Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
Ale mam nerwy przed wizytą. Jeszcze 2h. Odebrałam wyniki progesteronu i tak jak myślałam, owulki nie było, a to 23dc. Nerwa mam...
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka trzymam kciuki za wizytę! Owulacja potrafi płatać filge i może jeszcze przyjdzie? Kto wie?
A mnie udało się Was nadrobićTeraz może poczytam, albo włączę sobie serial, albo pójdę spać
Buziole! Zajrzę później.
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cześć Dziewczynki.
Kas, Majju buziaki :*
Madka, trzymam kciuki za wizytę.
Edycik i za Ciebie też.
Smerfelinko, zdrówka życzę.
Ruby a takim cudem jak syrop z cebuli leczysz? Pamiętacie ro świństwo:)?
Katiusza, czy Ty czasem jakoś w Walentynki nie miałaś testować? To za chwilkę!
Co do suplementów to mój sporo tego zjada, bo w wolnym czasie ćwiczy. A ja leciałam na Omegamed Optima forte, teraz jeszcze magnez do tego.
W ogóle ro zaczyna mi się chyba infekcja dróg moczowych, ale póki co urosept 3x2 łykam, piję duuuuużo wody z cytryną i czuję się przez to jak balon napełniony wodą. Bleee.
A weekend mamy zaplanowany wyjazdowo już od jutra, więc mogę być nieobecna albo przynajmniej mało pisząca
Pozdrowionka.
AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Madka trzymam kciuki z awizytę
Smerfelinko oraz inne chorowitki zdrówka życzę!!
Ruby u nas na nocny kaszel pomaga trochę smarowanie maścia rozgrzewającą...ja mam rubarom, na dzień wyksztuśne dostaje, na wieczór oklep, i mocno wcieram tą maść...ewentualnie jeszcze dawałam kiedyś supremin syrop ale do tego czy działa mam wątpliwości...Życzę małej szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to nocne kaszle u dziecka, bo sama często przez to przechodzę z moją, dlatego wiem jak cierpi i strasznie mi szkoda Twojej małej...
Smerfelinka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Madka powodzenia na wizycie!
Ruby sie wstydu najadłaale oby Małej było coraz lepiej i nie męczył kaszel
WItaj Addiopomidory, owocnych starań!
Mamatuśka miłego weekendu zatem
Wyskoczyłam do sklepu i kupiłam Siostrze książkena pewno się jej spodoba
MamaTuśka, Ruby lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Madka trzymam kciuki z awizytę
Smerfelinko oraz inne chorowitki zdrówka życzę!!
Ruby u nas na nocny kaszel pomaga trochę smarowanie maścia rozgrzewającą...ja mam rubarom, na dzień wyksztuśne dostaje, na wieczór oklep, i mocno wcieram tą maść...ewentualnie jeszcze dawałam kiedyś supremin syrop ale do tego czy działa mam wątpliwości...Życzę małej szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to nocne kaszle u dziecka, bo sama często przez to przechodzę z moją, dlatego wiem jak cierpi i strasznie mi szkoda Twojej małej...
smaruję też od dwóch dni klatkę i plecy...zobaczymy może ustąpi kaszel powoli..midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby do roboty w takim razie, owocnej
Smerfelinko zdrówka życzęA tak przy okazji blog wygląda przepysznie
Midnight wycięcie migdałka przyniosło idealny efekt, także polecam, pomimo nerwów i niepokoju.
Majju tulę i wysyłam łopatę :*
Ja już czekam w przychodni. Przede mną jedna babeczka, a druga w gabinecie. Okropnie się stresuję.Smerfelinka, Ruby, midnight, majju lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Melduję, że zaczęłam nowy, 17 cykl starań.
Napiszę więcej z domu.majju lubi tę wiadomość
-
Maju Kas i ja dołączam do was
Powiem wam ze dostalam bez objawowo nic mnie przed nie bolalo ani teraz mnie nic nie boli tylko dziwne bo takie mocno brązowe cos mi leci zamiast krwi.
Ruby to upojnego wieczoru i nocy wam życzęAby bylo owocnie
Madka powodzenia i daj zmac jak juz bedziesz pomajju lubi tę wiadomość
-
Łopata niepotrzebna, dziękuję :* Zaczynam 17 cs a 17 zawsze było moją ulubioną liczbą, może i tym razem mi przyniesie szczęście
Poza tym liczę na bliźnięta po Clo
Smerfelinko, nudzić w Walentynki się nie będę na pewno bo właśnie mam Targi, więc zapiernicz jest i będzie niesamowity
A M. jedzie na weekend do Taty i wróci już naszym nowym autkiem :)To może w niedzielę wieczorem będziemy oblewać
Ruby oj będzie się działo! Mam nadzieję, że nie macie sąsiadów za ścianąZdrówka dla małej życzę, ja w jej wieku miałam kilka razy w roku anginę, okropieństwo (do tej pory odczuwam tego skutki) No i życzę żeby miłość przedszkolna kwitła, love, sweet love
Aga, dziękuję za pozytywną energię!Chyba do mnie dotarła bo jakoś mocno nie dołuję
Zaraz posłucham o. Szustaka na dziś
Edycik, Ty kobieto się nie stresuj na zapas! Bo osiwiejesz! Dobrze, że udało Ci się umówić szybko do endo, szybko się wyjaśni i jeśli będzie trzeba to na pewno coś podziałacie. No stress :*
Kas50, Kasia1407 czuję, że to będzie nasz cykl
Paryzetko mam nadzieję, że strzeliliście w 10Super.
Madka daj znać jak po wizycie!
Katiusza uwielbiam Atenkę!!! A co do domu, gospodarstwa to tylko bardzo, bardzo odległe marzenia niestetyNo chyba, że wygram w totka, ale najpierw muszę zacząć grać.
Cinnamonku a z Twojego Prezesa to już pewnie kawał wilczura jest, co?
Bratku jak Ty się czujesz? Agatia jak u Ciebie? Kjopy chyba dawno nie było???
Wzięłam garść suplementów i chyba położę się na trochę bo brzuch mooocno boli a na 17:30 idziemy do kościoła. Dziś druga rocznica śmierci mojej Teściowej i mamy zamówioną mszę.
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kasia1407 wrote:Maju Kas i ja dołączam do was
Powiem wam ze dostalam bez objawowo nic mnie przed nie bolalo ani teraz mnie nic nie boli tylko dziwne bo takie mocno brązowe cos mi leci zamiast krwi.
Ruby to upojnego wieczoru i nocy wam życzęAby bylo owocnie
Madka powodzenia i daj zmac jak juz bedziesz po
A testowałaś? -
Majjusia to powodzenia w 17 cyklu kochana oby był szczęśliwy i przyniósł bliźniaki Tobie.
kas powodzenia w 6 cyklu kochana - kciuki żeby przyniósł dwie kreski.
W domku na spokojnie poczytałam o anty tpo i cieszę się że w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa.Muszę się teraz wyluzować i pora na lapmkę winkakas50, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny