytą. Jeszcze 2h. Odebrałam wyniki progesteronu i tak jak myślałam, owulki nie było, a to 23dc. Nerwa mam...

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka trzymam kciuki za wizytę! Owulacja potrafi płatać filge i może jeszcze przyjdzie? Kto wie?

A mnie udało się Was nadrobić :) Teraz może poczytam, albo włączę sobie serial, albo pójdę spać :P Buziole! Zajrzę później.

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki.
    Kas, Majju buziaki :*
    Madka, trzymam kciuki za wizytę.
    Edycik i za Ciebie też.
    Smerfelinko, zdrówka życzę.
    Ruby a takim cudem jak syrop z cebuli leczysz :)? Pamiętacie ro świństwo:)?
    Katiusza, czy Ty czasem jakoś w Walentynki nie miałaś testować? To za chwilkę :)!
    Co do suplementów to mój sporo tego zjada, bo w wolnym czasie ćwiczy. A ja leciałam na Omegamed Optima forte, teraz jeszcze magnez do tego.
    W ogóle ro zaczyna mi się chyba infekcja dróg moczowych, ale póki co urosept 3x2 łykam, piję duuuuużo wody z cytryną i czuję się przez to jak balon napełniony wodą. Bleee.
    A weekend mamy zaplanowany wyjazdowo już od jutra, więc mogę być nieobecna albo przynajmniej mało pisząca :)

Pozdrowionka.

AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka trzymam kciuki z awizytę

Smerfelinko oraz inne chorowitki zdrówka życzę!!

Ruby u nas na nocny kaszel pomaga trochę smarowanie maścia rozgrzewającą...ja mam rubarom, na dzień wyksztuśne dostaje, na wieczór oklep, i mocno wcieram tą maść...ewentualnie jeszcze dawałam kiedyś supremin syrop ale do tego czy działa mam wątpliwości...Życzę małej szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to nocne kaszle u dziecka, bo sama często przez to przechodzę z moją, dlatego wiem jak cierpi i strasznie mi szkoda Twojej małej...

Smerfelinka lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka powodzenia na wizycie!:)

Ruby sie wstydu najadła :P ale oby Małej było coraz lepiej i nie męczył kaszel :)

WItaj Addiopomidory, owocnych starań!

Mamatuśka miłego weekendu zatem :)

Wyskoczyłam do sklepu i kupiłam Siostrze książke :) na pewno się jej spodoba :)

MamaTuśka, Ruby lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja machnęłam testa i tadam są dwie grube także dzisiaj nie ma, że boli męża zaciągam do roboty, jeszcze powalczę o ten cykl :)

Smerfelinka, AgaL, MamaTuśka, midnight, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Madka trzymam kciuki z awizytę

Smerfelinko oraz inne chorowitki zdrówka życzę!!

Ruby u nas na nocny kaszel pomaga trochę smarowanie maścia rozgrzewającą...ja mam rubarom, na dzień wyksztuśne dostaje, na wieczór oklep, i mocno wcieram tą maść...ewentualnie jeszcze dawałam kiedyś supremin syrop ale do tego czy działa mam wątpliwości...Życzę małej szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to nocne kaszle u dziecka, bo sama często przez to przechodzę z moją, dlatego wiem jak cierpi i strasznie mi szkoda Twojej małej...

smaruję też od dwóch dni klatkę i plecy...zobaczymy może ustąpi kaszel powoli..

midnight lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to życzę upojnego wieczoru czy też nocy :):)

• majju Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że zaczęłam nowy, 17 cykl starań.
    Napiszę więcej z domu.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby do roboty w takim razie, owocnej :)

Smerfelinko zdrówka życzę :) A tak przy okazji blog wygląda przepysznie :)

Midnight wycięcie migdałka przyniosło idealny efekt, także polecam, pomimo nerwów i niepokoju.

Majju tulę i wysyłam łopatę :*

Ja już czekam w przychodni. Przede mną jedna babeczka, a druga w gabinecie. Okropnie się stresuję.

Smerfelinka, Ruby, midnight, majju lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju :* siły na nowy cykl, ściskam mocno....

majju lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia :* czy łopata potrzebna...? tulę.

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby 2 tłuste krechy i dzisiejszy wieczór to normalnie aż się prosi o sukces :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:36

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Melduję, że zaczęłam nowy, 17 cykl starań.
    Napiszę więcej z domu.
    Maju znowu zaczynamy razem:-) z tym że ja 6cykl starań. ..

majju lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju Kas i ja dołączam do was :-) Powiem wam ze dostalam bez objawowo nic mnie przed nie bolalo ani teraz mnie nic nie boli tylko dziwne bo takie mocno brązowe cos mi leci zamiast krwi.

Ruby to upojnego wieczoru i nocy wam życzę :-) Aby bylo owocnie :)

Madka powodzenia i daj zmac jak juz bedziesz po ;)

majju lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• madka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jakie dzikie tłumy...

Kas, Kasia tulę :* Łopaty potrzebne?

• majju Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łopata niepotrzebna, dziękuję :* Zaczynam 17 cs a 17 zawsze było moją ulubioną liczbą, może i tym razem mi przyniesie szczęście ;) Poza tym liczę na bliźnięta po Clo :D

Smerfelinko, nudzić w Walentynki się nie będę na pewno bo właśnie mam Targi, więc zapiernicz jest i będzie niesamowity ;)
    A M. jedzie na weekend do Taty i wróci już naszym nowym autkiem :)To może w niedzielę wieczorem będziemy oblewać :)

Ruby oj będzie się działo! Mam nadzieję, że nie macie sąsiadów za ścianą ;) Zdrówka dla małej życzę, ja w jej wieku miałam kilka razy w roku anginę, okropieństwo (do tej pory odczuwam tego skutki) No i życzę żeby miłość przedszkolna kwitła, love, sweet love Bisous28.gif

Aga, dziękuję za pozytywną energię! Invision-Board-France-364.gif Chyba do mnie dotarła bo jakoś mocno nie dołuję ;) Zaraz posłucham o. Szustaka na dziś :)

Edycik, Ty kobieto się nie stresuj na zapas! Bo osiwiejesz! Dobrze, że udało Ci się umówić szybko do endo, szybko się wyjaśni i jeśli będzie trzeba to na pewno coś podziałacie. No stress :* 50przytula.gif

Kas50, Kasia1407 czuję, że to będzie nasz cykl :)

Paryzetko mam nadzieję, że strzeliliście w 10 :D Super.

Madka daj znać jak po wizycie!

Katiusza uwielbiam Atenkę!!! A co do domu, gospodarstwa to tylko bardzo, bardzo odległe marzenia niestety :) No chyba, że wygram w totka, ale najpierw muszę zacząć grać.

Cinnamonku a z Twojego Prezesa to już pewnie kawał wilczura jest, co?

Bratku jak Ty się czujesz? Agatia jak u Ciebie? Kjopy chyba dawno nie było???

Wzięłam garść suplementów i chyba położę się na trochę bo brzuch mooocno boli a na 17:30 idziemy do kościoła. Dziś druga rocznica śmierci mojej Teściowej i mamy zamówioną mszę.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Maju Kas i ja dołączam do was :-) Powiem wam ze dostalam bez objawowo nic mnie przed nie bolalo ani teraz mnie nic nie boli tylko dziwne bo takie mocno brązowe cos mi leci zamiast krwi.

Ruby to upojnego wieczoru i nocy wam życzę :-) Aby bylo owocnie :)

Madka powodzenia i daj zmac jak juz bedziesz po ;)

A testowałaś? ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjusia to powodzenia w 17 cyklu kochana oby był szczęśliwy i przyniósł bliźniaki Tobie.

kas powodzenia w 6 cyklu kochana - kciuki żeby przyniósł dwie kreski.

W domku na spokojnie poczytałam o anty tpo i cieszę się że w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa.Muszę się teraz wyluzować i pora na lapmkę winka

kas50, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Ruby 2 tłuste krechy i dzisiejszy wieczór to normalnie aż się prosi o sukces :)
    będzie syn ;)

MamaTuśka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ